Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Omoda ervaringen

3.40/5.00 - 10 stemmen, 105 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Omoda. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Omoda eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Omoda na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Omoda

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 08.06.2021

Op z'n minst bijzonder dat een order geaccepteerd wordt waarna later blijkt dat het toch niet leverbaar is. Uitermate vervelend dat de betaling wél snel en direct wordt ontvangen en verwerkt, maar het direct terugbetalen in dit geval niet. Ik voel mij een beetje bedonderd. Hoeveel ik mij bedonderd voelt hangt af van de snelheid van terug betalen van iets wat ik nooit heb ontvangen. Dat moet toch ook snel kunnen?

Geplaatst: 31.05.2021

Bij mijn favo winkel een paar super schoenen gezien in de etalage,, mijn maat was uitverkocht. Ik paste wel anderen van dat merk om mijn maat te bepalen. Gister bij Omoda besteld, nu al aan mijn voeten. Ik voel me dolgelukkig. Daarnaast waren ze bij Omoda ook nog in de Sale wat weer 32 euro scheelde!! Ik ben zeer tevreden!!!

Geplaatst: 02.10.2020

Een paar jaar terug erg teleurgesteld in omoda, toch weer de stap genomen om vaker te bestellen. Gisterenochtend schoenen voor mijn zoontje besteld omdat ze ineens stuk waren. Nou mooi bij omoda, dan heb je ze de volgende dag in huis. Krijg ik pas vanmorgen een mailtje dat ze niet leverbaar zijn. Maar wel een andere maat. Nou goed, kunnen ze dan vandaag nog binnen zijn, want dat staat toch zo mooi boven aan de site... voor 12.00 besteld vanavond nog in huis. Nee dat kon niet want het komt van een extern bedrijf. Jongens kom op?. Weg vertrouwen

Geplaatst: 01.08.2020

Ik bestel bij Omoda on-line leuke teenslippers 75.674, vrolijke teenslippers voor in rolstoel. Met warm weer kan ik mijn orthopedische laarzen niet meer aan. Ook in huis en in de tuin kan ik me met kruk verplaatsen met de gave slippers met schelpjes erop. Eentje valt eraf en ik ga naar de schoenmaker, die zet het er weer aan voor € 1,00. Maar ik verlies steeds meer schelpjes. Gebeld en er werd gevraagd foto’s op te sturen. Ik heb ze pas 2 maanden. Binnen korte tijd had ik antwoord van Omoda: alles waarmee de slippers zijn versiert valt niet onder hun garantie. Zeer teleurgesteld in Omoda. Bij Omoda koop ik nooit meer teenslippers, ook niet van andere merken. Ik was weer klant geworden omdat orthopedische laarzen er in de zomer voor zorgen dat mijn voeten opzwellen. Dus op zoek naar een een andere schoenwinkel. Het is gelukkig uitverkoop.

Geplaatst: 28.01.2019

Slechte service, arrogant. Fouten liggen aan de klant, niet aan Omoda zelf. Als je te veel goederen retourneert en te weinig koopt wordt ze zonder aankondiging als klant verwijderd. Terwijl schoenen kopen op internet toch tricky is, passen kan alleen thuis. Wil je dat niet, begin dan geen online schoenenzaak.

Geplaatst: 08.09.2017

Product besteld met gewenste leveringsdatum Dag later mail dat het toch niet kan worden geleverd, "Klantenservice"gebeld; kwam erop neer dat ik niet zo moest zeuren. Was een kado voor een huwelijk ruim van tevoren besteld. Zeer teleirgesteld

Geplaatst: 06.06.2014

Ontzettend tevreden!! Schoenen voor een vriendin gekocht op het allerlaatste moment. Vrijdag bestelde ik ze, en zaterdag was het feestje al. Zaterdag heb ik ze dan ook daadwerkelijk binnengekregen! Helemaal top.

Geplaatst: 21.03.2014

Inmiddels contact gehad met Omoda. Alles word netjes opgelost. Ik ben blij!! <blockquote cite="comment-9208"> 1 jaar oude Tommy Hilfiger laarzen waarvan de zool horizontaal gebarsten is, geen garantie, Omoda hanteert maar half jaar garantie. Waar is service tegenwoordig gebleven? Vind dat dit niet mag bij laarzen van bijna 200 euro!!! Zolang alles binnen een halfjaar gebeurt word alles netjes opgelost en met bestellen is niets mis. Maar na half jaar is alles over…. jammer Ga maar contact opnemen met Tommy Hilfiger, kijken of die weten wat service is… </blockquote>

Geplaatst: 21.03.2014

1 jaar oude Tommy Hilfiger laarzen waarvan de zool horizontaal gebarsten is, geen garantie, Omoda hanteert maar half jaar garantie. Waar is service tegenwoordig gebleven? Vind dat dit niet mag bij laarzen van bijna 200 euro!!! Zolang alles binnen een halfjaar gebeurt word alles netjes opgelost en met bestellen is niets mis. Maar na half jaar is alles over.... jammer Ga maar contact opnemen met Tommy Hilfiger, kijken of die weten wat service is...

Geplaatst: 18.12.2013

Pakket nooit aangekomen. Er zelf achteraan moeten. Het pakket zou zogenaamd al twee keer geleverd zijn. (Hoe kan dit dan?) Naar t wachten zat te zijn besloten om naar een filiaal te gaan. Geen pakket en geen service....

Geplaatst: 19.03.2013

hallo, ik wil graag ugg bestellen op Omoda maar ik las dat er ook een winkel van is in Gouda klop dat?

Geplaatst: 13.10.2012

Eerste bestelling, vorig jaar, verliep prima, tweede bestelling niet: paar laarzen was blijkbaar niet gecontroleerd, want groot onderling kleurverschil: zeker geld en merknaam niet waard. Volgende dag retour gestuurd, na dit eerst online aangemeld te hebben. Het duurde een week voordat mijn retour verwerkt was, redelijk lang. Toen kon ik na inloggen aangeven dat het geld naar mijn rekening terug gestort moest, en dat was twee dagen later binnen. Doe je dat niet, blijft je geld daar staan voor betaling van een volgende bestelling. Het terugsturen is dus goed gegaan, alleen zou week tijd voor verwerking en vragen om terugbetaling geld duidelijker aangegeven moeten zijn. Derde bestelling verliep prima, snel binnen en goed paar, zoals dat hoort. Al met al tevreden over Omoda.

Geplaatst: 28.09.2012

Ik heb goede ervaring met omoda.Snelle service, gratis omruilen en geen verzendkosten!Mooie merkschoenen voor een klein prijsje.

Geplaatst: 25.07.2012

Bij Omoda moet je vooraf betalen anders kun je niets bestellen. Op zich heeft dat niet mijn voorkeur maar anders kun je niets bestellen. Nu heb ik de laatste keer de schoenen teruggestuurd. Ik bedacht me gisteren dat ik nooit het bedrag terug gestort had gekregen. Direct gecheckt. En inderdaad, het had al vijf weken geleden teruggestort moeten zijn. Het blijkt nu dat je bij elke retour- zending apart moet aangeven via je account dat je je geld terug wilt laten storten. Anders houden ze het als een tegoed voor een volgende bestelling! Dus als ik het vergeet en ik bestel daar nooit meer iets dan ben ik mijn geld kwijt! Ongevraagd houden ze je geld. Lekker rente vangen en ondertussen is er een kans dat de klant het vergeet. Het volgende voeren zij aan als reden het geld niet terug te betalen (mits erom gevraagd wordt) Reactie Omoda---Voorheen hebben wij op de manier gewerkt die u als prettig ervaart, namelijk het direct terugstorten van bedragen naar klanten. Echter zitten hier ook nadelen aan en zijn de risico’s op fouten in betalingen en terugboekingen in onze ogen groter dan via het tegoed. Het bleek voor klanten niet prettig om gegevens van de rekening bij ons achter te laten---- Het laatste begrijp ik als klant al helemaal niet welke gegevens? Ik vertrouw het niet meer met dit bedrijf; ik vrees dat er financiële problemen zijn anders doe je dit niet. Watch your shoes!

Geplaatst: 27.06.2012

Retourneren is een absoluut drama. Sinds mid mei zit ik op een terugboeking te wachten! Ik heb de klantenservcie al herhaaldelijk om een reactie gevraagd en krijg geen enkel antwoord. Mijn advies; Bestel je schoenen ergens anders!

Geplaatst: 26.04.2012

Levering op tijd echter met een klacht onbereikbaar. Het terug te ontvangen tegoed was onjuist maar na diverse mails en telefoontjes nog niets geregeld. Kunnen ze die niet op een goede manier afhandelen? Moet het dan op een kinderachtige manier via Radar of zo??

Geplaatst: 18.04.2012

Produkt en levering verliep goed. Toen ik echter de schoenen van hetzelfde merk in een iets ander model wilde bijbestellen en daarvoor met de klantenservice mailde kreeg ik geen antwoord. De schoenen waren namelijk binnen een week honderd euro duurder aangeboden op de site (echt voor dezelfde schoenen)Na 10 dagen nog maar eens gemailed, weer geen antwoord en wederom voor de derde keer gemailed en weer geen antwoord. Inmiddels is het zes weken geleden en de klantenservice reageert dus gewoon niet !Ik vind dat echt niet kunnen als je een goed bedrijf runt !Zo ga je niet met je klanten om in mijn optiek. Zo jaag je klanten naar de concurrent !

Geplaatst: 08.04.2012

Waardeloze klantenservice. Verschillende keren langs verschillende wegen een vraag gesteld en in een periode van bijna 3 weken geen enkel bericht terug ontvangen. Als deze webshop niet eens in staat is een simpele vraag te beantwoorden, hoe willen ze dan mijn vertrouwen in een goede behandeling van mijn aankoop? Afrader. Er zijn genoeg webshops die hun klanten wel serieus behandelen. Groet, Edwin

Geplaatst: 02.03.2012

Na slechte klachtoplossing hierbij mijn verhaal: Schoenen besteld voor in ons restaurant - binnen een maand laten plakranden op hakken los. Krijg geen andere, ook geen geld terug. Schoenen waren 90(!) euro en zijn alleen een paar weken binnen gedragen. Omoda wil alleen reparatie vergoeden maar 2 schoenmakers hebben inmiddels bevestigd wat ik al dacht: dat het binnen no time weer los zal laten... Diverse keren gemaild, steeds zelfde verhaal. Ik (en inmiddels meerdere mensen met mij)zal hier nooit meer schoenen bestellen - slechte service!!

Geplaatst: 08.02.2012

Zie bericht hieronder.

Veel gestelde vragen

Is Omoda betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Omoda zijn er 105 reviews achtergelaten en 10 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 3.40 uit een totaal van 5.

In welke branches is Omoda operationeel

Omoda is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Omoda

Lees op de website van Omoda hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Omoda.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Omoda weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Omoda sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Volgende

Omoda

OMODA schoenen biedt u de grootste collectie merkschoenen online en daarnaast ook een collectie tassen en accessoires. Bij OMODA schoenen zijn schoenen en laarzen meer dan een product, maar een beleving op zich. Om deze beleving voor u zo optimaal mogelijk te maken, bieden we u de grootste collectie merk schoenen en de beste service in onze schoenenwebshop en in de schoenenwinkels.

Alternatieve shops voor Omoda

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Omoda.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring