Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Sarenza ervaringen

1.81/5.00 - 58 stemmen, 72 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Sarenza. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Sarenza eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Sarenza na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Sarenza

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

1/5.00 Geplaatst: 01.09.2021

Slechte klantenservice

Door allerlei storingen op de app van sarenza waar een korting van 15% werd beloofd de schoenen tot 3x toe niet kunnen aankopen. Uiteindelijk via de website moeten kopen en melding gemaakt van de storing. Gevraagd om alsnog de korting te verrekenen. Na 6 mails waarin algemene doorverwijzingen staan zonder antwoord op de vraag of hele andere antwoorden dan de vraag is er gewoon niet meer gereageerd !! Hoe serieus wordt je dan genomen??

Geplaatst: 07.04.2021

Mooie schoenen , ruime keuze . Prijs is interessant . Wat wel gemakkelijker zou zijn als er reeds formulier voor terugzending zou zijn bijgevoegd .

Geplaatst: 23.05.2019

Op vrijdag 10 mei voor 11.30 uur bestelling geplaatst en betaald via ideal. Vrijdagavond mail dat de bestelling onderweg was, volgens track&trace van post.nl zou deze de zaterdag binnenkomen. Zaterdagochtend kijk ik weer naar de link via post.nl, wordt het dinsdag geleverd.. dinsdag geen pakketje.. Woensdag kijk ik weer, nu stond de bezorging op donderdag. Pakketje was al aangemeld bin post.nl maar nog niet verwerkt. Vervolgens woensdagmiddag een bericht via fb gestuurd. Volgens Sam van Sarenza werdt het pakket vast gehouden bij post.nl. De donderdags contact gehad met post.nl en die zeggen dat ze geen pakketjes mogen vasthouden. Dus donderdagmiddag de klantenservice gebeld, en ge-eist dat binnen 1 week mijn geld terug gestort zou worden. Via fb ook nog een bericht gestuurd, daar kreeg ik als antwoord dat er een terug betaling is gedaan en dat als er binnen 1 week niets gestort was ik weer contact op moest nemen. Dit dus gister 22 mei gedaan, vanmorgen bericht via fb dat er een melding gedaan is naar de financiële afdeling. Vlak daarna krijg ik een mail, dat het geld is overgemaakt en dus binnen enkele dagen op mijn rekening moet staan. Tot mijn verbazing stond het er vanmiddag na 15 uur op mijn rekening.. als het nodig is dan kan het blijkbaar snel overgemaakt worden! Het heeft in totaal 13 dagen gestuurd maar gelukkig mijn geld terug gekregen. Nooit zal ik weer bij sarenza bestellen!

Geplaatst: 30.01.2019

Kies altijd voor ZALANDO!!!Na week wachten laarzen binnen met scheur geleverd. De telefoon klantenservice staat permanent uit. Op mail wordt niet gereageerd. Gelukkig betaald met Klarna. Die reageren wel en betaalden terug. Blijf weg bij Sarenza! Lokkertjes met 0 klantvriendelijkheid. Ik koop hier niets meer en raad iedereen aan hetzelfde te doen

Geplaatst: 02.01.2019

Schoenen besteld op 12/11/18. Nog steeds geen levering...zouden bij de Post zijn blijven liggen tgv staking. Niet op tijd dus voor Sint noch voor Kerstmis. Sarenza neemt geen contact op met Post. Sturen enkel standaard reply terug op mails. Telefoons opnemen is blijkbaar ook te moeilijk. Slechtste online bestel-ervaring ooit.

Geplaatst: 27.12.2018

Nog nooit zo een slechte ervaring gehad. .. geen retourticket of factuur bijgevoegd in doos. ... Geen telefonisch contact mogelijk .... Ontbreken duidelijk retouradres ..... Terugbetaling onzeker

Geplaatst: 26.11.2018

Ik wil de laarzen terugsturen maar ik heb geeneens een bon bij mijn pakket om überhaupt iets terug te sturen , uitprinten word er gemeld, ik heb geen printer vervolgens krijg ik geen adres door waar het naar terug te sturen , ik zal nooit meer iets bestellen bij ze

Geplaatst: 23.11.2018

Wat een slechte klanten service echt super slecht...slecht georganiseerde winkel. Stuur mijn schoenen terug na 10 dagen nog geen geld retour...bellen bellen bellen nemen niet op druk druk...na 59 minuten hoorn er opgegooit mail gestuurd weer gebeld 30 minuten nemen op OEI OEI...en dan ga we storten het terug is iets fout gegaan..AAN MIJN HOELA alles gaat fout daar. Zal er NOOIT NOOIT NOOIT meer iets betsellen wat een waardeloze web winkel zeg...ben blij dat ik niet de enige ben die dat vind met mij samen wel 100000 mensen...word tijd voor KASSA RADAR en noem maar op.

Geplaatst: 17.10.2018

Ik krijg sterk het gevoel dat Seranza.nl of een slecht georganiseerd bedrijf is of echt serieuze oplichters. Ik heb gisteren schoenen besteld en krijg een melding dat mijn betaling niet door is gekomen en dus geannuleerd. Dit klopt niet; ik heb netjes betaald. Ik heb ze ook gemaild en telefonisch proberen te bereiken. Na 16 min in de wacht werd ik eruit gegooid en vervolgens kom ik er niet meer door bij terugbellen. Als ik de ervaringen van iedereen hier lees is dit niet nieuw. Ik kijk nu hoe ik mijn geld terug kan krijgen.... ik vrees het ergste...

Geplaatst: 08.10.2018

Gisteravond schoenen besteld en netjes betaald. Krijg ik vannacht een email dat mijn bestelling is geannulleerd omdat de betaling is mislukt. Sns heeft het netjes overgeschreven. Ik probeer al de hele ochtend te bellen maar na 15 minuten in de wacht verbreken ze de verbinding! Ik heb een email gestuurd maar nog niets gehoord. Echt bizar slechte klantenservice!

Geplaatst: 14.10.2017

Waardeloze online shop. In augustus een paar Mephisto schoenen besteld. Bleek dat op de wreef de linkerschoen een cm kleiner meette dan op de rechterschoen. Gevolg:dove linkervoet. Foto's gemaakt, ettelijke keren gebeld. Uiteindelijk mocht ik ze retour sturen. Na twee weken mail dat ze binnen zijn gekomen. 29 september dat ze bij Kwaliteitsteam liggen ter beoordeling. Binnen twee dagen geld retour bij negatieve uitslag. 5 oktober gebeld. Ze liggen er nog ter beoordeling. Binnen twee weken reactie. 13 oktober gebeld. Zó druk, kan nog twee weken duren. En inmiddels nog geen teruggave van de aankoop gezien. Ik blijf ze lastig vallen.... De ene na de andere smoes. Als t mij te lang gaat duren, schakel ik Consumentenbond in. Dit was m'n eerste maar tegelijk m'n laatste aankoop bij deze zaak met een verschrikkelijke slechte service. Mijn advies: koop er niets! ...

Geplaatst: 01.08.2017

Helaas heb ik ook pech bij Sarenza. Op 22-7 schoenen besteld. Op 24-7 zouden ze volgens Sarenza verzonden zijn, vervolgens blijft de track en trace code tot op de dag van vandaag 1-8 staan op dat er een verzendlabel is aangemaakt maar nog niet aangemeld is bij DHL. Levertijd zou tussen 2-3 werkdagen liggen. Sarenza gemaild maar hier is tot op heden nog niet op gereageerd. Gister contact gelegd met de klantenservice, ik moest geduld hebben want er was met de tussenchauffeur wat mis en er waren nu al heel veel pakketjes verzonden werd mij verteld en ik moest morgen weer bellen als het er niet was en dan zou ik mijn geld terug krijgen en zou mijn pakje als vermist wordns opgegeven. Dus ik vandaag 1-8 opnieuw gebeld, zelfde mw aan de telefoon die mij weer het zelfde verhaal verteld. Heb gezegt dat ik niet langer meer wil wachten en wil weten waar mijn schoenen blijven. Nu naar een paar telefoontjes, lange wachtrij verder krijg ik HOPELIJK mijn geld terug gestort op mijn rekening.. maar mijn schoenen? Die zijn nooit aangekomen. Slechte communicatie Sarenza!

Geplaatst: 20.07.2017

Ik probeer schoenen te bestellen maar als ik dan op bestellen druk komt er tekst in het buitenlands te staan dat de pagina het niet doet? Dus wat moet ik nu doen dan?

Geplaatst: 18.07.2017

Waardeloze klantenservice, op 1 juli na eindeloos te hebben geprobeerd eindelijk de klantenservice telefonisch te pakken gekregen, op mail wordt niet inhoudelijk gereageerd, je krijgt 14 dagen na je mail antwoord met de vraag of het ondertussen al is opgelost? rara problemen lossen zich niet vanzelf op. Toen ik ze eindelijk te pakken had, kreeg ik zowaar een tweede retourbon toegemaild. Schoenen dus snel retour gezonden maar helaas,,,,,, pakje schijnt niet te zijn aangekomen, reageren weer niet op mails, bereikbaarheid klantenservice schijnen de tijden te zijn aangepast. Verheug me nu al op een urenlange zit om eindelijk iemand van de klantenservice aan de lijk te krijgen. Beslist nooit bestellen,

Geplaatst: 13.07.2017

Waarom geen pakbon met retourbon ín het pakketje? ! Nu moest ik een retourbon aanvragen omdat ik geen printer heb. Zit er bij de later ontvangen retourbon een brief dat het óók nog op de site aangegeven moet worden wáár je het inlevert. En dat kan ik dus niet vinden, dan mn dochter maar gevraagd, die het ook niet vindt. Sarenza kan niet als excuus van de ontbrekende retourbon aangeven dat men het doet om papier of porto te sparen (milieu) , want nu moest er 2x porto èn papier (extra brief) gebruikt worden! Lastig en omslachtig vind ik.

Geplaatst: 29.06.2017

Waardeloos! Je kunt ze telefonisch niet bereiken. Mail niet.Facebook niet. Wat nu?

Geplaatst: 28.06.2017

Ik kan al deze berichten beamen. Ook ik heb problemen en krijg ze niet te pakken. Ze reageren nergens op. Oplichters!

Geplaatst: 26.06.2017

Wat een super slechte klantenservice! Ik kan niet met ze in contact komen, ze reageren nergens op, niet via telefoon niet via mail niet via messenger, echt super slecht!

Geplaatst: 21.06.2017

Op 22 mei heb ik een paar schoenen besteld bij Sarenza. Op 25 mei kreeg ik een bericht dat ze verzonden waren.. Van tevoren gaven ze aan dat het erg druk was en het tot 6 werkdagen kon duren eerdat ik het zou krijgen. Na nog steeds niks ontvangen te hebben op 8 juni heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ontiegelijk lang dat irritante bandje moeten beluisteren en kreeg daarna eindelijk iemand aan de telefoon. Volgens hun was het op 29 mei al bezorgd? Ik zeg sorry maar het is niet bezorgd en als ik de track en trace op zoek is het nog geen eens ingescand door DHL. Ja dat vond diegene ook wel vreemd. Nou ik moest maar een kopie van mijn id en een handgeschreven brief en er een foto van maken naar hun toe sturen. Zodat hun het bij DHL uit gaan zoeken.. Heb dat gelijk gedaan.. Vandaag op 21 juni dus bijna weer 2 weken verder weer de klantenservice geprobeerd te bellen. Nu al 10 keer maar liefst. Want ik neem aan dat ze nu onderhand wel weten hoe of wat. En van hun hoor je natuurlijk niks. Ik krijg vanaf vanmorgen de klantenservice niet te pakken.. Gewoon helemaal niet. Per email weet ik ook dat ze nooit reageren dus die moeite ga ik niet doen. Maar wat super slecht dit zeg.. Gewoon geen gehoor geven aan je klanten en maar 'wat doen' noem ik het maar.. IK RAAD NIEMAND SARENZA AAN. JE WORD NIET GEZIEN ALS KLANT MAAR ALS EEN ZOVEELSTE MET EEN PROBLEEM DIE NIET OPGELOST GAAT WORDEN.

Geplaatst: 18.06.2017

Mijn toevoeging/mening (voorgaande bevindingen/berichten kan ik alleen maar bevestigen!): Sarenza is gewoon failliet ! Wat Sarenza nu doet is 'oplichting' door gewoon door te gaan met bestellingen (lees: betalingen aannemen) van klanten die vertrouwen op wat er beloofd wordt.

Veel gestelde vragen

Is Sarenza betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Sarenza zijn er 72 reviews achtergelaten en 58 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.81 uit een totaal van 5.

In welke branches is Sarenza operationeel

Sarenza is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Sarenza

Lees op de website van Sarenza hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Sarenza.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Sarenza weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Sarenza sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Volgende

Sarenza

Sarenza.nl is een grote online schoenenzaak. Sarenza verkoopt een grote collectie (meer dan 10.000 modellen) aan damesschoenen, herenschoenen, kinderschoenen en tassen. Er worden voornamelijk bekende merken als Adidas, Geox, Converse en Tamaris verkocht. Sarenza.nl biedt gratis verzending aan en daarnaast ook een gratis retourzending, indien de schoenen niet passen.

Alternatieve shops voor Sarenza

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Sarenza.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring