Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Worldticketshop ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Worldticketshop. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Worldticketshop eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Worldticketshop na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Worldticketshop

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 26.05.2015

In Januari kaarten gekocht voor Barcelona - Deportivo , na wat mailverkeer zijn we overeen gekomen dat ik de kaarten kon ophalen in het kantoor aan de Ramblas ( zijstraat ) . Ik heb afgesproken dat ik deze kaarten op de wedstrijddag zou afhalen en de kaarten lagen daar netjes voor mij klaar in een gesloten enveloppe . Ondanks dat ik het dubbele heb betaald dan de prijs die op het kaartje staat ( natuurlijk moet dit buro er aan verdienen ) heb ik genoten van een onvergetelijke ervaring .

Geplaatst: 24.06.2013

We gingen op vakantie naar Barcelona. Omdat Rihanna daar zou optreden, kaarten gekocht voor haar show. Kon gewoon met iDeal betalen, super handig. Goede service, werd gewoon in mijn hotel afgeleverd met UPS. Dankjewel Worldticketshop voor kaarten voor een fantastische show!

Geplaatst: 01.12.2012

Heb op 26/7/2012 twee tickets besteld voor optreden muse op 18/12/2012 betaalde 437,52 € helaas kan geen kontakt krijgen,tel wordt niet opgenomen en via mails ook geen antwoord!!Wacht bang af of de tickets toekomen!! Niet fijn om zo behandeld te worden!! Is een les voor altijd! !!

Geplaatst: 16.11.2012

Ik heb besteld voor lady gaga, kwamen netjes binnen en ik kwam ook binnen bij het concert, we vonden het geweldig, bedankt hoor.

Geplaatst: 09.07.2012

ik had tickets gekocht voor bayern munchen wedstrijd. week van te voren geleverd aan ons huis wel veel duurder maar het was super.

Geplaatst: 12.04.2012

Bende oplichters, Tickets besteld voor Dotmund-Bayeren in November. Hotel geboekt, bevestiging gekregen dat ze de tickets in het hotel gingen leveren en 5 uur voor de wedstrijd laten ze weten dat er geen tickets zijn. Weigeren de hotelkosten en reiskosten te vergoeden. Tickets 5 stuk meer dan 700 euro, hotel 500 euro en 480 km gereden ; Dank U

Geplaatst: 12.04.2012

Suppppppper ervaring jl zondag 08-04-2012 kaartjes real Madrid-Valencia super plekken eerste ring bij ultra sud een wereld ervaring ,dus bij ons ging het goed en wij kregen op de dag van de wedstrijd ons tickets(socio kaart)bij ons hotel afgeleverd is maar goed ook want als wij ze niet hadden gekregen zoals sommige hier dan hadden wij niet voor de gevolgen ingestaan!! Al met al na geen emails van wtshop zijn ze toch binnengekomen bij ons hotel.

Geplaatst: 16.03.2012

Ik heb hier kaarten gekocht voor een concert wat overal al was uitverkocht.Helaas is de prijs wel te hoog geweest, maar ik heb ze wel.Toen ik al betaald had, werd ik gewaarschuwd door een vriendin voor deze site en las deze reviews allemaal.Paniek natuurlijk, maar ik kan jullie vertellen dat de kaarten een week later gewoon bij mij thuis netjes zijn afgeleverd.Minpuntje van de site is wel dat ze telefonisch niet te bereiken zijn en veel te duur.

Geplaatst: 23.02.2012

Hierbij wil ik iedereen waarschuwen tickets te kopen bij deze organisatie. In mijn geval bleken de tickets niet op tijd leverbaar, ik moest ze ergens afhalen op het laatste moment. Toen ik vroeg om een bewijs wilde ze dat niet leveren. Daar bleken het de slechtse tickets te zijn die ze hadden terwijl ik voor de duurste betaald had. Ondanks dat ze hadden aangegeven dat ze bereikbaar waren op laatste moment was er natuurlijk niemand bereikbaar. Bij het indienen van een klacht verscholen achter de kleine letters van de leveringsvoorwaarden. M.a.w. als je in de mailng wil worden genomen moet je zeker bij deze maatschappij tickets kopen, maar ik zou een betrouwbare partner zoeken.

Geplaatst: 20.02.2012

Prijzen bij Worldticketshop liggen veel te hoog! Het ergste is, dat vaak kaarten nog gewoon via de officiele kanalen te krijgen zijn, maar dan voor de helft van de prijs. Bovendien, mocht je al het geluk hebben dat je wél je kaarten ontvangt, zijn het waardeloze plaatsen. De service is ook waardeloos. Nooit bestellen, echt waar, niet doen!

Geplaatst: 11.01.2012

Tickets gekocht voetbalwedstrijd Liverpool-Swansee nov. 2011. Tickets zijn niet afgeleverd in ons hotel in Engeland. De gehele reis voor niks gemaakt, geld retour van de kaarten gekregen. Slechte telefonische bereikbaarheid van World ticketshop. Kosten gemaakt om naar Liverpool te reizen, deze kosten hebben wij niet vergoed gekregen. Volgens mijn advocaat reeds het 5 incident die hij heeft behandeld mbt negatieve levering van tickets door Worldticketshop. Wie gaat dit bureau corrigeren ?

Geplaatst: 02.01.2012

Ik heb hier tickets besteld voor de wedstrijd liverpool-Newcastle op 31dec2011 alles wa perfect geregeld. Na het bestellen kreeg ik bericht dat ze naar mijn hotel verzonden werden en niet naar mij huis. Dat vond ik een minder prettig idee na het lezen van eerdere recensies. Eenmaal bij mijn hotel aangekomen lagen de tickets klaar dus ik heb een goede ervaring met dit bedrijf

Geplaatst: 10.11.2011

ik heb 4 kaarten gekocht voor sensation white dusseldorf 2011 € 547,25! het concert is afgelast, ben nu al 3 maanden bezig mijn geld terug te krijgen! op mails en brieven krijg ik geen antwoord. worldticketshop is een grote ****!

Geplaatst: 04.10.2011

Ik heb in mei kaartjes gekocht voor ned.-moldavie en heb daar 65 euro per kaartje betaald en vervolgens nog bemiddelings kosten en verzendkosten, totaal 188,11 euro. Vandaag kaartjes ontvangen en blijken dit kaartjes van 22,50 p.st te zijn x2 totaal dus 45 euro. Ik voel me dus bedonderd voor ruim 140 euro. Telefonisch krijg je geen medewerker te spreken en als je mailt krijg je een standaard antwoord. Nooit meer koop ik iets via wordt ticketshop. Ik voel me enorm belazerd!

Geplaatst: 17.07.2011

heb tickets gekocht voor de audi cup bij worldticketshop ze waren twee weken voor het evenement binnen ze gaven eerst alleen niet aan waarje zou komen te zitten en dat vond ik wel jammer maar ze zijn tenminste binnen gekomen

Geplaatst: 15.06.2011

laatst tickets gekocht voor een voetbalwedstrijd in Barcelona via world ticket shop, zelfde probleem als bij 'Toine', tickets hebben ze nooit afgeleverd,heb deze tickets betaald aan €320, heb uiteindelijk maar €220 terug gekregen.Transactie kosten is de uitleg...koop nooit tickets bij hen, het zijn de grootste oplichters op het internet. We hebben uiteindelijk nog tickets kunnen kopen in het stadion voor €150, ja je leest het goed...zomaar €170 goedkoper dan mijn aankoop. Ze hebben uiteindelijk geen tickets verkocht aan mij, maar toch €100 in hun zakken gestoken, de op*****!

Geplaatst: 09.06.2011

Had kaartjes besteld voor Barcelona - Espanyol, ze zouden deze afleveren bij het hotel. Dit is niet gebeurd en reactie van Worldticketshop was slecht. Bij het terugstorten van het geld houden ze mooi ff € 120,00 achter, zogenaamde transactiekosten. Echt oplichters nooit bestellen daar.

Geplaatst: 18.03.2011

Ik had hier per abuis 5 kaarten gekocht voor het verkeerde evenement. Nadat ik hierover direct heb gebeld werd mij gezegd dat ik het geld zou terug ontvangen. Waarop Worldticketshop dus even € 146,35,- achter houdt onder de verklaring dat dat transactiekosten zijn voor het even terugstorten. Dit kunnen ze gewoon echt niet maken!

Geplaatst: 29.06.2010

Ik heb hier in het verleden een keer wat gekocht, volgens mij kaartjes voor K3. Was allemaal snel geregeld. Ik vond t prettig dat ik hier met iDeal kon betalen en dat ik garantie had dat ik niet geflest zou worden, vanwege de EUSTA garantie op alle tickets.

Veel gestelde vragen

Is Worldticketshop betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Worldticketshop zijn er 19 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Worldticketshop operationeel

Worldticketshop is actief in de Tickets verkopers branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Worldticketshop

Lees op de website van Worldticketshop hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Worldticketshop.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Worldticketshop weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Worldticketshop sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Tickets verkopers branche.

Worldticketshop

Worldticketshop.nl is een wederverkoper van tickets voor populaire evenementen, concerten en festivals. Met name kaarten voor voetbalwedstrijden en grote concerten worden veel verkocht. Worldticketshop.nl is naar eigen zeggen de grootste ticketshop van Europa. Wanneer een ticket niet geldig is of te laat wordt bezorgd, vergoed men 120% van de aankoopprijs.

Alternatieve shops voor Worldticketshop

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Worldticketshop.

65 ervaringen, 3 stemmen Lees ervaringen
97 ervaringen, 14 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
549 ervaringen, 195 stemmen Lees ervaringen