Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Spartoo ervaringen

3.48/5.00 - 23 stemmen, 23 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Spartoo. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Spartoo eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Spartoo na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Spartoo

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 22.01.2020

Lang moeten wachten op mijn schoenen. Bij een ander bedrijf krijg je het meestal al de volgende dag. Op 7 januari mijn schoenen retour gestuurd. Op 20 januari maar eens geïnformeerd of ze deze al retour hadden ontvangen want ik hoorde maar niets. Ze hadden de schoenen ontvangen en diezelfde dag op 20 januari zou het geld terug gestort worden. Nu weer 2 dagen verder en nog altijd niets ontvangen. Bij het bestellen kon je een kortingscode ontvangen door je in te schrijven voor hun nieuwsbrief. Er kwam maar geen email met kortingscode. Nadat ik de normale prijs betaald had kreeg ik pas de email met deze code. Te laat dus. Dit is de laatste keer dat ik bij Spartoo bestel en ik zou het niemand aanraden om hier te kopen.

Geplaatst: 09.05.2019

Waardeloze afhandeling. Bestelling gedaan om na diverse e-mails de mededeling te krijgen dat het pakketje zoek zou zijn. Aanbod om binnen 2 dagen alsnog te verzenden bevestigd, maar 2 weken later nog steeds niets. Gebeld, bevestiging niet ontvangen? Oh, blijken nu ineens niet in voorraad. Excuses, ja maar wat heb je daar aan. Waardeloos, niet bestellen daar dus.

Geplaatst: 27.06.2018

Via vrouw.nl had ik een Cadeaubon gewonnen van €50,- eenmalig te gebruiken. Uiteindelijk super enthausiast 2 vesten uitgekozen €68,- bij elkaar dus 18 uit eigen zak betaald. Levering liet ERG lang op zich wachten! 1 vest viel ontzettend tegen en heb ik retour gestuurd (zag er heel anders uit dan de vest in de winkel van dat merk) tot mijn grote verbazing krijg ik nog niet eens de helft van mijn geld terug en de rest van de tegoedbon is ook verdwenen. Uiteindelijk had ik dus 60 euro betaald voor een vest van €30 euro!!!! Contact opgenomen met spartoo en ja dat hoorde zo, echt belachelijk!!! Na flink wat mailen en bellen uiteindelijk als uitzondering mijn geld terug gehad en de rest van de Cadeaubon ja die is verloren gegaan is maar eenmalig te gebruiken die 50 euro en als je iets besteld wat niet goed zit/mooi en je stuurt het retour ja dan heb je pech en kan je fluiten naar je cadeaubon! En in dit geval bijna zelfs naar het eigen extra betaalde geld!! Dus nu €50 euro betaald voor een vest van €30,- Voor mijn NOOIT meer Spartoo zeer slechte service en slechte levering! Dit niks ten nadele van vrouw.nl want lees met plezier al hun columns en blogs!!

Geplaatst: 19.07.2017

Merrell Maipro's gekocht. Ik heb ze al jaren, maar de Spartoo versie past niet goed (blauwe nagel) en de kleur van de schoen is te fel. En hoe kan het zijn, dat ik bij Spartoo een maat groter moet bestellen en bij Merrell niet? Zijn het echte Merrell's of fakes?

Geplaatst: 14.07.2017

Erg slecht . Klantservice nooit bereikbaar ik zal nooit daar iets bestelen

Geplaatst: 09.07.2016

<blockquote cite="comment-18166"> 9 juni 2016besteld en betaald. Helaas product niet meer leverbaar. Maar na telefonischcontact zou het geld retour komen helaas nog niets ontvangen. Vrijdag 8 juli klanten service dicht mail dan maar tot opheden ….nog steeds geen reactie. Nu maar afwachten. Jammerrr </blockquote>

Geplaatst: 09.07.2016

9 juni 2016 besteld en betaald. Helaas product niet meer leverbaar. Maar na telefonisch contact zou het geld retour komen helaas nog niets ontvangen. Vrijdag 9 juli klanten service dicht mail dan maar tot opheden ....nog steeds geen reactie. Nu maar afwachten. Jammerrr

Geplaatst: 07.06.2016

Schoenen besteld maat 39 maar kreeg na een lange tijd maat 36. Schoenen volgens de instructies terug gestuurd. Telefonisch onbereikbaar. Het geld kreeg ik pas na 18 emailtjes terug!! Retourkosten voor de foute bezorging kreeg ik niet terug omdat ik de schoenen niet retour heb gestuurd??? Uit principe thuiswinkel en consuwijzer ingeschakeld. Zelfde dag kreeg ik een email dat het wel terug gestort zou worden. Ik wacht hier al weer lang op. Succes met jullie webshop Spartoo.nl.

Geplaatst: 07.06.2016

Schoenen besteld maat 39 maar kreeg na een lange tijd maat 36. Schoenen volgens de instructies terug gestuurd. Telefonisch onbereikbaar. Het geld kreeg ik pas na 18 emailtjes terug!! Retourkosten voor de foute bezorging kreeg ik niet terug omdat ik de schoenen niet retour heb gestuurd??? Uit principe thuiswinkel en consuwijzer ingeschakeld. Zelfde dag kreeg ik een email dat het wel terug gestort zou worden. Ik wacht hier al weer lang op. Succes met jullie webshop Spartoo.nl

Geplaatst: 01.02.2015

Ik heb Adidas zx Flux zwart wit en Witte converse all stars besteld. Dinsdag besteld en ik had ze vrijdag binnen. Je kan niks over de prijs zeggen, het is gewoon de standaard prijs. Mijn adidas zijn zeer zeker uit Vietnam, alles is keurig op de juiste plek, schoen past mooi om de voet. Zelf had ik er ook mijn twijfels bij, maar het is gewoon een goede winkel. Tuurlijk er zijn wel eens uitzonderingen, zoals hier gezegd wordt. Maar niet bij mij! Ik hoop dat iemand er iets aan heeft, zelf vond ik het namelijk ook fijn om recensies over Spartoo te lezen, om te kijken of ze überhaupt wel bestaan. Bente

Geplaatst: 12.08.2013

De kwaliteit is echt goed, en ze zijn ook echt. <blockquote cite="comment-6948"> Is de kwaliteit ook goed? want ik wil timberlands bestellen en zijn op deze site 80 euro goedkoper dan normaal.. mijn vraag dus of ze wel echt zijn? Kan iemand me hierbij helpen thanks </blockquote>

Geplaatst: 22.07.2013

Slechte ervaring!! Voor mijn vakantie zocht ik all stars. Overal op spartoo wordt groot geadverteerd met gegarandeerde levering binnen 6 dagen. 6 dagen dus geen 6 werkdagen staat er op de site.. nou mooi op tijd dacht ik als ik de schoenen bestel heb ik ze net voor me vakantie in huis met die gagarandeerde levering. Niets was minder eaar want de schoenen kwamen veel te laat binnen. Alvorens had ik een mail ontvangen met bericht dat me schoenen verzonden waren en dat ik binnen 3 dagen de traceercode zou ontvangen. Nou die had ik ook al niet ontvangen die code.. erg slecht. Nadat ik de schoenen niet had heb ik een mail naar de klantenservice gestuurd. Ivm vakantie in buitenland kon ik ze niet bellen. Madam van de klantservice ging fel in verdediging dat de levering binnen 6 werkdagen is ipv 6 dagen en zonder excuus. Ze was best fel. Uiteindelijk heeft een meneer wel een nette mail gestuurd met excuus. Wel met een smoes dat het heel druk was. Druk of rustig. Gegarandeerde levering is niet nagekomen dus slechte zaak. Meneer beweerde dat de schoenen bij mij afgeleverd waren. Hoe kan dat als je alleen woont en niemand dus thuis is door een vakantie. Het pakket zelf kon ik niet traceren aangezien de code nooit verzonden is. Er zijn betere sites waar je online kunt winkelen. Spartoo raad ik af!!!! Slechte levering en service!!!!

Geplaatst: 14.07.2013

<blockquote cite="comment-6948"> Is de kwaliteit ook goed? want ik wil timberlands bestellen en zijn op deze site 80 euro goedkoper dan normaal.. mijn vraag dus of ze wel echt zijn? Kan iemand me hierbij helpen thanks </blockquote> precies deze vraag heb ik dus.....

Geplaatst: 21.09.2012

Is de kwaliteit ook goed? want ik wil timberlands bestellen en zijn op deze site 80 euro goedkoper dan normaal.. mijn vraag dus of ze wel echt zijn? Kan iemand me hierbij helpen thanks

Geplaatst: 13.08.2012

in een week is een producht 15 euro duurder geworden. ik heb het product daarom ook bij een andere site besteld dus over de bezorg serves kan ik niet beoordelen

Geplaatst: 10.08.2012

Eerste keer en dan ook de laatste keer !!

Geplaatst: 04.08.2012

Schoenen besteld adidas alles verliep goed en snel binnen, maar mn vraag is zijn het wel echte uit vietnam labels er scheef op gestikt linker voet zit iets anders dan de rechter. Ben benieuwd hoe lang ze heel blijven, Ik heb mn twijvels er over.

Geplaatst: 23.07.2012

Op 15 juli besteld maar nog niet binnen. Track en trace code werkt niet. Laatste keer.

Geplaatst: 12.07.2012

Ik heb 2 dagen geleden schoenen besteld bij spartoo hopelijk komen ze morgen thuis de schoenen waren maar 50 euro en van adidas, een vriendin van mijn dochter heeft precies de zelfde schoenen gekocht en ook bij spartoo dus ik vind ze wel betrouwbaar.

Geplaatst: 06.06.2012

Het was een super ervaring - heel correcte beschrijving van schoen en maat - besteld - zeer snelle respons en na 3 dagen reeds beschikbaar - alles correct en prima verlopen - is voor herhaling vatbaar !

Veel gestelde vragen

Is Spartoo betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Spartoo zijn er 23 reviews achtergelaten en 23 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 3.48 uit een totaal van 5.

In welke branches is Spartoo operationeel

Spartoo is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Spartoo

Lees op de website van Spartoo hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Spartoo.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Spartoo weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Spartoo sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Volgende
Ga naar website

Spartoo

Spartoo is een webshop met een ruim aanbod fashion, schoenen en accessoires. De collectie bestaat uit hippe, moderne en eigentijds kleding. Het bedrijf bestaat al sinds 2006 en is opgericht door drie vrienden. De naam Spartoo is een verwijzing naar de lederen Griekse sandalen en naar de stad Sparta. Sindsdien is het uitgegroeid tot één van de grootste webshops op het gebied van fashion.

Alternatieve shops voor Spartoo

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Spartoo.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
33 ervaringen, 1 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring