Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Zalando ervaringen

2.60/5.00 - 65 stemmen, 413 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Zalando. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Zalando eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Zalando na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Zalando

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 21.12.2018

Super tevreden met zalando. Retourzending is eenvoudig en gratis met goede instructies, in tegenstelling tot veel concurrenten. Top winkel, ik adviseer deze winkel 100%!

Geplaatst: 12.12.2018

Heel slechte ervaring, nooit kopen heel louche en ze snappen niets bij de klantenservice wat ook nog eens veel tijd en geld kost.. Ik heb een jaar geleden altijd op rekening gekocht en betaald wat ik hield, maar ineens veranderde ze dat en moest ik betalen voordat het ontvangen was, en als je het dan ontvangen had en geretourneerd dan betaalde ze me minder terug of hele andere bedragen maar veel minder terug, dus niet kopen daar, een grote troep in de administratie is totaal niet op orde en als je met bewijzen komt van de bank doen ze alsof hun neus bloedt en zeggen ze dat een ander product is gehouden maar ik had bewijzen dat die van te voren waren geannuleerd... Dus kijk echt uit want deze mensen doen zich heel dom voor of ze zijn het. En nooit daar eerst betalen en dan krijgen en terug sturen want je bent de lul!

Geplaatst: 03.10.2018

Kapotte jurk ontvangen. Er staat in de voorwaarden dat bij een defect product de kosten+leveringskosten worden terug betaald, maar Zalando weigert dit te doen. Ik ben nu dus €5,90 kwijt voor een kapot product terugsturen en heb niks ... Normaal niet zulke klachten, maar dit keer echt onbeschoft en onpersoonlijk.

Geplaatst: 29.09.2018

Jarenlang heb ik kapitalen uitgegeven bij Zalando Lounge en Zalando. Sinds de mogelijkheid er was, altijd met PayPal betaald. Nu kan ik ineens alleen nog maar betalen met een overschrijving vooraf. De klantendienst zegt "Zalando kiest ervoor om niet altijd alle betaalmogelijkheden aan te bieden. Onze systemen laten het niet toe om de betaalwijze handmatig te wijzigen." Daar kan ik het dan mee doen. Dit is dus heel onhandig en blijkbaar bedoeld om te ontmoedigen. Deze zomer heb ik heel veel besteld en ook best wat teruggestuurd. Maar als je ziet wat ik heb gehouden, zouden die verzendkosten er niet echt toe moeten doen, denk ik. Ik heb me bij de laatste bestellingen wel een keer vergist en twee keer dezelfde jurk in dezelfde maat gekocht en een keer drie bestelingen kort na elkaar gedaan om te voorkomen dat iemand anders het laatste stuk zou kopen terwijl ik nog verder aan het kijken was. Die hebben ze in één doos gedaan, dus ik zou zeggen dat het geen probleem is. Maar zoiets moet er dan toch wel achter zitten dat ik ineens als 'slechte klant' te boek sta. Na zoveel jaren zoveel gekocht te hebben, word ik daar toch wel pislink van :-(

Geplaatst: 07.06.2018

Zalando handelt onwettig want levert ondeugdelijk produkt en neemt daarvoor geen enkele verantwoordelijkheid Jurk bij 1 keer dragen ging al na een paar uur gedeeltelijk pillen. Na nog een keer dragen over de hele jurk plekken. Er is behalve heel kort dragen niets mee gebeurt. Ik heb daar over gebeld ook verteld dat het op pillen lijkt. Wilden me helpen moest foto`s sturen. Tot mijn verbijstering kreeg ik als reactie pillen valt niet onder de garantie. Over gebeld mail over gestuurd maar willen helemaal geen oplossing zoeken want valt niet onder de garantie dus kunnen ze er niets aan doen. Ook niet als je zegt dat het wel heel gek is dat na een paar uur dragen de stof van een jurk spontaan beschadigd en na nog een keer dragen volledig. Ja vinden ze heel vervelend maar helaas kunnen ze er niets aan doen. Als je blijft volhouden dat je iemand anders wil spreken of een oplossing wil, zeggen ze::helaas moeten we de verbinding verbreken nog een prettige dag verder.. De verkoper moet volgens de wet een goed produkt leveren. Je mag dan ook verwachten dat je een jurk bij normaal gebruik voor een bepaalde tijd goed blijft en je deze normaal kunt dragen . Zo niet dan is het produkt ondeugdelijk en dient de verkoper dus Zalando het probleem op te lossen. Zalando weigert dit dus handelt hier onwettig.

Geplaatst: 21.03.2018

Slecht. Een dure winterjas (Taifun) gekocht, deze neemt water op en is koud. Na herhaaldelijk emailcontact ( op amicale wijze ..), is de regen van niet kunnen retourneren: het artikel wordt niet omschreven als regenjas. Echter wel als winterjas. Vervolgens wordt mijn email niet meer beantwoord. Uitermate slechte service. Taifun neemt ook geen verantwoording aangezien de jas bij zalando is gekocht.

Geplaatst: 20.12.2017

Een tijdje terug heb ik een Fossil horloge besteld die defect is geleverd. Driemaal gemaild naar Zalando Lounge (en snel antwoord ontvangen), omdat ik het horloge wou laten repareren/vervangen. Ze bleven volhouden dat ik het moest retourneren en het volledige bedrag teruggestort zou krijgen en dat zij mij niet verder konden helpen vanwege hun 'reclamatieprocedure met betrekking tot uw situatie'. Nu ga ik zelf contact opnemen met Fossil om te kijken of zij mij wél kunnen helpen. Verder nooit problemen gehad met Zalando Lounge, alleen is het raadzaam geen dure breekbare producten bestellen aangezien de garantie het probleem niet kan verhelpen.

Geplaatst: 20.12.2017

Na jaren een hele goede klant te zijn geweest voel ik mij nu echt bedonderd. Ik had een bestelling geplaatst en enkele kledingstukken geretourneerd. Alles netjes op factuur bijgewerkt behalve 1 broek. Deze bleef op verzonden staan terwijl deze dus was getetourneerd. Na meerdere mails en na de 2e aanmaning krijg ik pas een reactie van Zalando. Het is te laat om nog te kunnen achterhalen waar de broek is en daarom moet ik toch gewoon voor de broek betalen. Alle andere artikelen zijn wel ontvangen dan raakt de ptt echt niet 1 broek kwijt want alles zat in 1 doos. Nu kan ik door hun fout 79.95 euro gaa betalen. Dat is dan dus een hele goede klant minder.

Geplaatst: 23.09.2017

Mijn laatste ervaring met Zalando: Ik heb volgens mij nooit problemen gehad met Zalando, ze zijn snel, correct en enorm klantgericht!! Ik wilde even mijn laatste ervaring delen met 'Zalando haalt op' . Bij mijn bestelling zat namelijk een foldertje hierover en ik denk goh ga het eens gebruiken. Ik had het om 19.00 ingevuld en daar stond dat mijn pakketje tussen 19.20 en 20.00 diezelfde dag (??) zou worden opgehaald. En tot mijn blijde verbazing werd er om 19.25 aangeklopt en werd mijn pakketje opgehaald aan huis!!! Hoe makkelijk wil je het hebben, vond het fantastisch hahaa

Geplaatst: 30.08.2017

Wat een rotte site zeg. Sommige artikels zijn uren gereserveerd, hoe is dat nu mogelijk als wij maar 20 minuten de tijd hebben?

Geplaatst: 20.08.2017

Zalando zeer redelijk maar absurde reserveringstijden. Ik bestel al langer bij Zalando en vaak meerdere keren per week, o.a. ook voor verzamelingen. Het duurt te lang bij Zalando Lounge eer de bestellingen komen, de volgende dag bezorgd is er niet bij, reken maar op 3 tot 4 weken. De website is goed, maar als je een artikel koopt krijg je 20 minuten de tijd om het echt te bestellen, reservering noemen ze dat. Maar sommige artikelen zijn uren, echt vele uren gereserveerd, als je dat wil hebben zit je dus uren te wachten. Al aangeklikte artikelen raak je kwijt, bestellen is zo niet leuk. Ik heb vaak gereclameerd over dat belachelijke reserveren, hoe kan iets uren gereserveerd en dus niet bereikbaar zijn. Dit is niet netjes, niet klantvriendelijk, veinst naar oplichting.

Geplaatst: 06.08.2017

Waardeloze service Mijn dochter kocht schoenen bij Zalando, ze leken prima. Na enkele dagen gebruik ontstond er een bult op haar voet door wrijving van de schoen. Controle van de binnenkant wees uit dat er een naad niet in orde was. Voor de zekerheid nog de huisarts geraadpleegd maar er bleek niks mis met de voet, het lag absoluut aan de schoen. Vervolgens contact met Zalando opgenomen en het probleem voorgelegd. Reactie van de klanten'service' (letterlijk): "Deze schade ontstaat door normaal gebruik of door slijtage." De door mij mee gezonden foto's waren 'beoordeeld' en Zalando concludeerde dat er geen sprake was van een productiefout. Dat vind ik buitengewoon knap van Zalando want de productiefout zat aan de binnenkant van de schoen! De vervolgens geraadpleegde schoenmaker vond dat er overduidelijk sprake was van een productiefout. Hij bleek gelukkig in staat het probleem te verhelpen. Mijn dochter kan nu de schoenen wel gebruiken en de aanwezige bult slinkt. Probleem dus opgelost maar wát een waardeloze klanten'service'. Account meteen opgeheven, nooit meer Zalando!

Geplaatst: 28.07.2017

ik ben het niet eens met de negatieve reviews die hier beschreven worden. Ik bestel 3 x per week iets bij zalando al jaren lang en er is nog nooit iets fout gegaan! Altijd leuke aanbiedingen, nette mails wanneer de bestelling het magazijn in duitsland heeft verlaten. De retourzendingen worden perfect verwerkt en zeer snel!! Ik vraag me af waar verdiend zalando dit aan? Is mijn nummer 1 webshop zalando. ik geef ze een dikke tien,heb al zoveel leuke spullen voordelig kunnen kopen.

Geplaatst: 24.07.2017

Ik bestel vaker bij zalando en heb nog nooir problemen gehad. Geld altijd keurig snel terug. Bij mij na tientallen keren bestellen altijd goed gegaan!

Geplaatst: 15.07.2017

slechte ervaring met zolando. heb twee maal iets besteld omdat ik bag was dat er iets niet op tijd zou aankomen. de snelle levering kwam een dag later aan, telaat. zolando heeft steeds andere smoesjes om mijn verzendkosten niet terug te betalen. terwijl dit toch wettelijk geregeld is.

Geplaatst: 29.06.2017

Helaas een onbetrouwbaar bedrijf gebleken. Bestellingen mag je een lange tijd op zicht hebben, maar je krijgt wel de hele rekening te betalen. En binnen de zichttermijn ook een incassobureau. Klantenservice telefonisch amper bereikbaar. Retourzendingen niet verwerkt op de factuur. Niet bestellen bij dit bedrijf! Wat een rompslomp vergeleken bij professionele bedrijven zoals wehkamp en bol.com.

Geplaatst: 13.05.2017

Vandaag heeft een heel aardige mevr mij geholpen met mijn bestelling bij Zalando. Ik wilde zwarte ecco sandalen bestellen en het lukte niet zo goed. Ze heeft mij heel fijn geholpen en nu kan ik het denk ik zelf. Dank u wel,lieve mevrouw. U was erg geduldig en klantvriendelijk. Hansje van Uffelen. Deventer.

Geplaatst: 28.03.2017

Wou bij Zalando kleding bestellen. Vroeger besteld op rekening. Ook op tijd betaald. Kan nu niet. De ene keer wel de andere keer niet. Het ligt ook niet aan een maximum bedrag. De redenenen waarom de ene keer wel en de andere keer niet zijn nergens op te vragen of te vinden. Erg zonde. Heb je eindelijk een aantal artikelen geselcteerd om te bestellen, kan je niet bestellen. Ik ga niet voor artikelen in het voren betalen, waarvan je er misschien maar een paar houd, of misschien zelf geen een. Vraag dan om een aanbetaling van € 50,00 ofzo. Nu moet je verder gaan kijken bij een andere webwinkel. Erg onlogisch systeem zo.

Geplaatst: 24.03.2017

Oké, voor ik mijn ongenoegen uit over mijn afgelopen 2 bestellingen, wil ik even zeggen dat ik echt al vaker besteld heb bij Zalando en dat ik toen nooit problemen heb ondervonden. De laatste keer dat ik bij Zalando besteld had, was alweer ruim 2 jaar geleden. Toen had ik nooit een probleem met het retour sturen van de kleren, of de levertijd lang of kort was weet ik niet meer maar er waren in elk geval geen problemen mee. Dus toen ik een kortingsbon thuisgestuurd kreeg waarbij ik 20 euro korting kon krijgen op een bestelling van ten minste 75 euro dacht ik: och, laten we weer eens doen. Nou, afgelopen zondag voor 130 aan kledingstukken besteld bij Zalando. Wilde er eigenlijk nog een kledingstuk bij, maar deze was net uitverkocht op het moment dat ik wilde gaan bestellen. Kan natuurlijk gebeuren. Ik heb afgelopen dinsdag een mail gehad waarin stond dat het kledingstuk weer beschikbaar was, dus heb ik het erbij besteld. Inmiddels had ik een mail ontvangen met de track&tracecode van de bestelling van zondag. De zending was nog niet gevonden, meldde de app van Post NL. Twee dagen later kreeg ik een mail met de T&T van de dinsdag-bestelling. Deze zending kon ik na een aantal uren wel al vinden: die zou gisteren afgeleverd worden tussen 11 en 13. Gisteren tussen 11 en 13 is er niemand aan de deur geweest en er is evenmin een briefje in de bus gedaan. Ik heb nog eens de T&T geraadpleegd en die gaf aan dat de zending verkeerd was aangeleverd door Zalando en dat het adres onbekend was. In de tussentijd was de bestelling die ik zondag had geplaatst, nog steeds niet te vinden op de T&T. Ik gemaild naar Zalando over de problemen met beide leveringen. Er werd me verteld dat beide zendingen retour afzender waren gegaan vanwege 'onbekende redenen' en dat het gewoon als retour werd behandeld. Dat wil zeggen: zodra zij het binnen hebben, krijg je je geld teruggestort en als je dan nog iets nieuws wil bestellen, moet je dat dan maar doen. Erg leuk allemaal, maar ik had bij de bestelling van 130 euro een kortingsbon gebruikt van 20 euro. Weg 20 euro korting, dus. Ik vind het erg vreemd dat er twee keer hetzelfde verkeerd is gegaan met twee losse bestellingen en vind het onwijs vervelend dat het nu sowieso retour wordt gestuurd en ik dus, als ik mijn spullen alsnog wil ontvangen, ik alles opnieuw kan gaan bestellen. Ten eerste omdat ik er zelf achter moet komen dat er iets is misgegaan (het zou netjes zijn als Zalando een berichtje stuurt met dat de zending verkeerd is gegaan en ik mijn pakket dus niet meer krijg in plaats van dat ik hier zelf achter moest komen), ten tweede omdat het omslachtig is (kan ik weer een week wachten en hopen dat het dit keer wél goed gaat zeker) en ten derde omdat ik bij de andere bestelling een kortingsbon van 20 euro heb gebruikt en die dus weg is. Nope, ik wacht gewoon tot m'n geld terug binnen is en voor mij geen Zalando meer!

Geplaatst: 09.01.2017

We hebben wandelschoenen besteld bij Zalando en deze kort (2 keer) aangepast en mee gelopen waarbij er pijnlijke enkels ontstonden. De schoenen waren dusdanig netjes dat ik deze zonder problemen had kunnen retourneren en kunnen omruilen voor andere schoenen. Maar aangezien we eerlijk wilden zijn over de reden van retourneren, hebben we dit toegelicht en werd het retourneren geweigerd. In eerste instantie beroepen ze zich op het feit dat het geen productiefout is maar daar hebben we nooit over gesproken. Nadat dit recht gezet te hebben, heb ik aangeboden de schoenen te retourneren zodat ze zelf konden bepalen dat deze onbeschadigd en in ongeschonden staat zijn zodat we dit alsnog kunnen regelen maar dit wordt geweigerd. Onze eerlijkheid duurt bij Zalando zeker niet het langst; we hadden beter gewoon kunnen retourneren en daarmee was er niets aan de hand geweest. We zijn al vele jaren tevreden klant bij Zalando maar met een dergelijke service is dat, wat mij betreft, per direct afgelopen.

Veel gestelde vragen

Is Zalando betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Zalando zijn er 413 reviews achtergelaten en 65 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.60 uit een totaal van 5.

In welke branches is Zalando operationeel

Zalando is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Zalando

Lees op de website van Zalando hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Zalando.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Zalando weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Zalando sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Vorige Volgende

Zalando

Zalando is een van oorsprong Duitse website waarop schoenen en kleding worden verkocht. Het assortiment van Zalando is zeer diep. Verzending en een eventuele retourzending zijn gratis. Zalando is lid van de Thuiswinkel Organisatie.

Alternatieve shops voor Zalando

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Zalando.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
113 ervaringen, 17 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring