Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Viagogo ervaringen

1.90/5.00 - 195 stemmen, 550 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Viagogo. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Viagogo eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Viagogo na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Viagogo

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 27.01.2019

SCHANDALIG VIAGOG KOOP BESTEL ER NOOIT MEER WAT!!!!!! 2 kaarten voor de wedstrijd Feyenoord-Fortuna Sittard voor mijn dochter die ernstig ziek is geweest voor haar 16de verjaardag!!!! Heb hier E129,96 voor betaald!!!! (dan denk je dat je goed zit) Krijg kaarten voor vak Y1 kosten (E18,00 p.p normaal) En dan nog niet eens overdekt zitten schandalig VIAGOG om mensen zo in de kou te laten staan!!!!! En dan te weten dat je hier keihard voor moet werken als alleenstaande moeder maar dat heb je voor je kind over!!!! Heb Feyenoord hier ook over ingelicht die vonden het schandalig!!!!! Ook een klacht ingediend en mijn rechtsbijstand want ik laat het er niet bij zitten!!!!!! Dus Viagogo als je sportief ben dan reageer je?????????

Geplaatst: 18.01.2019

Dit is een compleet oplichtersgilde. Over de rug om van hard-werkende mensen je verrijken en als ze gebeld worden niet thuis geven. Wij zijn het schip ingegaan voor 316 euro voor 4 kaartejes waar we niet mee binnen kwamen. Ik hopp dat ze die boeven helemaal kapot maken zodat ze kunnen kreperen van ellende. Wat een tuig!!!!!!

Geplaatst: 01.01.2019

Ben je niet verzekerd voor dit soort dingen als je met creditcard betaald ?

Geplaatst: 17.12.2018

Ik kocht vanmiddag 4 kaarten Real Madrid tegen Ajax Champions League en lette niet op de datum speelschema. Werden aangeboden via VIAGOGO voor speeldatum 19 februari 2019 terwijl dit - achteraf in mijn geval - op 3 maart 2019 wordt gespeeld. Totaalprijs € 953. Naief van mij om de data niet te checken. probeer contact te leggen met deze site maar onmogelijk... Betaald met AMEX, heb deze betaling betwist en ga er van uit dat ik mijn geld terug krijg.

Geplaatst: 16.12.2018

ik werd voor 1500€ opgelicht door viagogo voor twee tickets in het bouwdewijn stadion en vier tickets voor tchechie naar rammstein

Geplaatst: 01.12.2018

Ik heb net kaarten gekocht voor Andre Rieu Heb kaarten besteld 2e rang vak 105 a 89.00 euro en hen 4e rang gekregen. Weet nu ook niet of ze geldig zijn

Geplaatst: 19.11.2018

Viagogo, een soort marktplaats voor tickets. Ook ik ben helaas zo naïef geweest en ben opgelicht. Ik begin steeds meer te begrijpen dat je voor je online iets koopt, je uitgebreid research moet doen. Er wordt met nadruk geadviseerd dat je alleen iets moet kopen via officiële websites... Maar hoe herken ik een officiële website? Via de website kwam ik bij een ticketverkoopsite met verschillende aanbieders van tickets. Ik heb de link naar een site gevolgd(in dit geval viagogo) en heb hier kaartjes gekocht zonder eerst de hele website uit te pluizen en recensies en ervaringen na te gaan op Google (Ik wist niet dat dat nodig was). Ik volgde de instructies en was in de veronderstelling 2 2e rangs kaarten te kopen voor het normale op de website vermelde tarief. Een aantal dagen later zie ik dat er een hoger bedrag is afgeschreven en ik 3e rangs kaarten in mijn mailbox heb ontvangen!!! Natuurlijk ben ik hier achteraan gegaan en heb ik alles uitgezocht.... wat blijkt... Ik kan niks bewijzen. In de bevestigende mail en accountgegevens staat nergens een rang of gevraagde prijs vermeld. Alleen het uiteindelijk afgeschreven bedrag. Hier ben ik zelf ook schuldig aan! Ik heb de betaling afgerond en heb dit niet tijdig gesignaleerd. Heel dom! Ik heb nu kaartjes op naam en adres van iemand uit Parijs. Hier 170 euro voor betaald en ik weet niet eens of ze geldig zijn. Dit kan alleen bij het theater bij aanvang van de voorstelling (voor ons andere kant van nederland) gecheckt worden. Dit wordt dus een erg duur spannend en onzeker dagje voor ons. Achteraf heb ik dus geen poot om op te staan. Dat begrijp je. Ik had ook beter moeten opletten. Maar laat het een waarschuwing zijn voor sommigen. Viagogo=marktplaats = op zich niks mis mee Als concept. Maar de site is dusdanig ingericht dat oplichten zeer gemakkelijk gaat zonder dat het te achterhalen is.

Geplaatst: 13.11.2018

Er van overtuigd dat ik op de officiële verkoopsite zat van de kaarten voor het concert van Mark Knopfler op 22/06/2019 in het sportpaleis van Antwerpen toch terecht gekomen op de zeer professioneel opgemaakte site van Viagogo terecht gekomen. Daar aangeduid dat ik 2 kaarten nodig had. De prijs van 139 euro was veel maar ik ben er toch voor gegaan. Nergens nog enige aanwijzing gekregen en na de gegevens van mijn bankkaart te hebben ingegeven geen overzicht meer gekregen van de betaling kreeg ik de melding dat ik voor 1134 euro 6 kaarten had gekocht. !!!! Geen idee hoe ze er aan komen maar ik kon wel niet meer terug. Ik heb dus 189 euro betaald per kaart ( officiële prijs 90.1 euro ) Men rekent er bij Viagogo op dat je deze kaarten dadelijk terug te koop aanbied op hun site dan hebben ze al dadelijk 100 euro per kaart winst want de 50 euro kosten die ik reeds hebt betaald zal degene die mijn kaart koopt ook opnieuw worden aangerekend. Oplichterij van de bovenste plank en ze komen er nog mee weg ook. Nooit kopen bij deze zaak

Geplaatst: 12.11.2018

Ik ben Teun van Essen uit Nederland. Ik heb twee kaarten gekocht via viagogo voor de hatsune miku Expo in Duitsland 4 december. Ik maak me zorgen nu ik al die berichten lees of ik er wel heen ga.

Geplaatst: 09.11.2018

NIET WERKEN MET DEZE ORGANISATIE!! Kunnen niet garanderen dat de tickets die zij verkopen daadwerkelijk geldig zijn. Ik had 2 tickets gekocht voor u2 in Dublin. Eenmaal daar bleek dat de gene van de tickets zijn geld al had terug gevraagd. Code was niet meer geldig. Konden ook niks meer voor ons betekenen, half uur aan de telefoon gezeten.

Geplaatst: 06.11.2018

Iemand ervaring met het verkopen van tickets via Viagogo? Voordat ik onderzoek had gedaan, waren mijn kaarten plots al verkocht.. Na alle slechte recensies gelezen te hebben, krijg ik het nu toch benauwd. Ik word pas Juni 2019 uitbetaald na het concert.. zou dus graag eerder ervaringen willen horen van mensen die hun kaartjes hebben verkocht via Viagogo. Ik heb overigens gewoon netjes het aankoopbedrag gevraagd, wat ik (heel naïef) verwachtte dat iedereen deed.

Geplaatst: 06.11.2018

Twee tickets verkocht via Viagogo, maar na alle slechte recensies begin ik nu toch te twijfelen of ik hier wel goed aan heb gedaan... Nadat ik de kaarten verkocht had, zag ik dat de verkoper wordt uitbetaald na afloop van het concert (in mijn geval Juni 2019). Dat wordt dus een half jaar wachten of ik daadwerkelijk mijn geld krijg. Iemand ervaring met het verkopen van tickets via Viagogo? Daarbij heb ik ze gewoon netjes voor de aankoopprijs verkocht en schrok ik van de bizar hoge prijzen van alle andere tickets op de website!

Geplaatst: 01.11.2018

kaartjes gekocht voor José carreras op 21 oktober in Sofia. maar geen concert dus bellen om ons geld terug te krijgen u raad heet niemand weet iets raad aan daar nooit u kaartjes te kopen zeer slechte sevice

Geplaatst: 13.10.2018

+31 858 881 523 zie hier het tel nr van viagogo

Geplaatst: 04.10.2018

Ik heb een hele slechte ervaring met Viagogo. Ik bestelde via Viagogo een kaart voor de wedstrijd Bayern Munchen. Aan het einde van het aankoopproces kwam een melding in mijn scherm dat de betreffende kaart niet meer beschikbaar was en dat ik een nieuwe kaart moest uitzoeken. Dat heb ik vervolgens gedaan. Na het doorlopen van dat aankoopproces bleek dat ik twee kaarten had gekocht, terwijl ik er maar één wilde hebben. Viagogo weigert om het aankoopbedrag van een van beide kaarten terug te betalen. Een onbetrouwbare bestelprocedure dus en een hele slechte service. Ik raad iedereen dan ook af via Viagogo te bestellen.

Geplaatst: 25.09.2018

Je voelt je bedonderd wanneer je met valse tickets bij de entree staat van FC Bayern München! Bij thuiskomst meteen contact opgenomen met Viagogo. Bewijsmateriaal opgestuurd en zonder morren werd m'n geld teruggestort + een tegoedbon! Hiermee kreeg een vervelende ervaring een positief eind.

Geplaatst: 16.09.2018

50% servicekosten. En dan totaal ticket prijs 160% van de gewone prijs. Naar de "black list". Nooit meer opgelicht door Viagogo.

Geplaatst: 23.08.2018

Nooit bij kopen!!!! Betaald veel te veel. Stelletje oplichters met je hebt nog 5 min voor je aankopen. Wordt gek gemaakt omdat je denkt dat er heel weinig kaarten zijn. Kijk liever op officiële website!!!! Zou betaling heel graag terugdraaien maar gaat niet.

Geplaatst: 15.07.2018

Gisteren naar concert kensinton geweest met kaarten van via gogo was helemaal top in de arena dankjewel viagogo super geregeld

Geplaatst: 05.07.2018

Dit weekend kaartjes voor Formule 1 in Belgie gekocht. Geklikt op twee toegangsbewijzen. Plotseling bleken het kinderkaarten te zijn. Had ik kunnen zien zeggen ze. Ja inderdaad; nadat ik betaald had!! Ik heb uit andere reacties gelezen dat ze dezelfde truc vaker hebben toegepast. Ik verkoop ze niet via Viagogo . Dat aanbod doen ze. Geen geld terug. Maar ik vertrouw ze voor geen meter, want ik moet ff mijn creditkaartnummer doorgeven. Ik neem mijn verlies van 86 euro en gebruik de ervaring om mijn leven lang anti reclame te maken.

Veel gestelde vragen

Is Viagogo betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Viagogo zijn er 550 reviews achtergelaten en 195 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.90 uit een totaal van 5.

In welke branches is Viagogo operationeel

Viagogo is actief in de Tickets verkopers branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Viagogo

Lees op de website van Viagogo hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Viagogo.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Viagogo weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Viagogo sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Tickets verkopers branche.

Vorige Volgende

Viagogo

Viagogo.nl is een online kaartenbeurs (marktplaats voor tickets) waarop iedereen zijn of haar tickets en kaarten te koop aan kan bieden én kan kopen. Viagogo is in 24 landen actief, waaronder sinds 2010 in Nederland. Mocht u na aankoop geen ticket ontvangen, dan betaalt Viagogo u het volledige aankoopbedrag terug.

Alternatieve shops voor Viagogo

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Viagogo.

550 ervaringen, 195 stemmen Lees ervaringen
65 ervaringen, 3 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
52 ervaringen, 7 stemmen Lees ervaringen