Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Label54 ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Label54. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Label54 eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Label54 na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Label54

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 15.02.2017

Het zijn oplichters. ik had besteld en vervolgens geretourneerd maar heb tot heden mijn geld niet ontvangen en dat is meer dan 200 euro! Ze laten ook niks meer van hun horen.

Geplaatst: 10.10.2013

Hele toffe kleren bij Label54! Dinsdag een T-shirt besteld, donderdag in huis! Klantenservice is alleen verschrikkelijk. Woensdag een email gestuurd en mijn vraag gesteld bij de live chat, nooit reactie gehad. Donderdag weer geprobeerd en om het half uur eindelijk eens een bericht terug. Uiteindelijk wel geregeld, duurde alleen een beetje lang. Dus als je de klantenservice niet nodig hebt is het prima!

Geplaatst: 11.07.2013

Had een bon gewonnen, maar omdat er geen Kiala punt bij ons in de buurt is (eerst op 2 uur reizen) moet ik zelf de retourkosten betalen. Beetje jammer. En dan is ook nog de klantenservice niet bereikbaar.

Geplaatst: 31.08.2012

Hallo, Ik heb donderdag rond 17.00 uur een bestelling geplaatst voor de eerste keer. Vrijdagochtend 09.30 al geleverd. Dat vond ik keurig en een groot voordeel vind ik dat je achteraf kunt betalen, zodat als je retourneert niet hoeft te wachten op je geld. Jammer dat je de kosten van verzending en retourneren wel zelf moet betalen.

Geplaatst: 15.08.2012

Waardeloos dat je zelf je verzendkosten betaalt als je iets retourneert. Op die manier ben je dus algauw 6,75 aan verzendkosten kwijt. Een keer een brievenbuspakket teruggestuurd. Kwam niet aan. (Zeggen ze). Stikvervelend dus.

Geplaatst: 13.06.2012

niet voor herhaling vatbaar, maandag ochtend jas besteld,woensdag nog niet binnen ,dus gemaild bleek de jas niet op voorraad te zijn en kon ook niet nageleverd worden. lijkt me dat je toch weet wat je wel of niet op voorraad hebt, en nog vervelender dat je er zelf achteraan moet,en dat ze niet eerder mailen jammer.

Geplaatst: 26.03.2012

Super goede service en zeer goede prijs!

Geplaatst: 06.02.2012

Heel vaak besteld en helemaal tevreden! Oftewel trouwe klant... :-)

Geplaatst: 04.11.2011

Mijn vrouw en ik hebben hier regelmatig kleding gekocht! Tshirt jassen broeken. Elke levering was goed en de kleding ook. 1 Keer tshirts gekocht ( mijn fout ) die te klein waren, kon ik zo retourneren was geen punt. Dus dit is een blijvende klant. D.

Geplaatst: 20.10.2011

Heb alleen maar goede ervaringen, site ziet er top uit, klantenservice van hier tot Tokio & supercoole acties. Kortom ben & blijf Label54 fan!

Geplaatst: 27.09.2011

Helemaal top! Steeds meer leuke dames artikelen en super snelle klantenservice. En inderdaad voor 17:30u besteld, de volgende dag in huis :-) Check de site regelmatig aangezien ze vaak nieuwe artikelen online hebben. Aanradertje!

Geplaatst: 08.07.2011

ik heb 5 weken geleden ongeveer zwarte vans besteld en ze zijn nog niet binnen, ik baal er echt van!

Geplaatst: 02.06.2011

Ik zie alleen maar goede beoordelingen, terwijl ik ruim 30 euro voor een t-shirtje betaal. Ik verwacht dan dat een gewoon wit t-shirt toch echt wel de volgende dag in de brievenbus mag liggen. Niet dus... Geprobeerd telefonisch te bereiken ( 6 keer gebeld ), geen gehoor. Ik heb morgen een bruiloft waar dat t-shirt voor nodig was. Vervelende ervaring!

Geplaatst: 09.10.2010

Helemaal top! Leuke kleding, en snel in huis. Een van de weinige on-line shops voor mannen die echt mooie en kwaliteits kleding levert.

Geplaatst: 17.09.2010

Leuke sieraden bestelt, broek en horloge. Volgende dag in huis, helemaal blij!

Geplaatst: 05.07.2010

Scherpe aanbiedingen, snelle levering, en perfecte aftersales! Daarnaast zeer uitgebreide collecties voor elk merk, waardoor ik nooit meer in een winkel kom. Vele bestellingen al gedaan en altijd zeer tevreden.

Geplaatst: 17.03.2010

Super, volgende dag in huis, goede kwaliteit en veel vernieuwing.

Geplaatst: 12.03.2010

Een hele goede online-shop! Is zich steeds meer aan het uitbreiden voor dames, komen ook steeds meer merken bij. Al vaker besteld netjes verpakt mooie doosjes. Verder vind ik de klantenservice ook top! Ze antwoorden snel op vragen en helpen je goed!

Geplaatst: 10.03.2010

Mijn vriend kocht hier al 4 jaar en was altijd erg tevreden. Er waren niet zoveel damesspullen, maar dat is sinds een jaar enorm uitgebreid dus nu kunnen we onze bestellingen mooi combineren! Mij zie je niet meer in een normale winkel!

Geplaatst: 08.03.2010

Superleuke Dept set gekocht, volgende dag in huis. Broek paste niet, maar was binnen 2 dagen ook weer geruild tegen de juiste maat. Netjes verpakt in een mooi Label54 doosje, echt een kadootje.

Veel gestelde vragen

Is Label54 betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Label54 zijn er 26 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Label54 operationeel

Label54 is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Label54

Lees op de website van Label54 hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Label54.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Label54 weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Label54 sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Volgende

Label54

Label54.nl is een webshop met hippe t-shirts, polo's, sweaters, schoenen, jassen, en ondergoed. Label54 biedt ruim 1600 artikelen aan, die na aankoop binnen 7 dagen geruild kunnen worden. Artikelen kunnen betaald worden met Paypal, Ideal of creditcard. Label54.nl is in bezit van het Thuiswinkel Waarborg.

Alternatieve shops voor Label54

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Label54.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring