Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Prijsvrij ervaringen

3.00/5.00 - 10 stemmen, 23 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Prijsvrij. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Prijsvrij eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Prijsvrij na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Prijsvrij

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

1/5.00 Geplaatst: 20.07.2021

kansloos

Kansarme organisatie. Worden 1 dag voor vertrek ( 18 uur van te voren ) gebeld dat het hotel dat wij geboekt hebben een ander hotel is . Wij hebben 8 weken geleden geboekt , gebeld of alles klopt doordat er mevrouw vd berg stond , maar ik ben toch echt een meneer etc etc , en ja hoor alles was in orde werd gezegd. Uiteraard gaan wij niet zomaar akkoord , wij hebben een hotel geboekt adults only , maar ze bieden on nu een alternatief een hotel met een speciaal kinder waterparadijs ….. Dan komen ze met 100 smoesen , en zeggen ga maar akkoord kunnen jullie achteraf een klacht in dienen , maar dat doen we niet , eerst een oplossing voordat ik vertrek. Komen ze nu met oplossing nummer 2 en dat is : Neem de vlucht maar en zoek maar een hotel oid ( op eigen kosten ) wij doen niks. Ik kan de screenshots helaas niet uploaden , maar zo kansarm is dit bedrijf. Toch maar op reis gegaan , want ze hebben ons echt niet anders aangeboden , dus zijn in een ouder hotel met kleinere kamers gezet. Eenmaal op de luchthaven in spanje , was de shuttle bus al vertrokken ( wij hadden ruim 1 uur vertraging ) . Wij bellen met de shuttle maatschappij , maar kregen in gebrekkig engels te horen dat hij al weg was, dus hebben wij zelf maar een taxi geregeld , want het was inmiddels al bijna 23:00 uur. Eenmaal bij het hotel aangekomen kregen wij een kamer toegewezen , dat noemen ze een family kamer , je raad het al een kamer tussen allemaal gezinnen . Wij hadden juist een vakantie geboekt zonder onze 6 kinderen in een hotel voor adults only , maar kregen dus een kamer tussen alleen maar huilende gillende kinderen. Elke ochtend om 7:15 werden wij gewekt , door de buren , boven buren etc. Ook was de kamer 10m2 kleiner dan de kamer die wij officieel geboekt hadden. Na een slopende vakantie week wat dus geen vakantie was , zouden wij weer door de shuttle bus opgehaald worden om 19:00uur , om 19:15 nog geen bus ( stonden in de brandende zon ) . wij bellen met de shuttle maatschappij , krijg ik te horen in gebrekkig engels bel over 1,5 a 2 uur maar terug , dus ik uitleggen jo dan moeten wij al boarden, zegt dat beste mens sorry wil je spaans spreken , na 3 x herhalen dat ik wel engels spreek maar geen spaans werd de verbinding verbroken. Dus prijs vrij bellen , krijgen we gewoon geen gehoor , dus weer naar de receptie , die heeft alles in het spaans gevraagd en na veel gestress kwam er dan toch nog een auto om ons op te halen ( inmiddels 45 min verder in de brandende zon ) Nou zou prijsvrij contact met ons opnemen , maar jullie raden het al , dat hebben ze niet gedaan. Per telefoon zijn ze niet bereikbaar , via de mail al 1 week geen contact , via messenger al een week geen contact , wij krijgen nergens geen reactie meer op. Dus wees een gewaarschuwd mens , en sla dit mens onterende , kansarme bedrijf over. Mocht je als een stuk vuil behandeld willen worden , dan kan je wel boeken bij hun. Snap niet dat er mensen zijn die voor dit bedrijf willen werken , lijkt me sterk dat ze achter zulke beslissingen staan van de kansarme leiding. Nogmaals een gewaarschuwd mens telt voor 2

1/5.00 Geplaatst: 11.07.2021

Belabberde organisatie

Jammer dat je sterren moet geven , ze verdienen er geen. 1 dag voor vertrek werden we gebeld , was zogenaamd iets fout gegaan achter de schermen , daarna kunnen we pas na 3 dgn in het hotel wat we geboekt hebben etc etc. Wilden niks regelen , echter een vervangend hotel kom wel , krijgen een veel slechtere review ( die we geboekt hadden krijgt een 9 en die ze nu aanbieden een 6,3) Ook hadden we adults only geboekt , en dit hotel heeft zelfs een kids club. Uiteraard wilden wij weten wat wij ter compensatie krijgen , maar dat konden ze pas achteraf beoordelen , dus ik zei nee het probleem is nu anders gaan we gewoon niet , wat denk je …… willen ze 100 euro geven. Nou hier gaan wij niet mee akkoord, ben benieuwd met wat ze komen , we gaan over 8 uur al de lucht in. Al met al denk heel goed na mocht je hier gaan boeken.

0/5.00 Geplaatst: 06.07.2021

Prijsvrij komt afspraken boeking niet na

3 weken geleden pakketreis geboekt en betaald, krijg gelijk een e-mail dat e.e.a. niet goed overgekomen was en dat over enkele dagen de bevestiging volgt. Na meerdere telefoontjes (ca. 1 uur in de wacht gestaan) komt er een email waarbij aangegeven wordt dat FTI-reisen de boeking kwijt zijn. Zeer vreemd is dat je op de website wel kan boeken en vervolgens een e-mail krijgt dat het nog even kan duren kwa bevestiging. Ik heb al jaren pakketreizen geboekt bij de concurentie en dit nog nooit meegemaakt. Voor ons nooit meer Prijsvrij Dit lijkt niet een eenmalige misser, want op andere review sites kom je identieke zaken tegen van de afgelopen weken.

0/5.00 Geplaatst: 02.07.2021

Verschrikkelijk!!!

Vreselijke organisatie!! Staat uren in de wacht!! Reageren niet op e-mails en een week voor de vakantie annuleren ze alles!! Dochtertje had zich enorm verheugd. Nu maar kijken of we nog ergens anders kunnen boeken!! Gewoon crimineel TUIG!!!

Geplaatst: 30.03.2021

Heb de eigenaar van Prijs vrij inmiddels goed leren kennen. Dacht met normale mensen te maken te hebben. Totdat het niet op de manier gaat zoals ze willen. Alles draait om geld totdat ze er achter komen dat steeds meer mensen walgen van hun maniertjes. Je bent goed genoeg voor hun als ze je nodig hebben. .maar wordt je ziek zwak of misselijk dan wordt je lekker aan de kant geschoven. En een eerlijk gesprek aangaan,heeft Marc van Deursen nog nooit gedaan.

Geplaatst: 09.11.2020

Niet bij Prijsvrij.nl boeken mensen. Wat een slecht bedrijf is dit. Met hun mooie praatjes.. Trap er niet in. Je word aan het lijntje genomen en er worden beloftes toegezegd maar worden niet nagekomen. Op 29 mei kregen we te horen dat mijn man met spoed geopereerd moest worden op 2 juni 2020. Galblaasverwijdering.. Tot die tijd was het met pijnmedicatie nog uit te houden.. 10 juni zouden we naar Mallorca vliegen met 4 personen.. Kosten bijna 3200 euro.. 30 mei dit gemeld bij prijsvrij.. Maar we kregen een standaard mail met voucher, waar we niet om gevraagd hebben.. Niets werd er door hun iets gezegd over de operatie.. Ik heb gemaild dat we wilden annuleren in deze situatie en ons geld terug wilden..Heb gebeld met prijsvrij en ze verwezen ons naar Allianz annuleringsverzekering.. Na heel wat formulieren ingevuld te hebben en waar ik uren bij heb gezeten werd het afgewezen omdat we die voucher al hadden..Dan mogen zei niet uitkeren.. Weer gebeld naar prijsvrij. Je staat iedere keer 30 tot 45 minuten in de wachtrij.. Maar de mv van prijsvrij zei me geen probleem u krijgt het bedrag van ons terug. Wat fijn en was tevreden ook over de vriendelijke toon.. Super dacht ik en was blij dat we bij prijsvrij hadden geboekt.. Na een tijdje terug gebeld want hoorde niets. Ja mv zou u een coulance formulier in willen vullen? Ja hoor doe ik.. Gedaan en afwachten. Na een tijdje weer bellen, hoorde weer niks. Ja mv door Corona is alles in achterstand maar we zijn er druk mee en beloven dat u uw geld terug krijgt. Het is uw eigen zuurverdiende geld waar u recht op heeft...Ja idd zei ik nog. Na een tijd weer gebeld en excuses op excuses.. Ik vroeg of ik de financiële afd kon spreken.. Nee die was op vakantie. Of ik de leidinggevende kon spreken. Nee was in bespreking.. Na 20 keer bellen steeds hetzelfde excuses en leugens. Op 6 November wederom gebeld.. Ik was boos en teleurgesteld.. Vroeg weer of ik de financiële afd kon spreken.. Nee kon niet waren in bespreking.. Heb gezegd dat ik juridische stappen ga ondernemen... Op diezelfde dag kreeg ik ook een mail terug van Prijsvrij dat mijn coulance regeling niet gehonoreerd word. We krijgen ons geld niet terug. Ik ga er alles aan doen om ons zuurverdiende geld terug te krijgen.. Wat een waardeloos bedrijf is dit zeg.. Nooit meer in ons leven Prijsvrij.. En ik hoop dat ze kapot gaan aan hun eigen leugens.. En dat gaan ze ook wel.. Let maar op.. Ik heb gelukkig alle mails en gesprekken opgenomen.. Onze advocaat zei al dat we juridisch heel erg sterk staan.. Ze kunnen geen kant op.. Ik ga me er helemaal in vast bijten. Kan zo slecht over onrechtvaardigheid.. We zullen zien hoe dit gaat aflopen..

Geplaatst: 03.09.2020

Wat een onzettend slecht bedrijf is dit. Geen enkel emaptisch vermogen en alleen maar met zich zelf bezig i.p.v. voor de klant iets te betekenen, Het boeken allemaal geen probleem en in principe gewoon makkelijk. Dan komt Corona. Vanaf April getracht in contact te komen met Prijsvrij.nl om te kijken wat de mogelijkheden waren. Mails via de website komen terug de melding "Delivery failed". Telefonisch krijg je niemand te pakken. Uiteindelijk komt er dan een mail in juni dat het allemaal zo druk is en dat er begrip wordt gevraagd en dat de problemen over 2 weken zijn opgelost. Vanaf dat moment aan het mailen en bellen gegaan. Op mail komt gewoon geen reactie. Telefonisch krijg je na 1½ uur iemand aan de lijn. Eerste gesprek alles doorgesproken. Zijn er mogelijkheden dat er omgeboekt wordt etc. Prijsvrij.nl geeft aan daar op terug te komen. Zal niet direct zijn maar wij komen er op terug. Not. Maar weer eens gebeld en weer 1½ uur in de wacht. Reactie: "Ja dat de collega zo niet mogen afspreken. Als u uw wensen in de mail zet, gaan wij nu bij de reisorganisatie kijken wat de mogelijkheden zijn. En dan komen wij er op terug." Die avond een mail verzonden en wachten op reactie. Natuurlijk komt er geen reactie. Inmiddels rechtsbijstand ingeschakeld. Maar die gaven weinig kans gezien het feit dat Griekenland van oranje af zou gaan. Weer gemaild geen reactie. De enige reactie die er komt is dat ik moet betalen. Weer gaan bellen. 2 uur in de wacht gehangen en toen werd de verbinding verbroken. Inmiddels enigszins geaccepteerd dat wij naar Griekenland zouden afreizen en daar ook vrede mee. 3 dagen voor vertrek wil je dan toch wel de tickets en papieren. Je moet namelijk wel een en ander invullen en aanvragen voordat je Griekenland in komt. Dus maar weer bellen. Nou het duurt maar een uur voordat ik iemand aan de lijn krijg. De mevrouw zegt: "Nee hoor, komt allemaal goed. Het is een beetje druk door Corona dus we lopen wat achter." Dat is de ###smoes die ik al 4 maanden van Prijsvrij.nl hoor. "Maar we werken alles af op basis van vertrek." zegt de vrouw. Als ik aangeef dat ik over 60 uur vertrek en dat toch wel redelijk aan de korte kant vind wordt ik doorverbonden. Gelukkig mag ik heel mijn verhaal nog een keer vertellen aan de volgende mevrouw. Ook die herhaalt "Nee hoor, komt allemaal goed. Het is een beetje druk door Corona dus we lopen wat achter." Als ik dan nogmaals aangeef dat ik toch echt tickets moet hebben i.v.m. aanvragen van QR-code gaat mevrouw kijken en komt terug met de mededeling dat mijn vlucht geannuleerd is en of ik even naar een andere luchthaven wil rijden!!!!!! "Ja is niet helemaal goed gegaan" zegt de vrouw met een grinnik. WTF er is na het boeken helemaal niets goed gegaan bij Prijsvrij.nl. Het enige voordeel van dit alles was dat door de annulering van de vlucht ik ook de vakantie kon annuleren en dat ik eindelijk verlost was van deze zeer foute organisatie. Heb nog wel een week op geld moeten wachten, want ja dat kon natuurlijk niet 1,2,3 teruggestort worden. Uiteindelijk toch in Griekenland gekomen met Corendon. Gewoon goed. Ik boek nooit meer bij Prijsvrij.nl wat een graftakkenbedrijf is dat.

Geplaatst: 12.06.2020

Hoi iedereen! Onze situatie: Wij wisten ook dat de kans groot was dat wij niet op 21 juni naar Mallorca zouden vertrekken, en wouden onze reis annuleren. Dit kon, maar dan zouden wij 80% van ons bedrag verliezen. Op dat moment hadden wij nog geen betaling gedaan (hadden door corona uitstel gekregen). De vrouw die ons te woord (Patricia) stond raadde ons aan nog even af te wachten, maar ondertussen bleven wij maar betalingsherinneringen krijgen. Mijn zin om nog te vertrekken was toen eigenlijk al over, maar mijn vriend wou de reis wel graag nog maken, dus vroegen wij of een omboeking mogelijk was. Dat kon, voor de prijs van wat wij per persoon betaald hadden. Wij moesten wel absoluut diezelfde week (het was toen donderdag) een besluit nemen, anders was omboeken ook niet meer mogelijk. De opties waren: annuleren en 80% kwijt, omboeken en zeker zijn, maar opleg van 50% van het totale reisbedrag, of afwachten. Wij kozen om om te boeken, om toch iets van zekerheid te hebben. Afgelopen zondag hebben wij alles netjes betaald. Betaling was dinsdag zichtbaar in Mijn Prijsvrij, met het bedrag van onze omboeking als 'te veel betaald', maar dat was volgens hen normaal, want Sunmix moest de omboeking nog bevestigen. Gisteren hoorden wij dan dat onze origineel geboekte reis geannuleerd werd, alsook onze omboeking, en dat wij zo een domme voucher zouden krijgen. Ze mogen hun voucher houden, wij willen gewoon ons geld terug! Pittig detail: het geld van onze omboeking is plots uit 'Mijn PrijsVrij' verdwenen. En nu krijg ik natuurlijk van hen ook niets van reactie meer. Weet er iemand raad? Ik kan zelfs niet beginnen te beschrijven hoeveel stress PrijsVrij onze al bezorgd heeft...

Geplaatst: 10.06.2020

Prijsvrij bedenkt eigen regels en lapt ANVR aan hun laars In december een reis geboekt naar Egypte via Prijsvrij. Na aanleiding van Covid-19 heeft de touroperator ITS Reisen aangegeven dat alle reizen geboekt voor aanvang Covid-19 in Europa met een vertrek tot 31 juli kosteloos geannuleerd mogen worden. Echter heeft Prijsvrij naast hun ANVR voorwaarden eigen regeltjes (waardoor heel de ANVR geen nut meer heeft) dit is dus niet mogelijk via Prijsvrij. Na veel contact met Prijsvrij over de kwestie komen wij niet verder. Vervolgens heb ik contact gehad met een Travelcounsellor die zelf ook reizen aanbieden via ITS Reisen. Deze geeft aan gewoon volgens de voorwaarden zoals ITS Reisen aangeeft te kunnen annuleren. In mijn geval wil dit zeggen annulering tegen een voucher van € 0,01. Tevens kunnen zij mij nooit vragen de restbetaling te doen gezien zij niet kunnen garanderen dat mijn reis kan doorgaan. Het lijst de Travelcounsellor dan niet meer dan terecht om mijn reis kosteloos te annuleren ook volgens ANVR voorwaarden. Momenteel heb ik beroep gedaan op Burgelijkwetboek boek 6 artikel 263. "in geval er goede grond bestaat te vrezen dat slechts gedeeltelijk of niet behoorlijk zal worden nagekomen, is de opschorting slechts toegelaten voor zover de tekortkoming haar rechtvaardigt." Prijsvrij kan deze reis niet aanbieden op grond van het door ons geboekte. Prijsvrij kan dan ook niet anders dan onze reis te annuleren. Ook al zou het reisadvies op geel komen, kan Prijsvrij de door ons geboekte verwachtingen niet kunnen naleven. Er is op dat moment sprake van beperkingen die tijdens het boeken bij ons bekend waren. Tevens het risico dat het land weer op slot gaat is te groot. Hiervoor kunnen wij met eigen zaak geen risico lopen. Om opgesloten te zijn in Egypte of 2 weken bij terugkomst in quarantaine te gaan. Prijsvrij kan dan ook niet meer dan annuleren. Er worden inmiddels al pagina's aangemaakt/rechtsbijstand ingeschakeld en op alle pagina's met reviews slechte recensies geschreven. Hoop voor Prijsvrij dat ze hun kop boven water kunnen houden en niet de klant de dupe wordt! ------------------------------------------------------------- Prijsvrij geeft aan afhankelijk te zijn van de Touroperator maar deze geeft juist aan dat je kunt annuleren? Verder kan jullie klantservice kijken wat ze willen. Ik ga niet en betaal niet. De risico's zijn veel te groot en tijdig doorgegeven dat wij niet willen gaan en gebruik willen maken van de voorwaarden van de touroperator. ------------------------------------------------------------- Hoe meer ik onderzoek doe hoe kwader ik word!!! Ik kom er namelijk achter dat jullie zelf onderdeel zijn van DER TOURISTIK of te wel ITS!! Wie is Prijsvrij Vakanties? Prijsvrij Vakanties is opgericht in 2010 in 's-Hertogenbosch. Na een snelle groei is Prijsvrij Vakanties sinds 2014 onderdeel van het Duitse reisconcern DER Touristik (onderdeel van REWE). DER Touristik is wereldwijd een toonaangevende organisatie binnen de reis- en toerisme industrie met bekende merken zoals ITS, Jahn Reisen en Kuoni. ------------------------------------------------------------- Antwoord Prijsvrij is dat zij een ander management hebbe. Inderdaad een heel ander management! Der Touristik met hart voor hun klanten en Prijsvrij met hart voor eigen portemonnee.

Geplaatst: 08.06.2020

In december een reis geboekt naar Egypte via Prijsvrij. Na aanleiding van Covid-19 heeft de touroperator ITS Reisen aangegeven dat alle reizen geboekt voor aanvang Covid-19 in Europa met een vertrek tot 31 juli kosteloos geannuleerd mogen worden. Echter heeft Prijsvrij naast hun ANVR voorwaarden eigen regeltjes (waardoor heel de ANVR geen nut meer heeft) dit is dus niet mogelijk via Prijsvrij. Na veel contact met Prijsvrij over de kwestie komen wij niet verder. Vervolgens heb ik contact gehad met een Travelcounsellor die zelf ook reizen aanbieden via ITS Reisen. Deze geeft aan gewoon volgens de voorwaarden zoals ITS Reisen aangeeft te kunnen annuleren. In mijn geval wil dit zeggen annulering tegen een voucher van € 0,01. Tevens kunnen zij mij nooit vragen de restbetaling te doen gezien zij niet kunnen garanderen dat mijn reis kan doorgaan. Het lijst de Travelcounsellor dan niet meer dan terecht om mijn reis kosteloos te annuleren ook volgens ANVR voorwaarden. Momenteel heb ik beroep gedaan op Burgelijkwetboek boek 6 artikel 263. "in geval er goede grond bestaat te vrezen dat slechts gedeeltelijk of niet behoorlijk zal worden nagekomen, is de opschorting slechts toegelaten voor zover de tekortkoming haar rechtvaardigt." Prijsvrij kan deze reis niet aanbieden op grond van het door ons geboekte. Prijsvrij kan dan ook niet anders dan onze reis te annuleren. Ook al zou het reisadvies op geel komen, kan Prijsvrij de door ons geboekte verwachtingen niet kunnen naleven. Er is op dat moment sprake van beperkingen die tijdens het boeken bij ons bekend waren. Tevens het risico dat het land weer op slot gaat is te groot. Hiervoor kunnen wij met eigen zaak geen risico lopen. Om opgesloten te zijn in Egypte of 2 weken bij terugkomst in quarantaine te gaan. Prijsvrij kan dan ook niet meer dan annuleren. Er worden inmiddels al pagina's aangemaakt/rechtsbijstand ingeschakeld en op alle pagina's met reviews slechte recensies geschreven. Hoop voor Prijsvrij dat ze hun kop boven water kunnen houden en niet de klant de dupe wordt!

Geplaatst: 30.09.2019

hallo zeer goede ervaring bij prijvrij .wegens ziekte reis moeten annuleren zeer snelle regeling alles heel goed afgehandeld. niets dan lof

Geplaatst: 29.05.2018

Hele slechte ervaring met prijsvrij. Door hun incompetentie is mijn vakantie (waar ik erg lang voor gespaard heb) geruïneerd! Communicatie is waardeloos en je wordt totaal niet serieus genomen. Ook al heb je keihard bewijs dat het hun schuld is, proberen ze zich eruit te praten ipv oprechte excuses aan te bieden. Ze nemen totaal geen verantwoordelijkheid en laten jouw als klant alles zelf oplossen en regelen. Nog nooit heb ik zoiets meegemaakt. De prijzen op hun website zijn misleidend, er komen allerlei extra kosten bij aan het eind waar je niet vrolijk van wordt. Ook worden beloftes niet waargemaakt betreft geboekte locatie. Ik ben nog nooit zo gestresst op en van vakantie geweest als met prijsvrij. Vreselijke organisatie. Het zou ze goed doen om verplicht vele dingen te verbeteren en te denken vanuit de behoefte van hun klant. Ook verantwoordelijkheid nemen zou topprioriteit moeten zijn. Als je een lekker en ontspannen vakantie wenst, boek hier niet!

Geplaatst: 24.02.2018

Wij hebben een vakantie naar Spanje geboekt en betaald. 2 dagen later kregen wij opeens een mail op wij even 360 E wilden bijbetalen . Wij hebben dit afgewezen en gevraagd of zij een alternatief hadden. Die was er in Side . Een 5 sterren hotel. Wij hebben dat hotel geboekt en Prijzvrij zal dit verrekenen met reis die wij eerst naar Spanje geboekt hadden. Wij kregen van prijzvrij nog 790,50 E terug. Dat zal meteen gebeuren. Wij zijn nu 10 dagen verder maar het geld is nog niet terug . Over 2 dagen gaan wij op vakantie . Maar prijzvrij stort het teveel betaalde bedraag niet terug. Iedere keer als wij belden kregen wij te horen …het komt zo eraan … de overboeking duurt een paar dagen. Raar wanneer ik bij Prijzvrij een reis boek moet ik die meteen betalen en de boeking duurt geen dagen. Ik had wijzer moeten zijn . Al het feit dat de reis naar Spanje plotseling 360 E duurder was dat had mijn al een waarschuwing moeten zijn. Ik zeg nu niet dat Prijzvrij een slecht reisbureau is. Maar wat hun financiële Afdeling presteert is niet normaal . Ik hoop nu dat dit zonder Advocaat geregeld kan worden. In de toekomst ga ik bij de vakantiediscounter boeken.

Geplaatst: 14.07.2017

Slechte service, onvriendelijk, verhogen na bevestiging zomaar de prijzen niet 1x maar tot wel 3x toe. Bevestigen zelfs een prijsverhoging waar je niet akkoord mee bent gegaan. Wilde iets wijzigen. Prijsvrij deelde mede dat kosten 20 eur zijn. Bij wijzigen blijkt dat deze kosten 221 eur zijn. Dat is dan 10x zo veel. Ze waren (waarschijnlijk voor het gemak) vergeten te zeggen dat luchtvaartmaatschappij en touroperator zelf ook kosten moeten betalen. Spreek je ze aan dan zeer onvriendelijk. Nief eens een sorry of vervelend nee alleen maar u bent zelf schuld had u maar! Nog nooit meegemaakt dat een geboekte reis verhoogt wordt, ze laten je zelfs aanbetalen. Normaal als een reis niet meer te boeken is voor aangegeven prijs dan kan die niet meer geboekt worden. Bij prijsvrij kan dat allemaal wel. Volgens hun is dat gebruikelijk! Ik heb al heel wat vakanties geboekt maar prijs verhogen na boeking doet alleen prijsvrij. Pure misleiding.

Geplaatst: 08.06.2017

Wij hebben een vakantie naar Spanje geboekt en betaald. 2 dagen later kregen wij opeens een mail op wij even 360 E wilden bijbetalen . Wij hebben dit afgewezen en gevraagd of zij een alternatief hadden. Die was er in Side . Een 5 sterren hotel. Wij hebben dat hotel geboekt en Prijzvrij zal dit verrekenen met reis die wij eerst naar Spanje geboekt hadden. Wij kregen van prijzvrij nog 790,50 E terug. Dat zal meteen gebeuren. Wij zijn nu 10 dagen verder maar het geld is nog niet terug . Over 2 dagen gaan wij op vakantie . Maar prijzvrij stort het teveel betaalde bedraag niet terug. Iedere keer als wij belden kregen wij te horen ...het komt zo eraan ... de overboeking duurt een paar dagen. Raar wanneer ik bij Prijzvrij een reis boek moet ik die meteen betalen en de boeking duurt geen dagen. Ik had wijzer moeten zijn . Al het feit dat de reis naar Spanje plotseling 360 E duurder was dat had mijn al een waarschuwing moeten zijn. Ik zeg nu niet dat Prijzvrij een slecht reisbureau is. Maar wat hun financiële Afdeling presteert is niet normaal . Ik hoop nu dat dit zonder Advocaat geregeld kan worden. In de toekomst ga ik bij de vakantiediscounter boeken.

Geplaatst: 25.04.2016

Vakantie Griekenland geboekt voor 2 volwassenen en 4 kinderen. Ruim op tijd dus binnen ons budget. Vorige week een mail dat het hotel niet open is. Sindsdien meerdere malen gebeld en gemaild maar met een alternatief wat hetzelfde is komen ze niet. Inmiddels een weekend verder maar nog steeds geen oplossing aangeboden. Elke keer bijna een uur in de wacht voordat je iemand te spreken krijgt en het enige wat je hoort is dat het de volle aandacht heeft. Zo als het er nu naar uitziet gaat de vakantie helaas aan ons voorbij. Betaalbare reizen zijn inmiddels uitverkocht. Bedankt prijsvrij… Erg onprofessioneel slechte organisatie. Als je ze nodig hebt dan zijn ze er niet dus wees gewaarschuwd. Niet boeken via prijsvrij !!!!!

Geplaatst: 22.05.2013

Ik heb een vakantie geboekt naar Egypte,met kinderen en kleinkinderen.We waren 40 jaar getrouwd,en de vakantie goed moeten plannen met zoveel personen.Een week voor vertrek een mail van prijs vrij gekregen.Wij doen zaken met D.T.I.,en die bepalen wanneer jullie op vakantie gaan.Dus 2 dagen later,niet vanaf Dusseldorf,maar Keulen,niet om 6.00 uur maar om 21.30 uur. Als jullie dit niet slikken dan kun je annuleren. Reactie prijsvrij,je moet bij D.T.I.zijn.En dan kom je bij het slechts beoordeelde bedrijf uit.Mijn advies voor prijsvrij doe geen zaken meer met DTI

Geplaatst: 22.11.2012

2 x geboekt alletwee keer heel goed gegaan 1 x naar cyprus 1 x naar spanje helemaal geen klachten

Geplaatst: 23.06.2012

Wij zijn afgelopen meivakantie met zijn 3en 10 dagen naar Turkije geweest, Long Beach Resort bij Alanya! Het was helemaal super! Ik heb via prijsvrij geboekt het scheelde ons ruim 600 euro, indien we via Duitsland vertrokken ipv Amsterdam! We waren 900 euro kwijt voor 10 dagen! Ik vind het nog steeds onbegrijpelijk! Prijsvrij heeft ons heel netjes en correct behandeld! We boekten 4 dagen van te voren een ander hotel, de volgende dag kon ik kosteloos omboeken naar een iets duurder hotel! Om via prijsvrij te boeken is dus safe! Ik was er in eerste instantie ook bang voor, vooral voor die prijs! Maar alles is perfect gegaan!

Geplaatst: 16.05.2012

net terug uit gran canaria geboekt bij prijsvrij hotel lopesan vilaa del conde. alles is perfect gegaan, neckermann was duurder om te boeken maar we kwamen toch in het hotel bij neckerman hostess. het hotel is 5 ster en de prijs bij prijsvrij schilde met neckerman/d reizen 400 euro! dus echt de moeite waard om eens verder te kijken bij prijsvrij

Veel gestelde vragen

Is Prijsvrij betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Prijsvrij zijn er 23 reviews achtergelaten en 10 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 3.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Prijsvrij operationeel

Prijsvrij is actief in de Reizen, Vakanties & UItgaan branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Prijsvrij

Lees op de website van Prijsvrij hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Prijsvrij.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Prijsvrij weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Prijsvrij sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Reizen, Vakanties & UItgaan branche.

Volgende

Prijsvrij

Bij het reisbureau Prijsvrij.nl kun je niet enkel een vakantie of last-minute boeken, je kunt er ook bieden op je favoriete vakantie.Er zijn geen boekingskosten, je geniet extra kortingen en krijgt een laagste prijsgarantie bij Prijsvrij.nl. De keuze aan bestemmingen en arrangementen is ruim en dankzij een zoekfunctie kan je gericht zoeken naar de vakantie die bij jou past.

Alternatieve shops voor Prijsvrij

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Prijsvrij.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring