Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

BCC ervaringen

2.04/5.00 - 26 stemmen, 234 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van BCC. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met BCC eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van BCC na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met BCC

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

0/5.00 Geplaatst: 29.07.2021

Slecht geplaatst

De opmeting is onvakkundig gedaan. De koelkast is er strak ingevrot. Wat niet weet wat niet deert. Vanwege een waterleidinglek achter de koelkast moest hij eruit. 3 dagen gejotterd. Uiteindelijk gelukt. Heb de ruimte 2 mm met een grinder moeten ruimen. BCC heeft mijn klacht gefrustreerd. Nooooit geen BCC meer.

1/5.00 Geplaatst: 30.06.2021

nooit meer, slechte voorlichting

Tijdens de verkoop werd door verkoopster vermeld dat er een cashback op de Siemens wasmachine zat van 150 euro wat de sticker op het showroommodel in de winkel ook te kennen gaf.Gelukkig zag ik thuis bij een check op de Siemenssite dat dit niet klopte en heb de aankoop geannuleerd. Geen juiste informatie en ondeskundige verkoopster in filiaal Beek. Zij is verantwoordelijk voor de voorlichting naar de klant toe en behoort van acties op de hoogte te zijn. Helaas voor Bcc een klant minder.

Geplaatst: 04.04.2021

Slecht. Ik zou een wasmachine krijgen waar ik van Samsung 100 euro korting zou krijgen, maar Bcc heeft een wasmachine geleverd met een barcode die niet voor korting in aanmerking komt volgens Samsung. Dit was dus mijn laatste aankoop bij Bcc,gewoon de klant om de tuin leiden.

Geplaatst: 25.03.2021

Tv gekocht in juli. In maart al stuk, krijgt bericht dat dit door ons zelf zou zijn gebeurt. Is misschien 10 keer gebruikt....Hup je tv weg, geld in de prullenbak. Niks nieuwe. Hele slechte service.

Geplaatst: 06.02.2021

Een reclame slogan Every day Low Service, High Complaints zou meer overeenkomen met de realiteit!!

Geplaatst: 18.11.2020

Vannacht ff flink te pakken genomen door de BCC. Vanaf 00.00 uur constant geprobeerd de PS5 te bemachtigen. Constant kreeg "wordt verwacht"te zien totdat ik opeens te zien kreeg dat de PS5 uitverkocht was. Nu lees ik dus net dat van de 240 exemplaren er 80 bij voorbaat al weg waren en dat medewerkers voorrang kregen bij de overige exemplaren. Wat een smerig spelletie ven de BCC!!! Dat hadden ze wel ff van tevoren bekend maken!!!!! BCC vermeldde nog op de site dat de kalntenservice van niks wist,ja,ja! Dat bericht van die 240 exemplaren kom ik overigens pas sinds een paar uur opeens overal tegen en niet 22 uur geleden ,want dan had ik er geeneens aan begonnen.

Geplaatst: 13.11.2020

Ik heb op 29 september voor reparatie een Asus laptop afgegeven het zou 3 werken duren maar op 20 november noch steeds geen laptop word reeds aan het lijntje gehouden met de mededeling leg aan Asus koop nooit meer bij bcc

Geplaatst: 11.11.2020

Call center bcc gewoon ongemanierd en totaal niet oplossing gericht. Mijn laptop scharnier liep vast deze eerst in de winkel laten zien. Daar werd gezegd geen probleem dit is normaal dat hij zo zwaar gaat. Later gaf het scharnier het op en ging deze stuk,in de showroom was nu de mening stuur deze maar op wij kunnen er niets mee. Acer kwam met een rekening van 260€ voor een laptop 19 maanden oud en totaal onbeschadigd behalve het scharnier. Contact met bcc opgenomen met de mededeling dat ik dit probleem al eerder heb gemeld, mening bcc neem zelf maar contact op met acer ? Ik koop bij bcc ik leg mijn klacht neer bij bcc en nu trekken ze zich terug. Zoek het maar uit met acer, voortaan maar gewoon online kopen. Want wat heb je dan aan een ondersteunende winkel als ze je laten vallen

Geplaatst: 27.10.2020

Ik had deze site eerder moeten zien. Wat een ontzettend slechte service. Nieuwe wasmachine na 2 maanden kapot, gemeld, zou teruggebeld worden. Na 2 dagen zelf maar weer gebeld, stond de melding er niet goed in dus had nog niemand er iets mee gedaan en zou ook niet gebeuren. 4 dagen bezig geweest om een reactie te krijgen, enige bericht was “er zal iemand contact opnemen om een afspraak te maken”. Vervolgens krijgen we een mail met een datum...over 4 weken?! Dat kan toch niet. Feit dat een wasmachine na 2 maanden kapot gaat is vervelend, maar kan natuurlijk gebeuren (mag niet, maar kan), maar los het dan fatsoenlijk op. Kan toch niet zo zijn dat ik 4 tot 5 weken niet kan wassen omdat bcc een ondeugdelijk product heeft geleverd. Moeten wij nu 4 weken onze was bij anderen gaan wassen...ik wil in tijden van Corona helemaal niet bij mensen over de vloer komen en al helemaal niet om mijn was te doen.

Geplaatst: 13.09.2020

Wat een slecht bedrijf. Twee weken geleden een wasmachine besteld die vervolgens vijf dagen op een dinsdag later bezorgd zou worden. De bezorgers komen aan en de wasmachine is beschadigd. Ik krijg twee opties; een vergoeding of een nieuwe wasmachine die volgens de bezorger de volgende dag nog wordt geleverd. BCC zou contact met mij opnemen voor een nieuwe afspraak. Helaas gebeurd dat niet en neem ik zelf contact op. Meneer aan de telefoon geeft aan dat zaterdag de eerst volgende plek is, wat betekent dat ik aansluit achteraan in de rij. Ik geef aan dat ik hier niet tevreden over ben, maar meneer geeft aan dat ik “ook voor het geld had kunnen kiezen”. Niet erg klantvriendelijk in mijn ogen. Op vrijdagavond krijg ik een bericht van de BCC dat ze zaterdagochtend tussen 8 en 10 langskomen. Speciaal mijn wekker gezet om vervolgens om 5 voor 10 een belletje van de chauffeur te krijgen dat ze mijn wasmachine niet mee hebben en vandaag niet meer langskomen. Ik reageer erg boos en bel de klantenservice van BCC. Waar ik een medewerker aan de telefoon krijg die 0 begrip toont en mij doodleuk verteld dat ik woensdag weer aan de beurt ben. Hierop besluit ik dat ik mijn wasmachine ga annuleren, aangezien ik er weinig vertrouwen op heb dat ze het woensdag wel komen afleveren. De medewerker kan mij niet vertellen wanneer ik een bevestiging krijg en geeft aan dat ik over twee uur niet weer hoef te bellen maar gewoon geduldig moet afwachten. Zelden zoiets onbeschofts gehoord. Vervolgens word ik een uur later gebeld door een BCC medewerker of ik mijn bestelling opnieuw wil inplannen. Ik geef aan dat ik de bestelling heb geannuleerd, maar nergens is dit terug te vinden. Zij beloofd mij het te annuleren, een bevestiging te sturen en mijn geld terug. Echter tot op heden geen bevestiging terug gehad!! Zelden zo’n slechte service gezien van een bedrijf en ik raad het dan ook niemand aan om hier ooit wat te bestellen.

Geplaatst: 12.08.2020

Mijn televisiescherm. heeft blauw/paarse stippen op het beeld en die worden almaar groter. Ik heb destijds aanvullende garantie gekocht, maar BCC stuurt niet eens een monteur. Aan de hand van een meegestuurde foto wordt beweerd dat dit mankement buiten de garantie valt - zonder aan te geven waarom dat zo is. BCC verkoopt dus geen extra garantie, maar loze praatjes.

Geplaatst: 12.08.2020

BCC verkoopt een 'aanvullende garantie'. Maar uit ervaring weet ik dat BCC niet levert. Ik heb vier jaar geleden een Samsung televisie gekocht, waarvan het scherm grote blauw/paarse stippen vertoont. BCC belooft een monteur te sturen, maar die komt nooit. Aan de hand van een meegestuurde foto van het beeldscherm luidt de conclusie: dit valt niet onder garantie. Hoezo? Bij het afsluiten van die verlengde garantie stelt BCC dat wanneer een product stuk gaat - zonder dat er sprake is van verkeerd handelen of slijtage - dat het gerepareerd wordt of dat er een nieuw product wordt geleverd. Kennelijk is BCC vooral goed in het verkopen van mooie praatjes.

Geplaatst: 08.07.2020

printer besteld via bol.com, geleverd door bcc zou na 2 dagen worden geleverd, na 10 dagen nog niets ontvangen. ik ben voor mijn werk afhankelijk van een printer. printer zou zoekgeraakt zijn tijdens transport. reageren nergens op. we willen geld terug, maar dit lijkt nog een hele klus. lijkt op oplichting. waardeloos bedrijf. ik doe nooit zaken meer met bol.com of bcc.

Geplaatst: 25.06.2020

N.a.v van een reparatie aan de droger Thomson D8light omdat deze lekte en mijn was niet goed droogt, voor 1 draai moet de droger vaak wel meer dan 5 uur draaien, kreeg ik de mededeling van de monteur dat ik mijn was schoner moest wassen. Ik heb een goede wasmachine die uitstekend zijn werk doet. Daarna de mededeling dat ik mijn droger niet goed schoon maak. Na elke wasbeurt haal ik de filter leeg en reinig ik de onderste la. Nu zou ik bij het leeg halen van de filter ook nog eens op de grond moeten gaan liggen en met mijn arm diep in dat ding moeten gaan, wat onmogelijk is en zo nog meer dingen. Bel je als ze weggaan de klantenservice van de BCC wordt je door één of ander jonge kcc medewerker uitgelachen, neerbuigend te woord gestaan en wenst hij mij veel PLEZIER met het plaatsen van een slechte review. Zo gaat BCC dus met zijn klanten om, te schandalig voor woorden!!!!! Daarbij heb ik ook nog eens een service plus polis maar dat stelt blijkbaar niets voor. Ik ben meer dan boos!!!!

Geplaatst: 15.06.2020

Heel veel gekocht bij BCC in Sittard …niks geleverd Heel veel gekocht bij BCC in Sittard in de loop van de jaren. Ook afgelopen vrijdag voor onze zoon die een nieuw appartement heeft een aantal zaken gekocht en gelijk betaald. Een Smart tv, wasdroger, waterkoker, stofzuiger, TP link M5 etc. Klein spul meegenomen. TV zou vanochtend vanuit de zaak bezorgd worden en de wasdroger morgen vanuit hoofdkantoor. Jammer dus, zonder enig bericht is de TV niet bezorgd en gebeld met service over de wasdroger. Kregen we het antwoord dat deze niet betaald was en al geannuleerd. Zonder dat men even contact opneemt of de bonnen nakijkt. Mailen kan niet want de box zit vol en de zaak is telefonisch niet bereikbaar. Dus zeer boos op naar de winkel. Storemanager Sylvester staat gelijk te schreeuwen dat we een boxje moeten pakken. Ik weiger en zeg dat ik alleen een vraag heb. Hij wordt boos en eist dat we een boxje pakken. We doen dit pislink en dat zint mr Sylvester niet waarop we erop worden aangesproken. Ik geef aan dat hij daar niks mee te maken heeft en eerst es naar onze klacht moet luisteren. Dat wil ie wel bij mijn vrouw, ik moet de winkel uit, huh ?. Moeite om met mensen om te gaan ???? Om de zaak niet te laten escaleren heb ik buiten gewacht. We wilden duidelijkheid over de leveringen maar hebben ons geld terug gepakt. Wat een kansloze bedrijfsleider en wat een kansloze service. Nooit meer BCC !!! We kopen de spullen wel elders.

Geplaatst: 05.06.2020

High service.... helaas maken ze deze slogan niet waar. Een combi oven via de website besteld. Levertijd max 2 weken. Coronatijd dus begrijpelijk dat ‘ t wat langer duurt allemaal. Na 3 weken: niets gehoord, geen levering , maar eens een mailtje gestuurd. Sorry meneer, de fabrikant heeft nog niet geleverd en we weten niet wanneer die gaat leveren. Nog maar even wachten. Weer 2 weken later; al die tijd niks gehoord, weer zelf contact gezocht. Sorry meneer, we weten niet wanneer we kunnen leveren. Geen alternatief aangeboden, geen enkele moeite gedaan om ons tussentijds van de status van onze bestelling op de hoogte te houden. Geen enkele service dus. Voor ons de laatste keer dat we bij BCC kopen. Op vrijdag de bestelling bij wehkamp geplaatst voor dezelfde combi oven: maandag geleverd. Dat is pas service..

Geplaatst: 04.06.2020

Enkele weken geleden een nieuw gasfornuis met oven en afzuigkap besteld. Gasfornuis was direct leverbaar, afzuigkap had 15dagen levertijd. Na 14 dagen eens even gekeken wanneer alles geleverd zou worden.. Stond er leverdatum onbekend, heb toen contact op genomen.. Helaas moet dat via WhatsApp telefonische zijn ze niet bereikbaar. Na een aantal apjes zonder antwoord vanuit bcc bleef ik vraagtekens sturen. Daar kwam dan 6 uur later een antwoord: Mevrouw de afzuigkap is niet leverbaar pas eind juni weer... Ik werd aardig boos en heb gevraagd waarom ik daar niet over geïnformeerd wordt en moest ik er zelf achteraan gaan.. Weer geen antwoord. Ik heb de afzuigkap 20 mei geannuleerd en wacht nu nog steeds op mijn geld! (4juni) Dan krijg je te horen binnen 7 werkdagen.. Nou die zijn al om.... Bericht je weer.. Ja vanwege drukte kan het maximaal oplopen tot 10 werkdagen.. Verdorie 2 minuten werk.. Slechte service slecht bereikbaar.. Het liefste bel ik met iemand via WhatsApp is echt niet handig en fijn!! Inmiddels al een nieuwe afzuigkap hangen besteld bij bol.com en binnen 2 dagen binnen.. Bcc ik koop er nooit meer wat en raad iedereen deze zaak af! Hoop dat ik snel mijn geld terug krijg!!

Geplaatst: 17.03.2020

De medewerkers van de klantenservice van BCC zijn ondeskundig en niet klantvriendelijk. Helaas kun je geen nul sterren geven. Een ster is nog te veel. Toentertijd heb ik een televisie van Samsung gekocht in de webshop van BCC.BCC bood deze televisie aan voor €549,00. Bij een andere aanbieder zag ik dezelfde televisie voor €539,00. Indertijd hield de BBC prijsgarantie in dat wanneer men een product bij een andere aanbieder ziet voor een lagere prijs BBC meteen de prijs aanpaste. Ik heb contact opgenomen met BBC en ter sprake gebracht dat deze televisie bij een andere aanbieder €539,00 kostte.Ik vroeg of ik deze televisie bij BCC voor €539,00 kon krijgen.De medewerker van de klantenservice van BCC antwoordde dat ze normaal de prijs niet aanpasten omdat het al een lage prijs was. Ik heb deze televisie toch voor €539,00 gekregen bij BCC. Ik vroeg aan de medewerker van de klantenservice van BCC hoe ik de televisie kon schoonmaken.De medewerker van de klantenservice van BCC antwoordde dat ik daarvoor een speciale tv-reiniger kon gebruiken en dat hij daarmee zelf ook zijn televisie schoonmaakte.Die ''speciale tv-reiniger'' heette Monster Cleaning Kit.De Monster Cleaning Kit bleek een heel klein flesje te zijn en kostte €20,49.Op de verpakking stond dat de Monster Cleaning Kit was bedoeld voor laptop of monitor.De medewerker van de klantenservice van BBC heeft dit allemaal niet ter sprake gebracht. Later was er echte tv-reiniger te koop bij de Blokker voor €5,99. Als ik dit allemaal had geweten had ik nooit de Monster Cleaning Kit voor €20,49 gekocht. Toen ik een vraag had over mijn televisie antwoordde de medewerker van de klantenservice van BCC dat mijn televisie een levensduur van 72 maanden (zes jaar) zou hebben. Ik weet niet waar desbetreffende medewerkster dat op baseert. Op de website van BBC, noch op de doos van de televisie, noch in de handleiding van de televisie staat vermeld dat de televisie een levensduur van 72 maanden (zes jaar) zou hebben.

Geplaatst: 28.01.2020

Vaatwasser online gekocht en betaald. Kreeg na de koop geen bevestiging, hiervoor maandagmorgen maar even gebeld. Werd mij medegedeeld dat de vaatwasser er niet meer was?? Toen ik vroeg om een alternatief was deze er eerst niet maar na enig aandringen moest ik een x bedrag extra betalen voor een andere vaatwasser. Toen ik hier niet mee akkoord ging en aangaf dat Bcc verantwoordelijk hier verantwoordelijk voor is en moest zorgen voor een vaatwasser die ik al daadwerkelijk had betaald, zeiden ze doodleuk dat ik dan maar me geld moest terug vragen. Ik was er uiteraard helemaal klaar mee en vroeg me geld terug. Ook moest ik een annuleringsbevestinging van ze hebben met de mededeling op deze bevestiging dat ik me geld terug krijg. Dit zou de medewerker regelen. Na thuiskomst een paar uur later ik de mail openen om te kijken waar de bevestiging was en je raad het al, niets in de mailbox van BCC. Weer gebeld en hierom gevraagd, werd er doodleuk gezegd dat de bevestiging niet komt...… en ik ook nog 10 dagen op me geld kan wachten!!!! HOE DAN.....

Geplaatst: 19.01.2020

was vandaag bij bcc in alkmaar. op zoek naar een tv je kon nergens zien hoeveel htz ze hadden het personeel is zo onbekwaam dat ze niets weten te vertellen over een toestel ik ga hier nooit meer heen wat een slechte zaak is het geworden.

Veel gestelde vragen

Is BCC betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor BCC zijn er 234 reviews achtergelaten en 26 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.04 uit een totaal van 5.

In welke branches is BCC operationeel

BCC is actief in de Witgoed en Electronica branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij BCC

Lees op de website van BCC hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij BCC.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als BCC weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat BCC sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Witgoed en Electronica branche.

Volgende
Ga naar website

BCC

Bcc.nl is de webshop van de welbekende winkelketen BCC. BCC verkoopt witgoed, bruingoed, televisies, laptops en allerlei andere huishoudelijke apparatuur. BCC zijn slogan is ""Every day Low Pricing, High Service"". De prijzen op BCC.nl zijn dan ook scherp.

Alternatieve shops voor BCC

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor BCC.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring