Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

De Bijenkorf ervaringen

1.00/5.00 - 4 stemmen, 44 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van De Bijenkorf. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met De Bijenkorf eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van De Bijenkorf na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met De Bijenkorf

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

5/5.00 Geplaatst: 02.09.2021

Toppi

Vlotte bestelling..vlotte levering ! Zeer correcte en klantvriendelijke afdelingspersoneel ! +zeer tevreden vd vlotte service vd dame vd klantendienst ! MERCI !!! Zal I'd toekomst trouwe klant vd bijenkorf blijven

0/5.00 Geplaatst: 05.07.2021

Kapot artikel ontvangen en GEEN service

Een bikini besteld en deze betaald met de Bijenkorf cadeaukaart. Tot mijn grote spijt een kapot broekje ontvangen (stof opengescheurd en zeer amateuristisch dichtgenaaid). De oplossing? Zelf retourneren, wachten op de retourverweking en iDeal uitbetaling, wachten op een nieuwe cadeaukaart en daarna pas weer zelf een nieuwe bestellen met mijn cadeaukaart met als risico dat er geen broekje meer beschikbaar is. Plus, dit red ik niet voor mijn vakantie... Klantenservice: 'de cadeaucard is onbeperkt geldig dus die kan je goed inzetten bij een andere bestelling of aankoop. Het is dus aan jou of je op de retourverwerking wilt wachten of niet. Een andere oplossing is eventueel het broekje laten naaien bij een plaatselijke kledingmaker.' WHATTT maar daar koop ik toch geen merk broekje voor bij jullie?? Daarna: 'je kan er uiteraard ook mee naar de winkel gaan.' Na 2x te moeten vragen of het artikel dan apart gehouden kan worden blijkt dat deze niet in de winkel verkocht! NEE ik wil niet wachten op een nieuwe cadeaubon en NEE ik wil deze ook niet gebruiken voor een volgende bestelling, want ik koop niets meer bij jullie! Blijkbaar is het te moeilijk om direct een nieuw broekje op te sturen die voldoet aan de kwaliteit waarvoor ik betaald heb! Zoals anderen reviews ook al aangeven: de klant moet altijd extra moeite doen om een fout van Bijenkorf te herstellen. Dit is dan ook geen service!

1/5.00 Geplaatst: 23.06.2021

Bijenkorf beweerst teruggestuurd nepartikel

Iemand die mij toevallig kan helpen of tips heeft? 14 Mei heb ik schoenen ontvangen van de Bijenkorf. Toen ik de doos uitpakte, zag ik dat de schoenen beschadigd waren. Aan de zijkanten liet de stof los van de zolen. Ik heb toen contact opgenomen met hun klantenservice, zodat ik er in ieder geval een melding van gemaakt zou hebben en ik kon de schoenen terug sturen. 18 Mei hebben ze de schoenen van mij ontvangen. Het duurde allemaal erg lang, want ik kreeg constant geen bevestigingsmail dat ze überhaupt mijn pakket ontvangen hadden of er mee bezig waren en had ook nog steeds mijn geld niet terug. Nu ruim een maand verder, heb ik gisteren voor de 3e keer contact gehad met de klantenservice met dit verhaal en ik zou morgen (vandaag dus) een mail van hun krijgen. Nou dit gebeurd eindelijk hoor, op de foto hier onder is te zien wat voor een mail ik van hun kreeg. Ze beweren dus dat ik een nepartikel terug heb gestuurd en dat ik hier om mijn geld niet weer krijg. Ik heb gewoon dezelfde schoenen terug gestuurd, als zij mij opgestuurd hebben. Als zij beweren dat ik een nepartikel terug heb gestuurd, hebben zij mij dus in eerste instantie deze nepartikel verkocht! Het blijft een welles nietes heen er weer gemail en ik kan natuurlijk niks bewijzen. Ik heb gewoon netjes de schoenen, die ik van hun gekregen heb, terug gestuurd.

Geplaatst: 04.05.2021

Na een duur kado gekocht te hebben online, totaal verrast hoe het werd bezorgd. Duidelijk eerder gebruikt! Na het persoonlijk terugbrengen in filiaal Bijenkorf Amsterdam (wat n onvriendelijke dame bij klantenservice) om te ruilen (omdat het niet het juiste kado was) en met de klacht dat het eerder was gebruikt om te ruilen, kreeg ik de melding, helaas we nemen het niet terug. Daar sta je dan met een duur kado waar je niets meer mee kan. Wat een ontzettende slechte service, onvriendelijke klantenservice, asociaal om iets eerder gebruikt te versturen en omdat het laatste exemplaar uit collectie is en blijkbaar te weinig animo voor is om terug te nemen (Bijenkorf blij is er vanaf te zijn) dat ze een klant hiermee opzadelen. Voor mij nooit meer Bijenkorf! Ik raad iedereen af om online bij bijenkorf te bestellen, in ieder geval rekening te houden dat je het niet meer kan ruilen omdat ze niet willen of omdat ze blijkbaar bijna failliet zijn! Is faillissement bijenkorf aanstaande? Pas op!

Geplaatst: 10.04.2021

Vandaag geweest in de Bijenkorf van Rotterdam. Mijn vrouw en ik hadden een afspraak gemaakt ivm de corona maatregelen in de Louis Vuitton store. Bij aankomst alles laten zien, echter was de dame die aanwezig was bij de ingang van mening dat er alleen 1 persoon naar binnen mocht. Dit was dus een misverstand want ik had toch echt voor twee personen een afspraak gemaakt. Nogmaals alles uitgelegd en gevraagd of ze niet een medewerker van de LV erbij kon halen waar de afspraak gepland was. Ik zag tot mijn verbazing de dame hierna 2 beveiligers erbij halen, waarvan er een heel autoritair en met een agressieve houding op ons af kwam en ons dreigde de winkel uit te gooien. Ik hoorde hem zeggen:”de afspraak is voor een persoon en als jullie daar problemen mee hebben dan mogen jullie beide naar buiten.” Ik probeerde toen nog mijn verhaal bij hem te doen. Ik hoorde hem toen zeggen:”ik praat niet met jou maar tegen mevrouw, met jou heb ik niks te maken”. Terwijl hij dit zei zag ik hem ook met zijn handen heen en weer zwaaien en stond die op minder dan 1 meter van mij af. Dit heb ik als zeer intimiderend ervaren. Ik was stomverbaasd en geschrokken en mijn vrouw was gelijk in stress en paniek. Zij was in de veronderstelling om een mooie tas op te halen die ze al had besteld en al klaar lag voor haar in de winkel. Ik heb toen maar het initiatief genomen om te vragen om een andere oplossing, maar de beveiliging wilde hier niets van weten. Op nogmaals aandringen van mijn vrouw bij de dame bij de ingang werd toen gelukkig alsnog iemand van de LV store erbij gehaald en die bevestigde ter plekke dat het wel om een afspraak ging voor 2 personen. De beveiliger die eerder heel luidruchtig aanwezig was, die was ineens heel stil en toen ik hem vroeg om zijn naam, omdat ik een klacht tegen hem wilde indienen, was die stil en zei die niks meer. Ik begrijp heel goed dat er weleens incidenteel iets mis kan gaan in communiceren en misverstanden zijn helaas niet uit te sluiten. Maar ik vraag me af of deze meneer wel geschikt is als beveiliger in de Bijenkorf met zo een houding en gedrag. Ik ben uiteindelijk blij dat mijn vrouw de tas alsnog heeft kunnen ophalen, maar de dame bij de ingang heeft naar mijn mening de situatie verkeerd ingeschat en een verkeerde keuze gemaakt door gelijk de beveiliging erbij te halen. Hierna is de situatie onnodig geëscaleerd en heeft de beveiliger overmoedig en op een niet proportionele manier gehandeld.

Geplaatst: 01.04.2021

Echt een top service !

Geplaatst: 18.03.2021

Al bijna mijn hele leven trouwe klant van de Bijenkorf, maar niet lang meer. De laatste jaren holt de klantenservice keihard achteruit. Bij meerdere online aankopen zijn er dingen mis gegaan die niet netjes worden opgelost. Heb een keer een t-shirt ontvangen waar een gaatje in zat en dat nota bene gerepareerd was. Bij melding wordt je het gevoel gegeven dat je dat zelf wel gedaan zal hebben. De volgende keer een koekschaal ontvangen waarvan de deksel ontbrak. Ook toen kreeg ik een antwoord waar ik een onbehaaglijk gevoel van kreeg. Nu dan een grote bestelling binnen gekregen waarvan meerdere artikelen met een waarde van + 200 euro ontbraken. Wel zaten er 3 artikelen in die ik niet heb besteld. Meteen na een paar minuten van ontvangst van deze bestelling de telefoon gepakt en je raadt het al, een half uur in de wacht en dan wordt de verbinding verbroken. Gefrustreerd nog een keer gebeld en precies uitgelegd aan de hand van ordernummers wat ontbreekt en wat ik onterecht heb gekregen. Voor de zekerheid ook nog even alles op de mail gezet met het totaalbedrag aan artikelen die niet geleverd zijn. Graag een bevestiging hiervan. Niet dus. Geen reactie. Ook op een pb op Facebook wordt niet gereageerd. Uiteindelijk krijg ik na een paar dagen een mail waarin wordt gezegd dat ik pas mijn geld voor de niet geleverde artikelen terug krijg als ik de niet voor mij bestemde artikelen heb terug gestuurd. Als dat geen wantrouwen naar de klant is! Ik had helemaal niet hoeven zeggen dat ik deze artikelen heb ontvangen, maar dat heb ik uit eerlijkheid wel gedaan. Ik ben zo klaar met dit arrogante bedrijf! De winkels chiq opgepimpt, volgepropt met spul voor mensen met een dikke portemonnee, maar is vergeten wat service naar deze klanten is. Walgelijk.

Geplaatst: 13.03.2021

Een paar schoenen van balenciaga gekocht voor 595 euro bij de BIJENKORF EN ROTTERDAM Bij thuis komst bleek er een gaatje boven in de schoen te zitten. Volgende dag terug naar de winkel. Maar ze gaan er niks aan doen. Want we konden niet bewijzen dat we ze de dag daarvoor hadden gekocht. We hadden de bon bij ons. Toen de klantenservice gebeld moesten eindelijk na 2 maanden de schoenen opsturen. Hebben al die tijd netjes in de doos gezeten. Schoenen opgestuurd maar weer niks. Ze gaan er niks aan doen. Ik had aangegeven dat het misschien door het alarm ding was gekomen. Maar daar komt het niet door dus gaan ze er niks aan doen. Dag 595 euro !!!! Oja ik kon een bon krijgen van 15 euro. JAAAA DAAAAGGGG al krijg ik de spullen daar gratis bijenkorf jullie zien ons nooiiittt meer #waardeloosbedrijf #slechteservice #onaardigpersoneel hoop dat jullie trots zijn dat jullie zo omgaan met het gespaarde geld van mijn kind

Geplaatst: 17.02.2021

Verschrikkelijke ervaring, shirt gekocht na 1x wassen waren de glitters eraf.. in de wasvoorschriften stond 30’ graden wassen, dat heb in gedaan want bij het andere shirt van dit merk ging het ook goed, alleen bij dit shirt niet, gewoon een fabrieksfout denk ik dan. Dus meerdere keren contact gehad met de klantenservice, meerdere foto’s gestuurd word je uiteindelijk gemaild met dat ze niet willen helpen met maken of wat dan ook. Kreeg een waardebon van €15,- terug, terwijl het shirt absoluut geen €15,- was.... Echt totaal niet tevreden

Geplaatst: 17.01.2021

Heb in october een digitale cadeaucard besteld en betaald van 25E........nooit ontvangen,na veel heen en weer gebel met de klantenservice die beloven dat het goed komt........moet ik deze card nu januarie 2021 nog ontvangen!!! Met dit bericht vraag ik duidelijkheid en stuur alsnog deze card!!!!Zo niet dan gaan we het tv programma Kassa erbij betrekken! Ben dit niet gewend van een luxe zaak als de Bijenkorf!

Geplaatst: 30.12.2020

Als je kleding bestelt in de webshop en het valt tegen zodat je moet retourneren en dit helaas een paar keer achter elkaar gebeurt, word je uit het klantenbestand gegooid onder het mom van duurzaam ondernemen. De toon van de mail die je dan krijgt is belerend en bijzonder onvriendelijk. Het voelt bijna of je een misdrijf hebt begaan. Ook al ben je Member en al 50 jaar klant, maakt voor hun niets uit. De Bijenkorf is al jaren niet meer wat het is geweest. Ik ben nog steeds boos.

Geplaatst: 15.10.2020

Wij hebben eveneens een ronduit slechte ervaring met de Bijenkorf online shop. Bestellen 3 broeken voor onze zoon alleen de verkeerde pasvorm wordt geleverd, namelijk skinny. We sturen de broeken terug en bestellen de broeken opnieuw, ruilen kan namelijk niet bij deze webshop. Helaas ontvangen we wederom deze zelfde verkeerde skinny broeken. We hebben gepoogd dit telefonisch te bespreken met een telefoniste van de webshop maar uiteindelijk had die ook geen oplossing, kortom wij kunnen weer terug naar het postkantoor om de hele zaak terug te sturen. U begrijpt dat wij geen gebruik meer zullen maken van deze Bijenkorf online webshop. De logistieke afhandeling van andere webshops is opvallend veel beter.

Geplaatst: 19.08.2020

Ik heb een retour moeten doen, waarbij na ontvangst in de mail stond dat ik het deel -25 euro- dat met een cadeaucard is betaald- destijds gratis door Bijenkorf verstrekt- terug zou krijgen via een nieuwe cadeaucard. Toen ik maar geen nieuwe cadeaucard ontving nam ik per e-mail contact op met de klantenservice. Ik ontving op meerdere mails echter helemaal geen reactie. Toen ik Bijenkorf via whatsapp benaderde ontving ik eindelijk na 4 -!- maanden het bericht dat ze de cadeaucard wel hadden gemaild, maar dat die waarschijnlijk in de spam terecht is gekomen. Vervolgens heeft die medewerker aangegeven dat ze die betreffende cadeaucard zou blokkeren en beloofd een nieuwe cadeaucard te sturen, want ze konden hem niet opnieuw mailen. Tot mijn verbazing gaf na een paar dagen een andere medewerker per e-mail aan dat ik die nieuwe cadeaucard niet zou ontvangen, onder verwijzing naar voorwaarden die ik op verzoek maar niet kreeg. Los daarvan heeft Bijenkorf daar niet naar gehandeld en is de handelswijze van de "klantenservice" van Bijenkorf door terug te komen op een belofte/toezegging niet correct en verre van klantvriendelijk. Het begint al met de bereikbaarheid en communicatie van de klantenservice: via whatsapp word je steeds door een andere medewerker te woord gestaan, waardoor je het verhaal opnieuw moet doen en elke medewerker weer wat anders zegt. Op mails wordt niet geregeerd ondanks dat ze beloven dat te zullen doen. En wat nog kwalijker is is dat ze toezeggingen/beloftes aan klanten niet nakomen! Klachten worden niet serieus genomen of niet opgepakt. Oprecht nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt. Ontzettend frustrerend. Voor mij doen heeft Bijenkorf een totaal onbetrouwbare en disfunctionele klantenservice afdeling. Nooit verwacht van zo'n groot en luxe warenhuis!

Geplaatst: 02.07.2020

Meer als een maand geleden een bestelling gedaan, waarbij ik mijn bestelling heb ontvangen en daarin ontbraken er een paar producten die ik had besteld. Ik heb meteen telefonisch contact gezocht met de Bijenkorf. Daarna hebben ze een onderzoek ingesteld hierbij heb meerdere malen 4x telefonisch contact en 8 a 9 x een mail moeten sturen om een reactie te krijgen. nu een reactie ontvangen met als conclusie dat de producten erin zaten en dat zij er verder niks mee gaan doen omdat ik aangaf dat de doos niet beschadigd zou zijn, als iemand de plakband open snijd en dan weer dicht plakt zie ik dan dat het beschadigd is, nee! Heb nog gevraagd om fotos te sturen maar dat hoefde niet. In dit geval doet Bijenkorf niks meer voor je dus heb je maar pech en zoek je het maar uit. Ik zit zit zonder producten voor bijna ¢500-, dus nu andere manieren zoeken om mijn geld terug te krijgen en idd ook bekend maken hoe de Bijenkorf handelt als producten opeens vermist raken, de klant is hier maar de dupe van! Slecht bedrijf die het met zijn klantenservice het in ieder geval niet zo nauw met de klant neemt! Bestel hier nooit meer!

Geplaatst: 18.04.2020

Slechtste ervaring ooit meegemaakt bij een online shop. Bestelling op 8 april en vanaf de 3de dag na de bestelling elke dag een automatische mail dat de levering met een dag wordt uitgesteld. dit kan echt niet meer, zelfs in corona crisis tijden. Dit bedrijf kwijlt echt de vloer met zijn klanten en houdt hen voor de gek. Emails en telefoons worden niet beantwoordt. Dus het bedrijf laat geen enkele communicatie toe. Dit is ongepast en bovendien een regelrechte schande. Hoe kan zo'n bedrijf nog blijven bestaan...

Geplaatst: 17.04.2020

Slechtste en onbetrouwbaarste e-commerce die ik ken. Geen enkel respect voor de klant. Beantwoorden noch e-mails noch telefoons. Mijn bestelling is al 6 keer uitgesteld. Dit is echt niet van deze tijd. Schande .... Op mijn vraag mijn bestelling te annuleren komt geen reactie. Hier koop ik nooit meer. Ik zeg het voort...

Geplaatst: 18.12.2019

Gebrekkige afhandeling retour Normaal gezien altijd tevreden. Echter nu een retour gestuurd met 2 broeken in zelfde pakket met zelfde retourreden. Slechts 1 broek retour verwerkt en terugbetaald. Na contact via app is een onderzoek uitgezet op vrijdagmiddag. Daaropvolgende dinsdagmiddag week x+1 nog niets gehoord dus zelf gebeld. Men hoopt begin week x+2 iets te weten. Ondertussen is de geretourneerde broek nog wel betaald met visa. Ondertussen woensdag en nog steeds niets gehoord na 2 tot 3 apps van mijn kant. Wat mij betreft niet de bedoeling dat door een fout of drukte bij bijenkorf ik langer moet wachten op terugbetaling retour. Daarbij krijg ik al 5 dagen geen reactie via app. Lijkt me vrij onwaarschijnlijk dat de 2e broek nog retour verwerkt moet worden gezien ze in zelfde pakket zaten. Samengevat, geen online aankoop meer voor mij op deze manier.

Geplaatst: 27.11.2018

Slechte service. Ik had een paar wanten in de aanbieding in mijn winkelwagen geplaatst. De volgende dag is de aanbieding ineens voorbij en de klantenservice reageert alleen schamper. Voortaan graag aangeven hoe lang een aanbieding duurt en een beetje meelevend reageren, misschien zelfs de aanbieding toch handhaven. Op deze manier ervaar ik de Bijenkorf als een el cheapo ramsjwinkel, waar je per definitie wordt afgezeikt en afgezet. Ik denk dat ik klaar ben met de Bijenkorf.

Geplaatst: 25.07.2018

Super slechte service! Heb op 15 JULI een gucci schoen gekocht ter waarde van 495 euro. Heb deze nooit ontvangen, bijenkorf beweerd dat het afgeleverd is. Bijenkorf stuurt me steeds van de kastje naar de muur. Mijn handtekening is vervalsd bij het aftekenen en mijn naam is nieteens goed geschreven. Bijenkorf doet hier erg laks over ben er al 10 dagen mee bezig en heb aangifte moeten doen bij de politie. JAMMER, ze zijn een trouwe klant kwijt! Zal iedereenook waarschuwen! Wees gewaarschuwd als je dure spullen koopt en ze laat bezorgen!

Geplaatst: 04.04.2018

Prettig en goed geholpen bij de aankoop van een broek. Wat me niet handig lijkt is dat de verkoopster vraagt om ter plekke in haar bijzijn een klanttevredenheidsenquète in te vullen op een computer in de winkel. Mij lijkt dat De Bijenkorf daarbij geflatteerde informatie krijgt

Veel gestelde vragen

Is De Bijenkorf betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor De Bijenkorf zijn er 44 reviews achtergelaten en 4 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is De Bijenkorf operationeel

De Bijenkorf is actief in de Warenhuizen branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij De Bijenkorf

Lees op de website van De Bijenkorf hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij De Bijenkorf.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als De Bijenkorf weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat De Bijenkorf sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Warenhuizen branche.

Volgende

De Bijenkorf

DeBijenkorf.nl is een van Nederlands bekendste warenhuizen. De Bijenkorf, met vestigingen in oa. Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, voert vele internationale merken in haar assortiment. De focus van De Bijenkorf ligt op cosmetica, kleding, reizen, media & accessoires.

Alternatieve shops voor De Bijenkorf

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor De Bijenkorf.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring