Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Pabo ervaringen

1.34/5.00 - 65 stemmen, 161 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Pabo. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Pabo eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Pabo na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Pabo

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 15.08.2019

Ik had voor 130 euro een bestelling geplaatst net voordat Pabo failliet werd verklaard. Ik heb de bestelling nooit ontvangen. Wel heb ik het geld uiteindelijk teruggekregen, maar niet dankzij Pabo. Eerst heb ik meerdere e-mails gestuurd naar klantenservice@pabo.nl, maar zelfs na bijna een maand heb ik nog steeds geen reactie gehad. Toen keek ik op mijn PayPal account. Ik had via PayPal betaald met mijn credit card. Nadat ik op mijn betaling aan Pabo had zag ik dat er rechtsonder op de pagina een optie was genaamd "Een probleem melden". Als je daarop drukt kun je als type probleem "Ik heb het object dat ik heb gekocht niet ontvangen" aangeven. Daarna krijg je gelegenheid om een bericht te schrijven. Ik heb gewoon uitgelegd dat ik mijn bestelling niet heb ontvangen en dat ik meerdere malen contact heb gezocht met Pabo om hier verheldering over te krijgen. Zodra je de melding hebt verstuurd begint er een proces waarbij ze antwoord proberen te krijgen van Pabo (volgens mij ook via klantenservice@pabo.nl). Waarschijnlijk wordt de inbox van dit adres niet meer gecontroleerd. Hoe dan ook, na ongeveer twee weken had Pabo niet gereageerd op PayPal's melding en zo doende is mijn geld teruggestort op mijn credit card rekening. Ik spoor iedereen aan om hetzelfde te ondernemen, hoe klein het bedrag ook was dat je vergoed bent. Pabo heeft geen recht op ons geld als zei hun deel van de transactie niet na zijn gekomen.

Geplaatst: 22.04.2019

Vandaag iets besteld! Meteen een mail gehad voor betaling! Ik betalen en niks terug gehad meer! Maar ik laat t hier niet bij zitten! Gzd gaat t maar om n klein bedrag maar daar gaat t niet om! T gaat om t idee! Ik wil of mijn geld terug of ik wil dat waar ik voor betaald heb!! Samen aangifte doen??

Geplaatst: 21.01.2019

Dit zijn oplichters; wel geld incasseren, maar goederen niet leveren. Klagen helpt niet; kortom wees gewaarschuwd en doe geen zaken met dit bedrijf.

Geplaatst: 07.01.2019

19 december een bestelling gedaan ter waarde van zo’n 100 euro, vandaag de dag (7 januari) nog steeds niks gehoord of gezien buiten de bevestigingsmail.... Had ik maar eerder gekeken naar de reviews maar ik had zo’n verschrikkelijk slechte ervaring niet verwacht bij zo’n bedrijf... Dit was mijn eerste en zeker ook gelijk de laatste bestelling bij pabo. Echt een bizar trieste bedoeling..... In afwachting van mijn bestelling geen goed woord over voor dit fopbedrijf.

Geplaatst: 05.01.2019

Vandaag deze klacht ingediend: Bij deze wil ik een klacht indienen vanwege de slechte bereikbaarheid en klantenservice. Op 14-12 heb ik een bestelling bij uw webshop geplaatst. Ik heb daar een bevestigingsmail van ontvangen en vervolgens niets meer. Ik ben niet vooraf geïnformeerd dat artikelen niet op voorraad waren. Op 25 december heb ik u per mail gevraagd om de actuele status van mijn bestelling. Ook hier heb ik tot op heden geen reactie op ontvangen. Op 31-12-2018 heb ik telefonisch contact met uw klantenservice gezocht, hierbij werd aangegeven dat artikelen niet op voorraad zijn. Naast dat deze medewerker geen excuses aanbood en de onvriendelijke bejegening. Heb ik haar gevraagd om het bezorgadres te wijzigen, dit heeft zij gedaan, echter is dit niet terug te vinden in mijn account. Ik verhuis vandaag naar een andere woning daarmee kan het pakket niet meer bezorgd worden op Schoolstraat 41a. Mijn vorige bestelling omstreeks juni is reeds mis gegaan omdat u op dat moment het adres van de Jumbo heeft gebruikt als zijnde ‘woonadres’. Hierdoor is het pakket weer terug verzonden naar u.

Geplaatst: 12.12.2018

Ohohoh, had ik hier maar eerder gekeken. Al bijna drie weken geleden iets besteld, nog niet binnen gekregen. Vier mails verder, 1 keer iemand aan de telefoon gehad, die zei dat het met black Friday te maken had en daardoor latere levering. Krijg na elke mail, na twee dagen een automatische excuusmail vanwege het te laat beantwoorden van mijn mail, daarna blijft het stil. Na de laatste boze mail kreeg ik een mail met een niet bestaande track en tracecode. Zojuist weer gebeld, er zijn twee wachtenden voor u, en daarna er zijn geen medewerkers beschikbaar en werd er opgehangen. Dit meerdere keren. Ik ga kassa en radar inschakelen, dit bedrijf maakt er een enorme puinhoop van maar wel elke dag mails sturen met kortingsaanbiedingen. Stelen heet dat zonder levering!!!!!

Geplaatst: 07.12.2018

Waardeloos bedrijf. Artikel besteld incl glijmiddel. Na 6 dagen krijg ik een mail dat het artikel niet meer op voorraad is en ze alleen het glijmiddel gaan sturen (incl bezorgkosten). Kansloos natuurlijk. Veel te lang gewacht, geen alternatief geboden (of mogelijkheden tot annuleren) en mijn mail daarna (met verzoek tot annuleren) niet beantwoord. Nog nooit 'zo'n slechte service meegemaakt. Tip: geen zaken mee doen!

Geplaatst: 03.12.2018

Producten betaalt en niets geleverd na 3 weken. Heel interne staat vol met klachten

Geplaatst: 23.09.2018

Ik schrok nadat ik na een paar dagen geen bericht had gekregen. Wel de email dat er een probleem was met het warehouse maar toen bleef het stil. Dus ging ik eerst eens rondkijken en las de ervaringen hier en dacht ik dat ik kon fluiten naar m'n geld/producten of dat ik een hoop gedoe met Pabo zou krijgen. Gelukkig kreeg ik vrij snel daarna een track and trace code en kwam de bestelling precies een week later binnen. Weliswaar te laat, echt niet meer van deze tijd inderdaad, en belangrijker: de verrassing voor m'n vriendin was weg (had haar iets beloofd voor vrijdag, rekening houdend met een beetje vertraging maar niet zoveel, niet fijn dus). Maar uiteindelijk toch binnengekomen. Misschien omdat het standaard-speeltjes zijn, geen idee. Dat biedt geen hoop voor degenen die echt problemen hebben, maar wel voor degenen die net iets besteld hebben. Toch zou ik de gok niet wagen om te bestellen, gezien dat standaard mailtje over problemen met distributiecentrum en ervaringen van anderen.

Geplaatst: 21.09.2018

Cd's bestelt, eentje was kapot. Ik heb hun gemaild om te zeggen dat ik mijn geld terug wil, alsook de verzendkosten! Geen respons gehad, ik kan maar 14 dagen na bestelling de goederen terug sturen, 9 dagen later nog steeds geen reactie gehad. Als zij niet gaan reageren ga ik overal mijn ervaring plaatsen over hun, vertellen hoe zij mij hebben opgelicht. Dat heb ik ook in mijn e-mail omschreven, het is de laatste keer dat ik iets gekocht heb bij hun. Easyoys is van veel zaken goedkoper, betere kwaliteit en zij zetten tenminste hun fouten recht! Fouten maken is menselijk maar je verantwoordelijkheid niet nemen is een ander verhaal. Ik raad jullie Pabo af!

Geplaatst: 24.08.2018

Zeer slecht, eerst beloofd binnen 24 uur, na betaling weken wachten

Geplaatst: 24.08.2018

Mijn verhaal met pabo. Bestel ik 45€ aan producten online... Na 10 dagen NIETS in de bus.... Ik zend dus een email naar de klantenservice. Krijg ik het antwoord "Ja meneer we hebben warenhuis problemen uw pakket word verstuurd binnen de week". Ik stuur hier dus vriendelijk een email op terug dat ik graag een refund zou willen aangezien mijn product nog niet verstuurd is. Ik heb betaald via Paypal en een refund is dus LETTERLIJK met 2 klikken verstuurd. Ik bestel terwijl hetzelfde product op een andere website (2 dagen nadien had ik deze) omdat ik denk : Ja pabo, zo'n megaketen die refund komt zeker inorde. 5 WERKDAGEN later nog steeds geen terugbetaling. Ik heb dus naar Paypal gebeld en een klacht ingediend dat ik mijn geld terug wil. PABO REAGEERDE ZELFS NIET EENS OP EEN PAYPAL CHARGEBACK! Omdat ze dus geen volginformatie verstrekt hadden heb ik dus na 17 DAGEN in totaal mijn geld terug gekregen van Paypal. NU KOMT DE GRAP! WELGETELD 38 WERKDAGEN NA IK DE BESTELLING HAD GEPLAATST KRIJG IK INEENS MIJN PAKKET VAN PABO!. Ik denk : Ja ok, ergens een klantontevredenheidsgeschenk zeker? Niets is minder waar! Nu word ik lastig gevallen met brieven en emails DAT ZE NOG GELD VAN ME MOETEN! EN DIE EMAILS KOMEN DAGELIJKS! BELACHELIJKE KETEN! Dat ze je geld niet terugsturen als je hier 2X NAAR VRAAGT! Hun "ondersteuningslijn" via de telefoon is NOOIT BEREIKBAAR (070 34 41 00 TEST HET ZELF MAAR EN PROBEER MAAR EENS IEMAND AAN DE LIJN TE KRIJGEN NA HET KEUZEMENU ((WAT JE TROUWENS GELD KOST))) Ik heb nu al LETTERLIJK 9 emails gestuurd naar hun klantendienst EN naar hun debiteur en LETTERLIJK NOG GEEN 1 REACTIE IN 3 WEKEN TIJD. En weet je wat het ergste is? Deze zaak is al eens voorgevallen in Maart 2017 en het was PRECIES HETZELFDE (ook stockage problemen verhaal onzin). Ik heb dan maar uiteindelijk die rekening betaald omdat ik gebombardeerd werd met emails. DEZE BETAAL IK NIET! ONTWIJK DEZE SITE AUB!

Geplaatst: 24.08.2018

Week geleden besteld en niks ontvangen...lees nu...kan naar me geld fluiten.

Geplaatst: 23.08.2018

Vorige week besteld. Net als de eerdere reacties niets meer gehoord. Vandaag meerdere malen gebeld maar welk keuzemenu je ook kiest, de verbinding wordt verbroken. Ben bang dat het een gevalletje ‘faissement’ is en de bedragen die gestort zijn, verdwenen. Conclusie; NIETS BESTELLEN. Dacht zelf met een gerenomeerd bedrijf te maken te hebben....helaas!

Geplaatst: 22.08.2018

Ik heb een bestelling gedaan voor mijn vriendin ik ben over de 100 euro kwijt al een week probeer ik hun te bereiken telefonisch en veel mails maar geen respons al men geld kwijt geen levering dus nooit Meer

Geplaatst: 21.08.2018

Heb besteld en geen gehoor. Heeft iemand ondertussen zijn spullen alsnog binnen gekregen? Hoop wel dat ik het ooit krijg!

Geplaatst: 20.08.2018

Vorige week wat besteld. Niks meer gehoord. Telefonisch niet bereikbaar. Mail wordt niet beantwoord . Dag centjes? :( wat kunnen we hier mee? Naar Radar? Kassa?

Geplaatst: 24.07.2018

T lijkt erop of ze problemen hebben daar, de smoes dat t magazijn verhuist speelt al maanden en geld terug storten gebeurt dus never nooit niet meer! Pas dus op !!! Bestel hier nooit iets Ik iig niet meer....

Geplaatst: 18.07.2018

Ik vind het een schrale troost dat ik niet de enige ben, maar balen is het wel! Ook ik heb het excuus gekregen van de verhuizing, maar als dit al vanaf mei zoveel problemen geeft, dan weet ik niet hoe ze verhuist zijn!!! Na 3 weken heb ik één ding geleverd gekregen, nu weer 3 weken verder, en..... nog steeds niets, al 3 weken zeggen ze dat geld terug krijgen niet meer kan omdat het verzendklaar is!!!! Weet niet via welke route, maar het klopt van geen kant! Nu gezegd: deze week leveren en anders geld terug! Kijken wat voor antwoord ik nu weer krijg!

Geplaatst: 11.07.2018

Ik bestel hier nooit meer. Zogenaamd Door magazijn verhuizing duurt het wat langer. En als je belt dan kan je niet annuleren omdat het verzendklaar staat maar er kan niet geannuleerd worden. Maar een verzenddatum kunnen ze niet geven. Belachelijk! Gaf door dat ik hier al veel klachten heb gezien waar mensen super lang wachten en daar wordt op gezegd dat ze er niets aan kunnen doen en dat je geduld moet hebben.

Veel gestelde vragen

Is Pabo betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Pabo zijn er 161 reviews achtergelaten en 65 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.34 uit een totaal van 5.

In welke branches is Pabo operationeel

Pabo is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Pabo

Lees op de website van Pabo hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Pabo.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Pabo weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Pabo sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Volgende
Ga naar website

Pabo

Heb je een ervaring met Pabo, deel deze met de andere bezoekers. Reageer ook op de ervaringen van andere bezoekers. Ga niet verder met je aankopen doen, voordat je op de hoogte bent van de reputatie van deze webwinkel. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels zij slecht en goed vinden! Klik hieronder op de groene of rode knop om een aankoop te doen bij Pabo.

Alternatieve shops voor Pabo

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Pabo.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
785 ervaringen, 80 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring