Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Viagogo ervaringen

1.90/5.00 - 195 stemmen, 549 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Viagogo. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Viagogo eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Viagogo na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Viagogo

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 07.02.2020

Bende oplichters: officiële ticketprijs Brigitte Kaandorp was 2x 36 euro. Viagogo rekent daarvoor 145 euro aan. Tijdens het aankoopproces heb je geen enkel idee hoeveel de service- en afhandelingskosten uiteindelijk gaan kosten. Het echte kostenplaatje verschijnt pas nadat het geld is betaald via je creditkaart. Dan krijg je een gedetailleerd overzicht van hun woekerpraktijken, maar dan is het te laat. Geen enkele kans om je aankoop te annuleren. Deze bende opereert vanuit Zwitserland waardoor ze niet kunnen vervolgd worden. Absoluut te vermijden.

Geplaatst: 29.11.2019

Net 1 ticket gekocht voor Eric Clapton. En pas daarna gaan googlen... oh wat voel ik me nu dom. Gelukkig lees ik dat het ook af en toe goed gaat en we weten inmiddels dat vooral ontevreden klanten reageren. Dus ik ga er voorlopig maar vanuit dat het goed komt. En anders een dure les..

Geplaatst: 25.11.2019

Schandalig hoge prijzen

Geplaatst: 13.11.2019

Zeer slechte ervaring, voel me bestolen. Heb in juni kaarten besteld voor Golden Earing á 102,00 € vroegboeken dacht ik. Ik ben onbekend met deze zaken. Vriend van mij 2 weken geleden zelfde concert kaarten a'56,00 € Kaarten staan niet op mijn naam. Als ik dit geweten had had ik dit nooit gedaan. Inderdaad eigen schuld dikke bult, maar zal nooit meer hier iets bestellen omdat ik dit niet normaal vind.

Geplaatst: 20.10.2019

Een concertekaartje kopen voor Myrath (Tunesiche metalband) in Patronaat Haarlem op 20 maart 2020.. Eerst maar googlen. Viagogo stond bovenaan.. Het kaartje toch maar besteld via Patronaat waar je doorgelinkt wordt naar Ticketmaster. € 20 kost een kaartje. Toch benieuwd wat Viagogo vraagt.. € 59,00, bijna het drievoudige. Waarom zo'n groot verschil?

Geplaatst: 15.09.2019

Beste Viagogo, bedankt voor het lesje van € 99, dat jullie mij geleerd hebben. Zoekend naar kaartjes voor de wedstrijd FC Utrecht - Emmen kwam ik op jullie site terecht (ik dacht dat het de site van de FC was, dom dom). De tekst op de site wekte de indruk dat er schaarste was; en dat terwijl ik mijn kleinzoon zijn eerste Galgenwaardbeleving zo gunde. Dure kaartjes en (nog) geen plaatsnummers, maar ik ging er voor. De afrekening bleek voor 2 eenvoudige kaartjes € 99, waarom ik toch de koop gesloten heb is me nog steeds een raadsel - dat is ook meteen de les: nooit maar ook helemaal nooit zal ik via een site als viagogo iets kopen. En toen ontdekte ik de site van FC Utrecht; kaartjes genoeg, mooie plaatsen en voor een betaalbare prijs plus korting voor mijn kleinzoon. Direct heb ik de viagogokaartjes te koop gezet, zonder de hoop te hebben ze ook te verkopen. Om ze te verkopen moest zo’n beetje mijn financiële gegevens delen met jan-en-alleman en prijs die eventueel zou terug ontvangen was misschien de helft. Mijn kleinzoon en ik hebben een leuke avond gehad. Viagogo heeft met valse teksten en een smerige geldbeluste opzet € 99 gescoord; gefeliciteerd. Viagogo is een no-go; nooit in zee gaan met die gangsters.

Geplaatst: 19.08.2019

kan totaal geen contact krijgen met de medewerkers. Wij willen een ticket bijkopen en dat degene die ook mee wil ook bij ons kan zitten . Op de optie dat ik geholpen ben met mijn vraag klik ik nee maar krijg geen respons al 100x geprobeerd.

Geplaatst: 12.08.2019

NOOIT EN TE NIMMER BIJ DEZE CLUB JE… NOOIT EN TE NIMMER BIJ DEZE CLUB JE KAARTJES KOPEN!!!!! VEEL TE DUUR EN VEEL TE LAAT DE TICKETS!!!! Voor de 1e keer concertkaartjes besteld. Google: "Tickets voor...." kom je al snel bij deze oplichters uit. Omdat het de eerste keer was en ik ze snel wilde bemachtigen als cadeautje dacht ik bij viagogo aan het juiste adres te zijn. Direct na het plaatsen van de bestelling kreeg ik mijn twijfels over de afhandeling van de aankoop omdat je de kaartjes niet direct kunt downloaden. En dan ga je eindelijk eens de reviews bekijken....... Schrok me kapot. Klantenservice van Viagogo via omwegen kunnen bereiken, "Nee meneer, u hoeft zich geen zorgen te maken, de kaartjes ontvangt u ruim op tijd" Omdat het een cadeau betrof via ticketmaster (inmiddels uitgezocht) 2 kaartjes besteld en bij viagogo gezet op doorverkopen. Als ik er dan toch niet zeker van ben of ik ze krijg dan maar het beste er van maken. Tot op de dag van het concert waren de kaarten niet verkocht maar OOK NIET TE DOWNLOADEN dus je kunt er helemaal niets meer mee. Nu een dag na het concert kun je ze fijn downloaden en zie je er ook nog eens mooi opstaan voor hoeveel geld je bent opgelicht. GROTE HUFTERS BENDE!!! NOOIT IETS BESTELLEN!!!!

Geplaatst: 05.08.2019

Kaartjes gekocht voor het concert va n Beth Hart op 30 november a.s.. Omdat ik permanent zuurstof gebruik heb ik zitplaatsen geboekt. Nu blijkt dat de zitplaatsen beperkt zijn dus het risico dat er alleen en staanplaats voor mij is, is groot. Bovendien heb ik 364,00 euro betaald voor kaarten (wat nu blijkt) ban 79,00, dus woekerpraktijken van e bovenste plank

Geplaatst: 24.07.2019

Ik heb in januari 2x2 tickets gekocht bij viagogo voor de voorstelling van The Analogues in Ziggodome in oktober. Voor de 4 tickets heb ik samen maar liefst 450 euro betaald. 2 van de 4 tickets heb ik kunnen downloaden; op deze 2 tickets staat een hele vreemde klantnaam en een prijs van 35 euro per ticket plus 4 euro administratiekosten. De overige 2 tickets krijg ik niet gedownload, het tekentje om te downloaden op hun website werkt gewoonweg niet voor deze 2 tickets. Ik vraag me af of ik überhaupt met de 2 tickets wel een zitplaats heb,

Geplaatst: 30.06.2019

Ik ben gisteren naar de kwartfinale WK vrouwenvoetbal geweest met tickets die ik bij Viagogo had besteld. Helemaal top: de tickets waren gewoon geldig; ondanks dat er een andere naam op stond.

Geplaatst: 07.06.2019

Een keer maar nooit weer!!!!!

Geplaatst: 04.06.2019

ronduit maffiosie praktijken, tickets zogezegd als VIP tickets verkopen die geen VIP tickets zijn , maar wel 3x de prijs aanrekenen

Geplaatst: 22.05.2019

ik kan er echt niet bij dat wanneer je in google intikt: 'concerttickets kopen' of dergelijke van die aard, dat je als eerste link bovenaan de link van viagogo krijgt. Als dit dan toch zo'n dubieuze site is, zorg er dan voor dat die niet als eerste verschijnt. Moet teleticketservice of ticketmaster toch zelf kunnen voorkomen, niet dan? Oplichting tegen 100 per uur, maar we doen er lekker niks aan. Begrijpen wie begrijpen kan. Ben er ook ingetuind, nu met 2 tickets voor Metallica, 16 juni. Waar kan ik verifiëren of ik al dan niet met deze (dikbetaalde) tickets binnen kan geraken? Moet ik hiervoor de verplaatsing naar Brussel eerst maken om dan te horen te krijgen dat ik niet binnen mag? grrrrrr

Geplaatst: 19.05.2019

Ik heb twee week geleden een kaartje gekocht voor het concert BlackPink. Omdat de site van ticketmaster het niet deed, keek ik naar andere mogelijkheden en viagogo.nl kwam al vrij snel naar voren voor een mogelijke optie om tickets te kopen. Het lukte mij om een ticket te bemachtigen en ik was zeer blij totdat ik de reviews las. Veel mensen hadden slechte ervaringen en de stress was bij mij hoog. Veel van de klachten waarover men had, had ik daarentegen geen last van zoals een te hoge prijs, slechte service of geen tickets ontvangen. Met veel zenuwen ging ik naar het concert omdat ik ook reviews las dat sommige mensen niet binnen kwamen met de tickets die ze via viagogo hadden gekocht. Toch ik mij wel gelukt om binnen te komen met mijn kaartje. Dus ik had geen slechte ervaring met viagogo. Toch zeg ik wel dat de site van allerlei verschillende particulieren kaartjes aanbied en zij controleren hen niet. Dus ik raad niet aan om deze site te gebruiken. Doe het altijd via ticketmaster of van de site van de organisator. Je kan met viagogo een betrouwbare particulier tegenkomen of oplichters, dit kan je niet zien bij de aankoop. Vermijd deze site om stress en het verliezen van geld te voorkomen.

Geplaatst: 26.03.2019

Prima ervaring met Viagogo. 25 maart 2019 naar Nicki Minaj geweest in de Ziggo Dome en geen enkel probleem ondervonden. Ok, je betaald wat meer maar daar ben je toch zelf bij? Viagogo biedt mensen die te laat zijn met het kopen van een kaartje of bij een uitverkocht concert een mooie kans om toch te kunnen gaan. Je hebt zelf de keus of je daar iets extra voor wil betalen of niet.

Geplaatst: 19.03.2019

Kaartjes aangekocht bij viagogo voor cirque du soleil. Ja ook hier ben ik bedrogen en er kan niets aan gedaan worden Ik had 5 tickets gekocht aan 149.43 euro en heb er eindelijk 5 gekregen aan 73.30 euro daarbij werd nog eens 219.97 euro aan servickosten + 5.95 euro aan afhandelingkosten + 46.20 euro aan BTW Dus in totaal had ik 5 tickets bekomen aan 366 euro en heb in totaal 1019.27 euro betaald. Goed bedrogen en het ergste is dan nog niet zeker te zijn van een plaats bij aanvang van het optreden . Alles kan verwijderd worden maar aan bedriegers wordt niets gedaan.!!!????

Geplaatst: 17.02.2019

het is net als velen hier al vaststellen een verschrikkelijk platform waarbij prijzen meer dan 50% van de oorspronkelijke prijs bedragen, en je voelt je stom dat je er in trapt omdat je graag dat kaartje wilt. Viagogo geef de mogelijkheid te retourneren! dit is diefstal

Geplaatst: 10.02.2019

Kaarten gekocht voor abnamro toernooi. Dacht net als velen voor mij dat ik op de officiële site zat. Ben er als ik sommige anderen zie nog redelijk genadig vanaf gekomen. Kleine 200 euro betaald voor 2 kaartjes (normaal 67 per stuk). Hoop wel dat ik binnenkom, kaartjes op heel andere naam!

Geplaatst: 27.01.2019

SCHANDALIG VIAGOG KOOP BESTEL ER NOOIT MEER WAT!!!!!! 2 kaarten voor de wedstrijd Feyenoord-Fortuna Sittard voor mijn dochter die ernstig ziek is geweest voor haar 16de verjaardag!!!! Heb hier E129,96 voor betaald!!!! (dan denk je dat je goed zit) Krijg kaarten voor vak Y1 kosten (E18,00 p.p normaal) En dan nog niet eens overdekt zitten schandalig VIAGOG om mensen zo in de kou te laten staan!!!!! En dan te weten dat je hier keihard voor moet werken als alleenstaande moeder maar dat heb je voor je kind over!!!! Heb Feyenoord hier ook over ingelicht die vonden het schandalig!!!!! Ook een klacht ingediend en mijn rechtsbijstand want ik laat het er niet bij zitten!!!!!! Dus Viagogo als je sportief ben dan reageer je?????????

Veel gestelde vragen

Is Viagogo betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Viagogo zijn er 549 reviews achtergelaten en 195 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.90 uit een totaal van 5.

In welke branches is Viagogo operationeel

Viagogo is actief in de Tickets verkopers branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Viagogo

Lees op de website van Viagogo hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Viagogo.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Viagogo weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Viagogo sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Tickets verkopers branche.

Volgende

Viagogo

Viagogo.nl is een online kaartenbeurs (marktplaats voor tickets) waarop iedereen zijn of haar tickets en kaarten te koop aan kan bieden én kan kopen. Viagogo is in 24 landen actief, waaronder sinds 2010 in Nederland. Mocht u na aankoop geen ticket ontvangen, dan betaalt Viagogo u het volledige aankoopbedrag terug.

Alternatieve shops voor Viagogo

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Viagogo.

65 ervaringen, 3 stemmen Lees ervaringen
52 ervaringen, 7 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring