Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

4alltickets ervaringen

4.14/5.00 - 7 stemmen, 52 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van 4alltickets. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met 4alltickets eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van 4alltickets na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met 4alltickets

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 05.09.2019

Ik wou op het laatste moment naar Feyenoord- Dinamo Tbilisi maar had nog geen kaarten. Contact opgenomen met 4Alltickets en die konden gelukkig nog 2 kaarten voor mij regelen. Bedankt nog!

Geplaatst: 22.12.2018

Wij hebben rang 1 kaarten besteld voor Og3ne en we hebben super mooie plekken.ontvangen op rij !!! Aalltickets is een prettig bedrijf om tickets te bestellen.

Geplaatst: 18.12.2018

Ik ben super tevreden , we hebben met een kleine groep vrienden kaarten geboekt voor Tomorrowland presents: Dimitri Vegas & Like Mike. Kaarten waren keurig op tijd en we hebben een supper leuke avond gehad. 4ALLtickets is een aanrader !!!

Geplaatst: 05.07.2018

Helaas en enorme teleurstellende ervaring met 4Alltickets. Situatie: 4x VIP Lounge Tickets gekocht voor Breda Live op 7 Juli 2018 voor < € 370,- met uitsluitend als reden het van optreden André Hazes jr. Naar nu blijkt heeft André geannuleerd ( een paar dagen voorafgaande, wat natuurlijk kan!) en daardoor is ons ""feestje"" in het water gevallen. Getracht om een coulance regeling te bespreken waar geen enkel begrip voor werd getoond. Antwoord: Niet mogelijk, het is nog maar een paar dagen en blijven wij met de tickets zitten! Mijn antwoord: Ja begrijp wat u zegt, maar a) ik heb het zelf moeten vernemen dat hij niet optreed, waarom weet u het al en ik niet? b) Verlang niet direct een restitutie maar een mogelijk ander voorstel, bijvoorbeeld Amstel Live waarvoor bijbetaling geen probleem is. Helaas totaal niet bespreekbaar. Het eerste telefoontje was een begrip volle medewerker en had geen mandaat, vervolgens ik terug worden gebeld door zijn leidinggevende, en a dat is gebeurd! Maar wat een vervelend persoon, totaal geen enkel begrip en onbehoorlijk. De dame in kwestie aangeven dat wij 55 + zijn en niet geboekt hebben voor het optreden van Hardwell ( met respect voor zijn kwaliteit) en overige artiesten. Bijzonder is wel dat 4Alltickets heel groot uitpakte, met André Hazes, om haar tickets te verkopen! Zuur is ook dat wij in de loop der jaren al duizenden euro's hebben besteed bij deze organisatie maar op geen enkele wijze een coulance begrip krijgen voor onze situatie. Sterker, aan het gesprek heb ik een nog een rotter gevoel aan overgehouden. Bedankt 4Alltickets! Conclusie: Dit was op zeker de allerlaatste keer dat ik gebruik maak van uw diensten.

Geplaatst: 29.01.2017

Super tevreden over 4alltickets! Alles netjes afgehandeld en kaarten keurig op tijd binnen. Ik zal niet zeker meer gebruik van maken voor concerten en dergelijke die via normale parcours zo uitverkocht zijn! Via deze weg toch nog een onvergetelijke avond bij VVA gehad. Deze site/organisatie is echt een betrouwbare aanrader.

Geplaatst: 03.05.2016

Zeer onbetrouwbare site NIET AAN BEGINNEN, kaarten zijn vreselijk duur door een behoorlijke opslag. Indien concert wordt verplaatst of geannuleerd wordt je niet benaderd door het theater.

Geplaatst: 28.04.2015

Zelf ruim op tijd premium kaarten besteld voor de bekerfinale Zwolle - Groningen. Ik kan niet anders zeggen dan dat de service uitstekend is. Prima geholpen aan de telefoon. De prijs in het begin het goedkoopst en later stijgen de prijzen vanwege het schaarsere aanbod logischerwijs. Zelf €130 voor premium kaartje van €61 betaald en dat is gewoon een goede prijs te noemen voor een bekerfinale. De kaarten had ik zelfs iets eerder ontvangen de beloofde week voor aanvang van de wedstrijd opgestuurd gekregen via UPS/tracking. Wie op het laatste moment besteld loopt natuurlijk het risico dat de prijs hoog is en dat moet je er maar net voor over hebben om jou favoriete evenement te bezoeken.

Geplaatst: 15.11.2014

DIKKE PLUIM VOOR 4ALLTICKETS.NL. Beste mensen, even een mededeling over 4alltickets.nl. zondag 9 november hebben we bij deze wederverkoper kaarten besteld om op 14 november the voice of holland bij te wonen. na een keer opgelicht te zijn op marktplaats bij een particulier neemt het vertrouwen enigszins af. natuurlijk weet je van te voren dat de kaarten duurder zijn dan elders maar je gaat dan maar gewoon voor "zekerheid". Na de betaling van de kaarten kwam de bevestiging van de bestelling al snel op de mailbox binnen. De volgende dag echter kwam er een e-mail binnen dat de kaarten niet bij 4alltickets.nl op de website mochten staan, omdat zij ze simpelweg niet meer hadden, maar dat ze toch hun uiterste best zouden doen om alsnog aan kaarten te komen. Daar gaan we weer dachten we meteen voor de tweede keer opgelicht. Inmiddels al een klein kapitaal kwijt en nog steeds geen kaarten. Twee keer gebeld maar de mededeling bleef hetzelfde. 14 november naderde en nog steeds niets. We hadden de hoop al een beetje opgegeven en dachten weer ons geld kwijt te zijn. Het tegendeel bleek echter waar te zijn. Na een telefoontje met een medewerker, die me heel netjes te woord stond, werd mij, na meerdere malen excuses te hebben aangeboden, toegezegd dat het geld terugbetaald zou worden. Aan zijn woorden was niets gelogen. Woensdag gebeld en op donderdagavond stond het geld gewoon weer netjes op de rekening ook weer met welgemeende excuses erbij. we willen daarom 4alltickets.nl en de medewerkers heel hartelijk danken voor alle moeite die ze gedaan hebben om alsnog kaarten voor ons te regelen en voor de zeer nette manier waarop ze alles hebben afgehandeld.

Geplaatst: 05.09.2014

Geweldige ticketshop. Dacht niet dat ik het ooit nog zou zeggen, maar voor een paar maanden terug tickets hier gekocht, maar door mijn eigen stomme schuld voor de verkeerde week en het evenement ondertussen volledig uitverkocht. Contact opgenomen met 4Alltickets die een aantekening zouden maken. Daarna uiteraard nooit verwacht dat ik binnen 2 dagen zou worden terug gebeld met het nieuws dat zij alles voor mij hadden geregeld en dat ik alsnog kaarten voor het uitverkochte evenement op de goede datum zou krijgen, zonder ook maar iets bij te betalen. Uitzonderlijke goede en snelle service. Daarnaast erg duidelijke en snelle communicatie. Ik kan niet anders zeggen dan top!

Geplaatst: 20.08.2014

in mei 3 tickets besteld voor Decibel Outdoor 2014,twee weken voor het festival binnen gekregen,kaartjes stonden netjes op mijn naam en ben zonder problemen binnen gekomen.wij hebben een top dag gehad 4All tickets bedankt,lukt het volgend jaar weer niet om via B2s te bestelen haal ik ze weer bij jullie,thnx Gr Jeroen.

Geplaatst: 20.03.2014

oh en mijn rating niet te vergeten.

Geplaatst: 20.03.2014

Tickets voor bsb concert maanden geleden besteld bij ze tegen de hoogste prijs maar we hebben staanplaatsen.... tenminste dit is wat er verkocht is aan ons... nu tickets binnen en blijken het zitplaatsen te zijn! Dit is wel een erg groot verschil en de enige reactie die ik krijg is: Voor dit concert bestaan er geen staanplaatsen. Terwijl ze ze zo aan mij hebben verkocht!! Serieus: Bestel nooit bij ze!

Geplaatst: 24.01.2014

Zojuist 2 kaarten voor Hardbass 2014 besteld!! Nu hopen dat ze op tijd binnen zijn en ECHT zijn!!

Geplaatst: 04.01.2014

Ik had in 2012 kaartjes voor het One Direction concert gekocht bij 4alltickets, ik was heel bang dat ze nep waren maar ze waren gewoon echt! in 2013 heb ik weer kaartjes gekocht voor een ander One Direction concert en ik hoop dat ze weer echt zijn!

Geplaatst: 11.12.2013

Heb in september ticket besteld voor Charles Aznavour. Heb veel geld betaald voor tribuneplaats. Ik heb nog telefonisch contact gehad met hen en zij verzekerden mij dat ik een ticket voor tribuneplaats zou krijgen. 10 dagen voor concert heb ik ticket ontvangen voor plaats op balkon. Zo'n 100 euro goedkoper.

Geplaatst: 10.12.2013

ik heb net kaartjes van miley besteld de kaarten verkoop begint pas vrijdag dus raat dat het nu al kan ik hoop dat ze echt zijn want ik heb er heel veel zin in

Geplaatst: 25.11.2013

Heey allemaal, ik heb net op de site kaarten gekocht voor One Direction in 2014 Ziggodome, ze waren een stuk duurder, maar nu ben ik bang of ze wel echt zijn, want de officiele kaartenverkoop was een maand geleden en binnen tien minuten ws alles uitverkocht en nu een maand later heb ik ze bij 4alltickets bestelds. ze waren 40 euro duurder! Maar is dit wel betrouwbaar, want straks krijg ik neppe. G

Geplaatst: 14.07.2013

Gister naar robbie williams in de arena geweest Kaarten mooi op tijd binnen Dag van te voren netjes een mail dat de kaarten onderweg waren Absoluut geen sprake van valse kaarten We hebben een super avond gehad

Geplaatst: 26.06.2013

Half mei heb ik via hun site 5 veldkaarten gekocht voor Iron Maiden. Een week van te voren zou ik ze thuis gestuurd krijgen. Een paar dagen van te voren kreeg ik er twee toegestuurd. De andere drie kaarten zou ik geleverd krijgen bij het concert zelf. Want hij had ze nog niet binnen? Ik denk hoe kun je nou kaarten aanbieden die je niet hebt? Had er helemaal geen goed gevoel over! Dit ook aangegeven bij de ticket site. Ben elke keer heel vriendelijk te woord gestaan. Kreeg direct reactie op gestuurde emails. Maar toch had ik nog steeds mijn twijfels. In het weekend werd er contact opgenomen door all tickets om een tijd en plek af te spreken om de kaarten af te leveren. Deze meneer was er op tijd en had de kaarten! En ze waren gewoon geldig!!4 all tickets heb ik een positieve review beloofd bij levering en geldige kaarten. Dus bij deze! Goed geregeld 4 all Tickets en de mannen hebben een super concert gehad. Thanxs!

Geplaatst: 06.06.2013

Ik heb 2 tickets voor Rihanna gekocht en ik heb duplicaat gekregen - iemand anders is met de originele kaarten naar binnen gegaan

Veel gestelde vragen

Is 4alltickets betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor 4alltickets zijn er 52 reviews achtergelaten en 7 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 4.14 uit een totaal van 5.

In welke branches is 4alltickets operationeel

4alltickets is actief in de Tickets verkopers branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij 4alltickets

Lees op de website van 4alltickets hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij 4alltickets.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als 4alltickets weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat 4alltickets sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Tickets verkopers branche.

Volgende

4alltickets

4Alltickets.nl is een in Rotterdam gevestigde wederverkoper van tickets in de categorieën Voetbal, Concerten, Evenementen, Dance, Sport & Theater. 4Alltickets.nl is telefonisch en via e-mail bereikbaar. Tickets kopen kan online (betaling via iDeal) of offline in de winkel in Rotterdam.

Alternatieve shops voor 4alltickets

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor 4alltickets.

52 ervaringen, 7 stemmen Lees ervaringen
549 ervaringen, 195 stemmen Lees ervaringen
65 ervaringen, 3 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring