Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Checkyourbag ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Checkyourbag. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Checkyourbag eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Checkyourbag na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Checkyourbag

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 13.09.2012

In december 2011 Cowboysbag gekocht. Snelle levering. In augustus 2012 rits kapot. Gebeld, kreeg adres om tas naar op te sturen. Binnen enkele dagen een geheel nieuwe tas ontvangen. Zelfs de verzendkosten voor het terugzenden van de tas zonder er om te vragen op mijn rekening gestort. Zeer tevreden.

Geplaatst: 06.10.2011

In juli een tas besteld, en per ommegaande ontvangen. De rits van de tas ging na een maand stuk. Gebeld met de klantenservice. Tas kon teruggestuurd worden, en ik kreeg het geld terug of mocht een andere tas bestellen. Ik heb een andere tas besteld, en die werd wederom per ommegaande geleverd. Het geld wat ik betaald had voor de kapotte tas die ik teruggestuurd had, werd netjes teruggestort op mijn rekening. Prima service dus!

Geplaatst: 06.08.2011

ik ben erg tevreden met de site. toen ie vernieuwt werd moest ik even uitzoeken , maar deze is nog makkelijker dan de vorige. erg snelle levering, voor de mensen die hem niet meteen haddden ; ik ben het niet eens. echt een super site. als er iets mis gaat met de post kan je niet hun de schult geven. in t kort; een super site! ik bestel er elk jaar wel een tas !

Geplaatst: 29.03.2011

Ik heb gister een tas besteld bij deze site. Ruim op tijd, want half april heb ik een verjaardag, en de tas moet als cadeau dienen. Bij opmerkingen heb ik het verzoek gezet de tas discreet te verpakken, aangezien de jarige het cadeau wel eens zou kunnen aanpakken. Niet alleen was het pakket er vandaag al, het zat ook in een prachtig, discrete doos!

Geplaatst: 23.12.2010

Prima service. Ik werd keurig terug gebeld, nadat dit beloofd was, met de juiste informatie . En de levering van de tas was snel! De tas zelf is super.

Geplaatst: 18.12.2010

Prima site super snelle levering op donderdag na 15.00 uur besteld vrijdag de tas in huis super!!

Geplaatst: 01.10.2010

Uitstekende site en service! Doen wat ze beloven. Snap het commentaar van andere reviews niet helemaal. Artikel besteld en de volgende dag was deze bezorgd. Duidelijke informatieverstrekking over geboden producten en heldere communicatie (per mail) met betrekking tot de bestelling. Voor herhaling vatbaar..

Geplaatst: 30.08.2010

Wij hebben bijna 2 weken terug een tas voor mijn zoon besteld. Nooit meer. We hebben nooit meer wat van de site gehoord, zelfs geen mailtje etc.

Geplaatst: 11.08.2010

Wij (mijn dochter en ik) hadden de tas op maandag besteld en op dinsdag hadden we 'm al in huis! Prima, overzichtelijke website met veel keuze. Mijn dochter is helemaal gelukkig met haar trendy schooltas. Als we weer een tas nodig hebben weten we waar we moeten zijn......bij CheckYourBag dus.

Geplaatst: 21.06.2010

nou ze zeggen bestellen volgende thuis nou ik had gister besteld en nu nog niet binnen

Geplaatst: 11.02.2010

Heb der gisteren een Cowboys Bag tas besteld en die kreeg ik vandaag al binnen. Super snel dus, een aanradertje deze website!

Geplaatst: 25.01.2010

Vorige week een tas van Cowboys Bag besteld op CheckYourBag. Bestelling, betaling en afhandeling ging snel. Was binnen een dag binnen. CheckYourBag heeft de beste prijzen die op het internet te vinden zijn! Een overzichtelijke site ook! Helemaal top!

Geplaatst: 19.12.2009

Helaas 8 dagen na mijn bestelling en betaling een mail gekregen dat de levering van de tas vertraging heeft. Inmiddels heb ik mails gestuurd en geen reactie. Slechte ondersteuning: geen communicatie. Ik bestel hier nooit meer wat. Nu nog wachten op mijn geld

Geplaatst: 18.07.2009

Prima site... makkelijk en had mijn tas volgende dag in huis..

Veel gestelde vragen

Is Checkyourbag betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Checkyourbag zijn er 14 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Checkyourbag operationeel

Checkyourbag is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Checkyourbag

Lees op de website van Checkyourbag hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Checkyourbag.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Checkyourbag weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Checkyourbag sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Checkyourbag

Checkyourbag.nl is een webshop die zich volledig richt op de verkoop van trendy tassen. Bij Checkyourbag zijn tassen van onder andere Le Coq Sportif, Bjorn Borg, Adidas, Converse, Diesel en Cruyff te vinden. Checkyourbag biedt naar eigen zeggen het volgende:

  • Uitstekende service
  • Snelle levering
  • Veilig betaalgemak
  • Ruime keuze in merk en assortiment
  • Meest actuele collecties

Alternatieve shops voor Checkyourbag

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Checkyourbag.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
106 ervaringen, 14 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring