Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Onlineticketshop ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Onlineticketshop. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Onlineticketshop eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Onlineticketshop na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Onlineticketshop

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

2/5.00 Geplaatst: 06.09.2021

Pure misleiding

Ik blijf er bij, ook na een telefonisch gesprek, dit is oplichterij! Heel dure tickets voor de beste plekken gekocht, twee dagen voor de wedstrijd waardeloze en veel goedkopere tickets gekregen op een plek die in de mail ook nog eens beter werd voorgespiegeld (vak N) dan op de tickets zelf stond (vak M). Daar werd niets over gezegd, moest je zelf achter komen. Na vele mails (je kan ze niet bellen, zegt al genoeg) en uiteindelijk zelfs dreiging met aangifte de toezegging om wat verschil in geld terug te krijgen (weet dus niet eens zeker of dat het verschil met vak N of M is...) maar de lol was er sowieso inmiddels wel af. Achteraf telefonisch excuses, ik mocht blijkbaar dankbaar zijn dat ik terug werd gebeld?!? Verder veel smoesjes: "typefout", (ja geloof je het zelf?...), "we wisten niet dat die beste plekken er niet zouden zijn" (dan had je ze ook niet moeten verkopen!) enz. Ik blijf het PURE MISLEIDING vinden en ga hier beslist nooit meer iets kopen!

Geplaatst: 20.03.2019

Helemaal super! Mensen zeuren dat ze teveel betalen maar het is niet een rechtstreekse ticket dus hun moeten er ook geld aan verdienen. Dus als je het teveel vind moet je hier niet kopen!! De kaarten netjes binnen gekregen eerste keer daar besteld was een beetje zenuwachtig maar zeker niet nodig! Ook nog een extra mail gekregen met alle informatie die je moet weten voor je der heem gaat ook helemaal super! Echt een aanrader :)

Geplaatst: 30.11.2018

Vanmorgen (30-11-2018) 2 kaarten besteld en via IDeal betaald voor het concert van Phil Collins in Nijmegen. Iets meer betalen vond ik niet erg want het stond keurig vermeld. Ik had het ook niet kunnen doen. Dat was mijn eigen keuze. Krijg ik een bevestiging met een ordernummer en dan zou ik mijn kaarten moeten kunnen downloaden. Mooi niet dus. vanaf 9.30 uur telefonisch contact gezocht met de klantenservice. (staat een foutief nummer op de website, 1 nul teveel in het telefoonnummer) Vanaf die tijd staat er tot nu toe 11.07 uur een antwoordapparaat aan waarop mij verteld wordt dat ik buiten de openingstijden bel welke zijn van 9.30 uur tot 17.00 uur van maandag t/m vrijdag. Allerlei wegen getracht contact te maken via een mail met prioriteit Hoogst, Whatsapp, contactformulier vanuit mijn Account etc. etc. Tot nu toe totaal geen reactie. Ik wil maar 1 ding en dat zijn de 2 kaarten van Phil Collins ontvangen maar ik vrees dat het dit niet gaat worden??? Misschien wel een dure les maar waarschijnlijk geen kaarten en dat vind ik nog veel erger. Volgende keer niet meer via deze site bestellen of...……. ze gaan mij zo verrassen.

Geplaatst: 12.11.2018

ik had via het via het officiële verkooppunt https://www.eventim.nl kaartjes besteld voor concert van rammstein op 25 juni 2019 mijn kaartje koste 60,50 euro, een zitplaats, en dat is mij gelukt, via het officiële verkooppunt en via het officiële verkooppunt koste een veldkaart 88 euro maar was mij helaas niet gelukt veldkaarten te krijgen, maar onlineticketshop bied kaartjes aan vanaf 99 euro, en vreemd dat ze die kaartjes al aanboden op 5 november terwijl de verkoop via het officiële verkooppunt eventim.nl pas begon op 8 november, vreemd dus dat onlineticketshop 3 dagen voordat de verkoop begon, al kaartjes aanboden en voor een stuk hogere prijs en trouwens het concert van rammstein was op 8 november na anderhalf uur al uitverkocht. onlineticketshop is dus NIET het officiële verkooppunt.

Geplaatst: 15.05.2017

Gister 14 mei ben ik naar het concert van Ariana grande geweest. Mijn vader en ik hadden twee kaartjes besteld voor mij en mijn vriendin. We hadden gekozen voor zitplekken rij 6 nummer 107. Toen we de tickets betaald hadden gingen we googelen naar is onlineticketshop betrouw baar? Daar kwam uit dat je het beter niet kon bestellen via hun en dat het niet betrouwbaar is. Ik en mijn vriendin stonden in de rij en vol spanning te wachten of de kaarten we echt waren. Wij hadden blijkbaar ook geluk! We hadden echte kaarten en mochten naar binnen. We hebben echt een top avond gehad ik heb dus ook geen problemen gehad, maar ik koop de volgende meer wel ergens anders kaarten want je kan dus ook pech hebben?

Geplaatst: 19.01.2016

Helaas heeft Online Ticket Shop ons zeer teleurgesteld nadat wij kaartjes wilden kopen om met onze dochters van 3 en 5 naar Disney on Ice te gaan. We wilden de beste plekken voor hen en besloten de duurste (Platinum) kaarten te bestellen via de website van Onlineticketshop, De juiste plaatsen aangeklikt, betaald met creditcard en klaar. Dachten we....NIET DUS. Na 1,5 maand kreeg mijn man ineens een Sms-bericht van een 06 nummer, met een verhaal over de plaatsen die we hadden besteld, die waren niet beschikbaar en of we dan andere (mindere) plaatsen wilden. Er werd ook nog eens bij verzonnen dat ze ons mailtjes hadden gestuurd hierover maar wij geen antwoord gaven. En om het nog erger te maken werd ons wijs gemaakt dat we kaartjes in Utrecht hadden besteld i.p.v. Amsterdam, voor een hele andere datum. WAT EEN FLAUWEKUL. Het moge duidelijk zijn dat de kaartjes dus gewoon nooit beschikbaar waren op moment dat wij al met creditcard betaalden. En 1,5 maand later waren die fantastische plaatsen dichtbij het ijs natuurlijk helemaal niet meer beschikbaar. We hebben besloten iets verder weg te zitten en de "GOLD" plaatsen te bestellen die ze ons als alternatief aanboden. Die kaarten waren € 30,- per stuk (x 4 = 120,-) goedkoper, en er zou een refund komen. En natuurlijk: De refund die we kregen klopte niet, we kregen niet meer terug dan € 24,- met een heel verhaal dat de kaarten die wij nu hadden nou eenmaal wat duurder waren en ze een "wederverkoper" zijn. Dat wil zeggen dat ze dus pas kaarten kunnen verkopen als iemand anders deze aan hen verkoopt, en dan verkopen zij op dat moment de kaarten voor de prijs die zijn bepalen. Dikke pech voor ons dus. Ronduit schandalig, hoe hier wordt omgegaan met geld dat wel direct geïncasseerd wordt. Wij hebben onze les geleerd: Eerst goed oriënteren waar je iets besteld online! En op de kaarten die je krijgt staat dus ook een heel andere naam, waaruit blijkt dat je geen originele kaarten krijgt. Dit claimen ze dan ook als "Wederverkoper" en vinden zij verder heel normaal. Je komt dan ook wel binnen hoor met de kaarten van een ander. Wij zien ons geld niet meer terug, maar veel erger nog: krijgen ook nul excuses van deze mensen. (of 1 man/vrouw wat ik vermoed, met het vage 06-nummer). Lekker geld verdienen zo, aan jonge ouders die hun kinderen eens willen verrassen met dure kaartjes en goeie zitplaatsen zodat ze ook wat kunnen zien!!! KOOP GEEN KAARTEN BIJ ONLINETICKETSHOP !!!

Geplaatst: 26.06.2015

Tickets gekocht voor Neil Diamond. Bleken valse tickets te zijn. Kegen geen toegang!

Geplaatst: 13.06.2015

Tickets gekockt voor Ariana Grande op 12 juni in het sportpaleis bij onlineticketservice. Hier ook een vreemde naam op de tickets maar bij telefonisch contact verzekerende ze mij dat het geldig tickets waren en dat wij zonder problemen binnen konden gaan. Het was wel spannend toen dat we daar aankwamen maar er was geen enkel probleem met de tickets. Wel is het feit dat ik veel te veel heb betaald maar was al heel content dat ik de meisje niet moest teleurstellen. We hebben een pracht van een avond gehad. Dus bij deze is mijn ervaring met onlineticketservice zeer goed !

Geplaatst: 09.06.2015

Omdat Nick en Simon 25 mei niet door kon gaan in Utrecht en ik de inhaaldatum niet kon, heb ik kaartjes gekocht via onlineticketshop voor Nick en Simon op 8 juni in Carré. Beetje huiverig door de slecht verhalen (wat ik raar vind omdat je je kaartjes krijgt, alleen betaal je (te)veel maar dat weet je toch, het is dat of niets.)In mijn geval had ik ook nog geluk omdat het kort dag was en ik daarom veel minder betaald heb voor de kaartjes dan de werkelijke prijs. Ik zou goede plaatsen krijgen in een VIPloge. De kaartjes zijn geleverd zoals afgesproken rond 25 mei en de plaatsen waren uitstekend. Dus in mijn geval niets dan goe dover onlineticketshop.

Geplaatst: 05.03.2015

Super ervaring. Het was jammer dat ik zelf actie moest ondernemen om de tickets binnen te krijgen. Dit maakte het spannend of ik wel de kaartjes zou krijgen en of ik er wel mee binnen kwam aangezien er een andere naam op stond! Maar alles verliep prima, kreeg de kaartjes toegestuurd en werd goed geholpen. Eenmaal voor aan de rij een klein zweet momentje maar WE KWAMEN BINNEN. En het was geweldig, usher bedankt voor deze goede ervaring! En onlineticketshop bedankt voor de kaartjes! Wel meer betaald voor de kaartjes maar dit is begrijpelijk aangezien het al uitverkocht was.

Geplaatst: 01.10.2014

Ik wilde heel graag naar een concert van first aid kit in de melkweg amsterdam. Helaas uitverkocht. Toch 2 kaartjes besteld via onlineticketshop. Wel heel spannend omdat ik negatieve reacties hoorde. Je betaalt wel het dubbele bedrag maar dat kan ik begrijpen omdat het doorverkochte kaartjes zijn. Ik hoorde niets en belde 4 dagen voor het concert. Ik werd heel vriendelijk geholpen en ze zeiden dat de kaartjes dezelfde dag of de volgende dag via de mail werden verzonden. En inderdaad, dezelfde avond kreeg ik ze via de mail binnen. Dus wij naar Amsterdam. Nu nog hopen dat we binnen komen met deze kaartjes. Wel spannend hoor. Maar niets aan de hand, we konden gewoon naar binnen. Dankzij de onlineticketshop hebben we een super concert gehad. Dus een compliment waard

Geplaatst: 29.09.2014

De tickets bij onlineticketshop besteld voor Najib Amhali 27 sept. in scheveningen. Naar alle resencies te hebben gelezen enige spanning of het allemaal wel goed zou komen. MAAR.. Super service van onlineticketshop.nl de tickets ruim 1,5 week van te voren binnen en we hadden top plaatsen! Een geweldige avond mede dankzij onlineticketshop. De prijs lag iets hoger i.v.m. doorverkoop van kaarten. Maar als je ze via marktplaats zou kopen betaal je dit ook. Prima prijs voor doorverkochte kaarten!

Geplaatst: 19.06.2014

Voor de prijs van het kaartje van Pearl Jam was ik meer kwijt dan de gene die het kaartje heeft aangekocht. DAAR BEN IK ZELF BIJ!!! Ik vond de prijs die ik betaalde redelijk en mijn verlangen om naar Pearl Jam te gaan was groot. De afhandeling is correct, via de post op tijd ontvangen. De zaal binnenkomen met de ticket is geen probleem ondanks de vreemde naam die erop geprint staat. Volgende keer weet ik jullie weer te vinden.

Geplaatst: 17.03.2014

Halloo, nu ik al deze reviews lees, wordt ik er wel een beetje bang van. Ik heb hier kaartjes voor het concert van Beyonce besteld voor mijn zusje en mijn nicht en ik. We hebben ze in goede toestand gekregen, en netjes op de afgesproken datum binnengekregen. Aangezien we staanplaatsen hebben en we daar vroeg gaan staan, weet ik niet of we ook écht binnenkomen. Iemand die er ervaring mee heeft? Het zijn geen fake tickets toch??

Geplaatst: 18.12.2013

Helaas, we zijn er ingetrapt. In onlineticketshop. Kaartjes van Michael Buble. Nu blijkt 60 euro per ticket te veel betaald. eerste concert tickets. Helaas geen ervaring en site niet gegoogeld. DOM. Weten niet eens of we binnen komen met e ticket op naam van Raymond Glas. Koop nooit iets bij onlineticketshop. Wij hebben leergeld betaald. Tickets liggen al bij oud papier. Gaan rit van 200 km niet wagen om toegang geweigerd te krijgen.

Geplaatst: 29.11.2013

Heb tickets besteld. Zijn gelukkig wel aan gekomen. Het is een cadeau voor mijn ouders. Na alle slechte recenties ( heel stom van mij, die heb ik pas gelezen nadat ik de kaarten al betaald had. Is dus gelijk een harde les.) Maar waar ik me druk/ zorgen om maak is, dat mijn ouders niet binnen kunnen komen met deze kaarten. Heeft iemand daar ervaring mee?! Hoor het graag, wil graag wat meer zekerheid.

Geplaatst: 21.06.2013

Al jaren wilden wij erg graag een concert van Robbie Williams bijwonen. Na lang wachten lezen we dat hij een concert geeft in Nederland. Twee kaarten aangeschaft, wel wat prijzig 150 euro p/st, maarja we wilde graag naar het concert. Zojuist de kaarten ontvangen. Vol ongeloof lezen we dat kaarten hebben gekregen van een W.J. Drost die ze ooit zou hebben aangeschaft voor 75 euro p/st. Met stijgende boosheid toch maar gebeld hoe het kan dat de prijs van een kaartje met 100% was gestegen. Krijg je van zo'n medewerkster een nietszeggend antwoord dat ze onze boosheid wel begrijpt maar er niets aan kan doen. Schandalig. Mijn advies: koop noooit kaartjes via Onlineticketshop

Geplaatst: 19.06.2013

€371 betaalt en geen kaarten. Echt niet normaal. Ze doen er gewoon niks mee. 1e klas ****. Nooit zaken mee doen

Geplaatst: 25.05.2013

Kaartjes besteld voor Bruno Mars 15 oktober. Word wel een beetje bang na het lezen van al deze negatieve recensies... Hoop wel dat het goed komt, ik heb de kaartjes ook met een groot risico besteld; de tickets zijn namelijk op de ''officiële verkoopspunten'' uitverkocht. Enkele websites hebben nog tickets, o.a. onlineticketshop. Hoop nu echt dat ik de kaartjes op tijd krijg, en dat ik ook nog binnen kom. Duimen!

Geplaatst: 13.05.2013

Afzetters dat zijn het! onbetrouwbaar! ze leveren niet en laten je betalen. koopt nooit via onlineticketshop. Kan je net zo goed je geld in de vuilnisbak gooien!

Veel gestelde vragen

Is Onlineticketshop betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Onlineticketshop zijn er 67 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Onlineticketshop operationeel

Onlineticketshop is actief in de Tickets verkopers branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Onlineticketshop

Lees op de website van Onlineticketshop hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Onlineticketshop.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Onlineticketshop weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Onlineticketshop sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Tickets verkopers branche.

Volgende

Onlineticketshop

Onlineticketshop.nl is in Nederland, Groot Brittannië en Duitsland actief met het faciliteren van een platform waarop u uw tickets kunt aan- en verkopen. Elke bestelling wordt gegarandeerd op tijd verzonden. Mocht uw ticket toch geen toegang geven tot een evenement/concert, dan krijgt u 120% van het aankoopbedrag terug. Onlineticketshop.nl is zes dagen per week telefonisch bereikbaar.

Alternatieve shops voor Onlineticketshop

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Onlineticketshop.

549 ervaringen, 195 stemmen Lees ervaringen
65 ervaringen, 3 stemmen Lees ervaringen
97 ervaringen, 14 stemmen Lees ervaringen
52 ervaringen, 7 stemmen Lees ervaringen