Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Rang1tickets ervaringen

1.33/5.00 - 3 stemmen, 65 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Rang1tickets. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Rang1tickets eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Rang1tickets na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Rang1tickets

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 11.07.2019

Boek nooit bij deze organisatie,ga niet met hun in zee,want je wordt opgelicht. Ik heb 2 kaarten voor André Rieu gekocht bij hun,en heb 94,58 € te veel betaald je wordt echt belazerd. Had de kaarten al 9 mnd van te voren besteld en er waren meer dan genoeg plekken. Ik heb gebeld en een onprettig gesprek gehad aan de telefoon en toen braken ze de verbinding. Ik ga ook contact zoeken met Radar leefde met de gedachten dat dit niet meer mocht , maar het gaat dus gewoon nog door. Trap er niet in!!!

Geplaatst: 18.03.2019

Wat een oplichters, Je betaald het dubbele dan wat de kaarten normaal kosten !!!! OPLICHTERS

Geplaatst: 21.01.2019

Hele slechte ervaring met rang1tickets en ik ervaar mijn ervaring met the als zware oplichting. In mei 2018 2 tickets bestekkd voor Claudia de Breij en betaald € 102,58. Op 20 januari j.l. ontvang ik bericht over de bestelling en tot mijn grote verbazing hen ik € 70,00 TEVEEL betaald. Waarschuwing bij deze.....BESTEL GEEN KAARTEN BIJ RANG1TICKET.

Geplaatst: 16.07.2018

LET OP!!!! PURE OPLICHTERS!!!! Kaarten voor Justin Timberlake met officiele verkoop gekocht. Ze bleken gelijk veel te duur: 140 betaald en op hun kaartje staat 98. Bij concert bleek dat we daarbij kaarten hadden voor 4de rang helemaal achterin/bovenin (Ziggo Dome) en we boekten 2de rang!!!!! Dat hier niks tegen wordt ondernomen is gewoon ONbegrijpelijk!!!!

Geplaatst: 28.11.2013

Pas wel op, ze rekenen we erg veel extra 357,00 voor drie kaarten die normaal 68,- per stuk kosten en de voorstelling was niet eens uitverkocht. Ik zal hier geen kaarten meer komen, beter via een officiële side.

Geplaatst: 06.11.2013

erg tevreden. ze vragen een meerprijs maar dat maken ze goed in service en geweldig goede plaatsen. niet klagen maar gewoon gebruik van maken deze website!

Geplaatst: 28.10.2013

Heel erg tevreden. alles prima in orde. paar tientjes meer betaald maar voor zo'n service is dat geen probleem vind ik

Geplaatst: 17.10.2013

goede tickets gekregen van deze webshop. helemaal prima, niets meer aan doen. Goed bereikbare klantenservice. lekker vooraan gezeten. helemaal top

Geplaatst: 08.09.2013

In maart 2013 op de site kaarten besteld keuze ingevoerd, 2e rang 2 kaarten voor Jeff Dunham. 69 euro per kaart prima meteen betaald incl bijkomende kosten, totaal 152,58.Mooi denk je dan half jaar van te voren alles goed geregeld, krijgen we 6 september via de mail vloer kaarten van 37 euro per kaart.We zijn dus 70 euro kwijt! Waarom bieden ze dan op hun site een keuze waar je als goed vertouwende op aan klikt.Weg geld, weg vertrouwen, weg leuke gevoel.Waarom doen mensen elkaar dit aan?Echt niet te geloven dat de overheid ons hier niet tegen helpt te beschermen.En maar klagen over Polen marokkanen etc.Nou dit zijn echte Nederlanders!

Geplaatst: 14.07.2013

Te veel betaald voor een ticket voor Robbie Williams...maar als ik de site van te voren had bekeken, had ik dat kunnen zien. De tickets waren op tijd binnen! Dus mensen voor je gaat bestellen..kijk even verder dan je neus.... Dat scheelt een hoop gezeur achteraf! Volgende keer bestel ik hier gewoon weer!

Geplaatst: 20.05.2013

Wij hebben last minute kaarten besteld via rang1tickets, daarna wel een naar gevoel gehad na lezen van alle criteria van anderen. Wij hebben de kaarten prima per email ontvangen, en de rest loopt vanzelf. Ik snap niet dat mensen denken dat ze opgelicht worden. de site legt duidelijk uit hoe het werkt, en dan is het je eigen keuze om wel/niet naar het evenement te gaan. Dus wat heb je ervoor over. Wij waren trouwens stukken goedkoper uit! Wij bestellen als het zo uitkomt best weer via rang1tickets, niets mis mee!

Geplaatst: 08.05.2013

Onbetrouwbare club, schreeuwend duur, kome hun afspraken niet nu, reageren nergens op en gaan gewoon door met mensen in de maling nemen. Doe hier geen zaken mee!

Geplaatst: 18.04.2013

Kaartjes gekocht voor soldaat van oranje voor 92.50 die maar 35.00 kosten! Daar kom je pas achter als de kaartjes binnen zijn. Daar kopen we dus nooit meer.

Geplaatst: 14.04.2013

Heeii, Mijn vader had via rang1tickets kaartjes besteld voor het Justin Bieber concert. Mijn vader had per kaartje 59 euro betaald inc alles maar op het kaartje zelf stond 55 euro wat eigenlijk geen probleem is. Ik snap niet waarom jullie er een heel groot probleem van maken, dan had je maar de kaartjes via eventim ofzo moeten bestellen. Mijn kaartjes werden 10 dagen van tevoren gemaild. Je moest ze gewoon uitprinten en je kon naar binnen. Er waren geen problemen of iets dergelijks, dus je kon gewoon van het concert genieten. Thank you voor de kaartjes, anders had ik Justin nooit kunnen zien.

Geplaatst: 11.03.2013

Tickets betseld voor 281.60 euro voor Soldaat van Oranje die maar 105,-euro waard zijn. Kom je pas achter als je ze hebt uitgeprint. Zit niet op de plek waar je voor besteld maar achterin laatste rij ,lekker. Ook je naam staat niet op de tickets maar andere naam ,Tweede verrassing. Bestel hier nooit meer tickets, oplichters. Geld krijg je ook niet terug. En reageren nergens meer op .

Geplaatst: 11.03.2013

Rang1tickets zijn niet te vertrouwen!! De kaartjes kosten belachelijk veel, 172 i.p.v 90 euro. Oplichters. Niet bij kopen!!!

Geplaatst: 06.03.2013

<blockquote cite="comment-7860"> Onzin. Nou echt niet, geen onzin. Het is een belachelijke ziekmakende geld afhandig makende site. Als je doorgelinkt wordt en deze site staat bovenaan mag je er vanuit gaan dat het klopt. Gelikt door alle mooie attributen, overgenomen van bv circus the#ter oid. Ik heb ook die stomme fout gemaakt maar wat veel erger is dat dit gewoon online mag blijven, dat niemand deze site er afhaald. Meer betalen is niet erg, maar wel als je dan ook nog niet eens te woord wordt gestaan Circus Theater heeft me geholpen en is vriendelijk en heeft voor mij uitgezocht wat te doen, dit hoefde ze niet maar deden het wel. Dat is een goede bedrijf voering laat rang1tickets hier een voorbeeld aan nemen. Ik heb gezegd Ik heb de kassa aan de telefoon gehad er worden geen tickets geaccepteerd op naam zonder legitimatie. Naam tickets kloppen niet en de prijs ook niet Dus terecht azijnzeiken, van mij mogen ze </blockquote>

Geplaatst: 06.03.2013

<blockquote cite="comment-2796"> @arends en @wim. Kunnen jullie niet lezen? Het bekende azijnzeiken waar half Nederland al mee besmet is, zie ik bij jullie ook weer terug. Je hebt kaartjes, wees daar blij mee. Jullie gebruiken beide het woord “opgelicht”. Wat een onzin. Als je dit te duur vind, moet je het gewoon niet kopen. Zeurpieten </blockquote> Onzin. Nou echt niet, geen onzin. Het is een belachelijke ziekmakende geld afhandig makende site. Als je doorgelinkt wordt en deze site staat bovenaan mag je er vanuit gaan dat het klopt. Gelikt door alle mooie attributen, overgenomen van bv circus the#ter oid. Ik heb ook die stomme fout gemaakt maar wat veel erger is dat dit gewoon online mag blijven, dat niemand deze site er afhaald. Meer betalen is niet erg, maar wel als je dan ook nog niet eens te woord wordt gestaan Circus Theater heeft me geholpen en is vriendelijk en heeft voor mij uitgezocht wat te doen, dit hoefde ze niet maar deden het wel. Dat is een goede bedrijf voering laat rang1tickets hier een voorbeeld aan nemen.

Geplaatst: 26.02.2013

Heb in december 2012 kaartjes gekocht voor LA The Voices. Bij uitprinten blijken de kaartjes een stuk goedkoper te zijn! De oorspronkelijke kaarten zijn 38 euro, ik heb 68 euro betaald per kaart. Dit gaat met echt te ver, er wordt niet duidelijk gemeld hoe duur de kaarten oorspronkelijk zijn, dit is pure oplichterij!! Ik wil best wat meer betalen maar dit is te gek!!

Geplaatst: 12.02.2013

Prima site. erg jammer al de kritiek hier alleen omdat deze site tickets wat duurder aanbiedt. typisch nederland. zeuern over alles en geen eigen verantwoordelijkheid nemen. ik heb beyonce kaarten gekocht voor het compleet uitverkochte ziggodome concert. ik heb ook geprobeerd om kaarten te kopen via ticketmaster maar heb 2 uur naar een wachtbalkje staan staren. 1 telefoontje met rang1tickets en ik had de tickets gereserveerd. ja, daar heb ik een prijs voor betaald maar dat is de service die zij bieden. zij nemen de zorg van het krijgen van kaartjes uit handen en nu kan ik bij het concert aanwezig zijn. Top dus! Ik ben advocaat en heb geen tijd om voorverkoopdata in de gaten te houden en tickets te regelen voor mij is het een zege dat een betrouwbaar bedrijf als rang1tickets voor mij deze service uit handen neemt. Top en ik heb zin in het concert!

Veel gestelde vragen

Is Rang1tickets betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Rang1tickets zijn er 65 reviews achtergelaten en 3 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.33 uit een totaal van 5.

In welke branches is Rang1tickets operationeel

Rang1tickets is actief in de Tickets verkopers branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Rang1tickets

Lees op de website van Rang1tickets hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Rang1tickets.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Rang1tickets weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Rang1tickets sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Tickets verkopers branche.

Volgende

Rang1tickets

Rang1tickets.nl is een 'secondary ticketing' website, oftewel een doorverkoper van tickets. Hierop kunt u terecht voor tickets voor evenementen die normaal gesproken uitverkocht zijn. Rang1tickets.nl garandeert dat de tickets legitiem zijn en u toegang geven tot het evenement. Mocht er toch iets mis gaan, dan krijgt u 120% van uw aankoopbedrag terug.

Alternatieve shops voor Rang1tickets

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Rang1tickets.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
97 ervaringen, 14 stemmen Lees ervaringen
549 ervaringen, 195 stemmen Lees ervaringen