Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Zelf ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Zelf. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Zelf eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Zelf na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Zelf

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 16.12.2013

Voor mij geen zelf.nl meer ik was bij hun verzekerd voor mijn auto Ik kreeg steeds een brief of e-mail dat ik september 2013 niet betaald zou hebben. Natuurlijk heb ik ook oktober en november Dat had ik wel en heb ook het afschrift van mijn bank opgestuurd dit diverse malen.Ik heb vier maal hier over opgebeld en nu bleek dat ik juni niet betaald had denk ik vergeten. Wat hebben ze nu gedaan de laatste betaling op juli gezet maar hebben mij dat niet verteld.Dus dat geharrewar van hun kost mij nu 390,00 euro boete want ze hebben door gegeven aan de RDW dat ik september niet betaald heb.Snel weg daar ba ba

Geplaatst: 31.05.2013

Lees onderstaande, totaal kansloos. Mijn broertje doet een schademelding bij zijn verzekeraar Zelf.nl. Hij heeft tijdens het met de hand manoeuvreren van zijn aanhanger, terwijl deze losgekoppeld van de auto op zijn eigen terrein stond schade veroorzaakt aan een ander voertuig. Alle jurisprudentie wijst erop dat hiervoor de aansprakelijkheid verzekeraar moet uitkeren. Maar er werkt daar een ene meneer van S. en die heeft daar niets mee te maken. Die zegt doodleuk aan de telefoon, dossier gesloten en we betalen niet uit... Mijn broertje geeft vervolgens aan dat er jurisprudentie is die zegt dat zij toch moeten uitkeren. Zegt meneer van S. "zo zo, u bent wel druk bezig geweest he..." Ze vergeten er bij te zeggen dat als je je via zelf.nl verzekert je niet alleen zelf premie betaalt maar als er schade is mag je ook ZELF betalen! #kansloos

Geplaatst: 03.02.2013

Heel goed. Inboedel verzekering en na inbraak is alles voor nieuwaarde en met niet alle bonnetjes vergoed! Erg tevreden!

Geplaatst: 01.02.2013

ik dacht dat ik ook verzekerd was bij zelf.nl kreeg netjes de groene kaart,de polissen en er werd elke maand geld afgeschreven tot ik na 3 maanden bericht kreeg van de rwd dat ik totaal niet verzekerd was. Ook de door de rwd gevraagd kaart wilde ze niet afgeven, waardoor ik nu nog steeds problemen heb bij de rwd.heb van 5 maanden mijn geld terug laten boeken en na mijn reaktie op hun aanmaning heb ik nooit meer wat van ze gehoord. Wel een klacht ingediend bij independer die bezig is met een onderzoek.

Geplaatst: 04.01.2013

Komen hun afspraken niet na. Lokken je met nog lage assurantie belasting maar berekenen ijskoud 21%. Ze kunnen voor mij de pot op. Als ze al zo beginnen met afspraken te schenden dan kan je wel raden hoe de rest van de verzekering is. Staat moedermaatschappij SNS ook al niet op omvallen????

Geplaatst: 13.12.2012

Ik heb een verzekering bij zelf.nl. Ik kreeg een aanbieding van een andere maatschappy. Toen ik echter voor de zekerheid ook een offerte vroeg bij zelf.nl kwam de offerte 30% goedkoper uit voor dezelfde verzekering die ik al had bij zelf.nl

Geplaatst: 21.11.2012

Mijn ervaringen met zelf.nl zijn slecht. Mijn telefoon was in een meer gevallen op vakantie. Ik belde toen naar zelf.nl, ik heb het uitgelegd en alles was goed, ik heb de documenten waarom ze vroegen opgestuurd. Toen ik na 2 weken niks gehoord had, belde ik terug en bleek er helemaal niks bekend te zijn (ook niet dat ik al eerder gebeld had). Toen heb ik het verhaal nog een keer uit moeten leggen en moest ik de documenten opnieuw opsturen. Toen ik een reactie kreeg, bleek dat ze bewijs wilden dat de telefoon in mijn bezit was geweest. Ik had al eerder uitgelegd dat ik de telefoon overgekocht had van iemand anders en dat dus de bon niet op mijn naam stond, maar dit zou geen probleem zijn is mij bij beide telefoongesprekken verteld. Ik heb een verkoopovereenkomst opgestuurd, maar ook dit bleek niet voldoende. In een mail werd mij heel kortaf verteld dat mijn claim is afgewezen omdat ze niet geloven dat de telefoon in mijn bezit is geweest. Toen ik terugmailde met de vraag wat voor bewijs ze dan wilden zien (bijvoorbeeld vakantiefoto's van mij met de telefoon, of alle accessoires die ik nog heb), heb ik nooit meer een reactie ontvangen! Ik heb deze verzekering pas net afgesloten, maar als de verplichte termijn van 1 jaar voorbij is, zal ik hem gelijk weer opzeggen!!

Geplaatst: 13.04.2012

GEEN goede ervaring met Zelf.nl, via de website verzekering voor mn auto aangevraagd, en kwam op een mooi premie bedrag uit. 2 dagen later krijg ik een brief dat ze mn premie aan hebben gepast omdat volgens zelf.nl mn schade vrije jaren maar 1 is ip 11, na navraag bij mn aude verzekeraar blijk dat ik idd 11 jaren heb, Zelf.nl wil dit niet aanpassen, en gaat uit van hun bron (welke dat ook zijn mag in geen geval de centrale database van Roydata). Meteen de verzekering opgezegd (na 1 dag, dat kon gelukkig) Ben nu weer bij mn oude verzekeraar, en betaal 30 euro minder dan bij Zelf.nl Voor mij niet weer dus.

Geplaatst: 13.08.2011

Mijn ervaring met zelf.nl is toch minder. Ik had niet genoeg saldo op me rekening en dan wordt je uit de verzekering gegooid en meteen afgemeld bij de rwd. Ik kreeg een sms van,u bent niet meer verzekerd maar dat was al drie dagen niet meer zo. Dus dit is echt een verzekering waar je saldo altijd goed moet staan,want anders wordt je meteen eruit gegooid,en dan als je betaald hebt,duurt het nog 3 dagen voordat je weer je auto mag gebruiken,ze zijn heel streng daarin. Ik zit nu bij unive en dat bevalt veel beter. Een vriend van mij had het zelfde,hij had 2.76 tekort gestort en werd meteen afgemeld. Wat je dan niet allemaal moet doen om je auto weer te laten rijden. Zelf.nl is voor mij niet handig.

Geplaatst: 31.05.2011

zelf.nl heeft voor mij prefect mijn oude autoverzekering opgezegd en ik moet zeggen dat ik voor de rest nog helemaal geen problemen met zelf.nl heb gehad. nu ze ook als beste koop in de consumentenbond staan zit ik er over te denken om mijn hele pakket over te sluiten naar hun toe.

Geplaatst: 09.02.2011

heine is een goed bedrijf. goede spullen en kleding. en altijd op tijd,goede service.. alleen gaan ze tot maat 46 en niet tot 48 jammer. anders kocht ik veel meer bij ze. want ze hebben beeldige kleding

Geplaatst: 15.12.2010

in het beging twijfelde ik. eenmaal de stap genomen. het is echt net alle andere verzekering alleen deze super goedkoop je moet alleen opkomen. vriendelijk mensen.

Geplaatst: 21.07.2010

Met name gekozen vanwege de goedkoopheid. Ik heb tot nu toe nog geen gebruik hoeven maken van de klantenservice. Zelf is goedkoper dan Ditzo

Geplaatst: 21.07.2010

Zelf.nl bleek voor mij de goedkoopste autoverzekering te zijn, maar ik twijfelde in het begin erg. Ik kende Zelf.nl niet en er was weinig informatie op internet over te vinden. Uiteindelijk heb ik toch de stap gewaagd, en ik moet zeggen dat het mij goed is bevallen. De ondersteuning is erg goed geweest, want Zelf.nl blijkt te vallen onder SNS Reaal, de bekende bank. Ik ben al met al dus erg tevreden

Veel gestelde vragen

Is Zelf betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Zelf zijn er 14 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Zelf operationeel

Zelf is actief in de Verzekeraars branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Zelf

Lees op de website van Zelf hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Zelf.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Zelf weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Zelf sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Verzekeraars branche.

Zelf

Zelf.nl is een online verzekeraar waarop u tegen lage prijzen allerlei verzekeringen kunt afsluiten. Zelf.nl, onderdeel van SNS Reaal is telefonisch bereikbaar via de telefoon en een online contactformulier. De website van Zelf.nl voldoet aan het Thuiswinkel Waarborg.

Alternatieve shops voor Zelf

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Zelf.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring