Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bobshop ervaringen

4.00/5.00 - 1 stemmen, 320 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Bobshop. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Bobshop eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Bobshop na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Bobshop

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 08.12.2014

Ik heb op Zaterdagavond na Sinterklaas een Kaercher vac 75 besteld . Toen ik hem besteld had zag ik dat ik de kortingscodes was vergeten intevoeren. Een email gestuurd en kreeg gelijk op maandagmorgen een email terug. Geen probleem dat lossen we op.(geld wordt terug gestort) Artikel werd op maandag al geleverd, snelle levering. Goede service .

Geplaatst: 19.02.2014

Ik ben zeer tevreden over de Bobshop, vaker al een bestelling gedaan zonder problemen. Bij vragen of onduidelijkheden werd ik vrij snel te woord gestaan via de mail. Recent een warmte droger besteld, ik wilde deze graag op zaterdag bezorgd hebben en dat was geen probleem. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de tijd en werd nog eens een half uur van te voren gebeld dat ze onderweg waren. via Bobshop nog gevraagd of ze even een pdf bestandje konden sturen omdat ik deze nodig had ivm cash back van de wasdroger......geen probleem, ik kreeg deze gelijk via de mail gestuurd. Ik ben tot nu toe zeer positief over de bobshop en heb geen klachten.

Geplaatst: 25.10.2013

Ik heb in september een Sony Vaio Fit E15 met touchscreen gekocht en ik ben zeer tevreden met deze laptop. Wel moest ik 1-1,5 week wachten omdat de voorraad op was. Maar zodra de voorraad weer op peil was, had ik hem de volgende dag al binnen. Kortom zeer tevreden!!!

Geplaatst: 31.08.2013

Mijn ervaring is erg positief! iets besteld en betaald, vervolgens zelf geannuleerd, 2 dagen later stond het geld weer op mijn rekening!!, later toch weer spijt en alsnog hetzelfde weer willen bestellen -> uitverkocht (was ook erg goedkoop) toch heeft Bobshop alles gedaan om een zèèr aantrekkelijk alternatief aan te bieden (incl 5 jaar garantie)waarmee ik erg tevreden ben!! Levering was prima. Ben zeer tevreden....

Geplaatst: 26.08.2013

Bezorgervaring prima! Service slecht: - diverse keren gebeld mbt camera welke binnen garantie periode is terug gestuurd. Reparatie zou niet binnen garantie vallen. Zijn blijkbaar foto's van camera gemaakt waaruit dit zou blijken. Camera is nog geen 3 maanden oud en zijn geen rare dingen mee gebeurd. - contactpersonen zeggen binnen 24 uur email te sturen met status, maar gebeurd niet. Camera inmiddels 2 maanden onderweg. Telefonisch contact gehad, maar zeer klant onvriendelijk (gesproken met Jordy). Ik wil gewoon status weten en waarom niet onder garantie valt. Bij bijvoorbeeld Mediamartk krijg je standaard 2 jaar garantie. Of direct nieuw toestel of binnen 2-3 weken retour en goed geinformeerd over status. Ik begrijp dat dit een internet concept is, maar neem je klant wel mee in het proces! en als de helpdesk een betaalde service is 0900 sta je klant dan vriendelijk te woord.

Geplaatst: 15.08.2013

Na aanschaf van een decoder totaal geen service. De decoder blokkeert iedere keer tijdens het zappen en ik moet dan de stroom van de decoder halen om hem weer te laten werken. Via het contactformulier contact gezocht het enige dat ik als antwoord krijg is dat ik hem moet opsturen. Ze zit dan zo maar een paar weken zonder radio/tv verder valt er niet te praten met ze

Geplaatst: 07.08.2013

p.s. ik ben een belgische klant

Geplaatst: 07.08.2013

Maandag rond 15u de ereader kobo glo besteld bij bobshop. Disndag rond 11u al in de bus. Ik was op dat moment niet thuis maar het pakketje zat toch in de brievenbus. Dus afgeleverd zonder handtekening. Het pakket was ongeopend en in goede staat afgeleverd. Ik ben trouwens ook tevreden met de ereader zelf. Mijn vriendin wilde er ook ééntje. Daarom die zelfde dag nog één besteld (19u). De volgende dag, vandaag, werd rond 12u aangebeld en werd het pakketje netje geleverd. Over de ondersteuning kan ik, gelukkig, nog niets vertellen. Blije klant dus, ondanks de slechte ervaringen die ik had gelezen van andere klanten.

Geplaatst: 06.08.2013

slechte ervaring met bobshop. product binnen 14 dagen teruggestuurd, eerst doen ze moeilijk over het terugsturen (de hele procedeure is ingewikkeld) vervolgens reageren we niet meer op e-mails, ook niet naar thuiswinkel.org.

Geplaatst: 02.08.2013

Ik heb de asus RT-N66U besteld op 01/08/2013 rond 11u. Op 02/08/2013 rond 14:30 werd deze aan de deur afgeleverd. Ik woon in België en dus de beloofde "levering op volgende dag" is bij mij dus wel nagekomen. Ik kreeg al schrik wegens het lezen van al deze negatieve ervaringen hier. Maar gelukkig zijn er dus ook positieve ervaringen. De router zelf was ingepakt in een bruin verpakpapier en de doos werd ongeschonden afgeleverd dus hier kan ik ook enkel positief over zijn. De router zelf werkt ook zoals het moet dus verder ook geen ervaring met dienst naverkoop.

Geplaatst: 22.07.2013

Bezorging naar België gebeurt niet!! De Post zegt steeds dat er niemand thuis was (zo'n 6 keer en twee bestellingen verder!!!) maar het is niet waar. Er is geen bezorger aan de deur geweest. Ook geen enkele mededeling ervan in de brievenbus gevonden. PostNL verwijst naar TNT België, maar die weten van niks en verwijzen me weer naar Post NL, en die weer naar TNT en naar Bobshop, en die mailt me dat er steeds niemand thuis was. Ik kreeg na de eerste mislukte bestelling m'n geld terug en een korting van 10 euro op een volgende, en deed meteen dezelfde bestelling opnieuw. Maar weer hetzelfde liedje. Bobshop zou deze vreemde gang van zaken adequater kunnen aanpakken en in ieder geval vind ik dat ze sneller op mail moeten reageren, zeker als bezorging nog niet eens heeft plaatsgevonden. Ik zal ook nooit meer iets kopen bij een winkel met alleen een 0900 nummer (helemaal peperduur vanuit Belgie) en waarvan het alternatieve nummer niet correct is. Nu 3,5 week later, wat in 1 dag geregeld kon worden. Ik bedoel het niet persoonlijk tegen de mensen van Bobshop, maar ben wel gefrustreerd dat ik mijn pakket maar niet bezorgd krijg, terwijl ik wel thuis ben. Wat nu.

Geplaatst: 20.07.2013

Voor Belgische klanten maakt Bobshop de beloofde leveringstermijn alleszins niet waar! Al 3 elektrische apparaten besteld tijden de laatste 6 maanden: geen enkel werd geleverd de dag na de bestelling zoals hun slogan nochtans belooft. Voor de laatste bestelling op donderdag 18 juli 2013 - een koelkast - mocht ik een leveringsdatum kiezen van maandag 22/7; vrijdagavond om 19 u kreeg ik dan een telefoontje van de bezorgfirma dat "de koelkast het transport naar België gemist had" (sic!). De koelkast had waarschijnlijk de bus gemist of zich overslapen ... De levering is nu voorzien voor dinsdag ... dus 3 werkdagen na de bestelling.

Geplaatst: 14.07.2013

voor leveringen naar belgie duurt het blijkbaar net iets langer dan 1 dag... dankzij transportfirma van spreuwel kreeg ik de wasmachine toch nog geleverd op de tweede afspraak ( vier dagen na bestelling)alle lof voor de transportfirma !

Geplaatst: 26.06.2013

Wat een butt zaak. Karcher besteld, van te voren gebeld over levering, Ja meneer de volgende dag geleverd. Nou mooi geen karcher, kan helaas geen 0 punten geven. Butt zaak 0,0 sterren Nooit meer

Geplaatst: 18.06.2013

Refund volgens afspraak binnen vier werkdagen. Service dus OK!

Geplaatst: 14.06.2013

Ruim twee weken een artikel besteld dat op voorraad zou zijn. Na het overboeken van geld bleek dit niet het geval. Artikel in bestelling, levering zou doorschuiven naar vandaag, 14/6. Vandaag een mail dat dit wederom niet geval is, levering nu op 3 juli. Hoe lang wil Bobshop hiermee doorgaan? Indien het geld snel (max 4 werkdagen) weer op mijn rekening staat dan zal ik mijn beoordeling opschroeven anders ronduit slecht en niet aan te raden!

Geplaatst: 24.04.2013

Ik heb zeer goede ervaringen met bobshop. zowel voor het koffiezet apparaat als mijn stofzuiger heb ik een zeer goede service genoten. Ze krijgen van mij een 10.

Geplaatst: 12.04.2013

Ik wil toch even kwijt dat ik zèèr tevreden ben over Bobshop, Ik wordt beleefd en correct te woord gestaan en eventuele problemen worden als dat kan direct opgelost. Chapeau

Geplaatst: 22.03.2013

Bestelde eind december 2012 een wielershirt.Bestelde volgens maattabel website Bobshop. Shirt geleverd begin Januari echter veeel te klein. Teruggestuurd ( 7.95 euro) en grotere maat besteld. 3 dagen later in huis. Was eveneens nog te klein. Ook weer teruggestuurd( nogmaals 7,95 kosten) Was er echt klaar mee en verzocht Bobschop om aankoopbedrag terug te storten. Koekoek tot op heden (22 Maart)nog niets ontvangen. via mailwisseling werd mij verteld ( Duitse klachten desk) dat eea was teruggestort. Mooi niet dus. Ik ben echt klaar met de Bobshop. U bent gewaarschuwd!!!

Geplaatst: 21.03.2013

Ik heb vaker iets bij Bobshop besteld en zowel prijsstelling als communicatie en levering waren altijd prima in orde.

Veel gestelde vragen

Is Bobshop betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Bobshop zijn er 320 reviews achtergelaten en 1 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 4.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Bobshop operationeel

Bobshop is actief in de Witgoed en Electronica branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Bobshop

Lees op de website van Bobshop hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Bobshop.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Bobshop weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Bobshop sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Witgoed en Electronica branche.

Volgende

Bobshop

Bobshop.nl is een sterk groeiende webshop op het gebied van witgoed, elektronica, telecom, wonen & tuinieren en een aantal andere categorieën. Bobshop is verkoper ""van bijna elk gerenommeerd elektronicamerk"" en is elke werkdag via telefoon bereikbaar.

Alternatieve shops voor Bobshop

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Bobshop.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
130 ervaringen, 3 stemmen Lees ervaringen
Logo TVQ

TVQ

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring