Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Seatwave ervaringen

2.36/5.00 - 14 stemmen, 97 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Seatwave. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Seatwave eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Seatwave na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Seatwave

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 31.08.2017

Als je er niet in komt, krijgt de aanbieder misschien geen geld, maar de koper kan ook fluiten naar zijn geld. Ze willen dat de plek van het concert een geschreven verklaring aflevert dat jij er niet in mocht, tja, doen ze niet ( in mijn geval Paradiso) dus is het het extra geld wat je betaalt zeker niet waard, het risico is even groot dat je wordt opgelicht.

Geplaatst: 19.03.2017

Erg nare ervaring gehad. €130 betaald voor een concert van Depeche Mode in mei 2017. geld afgeschreven, nooit meer iets gehoord. totaal geen contact mogelijk . 10 e-mails gestuurd, geen klantenservice . gewoon opgelicht door deze criminelen. €130 kwijt. niet naar het concert kunnen. kan wel janken. 1 advies; koop aub niets via deze dieven/oplichters die achter het bedrijf seatwave zitten. is er iemand die wel contact met hen heeft kunnen krijgen?

Geplaatst: 27.09.2016

Hallo, Ik heb kaarten gekocht voor het concert van selena gomez alleen gaat het concert niet meer door. Ik heb voor deze kaarten ongeveer 160/170 euro voor betaald. Ik stel het niet op prijs dat ik mijn geld nog niet terug gekregen heb, en dat zou ik wel graag willen. Anders heb ik voor niets de hele zomervakantie gewerkt ( omdat mijn geld in de kaartjes gestopt is). Ik hoor graag van jullie.

Geplaatst: 15.07.2016

Heel erg teleurgesteld. In Januari 2_tickets gekocht voor Beyonce conceelrt 18-7-2016. Vandaag 1 dag van te voren keuze uit andere stoelnr's accepteren of geld terug, reactie voor 17:00, tijdens werktijd verstuurs. Geen kans gehad om te bekijken, 17:05 beantwoord dat we het accepteren. Mail retour van Viktor dat we het geld terugkrijgen kaarten zijn weg???? Teleurgestelde dochter die voor het eerst zou gaan. Seatwave misleid kopers en speculeert met het geld. Vanaf Januari hadden ze het gels reken maar uit wat ze hier aan verdiend hebben. Oplichters zijn het, niet betrouwbaar

Geplaatst: 15.07.2016

Heel erg teleurgesteld. In January 2_tickets gekocht voor Beyonce conceelrt 18-7-2016. Vandaag 1 dag van te voren keuze uit andere stoelnr's accepteren of geld terug, reactie voor 17:00, tijdens werktijd verstuurs. Geen kans gehad om te bekijken, 17:05 beantwoord dat we het accepteren. Mail retour van Viktor dat we het geld terugkrijgen kaarten zijn weg???? Teleurgestelde dochter die voor het eerst zou gaan. Seatwave misleid kopers en speculeert met het geld. Vanaf Januari hadden ze het gels reken maar uit wat ze hier aan verdiend hebben. Oplichters zijn het, niet betrouwbaar

Geplaatst: 10.03.2016

In december kaartjes gekocht voor Muse in de ziggo dome op 10 maart. Recencies gelezen, enorm zenuwachtig of het allemaal wel goed ging. Toen het verzenden van de kaarten op zich liet wachten netjes een mail van seatwave gehad dat ze contact op zouden nemen met de verkoper om te vragen waarom het zo lang duurde. Niet lang daarna waren de kaartjes te downloaden. Nog steeds zenuwachtig, maar ondertussen zitten we nu in de voorzaal van de Ziggo dome en is het alleen nog wachten tot het begint. Prima service!

Geplaatst: 05.11.2015

wat een verschikkelijke slechte service heb tickets besteld voor de wedstrijd psg kreeg een week vantevoren een mailtje dat ik de namen moest doorgeven dit ook gedaan, nu na 5 mailtjes verder en nog 1 dag voor de wedstrijd nog steeds geen kaartjes binnen en ook totaal geen reactie op de mails die ik stuurde wat een kut site koop hier nooit meer

Geplaatst: 06.07.2015

heb op 22-01-2015 4 tickets besteld heb niets gehad en toch 700 euro betaald. je kunt niet in cotact komen met seatwave dus dit ruikt sterk naar oplichting zou graag mijn geld terugkrijgen maar dit zal waarschijnlijk een gevecht worden. 1e en de laaste x mijn advies ga niet in zee met seatwave

Geplaatst: 05.07.2015

Heb in febr.2015 tickets besteld voor morgen 6 julle ac dc in dessel. Heb tot nu geen enkel ticket gezien , enig contact met seatwave blijkt uitgesloten. 5 emails gestuurd met de vraag hoe dat kan. Niets terug gekregen. Dit is mijn 1 ervarig met saetwave en ik ben diep telergesteld. Het concert waar ik al maanden naar uitkijk zal in het water vallen . Heb alles betaald koste mij 350 eu voor 2 tickets. Wie weet of je enig telf. Contackt kan maken met seatwave. Een teleurgestelde koper

Geplaatst: 04.05.2015

We hebben kaartjes besteld op 17 december 2014 voor Real Madrid-Granada ter ere van de verjaardag van onze zoon.Kosten:€ 229,00 ! We hadden duidelijk overlegd EN extra betaald zodat de tickets bij ons huisadres zouden worden geleverd. Ca. 8 dagen voor ons vertrek volgt er email-verkeer of we ons hotel willen doorgeven in Barcelona (jaha, Barcelona !!!) Na mij reactie dat de kaartjes naar Holland gestuurd moesten worden, kreeg ik reactie van Victor F: klopt, gaan we regelen. 3 dagen voor ons vertrek krijgen we weer een verzoek om ons adres door te geven, na veel vijfen en zessen heb ik dat maar gegeven en wordt mij toegezegd: vrijdag zijn de tickets bij de receptie van ons hotel. Bij aankomst 's avonds: geen tickets!! Via Nederland hebben we daarop gemaild, waarom de kaartjes er niet zijn, echter werken deze mensen schijnbaar doordeweeks van 08.00 tot 17.00, want 's maandag werd er pas weer gereageerd na tienen: "we zullen het geld terugstorten, er is iets fout gegaan". That's all !! In de tussentijd heb ik nog geprobeerd tickets bij Bernabeau te halen, echter was het zo goed als uitverkocht, behalve 2 tickets, echter in vakken aan twee verschillende zijdes van het stadion. Kosten ca. €300,00. Niet echt interessant dus om je zoon's verjaardag te vieren en heb hiervan afgezien. Kortom : NO TICKETS, NO GAME en een hoop ergernis, stress en zware teleurstelling. Dit gaan we nooit meer vergeten. 1 ding is zeker: Victor F hoort niet op de plek te zitten waar die zit,zijn funktie onwaardig en Seatwave is bij problemen totaal niet bereikbaar. Nooit weer kaartjes dus via Seatwave en ik hoop anderen hiervoor te behoeden. It's a BIG SCAM !

Geplaatst: 16.01.2015

Kaartjes gekocht voor najib amhali. Door alle reacties hiero erg bang dat onze Printbare kaartjes aan meerdere mensen werden doorverkocht. Dit was niet het geval kaartjes hadden we snel op de mail en we hadden de plaatsen die beloofd waren. zeer tevreden en najib amhali was geweldig ;) 20 euro administratie kosten van seat wave vond ik wel erg prijzig maar dat hadden wij er maar voor over

Geplaatst: 09.01.2014

ik ben een nieuwe klant "via" seatwave . ik lees veel ellende maar ik lees bijna net zo veel onbegrip bij de kopers , seatwave maakt alleen de link tussen verkoper en koper , de verkopers kunnen aanbieden wat ze willen en daarna niet of verkeerd leveren . die verkopers doen ook zaken zonder tussenkomst van seatwave , en dan wordt je ook bedrogen. de goede verkopers , mensen die kaarten hebben en deze over hebben door omstandigheden van welke aard dan ook bieden netjes hun kaarten aan en leveren zelf uit , dus de verkoper moet zijn zaken op orde hebben zodat de koper tevreden kan zijn over seatwave . ik wacht nu af voor kaartjes voor morgen , en nu maar hopen dat ze aankomen.

Geplaatst: 08.11.2013

Hallo, Op 29 oktober heb ik 2 kaartjes gekocht voor de wedstrijd Dortmund - Arsenal. Na het lezen van recensies was ik wel bang geworden over de de kaartjes maar toch de hoop erin gehouden. Maandag kreeg ik de kaarten binnen en was dolgelukkig. Woensdag naar Dortmund vertrokken een prachtige wedstrijd gekeken en Arsenal had gewonnen. Me dag kon niet meer stuk. Als klap op de vuurpijl zagen we nog de spelersbus van Arsenal en zo een glimp opgevangen van enkele spelers en de trainer. Hierbij bedank ik seatwave.nl voor deze onvervangbare avond, en ik zal in de toekomst zeker mijn tickets via seatwave.nl bestellen. Gegroet

Geplaatst: 30.10.2013

Hoe is het afgelopen Elise? <blockquote cite="comment-8474"> Staat er bij u wel een klantnummer op? </blockquote>

Geplaatst: 18.09.2013

<blockquote cite="comment-8459"> Ik heb mijn dochter voor haar verjaardag 2 tickets gegeven voor een concert van Olly Murs in oktober in de Melkweg. Via email heb ik de tickets ontvangen. Ik ben nu bang, dat het niet gaat lukken, omdat er een andere naam op de tickets staat en omdat ze wel honderd keer afgedrukt kunnen worden. Kan iemand mij geruststellen? </blockquote> Staat er bij u wel een klantnummer op?

Geplaatst: 17.09.2013

Ik heb vorige week 2 etickets besteld voor het concert van Bruno Mars. Ik heb ze netjes gekregen op mijn seatwave account en gedownload. Alleen nu zag ik dat er op de kaarten geen klantnummers en klantnamen staan? Ik weet van mijn vorige concert kaarten (niet via seatwave besteld) dat er wel mijn klantnaam en klantnummer op stond!! Moet ik mij druk maken? Of hoort dit gewoon zo? Help me!!

Geplaatst: 09.09.2013

Ik heb mijn dochter voor haar verjaardag 2 tickets gegeven voor een concert van Olly Murs in oktober in de Melkweg. Via email heb ik de tickets ontvangen. Ik ben nu bang, dat het niet gaat lukken, omdat er een andere naam op de tickets staat en omdat ze wel honderd keer afgedrukt kunnen worden. Kan iemand mij geruststellen?

Geplaatst: 05.05.2013

ik had een kaartje besteld voor one direction op vrijdag 3 mei, die heb ik dinsdag besteld en woensdag binnen gekregen, dus gewoon netjes optijd. Heb een geweldig concert gehad ! het was een kaartje heel dicht bij het podium ! Dus alles was gelukkig goed gekomen :)

Geplaatst: 03.05.2013

Ik heb een ticket gekocht op de site van seatwave voor het concert van pink op 30/4 in Antwerpen. Ik kocht dit zondagavond en dinsdag was het concert al. Ik heb meteen gemaild dat ik deze kaart heel snel wou hebben. Ik kreeg meteen reactie dat ze contact hadden opgenomen met de verkoper en dat mijn ticket weldra beschikbaar zou zijn. Maandagmiddag stond het klaar om te downloaden, en dinsdag had ik een superleuk concert dankzij seatwave :-)

Geplaatst: 02.05.2013

weet iemand misschien als je bij seatwave tickets koopt en je print ze uit moet het dan in kleur of mag het ook in zwart wit ?

Veel gestelde vragen

Is Seatwave betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Seatwave zijn er 97 reviews achtergelaten en 14 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.36 uit een totaal van 5.

In welke branches is Seatwave operationeel

Seatwave is actief in de Tickets verkopers branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Seatwave

Lees op de website van Seatwave hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Seatwave.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Seatwave weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Seatwave sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Tickets verkopers branche.

Volgende

Seatwave

Seatwave.nl is naar eigen zeggen Europa's grootste ticketmarktplaats. Op Seatwave.nl kopen en verkopen bezoekers tickets en kaartjes voor evenementen, theaters en concerten. Seatwave geeft bezoekers het volledige aankoopbedrag terug wanneer men tickets niet op tijd ontvangt, of wanneer deze geen toegang geven tot het evenement.

Alternatieve shops voor Seatwave

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Seatwave.

52 ervaringen, 7 stemmen Lees ervaringen
549 ervaringen, 195 stemmen Lees ervaringen
65 ervaringen, 3 stemmen Lees ervaringen
97 ervaringen, 14 stemmen Lees ervaringen