Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Zester ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Zester. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Zester eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Zester na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Zester

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 08.01.2014

Bel-en-win puzzels? Meermalen heb ik nu al ervaren, dat met het telefonisch (willen) doorgeven van een puzzeloplossing je niet veel verder komt. De kosten van een telefoontje zijn € 0,80 p.min. + opstartkosten. Vervolgens wordt het gevraagde telefoonnr. dat je hebt ingetoetst fout herhaald door de telefoonstem. Gevolg dat je het steeds opnieuw probeert, waardoor de minuten van het gesprek aan gaan tikken tot een "veelheid" van de prijs per minuut. 10 min. zit je zo te hannessen, om je oplossing correct doorgegeven te krijgen, en dan ben je 8 euro kwijt!!!! Wie heeft ook deze ervaringen? en wat doet Zester (Sanoma) hieraan?

Geplaatst: 29.01.2013

Ik heb een abonnement op kek mama aangesloten met als cadeau en cowboysbag...helaas is het geen echte, deze dus terug gestuurd...nu mag ik een ander cadeau uitzoeken, maar ja...niets naar mijn zin en van dezelfde waarde.

Geplaatst: 26.10.2011

Om Zester.nl of Sanoma nou oplichters te noemen, vind ik te ver gaan. Wel ben ik teleurgesteld in hun informatieverstrekking. Wat is namelijk het geval? Op 10 december 2010 heb ik via zester.nl een jaarabonnement op ZoZitDat afgesloten. ZoZitDat is een maandblad en ik heb voor een jaarabonnement (12 nummers) betaald. Dit heeft men ook keurig bevestigd. Het eerste nummer heb ik op 22 december 2010 ontvangen. Toen ik vandaag opbelde om het abonnement op te zeggen, bleek dat ik nog een jaar extra aan het blad vastzit, omdat ik "te laat was met opzeggen". Verbaasd vroeg ik om uitleg. Immers, een jaarabonnement dat op 22 december 2010 ingaat, eindigt mijn inziens dus medio december 2011. Vandaag is 26 oktober 2011, dus ik voldoe ruimschoots aan de opzegtermijn van 6 weken. Dat moest ik van de aardige dame aan de andere lijn toch anders zien... Begin 2011 (let wel: dit is dus nádat ik het abonnement heb afgesloten en betaald) blijkt men namelijk te zijn overgegaan van maandblad naar een 4-wekelijkse uitgave. Dat betekent dus dat ZoZitDat voortaan 13 keer per jaar verschijnt. En ik had toch voor 12 nummers betaald? Dan had ik dus een week of 7 geleden uiterlijk al moeten opzeggen. Ik was nu simpelweg te laat. Ik ben dus teleurgesteld in de voorlichting van Zester/Sanoma. Ze weten me wel iedere week te vinden om een e-mail met mooie aanbiedingen te mailen. Even een berichtje om mij er op te wijzen dat !!vanwege de hogere verschijningsfrequentie!! ik er aan moet denk eerder op te zeggen, dat was niet mogelijk. Oplichterij wil ik het dus niet noemen, zoals al eerder gezegd, maar slordig en klantonvriendelijk zijn wel degelijk termen die zich aan mij opdringen bij dit verhaal. Na veel **llen als Brugman, kon de aardige dame mij aanbieden om niet een jaar te verlengen, maar slechts met een kwartaalabonnement (dat dan 3 nummers is). Om van het gezeur af te zijn heb ik dat maar geaccepteerd. Het blad wordt hier wel goed gelezen, dus is het geen weggeggooid geld, maar er knaagt wel iets aan me.

Geplaatst: 05.07.2011

Heb mn pakketjes binnen! Ook keurig binnen de levertijd, goede staat dus ik heb niets negatiefs te zeggen over Zester :)

Geplaatst: 07.06.2011

Ik had via zester een proefabonnement kado gedaan aan mijn vader. Het stond erbij dat het na afloop vanzelf zou stoppen. Gelukkig had ik die tekst bewaard, want na afloop werd er voor een jaar een panorama abonnement afgeschreven. Ik heb gebeld, zeiden ze dat het niet vanzelf afliep. Gelukkig had ik het bewijs. Het geld heb ik via de bank laten storneren, kun je telefonisch doen als het zomaar is afgeschreven. De rekening en de kopie van het bewijs heb ik met een brief naar Zester gestuurd. Mijn vader heeft zelfs nog een paar keer de Panorama ontvangen, maar zelf ik heb nooit meer enige reactie ontvangen. Ook geen aanmaning ofzo. Dus gewoon laten storneren als iets ten onrechte is afgeschreven en zorg dat de papieren of emails die erbij horen worden bewaard.

Geplaatst: 26.05.2011

Ik had een jaarabonnement op beau monde, en moest twee maanden voor het einde van de looptijd opzeggen. Dit heb ik gedaan. Krijg ik toch een acceptgiro toegestuurd met een nieuw bedrag voor een verlenging van het abonnement. Gebeld naar de klantenservice. U heeft te laat opgezegd. Het was geen jaar abonnement maar een 10 nummers abonnement. Daar ga je dus echt het schip mee in. Dus ik had pech gehad zei ze ik was wel op tijd geweest als het 12 nummers waren geweest. Het lijkt wel of ze het erom doen. Op zo'n manier houden ze geen klanten meer over. Ik zat weer aan een abonnement vast. Ik mocht het wel met heel veel moeite in een ander blad veranderen. Aan het eind van deze loop tijd ( en deze heb ik goed in de gaten gehouden) heb ik opgezegd. Voor mij geen Sanoma meer, nooit meer.

Geplaatst: 06.01.2011

Hallo, Ook wij hebben slechte ervaringen met Zester/Sanoma. Onze zoon had een prijs gewonnen, een 10 weken donald duck magazine. Zie ik opeens dat Sanoma geld van onze rekening heeft afgeschreven. Zitten we nu opeens vast een abonnement. Krijg je een bon voor een proef abonnement of een jaar gratis een magazine, trap er niet in want je zit er zo aan vast! Klagen heeft ook geen zin want ze reageren erg laat en als ze reageren, is het een standaard antwoord waar je niets mee kunt!

Geplaatst: 05.01.2011

hmmmm..had hier de reviews wel gelezen, maar bestelde toch een goodybag van 10 euro. Er stond immers bij : levertijd 3-5 werkdagen. Dus niet: ''niet op voorraad''. Wordt mijn geld afgeschreven, krijg ik na een paar dagen om 7 uur 's ochtend een mailtje binnen: product niet meer leverbeear. (Meld me dat voor ik online betaal lijkt me!!!!). Ik heb net meteen een mailtje naar de klantenservice gedaan (via zo'n formulier op de site van klantenservice Zester) met de vraag hoe ik nu mijn geld terug krijg. Gaat dit automatisch?? Waarom krijg ik daar geen bericht of geruststelling over? Ik voel al een beetje narigheid en nattigheid. Ik wacht het antwoord af en laat het hier weten als ik het geld terug heb (of niet). Want als dit een trucje is dan ben ik nog niet klaar...

Geplaatst: 18.12.2010

de comentaar(stoeltje van der garde) dat uw tijdschift leverd in verband met het zitje bij virgin van d`ambrosio vind ik maar een flauwe opmerking . met geld alleen kom je in de tak van deze sport niet ver denk ik ; hopen dat onze belg het mag halen . philip

Geplaatst: 16.12.2010

Ook hier geen goede ervaring met zester. Mijn vriend heeft vorig jaar kerst een proefabonnement gehad voor formule1 tijdschrift. Deze zou automatisch stoppen ( wel zo handig als het een kadoabonnement betreft) maar dat is dus niet gebeurd. Mijn moeder heeft dus bij kunnen betalen voor de rest van het jaar omdat ze niet kan aantonen dat het automatisch af zou lopen. Nu een brief in de bus gehad dat ze ons graag weer verwelkomen als abonnee met een boekje met allemaal aanbiedingen erin. Wat denk je zelf... Natuurlijk meteen weggegooid!

Geplaatst: 16.11.2010

Ik voel me genept door zester(sanoma) Ik bestel ruim een maand geleden een wekkerradio van Donald Duck. Mijn dochter had ik deze willen geven met sinterklaas. Na betaling krijg je de bevestiging dat het er binnen 14 dagen is. Dus ik denk mooi op tijd. 14 dagen later ontvang je een lullig mailte dat hij pas vanaf week 51 geleverd zal worden. Het ergste is nog dat ze er zelfs nu nog mee adverteren alsof ze die dingen zo hebben liggen. Dit is misleiding Erg boos dus

Geplaatst: 06.11.2010

Ik ben boos op zester(sanoma) Ik bestel een maand geleden een wekkerradio van Donald Duck. Mijn zoon is deze maand jarig. Zijn oma zou het dan geven voor zijn verjaardag. Na betaling krijg je de bevestiging dat het er binnen 14 dagen is. Dus ik denk mooi op tijd. Nu 3 mailtjes later krijg ik eerst antwoord na 18 oktober zijn ze er weer. Toen zou ik het binnen een week krijgen en nu komt het pas voor de kerst. Dus mensen geen wekkerradio bestellen als je denkt leuk voor sinterklaas want het is misschien onder de kerstboom. Het ergste is nog dat ze er nog mee adverteren alsof ze die dingen zo hebben liggen. Erg boos dus

Geplaatst: 27.08.2010

voor iedereen met problemen het telefoonnummer is: 0235565000 ik ben net netjes te woord gestaan door de klantenservice omdat ik een zending niet had gehad en op de "mijn" pagina wel werd vermeld als afgegeven.

Geplaatst: 11.07.2010

Hallo L.v Wijk, Onderstaand is uit de consuwijzer: Ongevraagd producten ontvangen? Het kan voorkomen dat een bedrijf u ongevraagd een product stuurt, waarvoor u moet betalen. Volgens de wet is dat verboden. Hebt u niet om het product gevraagd? Of hebt u geen toestemming gegeven aan het bedrijf om het product op te sturen, bijvoorbeeld via de telefoon of door een bon op te sturen? Dan bent u niet verplicht om voor het product te betalen. Als het bedrijf wil dat u betaalt, dan moet het bedrijf bewijzen dat u toestemming hebt gegeven. U mag het product houden, als u dat wilt. Wilt u het toch terugsturen, dan moet het bedrijf de kosten hiervoor betalen. Let op Als u het product houdt en hiervoor ook betaalt, dan sluit u een overeenkomst met dat bedrijf. U kunt dan niet zomaar van het product af.

Geplaatst: 11.07.2010

Hallo, ook ik heb op dit moment hele slechte ervaringen met Sanoma. Vorige week kreeg ik ineens een acceptgiro met de Story erbij thuisgestuurd en daarin stond dat ik een abonnement had besteld en dat ik 20 euro moest betalen voor 13 nummers (terwijl ik de Story echt een rampzalig blad vind en ik heb dat nooit besteld). Maargoed, ik dacht naja een keer 20 euro dan maar om van het gezeik af te zijn (domdomdom). Kreeg ik vanochtend in de bus een Glamour met daarbij ook een acceptgiro voor een zogenaamd abonnement van 27 euro voor 10 nummers. Belachelijk! Ik heb dit allemaal niet besteld, hoe los ik dit op??

Geplaatst: 22.05.2010

ik heb ook hele slechte ervaringen met sanoma,ben er nog zo voor gewaarschuwd,maar was te goed van vertrouwen,toch een abonnement afgesloten op yes,ruim op tijd opgezegt,ondanks de belofte was dat het automatisch zou worden stopgezet,ik weigerde de eerste rekening te betalen,na mijn betaalde abonnement,kreeg veel dreigmails,maar na dat ik ze gebeld had erover werd mij verteld,dat dit een grote misverstand was,mijn opzegbrief en hun nieuwe rekening hadden elkaar gekruist? het zou worden rechtgezet,1 week later toch weer moeten bellen,sanoma zei:u zult toch moeten betalen,u was te laat met opzeggen,of wilt u een ander abonnement op een ander blad,het geld bent u toch kwijt helaas, mevrouw!ik raad iedereen aan,nooit met sanoma in zee te gaan,het zijn zwendelaars!tegenwoordig is alles online te lezen,de tijdschriften gaan dus niet hard meer,en dat proberen ze op deze manier je toch aan te smeren!!

Geplaatst: 07.05.2010

Ook tevens ik heb slechte ervaringen met Zester (Sanoma) Ik kocht een eenmalige aanbiedingen, en zit nu vast aan een stilzwijgend contract vast! Heb meerdere emails en brieven naar de klantenservice gestuurd maar zonder succes... Wees slim en doe het niet!

Geplaatst: 17.03.2010

Hallo , ik heb ook zojuist een slechte ervaring met Zester gehad, ze sturen me zomaar een acceptgiro voor een jaar abonnement van Knippie als verlenging op een PROEFabonnement in sept/okt 2009. Heb met hen gebeld en zij zeggen spijkerhard dat ik dat moet betalen, ik heb onmiddelijk opgezegd voor zo ver dat mondeling kan, zo gauw als er exemplaren binnenkomen stuur ik ze ongeopend terug ik kan hier niets mee. Heb het proefabonnement cadeau gedaan aan iemand met kleine kindjes

Geplaatst: 15.03.2010

Ik had vorig jaar voor mijn vriendin haar verjaardag een combi pakket besteld, Beau Monde 4x en de Story 8x. Bedrag 25 euro, niet duur dus. Bedrag is netjes van mijn rekening afgeschreven en op tijd waren de eerste Beau Monde en de Story geleverd. Ook na de laatste 2 tijdschriften is het korte abonnement netjes gestopt en is er niets meer afgeschreven. Bij mij is alles dus goed gegaan. Voordat ik dit had gedaan heb ik wel eerst even met Zester gebeld om te vragen of alles ook wel klopte wat in de aanbieding werd aangegeven. Misschien een tip om dit ook te doen?

Geplaatst: 10.03.2010

mijn ervaring met Sanoma is dat het pure **** zijn. ik heb een eenmalige aanbieding genomen op het blad Mind Magazine. Vier nummers voor € 15. Er staat bij dat het automatisch stopt. Ik hoefde dan ook niks af te zeggen. Nu blijven ze me rekeningen sturen voor abonnementen die ik nooit heb afgesloten. Ik weiger ze te betalen en het bedrag wordt steeds hoger. Ik heb zelfs de tekst op internet erbij gedaan maar ze menen toch in hun recht te staan en hebben het doorgestuurd naar een incasso buro. Maar ik weiger te betalen. **** zijn het.

Veel gestelde vragen

Is Zester betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Zester zijn er 30 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Zester operationeel

Zester is actief in de Tijdschriften, Kranten en Boeken branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Zester

Lees op de website van Zester hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Zester.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Zester weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Zester sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Tijdschriften, Kranten en Boeken branche.

Volgende

Zester

Zester.nl  is de webshop van Sanoma Uitgevers BV, de makers van onder andere Libelle, Donald Duck, Revu en VT Wonen. Op Zester kunnen vanzelfsprekend vele tijdschriftenabonnementen besteld en gekocht worden, tegen de standaard tarieven voor een abonnement. Ook verkoopt Zester kado's die aan de tijdschriften gerelateerd zijn.

Alternatieve shops voor Zester

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Zester.