Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Kijkshop ervaringen

1.43/5.00 - 28 stemmen, 124 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Kijkshop. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Kijkshop eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Kijkshop na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Kijkshop

Schrijf in het Nederlands, gebruik GEEN woorden in hoofdletters, blijf beleefd! Schrijf geen herhaling op om te voldoen aan de 140 karakters! Reviews die niet voldoen aan voorgaande en ongepaste reviews worden geweigerd.

Geplaatst: 27.09.2017

Ben boos. Stofzuiger via kijkshop.nl gekocht. Even getest. Te weinig zuigkracht. Dus hup in doos en terug gebracht naar kijkshop in Apeldoorn. Gratis terugsturen zoals bij andere winkels doet kijkshop niet. Vind ik al slechte zaak. Afijn, ik zeul mef die zware doos naar de winkel. Die is gebruikt, dus die nemen wij niet terug, zei de medewerkster. Ik perplex. Hoe had ik anders kunnen weten of ie genoeg zuigkracht heeft, vroeg ik. Nou, een jurk draagt u toch ook niet een hele dag voor u hem terugbrengt? Nee, naar die doe je wel aan om te kijken hoe ie staat. Deze stofzuiger heb ik dus even geprobeerd. Logisch toch? Nee, want nu is ie gebruikt en een gebruikte kan ik niet meer verkopen. Dus ik krijg mijn geld niet terug? Nee. Ik kan hem ter reparatie aanbieden en dan oordelen zij of er iets mis is, zei de baliedame. Mijn geduld begon op te raken. Wat een onzin, zei ik. Hij doet het gewoon. Hij is alleen niet wat ik ervan verwachtte. Ik maak gebruik van mijn herroepingsrecht. Ik ben op tijd. Dus ik wil mijn geld terug. Nou mooi niet. Ik kwaad met de zware doos weer terug naar huis. Wat slecht van kijkshop zeg. Nooit meer hier iets kopen. Op social media ga in het iedereen afraden. Bah.

Geplaatst: 23.03.2017

Bij kapotte artikelen krijg ik alleen maar tegoedbonnen, maar geen geld terug. Is klantonvriendelijk. Voortaan denk ik beter na waar ik een artikel ga kopen.

Geplaatst: 05.09.2016

pop up dutch mountainS tent gekocht bij de kijkshop. Makkelijk in gebruik, mooi formaat. Probleem is alleen dat hij doorregent. Er lag een laag water in de tent. Ik wilde mijn review op de site zetten zodat andere kampeerders niet hetzelfde overkomt(drijfnatte slaapzakken en spullen)maar deze reactie wordt gewoon niet geplaatst door kijkshop! Ruilen mag niet omdat hij al is gebruikt. Slechte service!

Geplaatst: 22.10.2015

ik had op de website een huistelefoon gekocht, deze beviel niet dus ging ik hem terug brengen in de Kijkshop in bergen op zoom. nou ontbrak er een stukje karton, daar moest ik €5.00 voor betalen anders nam hij hem niet terug, geen enkel service gevoel voor de klant die nu geen klant meer is en nooit meer zal zijn. dag Kijkshop weer een klant minder!!!!!!

Geplaatst: 15.10.2015

<blockquote cite="comment-18041"> Bij Kijkshop een kacheltje besteld, krijg een mail dat het pakket verzonden is met Track &amp; Trace code erbij, maar na 3 dagen nog steeds niets, DHL verwijst me weer naar de Kijkshop. </blockquote>

Geplaatst: 14.09.2015

Nooit meer kijkshop Ik koop een stofzuiger van Nilfisk 100E ,door puur toeval zag ik bij Bol.com dat deze zelfde stofzuiger 25 euro goedkoper is ,dat is 25 % op de zelfde dag. Ik wil produkt retour ,3 vragenlijsten ingevuld ,moet nu naar postkantoor stofzuiger retour brengen ,bol.com komt retour produkt ophalen ,belachelijkl dit

Geplaatst: 11.06.2015

bestelde valies die ik terugstuurde wegens te klein betaalde 16,40 euro verzending dit was begin mei zijn nu juni niets meer gehoord geld van valies kwijt en verzendingskosten ook dit is de eerste maal dat ik bij kijkshop bestelde en waarschijnlijk ook de laatste mooie reclame

Geplaatst: 31.03.2014

op aanraden van buurvrouw een cresta tablet 7 inch gekocht bij kijkshop.helaas na een maand defect van de een op de andere dag.bij kijkshop ingeleverd voor reparatie(garantie).nu na 5 weken maar eens het hoofdkantoor gebeld waar de tablet zich bevind en ik krijg als antwoord:die ligt nog bij cresta,uit het rapport is gebleken dat de reparatie buiten de garantie valt...wat eraan mankeert?volgens hun heb ik hem laten vallen of er per ongeluk op gezeten.ik zeg u dat ik er zeer voorzichtig mee ben geweest en de tablet in een leren hoes zit ter bescherming,had zelfs de folie erop laten zitten. er zijn 3 mogelijkheden zei de vrouw aan de telefoon..of u betaalt de reparatie a80 euro(waarde tablet 70 euro) of u neemt hem terug en betaald 30 euro onderzoekskosten of u laat hem vernietigen en dan betaalt u niks.u snapt wel waar ik voor gekozen heb. ik ben niet gauw boos, maar van service hebben ze nooit gehoord en cresta zal, aangezien ze 5 weken nodig hadden voor deze conclusie,zoveel reparaties en klachten hebben,wat het bedrijf veel geld kost,dat het wel makkelijk is om iemand te beschuldigen van onachtzaamheid ondanks dat dat nooit gebeurd is. hopla 70 euro in de prullenbak, cresta en kijkshop jillie worden bij deze hartelijk bedankt.weer een klant minder.

Geplaatst: 16.01.2014

Ik wacht al 2 maanden op een tel 3 dagen plezier geh al acu kapot en klantvriendelijk zijn ho maar ik vind het een rot winkel als er iets kapot gaat 2 maanden voor een acu aso !geen 1 ster krijgen ze

Geplaatst: 16.01.2014

Ik wacht al 2 maanden op een tel 3 dagen plezier geh al acu kapot en klantvriendelijk zijn ho maar ik vind het een rot winkel als er iets kapot gaat 2 maanden voor een acu aso !

Geplaatst: 28.11.2013

Verwacht geen enkele service of garantie. Wel een grote mond.onbekwaam personeel. Lange wachttijd bij reparatie.

Geplaatst: 13.09.2013

De laatste weken geprobeerd iets te kopen in een kijkshop winkel! Ze hebben blijkbaar niets meer op voorraad dus moet het besteld worden. De volgende dag in huis. Zeg maar rustig de volgende week in huis. Wanneer je terug gaat naar de winkel kunnen ze niets meer voor je doen. Als ik naar de winkel ga voor een koffiezetter dan is dat omdat ik de volgende dag (of die avond) koffie wil en niet een week later! Vervolgens wilde ik een telefoon kopen. Na 3 x een andere uitgezocht te hebben omdat deze ook niet op voorraad waren ben ik ergens anders naar toe gegaan. Wanneer je je zoontje iets beloofd wil je dat geven en niet het risico lopen dat het pas weer over een week binnen was. Klaar met kijkshop!!!

Geplaatst: 25.08.2013

Ik heb een iphone 5 bestelt en ik heb er 3 ontvangen terwijl ik maar 1 bestelde en ik hoef ook maar 1 te betalen! Ik ga hier vaker bestellen zodat ik misschien nog een product extra krijg!

Geplaatst: 30.07.2013

<blockquote cite="comment-8376"> Ik kocht een tijd geleden een fiets in de kijkshop, ik zie die fietsen gemonteerd in de showroom staan, dus ga er dan ook van uit dat ik een gemonteerde fiets mee krijg. Vervolgens heb ik de fiets gekocht, krijg ik 1 grote gigantische doos mee. Ik vraag aan de mevrouw, of de fiets gemonteerd kan worden. (had toen geen auto of iemand die mij en de grote doos met fiets kon ophalen). De mevrouw van de kijkshop antwoord: nee wij monteren niet… Na 3 uur discussiëren, heb ik besloten de doos in de winkel open te maken en de fiets geprobeerd te monteren. Ik werd woest, ik ben al helemaal niet technisch handig ! De medewerkers van kijkshop waren onvriendelijk en dachten totaal niet mee aan een oplossing, zelfs niet toen ik vroeg of ik de fiets van de showroom dan mocht meenemen. Ik wilde de fiets terugbrengen en mijn geld terug! ik gaf mijn bon en zei , ik wil mijn geld nu terug. Pas toen werd en een deal gesloten dat ik de fiets 2 dagen gemonteerd kon ophalen. Wat een gedoe zeg, ze zijn super onvriendelijk en helpen je pas als je super tekeer tegen ze gaat. Hetzelfde verhaal met de ice berg parfum, dat ruikt meer naar alcohol dan een lekker luchtje. Mijn advies: koop geen fiets of luchtje bij de kijkshop! </blockquote>

Geplaatst: 18.07.2013

Ik had op 5 juni een Tom-Tom lentepack besteld via Kijkshop.nl. Toen het pakketje aankwam bleken diverse accessoires te missen. Ik moest van Kijkshop de accessoires naar hun terug sturen. Later bleek na diverse mails dat het pakketje op het distrubtie centrum van Kijkshop was zoekgeraakt. Kijkshop wil mij niets vergoeden, of de juiste accessoires sturen. wat ik al zeer laag vindt. Maar daar komt nog bij dat ik door Kijkshop er van wordt beschuligd dat ik de accessoires niet had opgestuurd, en dat ze zich elke keer niet houden aan het door hun gestelde termijn van reageren op mails. Ik heb dus dik betaald voor accessoires, die ik nooit heb gehad! Dit is een zeer onbeschoft bedrijf, waar ik nooit meer iets koop!

Geplaatst: 11.07.2013

Ook iets gekocht bij de kijkshop??? Er staat dan wel 12 maanden garantie op de bon, maar dat moet zijn garantie tot aan de voordeur. Kijkshop Zutphen, nooit meer.

Geplaatst: 11.07.2013

Ook iets gekocht bij de kijkshop??? Er staat dan wel 12 maanden garantie op de bon, dit moet zijn garantie tot aan de voordeur. Kijkshop Zutphen, nooit meer.

Geplaatst: 29.05.2013

Buiten termometer gekocht van CRESTA (18,99). De binnen thermometer vond het buitenophang ding niet. terug naar de winkel, werd opgestuurd voor reparatie en twee weken later een geheel nieuwe gekregen. Zelfde probleem. Weer terug, weer opgestuurd, weer nieuwe gekregen. Weer het zelfde probleem. Terug om geld terug te vragen. Dat kon niet volgens de bedrijfsleider, wel een tegoedbon. Ik wil geen tegoedbon, ik wil mijn geld terug. Volgens het consumentenrecht heb ik ze de gelegenheid gegeven het te herstellen (3x een nieuwe) of een vervangend exemplaat te krijgen (al 3x een nieuwe die niet werkt, geen vertrouwen meer in nummer 4). Ik moest het hoofdkantoor maar bellen want de bedrijfsleider was niet gemachtigd geld terug te betalen, dat moest het hopofdkantoor maar doen. Daar heen gebeld en vriendelijk (doch dwingend afwijzend), te woord gestaan. Volgens het hoofdkantoor, als de bedrijfsleider dat besluit dan zal hij wel gelijk hebben, Op mijn verzoek hebben ze het filiaal gebeld, en verdomd, binnen 5 minuten werd ik weer terug gebeld. U krijgt geen geld terug want we hebben een vervangend exemplaar. En als u wat bijbetaald hebben we nog een veel mooiere (ja dag, ik hoef die zooi van jullie niet meer). En eigenlijk heeft u (filiaalchef) al schuld bekend door mij een tegoedbon te geven. Na nog wat heen en weer gepraat op zeer onvriendelijke chagerijnige wijze door het personeel, kreeg ik mijn geld terug. Daarbij werd gezegd, u heeft er geen recht op (dus echt wel, anders had ik dat vast niet gekregen). De vraag aan de filiaalchef dat hij toch niet gemachtigd was om geld terug te betalen, of was dat een beetje jokken van u, had ik maar beteer niet kunnen stellen. Zonder nog 1 woord te zeggen loopt hij terug naar achter. Wat een service zeg, wat een ballentent.

Geplaatst: 14.05.2013

Ronduit schandalig; ik had expliciet gevraagd of er een volledige handleiding bij mijn smartphone zat - er werd gezegd van wel maar dit bleek gelogen. Zelf moeten laten printen. Achteraf geen excuses of vergoeding. Ook van overige klanten veel klachten gelezen, dus nu maar hopen dat ook deze het niet voortijdig laat afweten, want klantenservice kennen ze niet bij de Kijkshop. 'Slim bekeken' noemen ze dat - ja, puur vanuit zichzelf gezien!

Geplaatst: 29.04.2013

Eind februari een Olympus camera gekocht voor een speciaal doel in april, nu even geprobeerd 2 foto,s en nu zwart display, Kijkshop Hoogeveen zo flexibel als een looien deur, kan niet omgeruild ook niet voor andere met bijbetaling camera zal minimaal 14 dagen wel zijn. K...zooi!

Veel gestelde vragen

Is Kijkshop betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Kijkshop zijn er 124 reviews achtergelaten en 28 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.43 uit een totaal van 5.

In welke branches is Kijkshop operationeel

Kijkshop is actief in de Witgoed en Electronica branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Kijkshop

Lees op de website van Kijkshop hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Kijkshop.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Kijkshop weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Kijkshop sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Witgoed en Electronica branche.

Vorige Volgende

Kijkshop

Kijkshop.nl is de webwinkel van de gelijknamige keten Kijkshop. Kijkshop.nl is lid van de Thuiswinkel organisatie, waardoor een goede voorwaarden voor de klant gegarandeerd zijn. Kijkshop biedt ruim 3.500 artikelen aan op het gebied van elektronica, huishouden, persoonlijke verzorging, telecom en vrije tijd.

Alternatieve shops voor Kijkshop

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Kijkshop.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring