Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Yours Clothing ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Yours Clothing. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Yours Clothing eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Yours Clothing na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Yours Clothing

Schrijf in het Nederlands, gebruik GEEN woorden in hoofdletters, blijf beleefd! Schrijf geen herhaling op om te voldoen aan de 140 karakters! Reviews die niet voldoen aan voorgaande en ongepaste reviews worden geweigerd.

0/5.00 Geplaatst: 18.04.2022

Ik krijg geen antwoord op mijn probleem

Ik weet niet waar ik naar moet retourneren. Krijg ook maar geen antwoord op mijn vraag. Ik moet iets kopieëren maar dat kan ik niet heb geen kopieer aparaat. Waar moet ik het pakketje naar toe sturen voor een kleiner maat te krijgen

1/5.00 Geplaatst: 11.01.2022

retourneren belachelijk duur

slips besteld, in mijn gebruikelijke maat, ze vielen 3x zo groot uit als normaal, bleken veeeel te wijd. Meteen geretourneerd zoals aangegeven, tot op vandaag is mijn geld nog steeds niet terug gestort

1/5.00 Geplaatst: 28.08.2021

Na terug zending geen retour van mijn geld ontvang

Geen geld terug ontvangen van Yours Clothing Op 17 juli een bericht ontvangen van yours, zie hieronder, het is inmmidel 28 augustus, nog steeds geen geld retour op mijn rekening. 3 x hierover een bericht gestuurd naar yours, echter tot nu toe geen reactie gehad. Gaat om 63 euro WAAR BLIJFT MIJN GELD Op za 17 jul. 2021 09:28 schreef Yours Clothing Beste Mevr. Wij hebben uw gedeeltelijke retourzending in goede orde ontvangen, dank voor het terugsturen van de artikelen. De terugbetaling is inmiddels verwerkt en zal binnen 7 werkdagen in uw account verschijnen. MAAR NOG STEEDS GEEN GELD RETOUR Slechte zaak Yours Clothing, Ondanks de leuke kleding ik bestel niets meer.

Veel gestelde vragen

Is Yours Clothing betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Yours Clothing zijn er 3 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Yours Clothing

Lees op de website van Yours Clothing hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Yours Clothing.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Yours Clothing weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Yours Clothing sinds 15-04-2020 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de branche.

Yours Clothing

Op onze site kan iedereen een review van Yours Clothing achterlaten. Lees de ervaringen van andere bezoekers, je kan hier ook op reageren. Bezoek regelmatig deze site om op de hoogte te blijven over de webwinkel waar je een aankoop wilt doen. Welke webwinkels goed of slecht bevonden worden, bepaalt heel Nederland tegenwoordig zelf. Wil jeen aankoop doen bij Yours Clothing, klik dan hieronder op de groene of rode knop.

Alternatieve shops voor Yours Clothing

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Yours Clothing.

1 ervaringen, 2 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring