Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Pixmania ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Pixmania. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Pixmania eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Pixmania na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Pixmania

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 23.10.2013

Onlangs een Samsung E-1190 mob. tel. gekocht voor een oudere dame,deze tel. is niet in te stellen in de NL taal. Dit staat niet op de website, ook ontbreekt een NL gebruiksaanwijzing, de dame beheerst alleen NL, en heeft dus niets aan de tel. Div, e mails gestuurd, Pixmania reageert nergens op, kan dit zomaar? Bij mijn volgende aankoop op internet, zal ik eerst de reviews raadplegen.

Geplaatst: 24.08.2013

Twee memory sticks bestelt en betaald. Pixmania heeft daarna de prijs verhoogt en wil de sticks niet meer leveren voor de afgesproken en betaalde prijs. Ik kon wel mijn geld terug krijgen. Geen zaken mee doen met dit bedrijf, men is niet betrouwbaar !

Geplaatst: 22.05.2013

Dvd brander gekocht met zorgeloze aankoop “garantie”. Let op: Dit is een Frans bedrijf en handelt ook vanuit Frankrijk. Terugsturen Verzendkosten: € 20,30 !! betaal je zelf Klantenservice: dikke onvoldoende . veel standaard antwoorden en mail wordt niet goed gelezen en antwoorden welke niet ter zake doende zijn. Mijn bestelling was op voorraad volgens de site maat het heeft 4 weken geduurd!! Advies: niet doen!!!Dit bedrijf scoort overal slecht !!

Geplaatst: 16.05.2013

Dvd brander gekocht met zorgeloze aankoop "garantie". Let op: Als je iets terugstuurt, moet naar Frankrijk omdat dit een Frans bedrijf is en ook vanuit Frankrijk handelt. Verzendkosten: € 20,30 voor een dvd brander. Hoezo zorgeloze aankoop. Totaal verzendkosten van en naar Frankrijk meer dan € 30,00. Aanschafprijs brander € 53,00. Spijt als haren op mijn hoofd. Klantenservice: dikke onvoldoende . veel standaard antwoorden en mail wordt niet goed gelezen en antwoorden welke niet ter zake doende zijn. Advies: niet doen!!

Geplaatst: 11.05.2013

Enigzins aarzelend, vanwege de reviews, op maandag een Kenwood blender besteld, geen opties genomen, betaald met iDeal. Op woensdag eerst een SMS en later een Email van post.nl ontvangen dat ik mijn postpakket vanaf 16:00u kon ophalen bij het door mij gekozen afhaaladres. De originele doos 'af-fabriek' zat met modern verpakkingsmateriaal in een grotere doos. De blender werkt uitstekend. Mijn eerste ervaring met Pixmania is dus een goede. Wil nog wel kwijt dat de (overigens helemaal niet slechte) website hopeloos gedateerd is; er wordt nog gesproken over guldens en 'Postbank'.

Geplaatst: 05.05.2013

Misleiding! Ze adverteren op een algemene site met een stuntprijs voor een specifiek product. Maar als je naar pixmania doorklikt, staat er opeens een veel hogere prijs. Wat een bedrieglijke lokkerij!

Geplaatst: 15.04.2013

Wat een verschrikkelijke winkel!! Ga hier niets bestellen mensen. Krijg een verkeerd artikel, had kado verpakking gevraagd en een persoonlijk berichtje geschreven. Jammer, geen kado verpakking, geen persoonlijk berichtje, verkeerde kleur. En als je dan de klantenservice aanschrijft, wordt je van het kastje naar de muur gestuurd! Waardeloos!! En wil je het ruilen, moet je het opsturen naar Frankrijk en je verzendkosten ben je kwijt!! Een dikke 0

Geplaatst: 14.03.2013

ik heb eind december een bubbelbad gekocht voor 450 euro. na 3 weken was deze al defect en hij is begin februari opgehaald. nu 6 weken later heb ik nog steeds niets behalve het antwoord dat hij in frankrijk is voor reparatie. ik vind de man die ik steeds aan de telefoon heb gehad alles behalve vriendelijk. ik zou het dus afraden om er iets te kopen.

Geplaatst: 18.02.2013

ik heb begin januari een setje van 2 usb sticks besteld. ze waren niet op voorraad maar zouden 2 weken later worden opgestuurd, geen enkel probleem. 16 januari nog niets ontvangen. bleek dat het weer verplaatst was naar 15 februari. nu is het weer verlaat naar 1 juni. dit allemaal zonder mij er van op de hoogte te stellen. een korte lever tijd vind ik prima, je kan iets niet op voorraad hebben maar een half jaar vind ik belachelijk, de bestelling anuleren kan niet, ik raad iedereen af hier ooit iets te bestellen.

Geplaatst: 13.02.2013

<blockquote cite="comment-7242"> Ik heb een digitale camera via Pixmania besteld en geretourneerd omdat het niet beviel. Ik moest het retourneren naar een adres in Frankrijk wat ik ook al vaag vind. Koste ook extra veel verzendkosten. Daarna niets meer gehoord. Ik heb het op 25-10-2012 verstuurd. Ik heb erover gemaild maar kreeg en gestandaardiseerd mailtje terug in zeer krom Nederlands waar ik niet wijzer uit werd. Of het pakketje aan is gekomen is afwachten en of ik mijn geld überhaupt terug krijg moet ik nog zien. Ik zou niet meer bij pixmania kopen. Als het goed is en het bevalt is het goed maar moet je retourneren dat is het waardeloos. Hebben andere mensen hier ook ervaring mee? Hier een gelijkaardig probleem. We kochten oortjes en die waren op zeer korte termijn kapot. Dus de procedure gevolgd om ze terug te sturen. Mail in krom Nederlands en zelfs in het frans. Het duurde lang, weken lang. Dan moesten we nog de beschermkapjes nasturen. Dat deden we, maar ondertussen was er al een mail dat er een pakket verstuurd was en direct een melding: geweigerd pakket. (een uur na hun verzending of zo) Nooit meer iets van gehoord, maar we gaan het er niet bij laten. t Gaat wel over een kleine aankoop, maar ze sabotteren op die manier alles ivm hun onbetrouwbaarheid. Ze respecteren de wettelijke garantieperiode niet en wat er op hun site staat van reageren binnen de 24 uur: vergeet het maar. Ik ga de FOD economie inschakelen!

Geplaatst: 01.02.2013

mijn ervaring tot heden is,bij pixmania kan je artikelen bestellen,maar terug sturen heeft totaal geen nut ,want men vertelt het is beschadigd dus kunnen we het niet terug nemen,nu bedoel ik dat dit flink gelogen is dus mijn ervaring zegt me ,waardeloos dit zou je onder de noemer pure oplichting zetten,want ik heb een eigen bedrijf en weet echt wel hoe het hoort,dus mensen pas op hier klopt niets van ,ik blijf mensen waarschuwen zoveel als ik kan ,en blijf net zo lang doorgaan dat men daar begrijpt ,dat dat zo niet hoort,en mensen blijf ik waarschuwen tot het algemeen bekend word.

Geplaatst: 06.01.2013

let op !! Externe hardeschijf 1000 GB besteld bij pixmania we kregen de opdracht bevestiging nog geen vuiltje aan de lucht ! Klopte gewoon. Maar toen hij (best snel) geleverd werd bleek dat we een 500 GB kregen! Na wat heen en weer bellen wijst pixmania naar hun leverancier en de leverancier naar pixmania. Om een lang verhaal kort te maken, pixmania neemt niet de moeite om het probleem op te lossen! Ik heb zelfs niks meer van ze gehoord! Dus we hebben geen 1000 GB harde schijf! Kijk uit met dit bedrijf !

Geplaatst: 19.11.2012

Tijdens een dagaanbieding die tot 12.00 uur geld verhogen ze de prijs.

Geplaatst: 15.11.2012

Nou, Heb de bestelling van een tv muursteun en een Samsung LED 46" 6300 serie afgelopen vrijdag geplaatst (rond 18:00). Kreeg netjes een bevestiging. vrijdag nacht kon ik mijn bestelling (LED TV) volgen. Muursteun boeit op dat moment niet zo. Wat ook bleek is dat de muursteun door postnl bezorgd werd en de TV door UPS. Muursteun was onverwachts dinsdag bezorgd. (had wel een mail gekregen waar je deze kon volgen maar niet gedaan he. Dit lijkt me een snelle levering. TV kwam uit Frankrijk. Dit was ook allemaal te volgen. parijs, brussel , rotterdam en daarna thuis. Deze zou woendag einde van de middag geleverd worden. Op me werk kon ik het pakketje volgen en zag dat het half 11 al bij me thuis was bezorgd. Express bij een familielid laten bezorgen die dan wel thuis is. Pixmania geeft duidelijk aan het pakketje eerst te controleren voor het tekenen voor ontvangt!! Ik ben erg tevreden met de levering. Over de services kan ik niks zeggen. maar aangezien het een frans bedrijf is kan ik begrijpen dat het moeilijk communiserern is. Maar dat is geen rede om klanten zo te behandelen zoals ik hier soms lees. Ik maakte me wel zorgen toen ik de bestelling had geplaatst en daarna hier aan het lezen ging. Mocht iets erg enorm goedkoper zijn dan hier in nl dan zal ik hier zeker weer bestellen. Top!! Su6 mensen.

Geplaatst: 11.11.2012

1ste bestelling geplaatst. Vrijdag een samsung LED Smart TV 6300 serie besteld. Even afwachten wat hier de levertijd van wordt. Natuurlijk of deze het gaat doen en voor hoe lang is ook afwachten.

Geplaatst: 05.11.2012

Ik heb een digitale camera via Pixmania besteld en geretourneerd omdat het niet beviel. Ik moest het retourneren naar een adres in Frankrijk wat ik ook al vaag vind. Koste ook extra veel verzendkosten. Daarna niets meer gehoord. Ik heb het op 25-10-2012 verstuurd. Ik heb erover gemaild maar kreeg en gestandaardiseerd mailtje terug in zeer krom Nederlands waar ik niet wijzer uit werd. Of het pakketje aan is gekomen is afwachten en of ik mijn geld überhaupt terug krijg moet ik nog zien. Ik zou niet meer bij pixmania kopen. Als het goed is en het bevalt is het goed maar moet je retourneren dat is het waardeloos. Hebben andere mensen hier ook ervaring mee?

Geplaatst: 02.11.2012

Via de site een Samsung televisie gekocht met Ci+, ideaal voor UPC dacht ik. Na levering een CI+ kaart aangevraagd bij UPC. Bij het instaleren kreeg ik een foutmelding. Direct gebeld met UPC, maar probleem bleef bestaan. Na twee keer bellen met Samsung blijkt dat men een Frans model levert, en dus niet alle functies in Nederland werken. Hierdoor onnodige hoge kosten gemaakt. Bij melding van de klacht kreeg ik direct een retourformulier. Echter heb ik weinig zin om de TV naar Frankrijk te sturen en dan maar afwachten wanneer ik mijn geld retour krijg. Ik ben van mening dat men gewoon volgens specificaties had moeten leveren. Een ander model leveren had een beter alternatief geweest. Kortom, informeer goed voordat je wat aanschaft bij Pixmania

Geplaatst: 26.10.2012

Ik heb bij Pixmania een Tablet besteld van Samsung met 3G functie, eenmaal afgeleverd bleek er op de tablet geen 3G functie op te zitten alleen WIFI. Heb meteen gebeld met de dure klantenservice. Medewerker van de klantenservice was erg onkundig en verwees mij meteen door naar Samsung?? Toen ik daar geen genoegen mee nam gaf de medewerker aan dat de tablet 3G ready is!?. Terugsturen kon: maar de informatie op de website klopt niet en spreekt zichzelf tegen. Terugstuurformulier bleek alleen geschikt voor Frankrijk. Nogmaals per mail contact opgenomen. Weer verwezen ze me door naar Samsung, ben helemaal klaar met Pixmania. Ik bestel best vaak online en ben eigenlijk altijd tevreden geweest. Maar bij Pixmania eenmaal nooit meer!! Koop hier dus niet, informatie op de website klopt niet. Waardoor je juist duur uit bent.

Geplaatst: 19.10.2012

Gisteravond net als vaker een bestelling geplaatst bij Pixmania. Helaas ging het betalen niet helemaal soepele waardoor ik in 1 x 2 bestellingen heb geplaatst en betaald. Na een vlot verlopend keuze menu en daarna een snel en goed gesprek met de klantenservice medewerkster werd 1 bestelling direkt geannuleerd. Dus prima in orde. het kleine minpuntje is het automatisch verzekeren van spullen en dat dit ook op de rekening komt.

Geplaatst: 14.10.2012

Ik heb laatst 8 producten besteld bij pixmania met een waarde van ongeveer 440,- ik heb 6 producten gekregen en de anderen zouden volgen. nadat ik een paar keer heb gemaild met de slechte klantenservice heb ik een mail ontvangen waarin staat dat zij geen informatie hebben en als ze dat hadden zouden ze me dat mailen. de 6 producten heb ik donderdag gekregen en inmiddels is het zondag en als die morgen avond niet binnen is neem ik contact op en wil ik het geld van de overige 2 producten terug. Verder is het een slechte website die door een paar amateurs worden geregeld. Er stond bij mijn product die nog geleverd moet worden dat die 11/10/12 op voorraad was. en als ik dan 's avonds kijk op die dag staat er opeens 15/10/12 inmiddels staat er: op voorraad en ik hoop dat ik mijn 2 pakketjes zo snel mogelijk mag ontvangen want ik kan nu niks met die andere 6 producten omdat ik die 2 ook nodig heb :( Slechte webshop dus. Sommige dingen krijg je zo geen probleem maar als je ergens op moet wachten moet je lang wachten met de nadelen van de slechte klantenservice. Ik heb me les wel geleerd! Nooit meer een aankoop bij pixmania.nl

Veel gestelde vragen

Is Pixmania betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Pixmania zijn er 117 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Pixmania operationeel

Pixmania is actief in de Witgoed en Electronica branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Pixmania

Lees op de website van Pixmania hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Pixmania.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Pixmania weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Pixmania sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Witgoed en Electronica branche.

Volgende

Pixmania

Pixmania is een grote, vanuit Frankrijk, opererende webshop die naar eigen zeggen marktleider is op het gebied van de online verkoop van consumenten electronica in Europa. Pixmania is inmiddels in 26 Europese landen actief.  Pixmania biedt tegenwoordig ook producten in de categorie ""Baby en Kind"" aan en in de categorie ""Wijn en Cadeau's"". Pixmania voert een aantal kortingscodes waarmee u korting krijgt op uw aankoop.

Alternatieve shops voor Pixmania

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Pixmania.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Logo BCC

BCC

234 ervaringen, 26 stemmen Lees ervaringen
321 ervaringen, 1 stemmen Lees ervaringen