Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Anderzorg ervaringen

3.00/5.00 - 2 stemmen, 20 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Anderzorg. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Anderzorg eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Anderzorg na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Anderzorg

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 27.11.2017

Onlangs wilde ik overstappen van huisarts. Daar veel huisartsen me niet aannamen omdat ik buiten hun regio woon heb ik mijn probleem bij Anderzorg voorgelegd. Nog diezelfde middag werd ik teruggebeld, ze had voor mij een lijst met huisartsen (die ik zelf ook al op internet gevonden had) die geen(!) wachtlijst zouden hebben. Daarbij beveelde ze mij 1 huisarts in het bijzonder aan gezien mijn huidige situatie. Dus direct naar betreffende huisarts gelopen om in te schrijven, blijkt dat ze een wachtlijst van ruim een maand hadden... Uiteraard dit terug gekoppeld aan Anderzorg, nu kwamen ze met de smoes dat ze niet met me konden communiceren omdat ze geen telefoonnummer van me hebben. Dus... wellicht gaat het betalen van alle rekeningen prima en zijn ze ook niet duur qua premie maar als je vraagt om (wachtlijst)bemiddeling, dan kan niks van deze club verwachten

Geplaatst: 11.04.2017

Echt mijn complimenten alle declaraties zijn binnen een dag geregeld!!! Had problemen met de sorgente die wou de voeding niet meer leveren. Anderzorg heeft het meteen voor me geregeld en waren er echt goed mee bezig ongelooflijk hoe klantvriendelijk ze zijn echt top!!

Geplaatst: 16.12.2013

Tot twee maand geleden tot tevredenheid,Maar wat ze me nu gedaan hebben woedend. Krijg ik in november een aanmaning die onterecht bleek te zijn.Nadat ik dit geregeld had bleek dat ze mijn man al 5 maand geen premie hebben berekend terwijl dit automatisch was. Kreeg te horen dat mijn man in Amsterdam zou wonen en op dat adres de premie betaald. Na info bleek het een fout van degene die die man in Amsterdam had ingeschreven op mijn man zijn naam.Kun je zeggen foutje sorry maar moet wel 5 maand premie in een keer ophoesten. Dan neemt u toch een afbetaling,s regeling Ja fijn zit je niet in de sores word je er wel in geholpen.Krijg ik een brief met excuses,en ja een vvv bon van 25 euro. Hopelijk werd zo de grote fout van hun kant een beetje vergeten. Nu mooi niet ga naar een andere verzekering, en zit met een afbetaling door hun. Anderzorg is voor mij een Grote zorg geworden.

Geplaatst: 22.11.2013

Helaas moet ik mijn mening herzien. Na een goede start, laten ze mij al jaren in de steek. Ze houden zich niet aan de zorgwet, vertragen geschillenprocedures bij de SKGZ en schuwen geen enkele leugen of bedrog. Wat eerst mooi leek, is inmiddels een nachtmerrie geworden, en door het onthouden van zorg, wordt mijn lichaam steeds slechter. Maar dat zal ze bij Menzis een worst zijn. Menzis: Niet ieder mens telt, alleen hun geld.

Geplaatst: 07.11.2013

Omdat ik voor de maand juli geen acceptgiro had ontvangen heb ik om anderzorg tegemoet te komen de premie a. 114,10 handmatig over gemaakt van de rekening van mijn vrouw onder vermelding van mijn naam en achternaam en de vermelding geen acc. ontvangen. Mijn vrouw heeft haar premie eveneens over gemaakt van juli 2013 d.m.v. de ontvangen acc. echter van haar girorekening zoals al jaren het geval is. (dus niet van de rekening die ik heb gebruikt. In september gedonder in de glazen, aanmaning van juli 2013 voor mij. Contact opgenomen en kopie bankafschrift gestuurd van de betaling. Reactie A.Z.: Ja meneer konden het bedrag niet thuis brengen dus afgeboekt op Uw vrouws naam. Ìk: maar waar is dan die betaling die mijn vrouw heeft gedaan in juli? dan is die premie dubbel betaald!! A.Z.: Gaat U n iets aan vertellen wij niet i.v.m. de privacy!!Ik: Oke stort het bedrag dan maar terug op die rek. van mijn vrouw maak ik het opnieuw over van mijn eigen rekening! A.Z. Nee meneer beginnen we niet aan gewoon betalen anders deurwaarders bezoek!! Totaal geen feeling met de klant dus niet geschikt voor deze handel!!

Geplaatst: 27.02.2013

Anderzorg voor mij hoor bevroren te zijn 50 graden onder de 0... Echt de slechte van de slechte zorg verzekering. Omdat ik in de schuldsanering ben, zit ik aan ze vast, maar wens keer op keer om de lotto te winnen, ben ik van ze af.

Geplaatst: 06.12.2012

Ben ook echt niet tevreden,ervaar wat andere mensen ook melden. Gelukkig nadert eind 2012 en stap ik over! Want en super slecht bedrijf,weg ermee!!

Geplaatst: 06.12.2012

Zeer maar dan ook zeer slechte ervaringen met Ander Zorg! Nooit meer!

Geplaatst: 20.12.2011

Zolang je geen kosten hoeft te declareren gaat het goed. Maar zodra je kosten gaat maken zitten er vaak addertjes onder het gras waardoor nét de kosten die jij declareert niet wordt vergoed (omdat er een andere code bijstaat). Dit heb ik met name bij de tandartskosten gehad terwijl ik hier extra voor verzekerd was. Nu toch na jaren overstappen naar een duurdere verzekering. Liever meer betalen zodat ik geen zorgen heb als ik zorgkosten moet maken dan dat ik dénk dat het goed geregeld is terwijl dit in de praktijk tegenvalt. Het chatten met een buddy lijkt handig, totdat je dieper op iets ingaat of het er niet mee eens bent. Dan word je afgekapt en eruit gegooid.

Geplaatst: 12.11.2011

Ik ben sinds 1 jaar klant bij Anderzorg en moet mijn complimenten geven. Alle declaraties zijn snel en correct uitbetaald en aan de transparante manier waarop ik inzage heb in mijn zorgkosten, mogen andere verzekeraars een voorbeeld nemen. En dat terwijl ik een relatief dure patiënt ben (en verhoudingsgewijs helaas ook zal blijven). Kortom een dijk van een maatschappij, die mij echt ontzorgt. (in tegenstelling tot mijn vorige verzekeraar die als slogan leek te hebben: Uw Zorg zal ons een Rotzorg zijn (i.p.v. Uw zorg is onze Zorg).

Geplaatst: 08.10.2011

Correctie: Opslaan chat is CTRL Alt/Print Screen

Geplaatst: 08.10.2011

Tip: Als je bewijzen wilt verzamelen mbt tot een klacht, zorg dan dat je je klacht uit via de chat met een buddy en niet via email!! Nadat je de chat hebt beëindigd, kopieër je deze chat (Alt/print screen) zodat je deze op je computer op kunt slaan. Ik heb dmv deze functie legio en nuttig bewijs van de klacht kunnen vergaren!

Geplaatst: 08.10.2011

Voordat AnderZorg een zelfstandig bedrijf was, nu gefuseerd met Menzis, ging alles fantastisch! Perfecte klantafhandeling etc. Ik was toentertijd geenszins van plan over te stappen naar een andere zorgverzekering. Maar na de Menzis fusie is het één drama mbt klachtenafhandeling. Ik heb zelfs 6 maanden moeten wachten op een nieuwe polis!! Bij de klantenservice is het één grote puinhoop. Ik heb dagelijks contact gehad middels de chat/email betreffende dezelfde vraag maar iedere'"buddy" had een ander antwoord paraat of was totaal niet op de hoogte van het klantenbestand. Dmv van een storing, zo werd mij medegedeeld, kon er geen maandelijkse premie worden ingehouden. Dit heeft bijna 7 maanden geduurd!! Nadat de storing was opgeheven, kreeg ik de volledige rekening over de niet betaalde premie onder mijn neus geschoven. Een betalingsregeling was mogelijk, uit eigen belang, zodat ik er een jaar en 4 maanden aan vast zou zitten. Ik heb dus van de betalingsregeling afgezien en betaal het volledige bedrag zodat ik in januari 2012 over kan stappen naar een andere ziektekostenverzekeraar. Ik zal me dit keer beter gaan verdiepen naar de gang van zaken mbt verschillende ziektekostenverzekeraars en daaruit zal blijken wie er het beste uit de bus komt. Internet is hierin een gepast medium ;-)

Geplaatst: 27.09.2011

Zolang je niet ziek wordt en alleen premie hoeft te betalen; prima verzekering ! Als je letsel hebt of ziek wordt, ontstaan de problemen; bij het aangaan van de verzekering werd bijvoorbeeld verteld dat een beugel volledig werd vergoed. Nu worden facturen ineens niet meer betaald en blijkt dat vergoeding tot 1000.- euro is voor de gehele looptijd van de verzekering. De rest van het jaar (zelfs van de looptijd van de verzekering) zijn alle facturen geheel voor eigen rekening. Onze dochter is in januari ernstig verbrand, heeft een maand in het brandwondencentrum gelegen dus daarna een machtiging voor taxivervoer voor onze dochter aangevraagd. Ineens wordt niets meer vergoed; blijkt de machtiging voor een half jaar te zijn ! Dus alles is voor eigen rekening totdat je een nieuwe machtiging hebt aangevraagd. Dat werd er niet bij verteld door Anderzorg. Nu nog afwachten of dit met terugwerkende kracht kan. De bezoeken aan het brandwondencentrum moeten natuurlijk gewoon doorgaan; 224,- voor een retourtje. Hoe moet je dit nog betalen?? Voor ons is dit een groot probleem. Medewerkers zijn meestal vriendelijk maar ik maak het ook mee dat je via de chat ronduit onbeschoft antwoord krijgt of dat de chat wordt verbroken door de medewerker. Overigens binnen de 10 minuten, langer mag een chat niet duren. Hier is echt goedkoop, duurkoop van toepassing als je de verzekering nodig hebt. De polisvoorwaarden zijn aangepast aan de premie; lage premie, minimale dekking,onjuiste voorlichting om je als klant binnen te halen. Tip: controleer zelf de polisvoorwaarden en toezeggingen voordat je met Anderzorg verder gaat.

Geplaatst: 28.01.2011

Ben verzekerd bij Ander Zorg en daar al drie jaar verzekerd, eerste jaren ok, nu een doffe ellende. Wijzigingen via eigen accont worden selectief doorgevoerd, reacties per email blijven uit. Laatse reactie na 6 dagen vanaf emaildatum. Prijs en voorwaarden zij goed, maar wellicht vanwege de grote toeloop van nieuwe verzekerden raken verzekerden van het eerste uur in de verdrukking. Men geeft toe dat er "problemen" zijn, maar voor de gevolgen (te late datum opgave/doorvoeren) wijzigingen zijn voor rekening en risiko verzekerde. Bij klachten vraagt men als bewijs de emailberichten, maar omdat er nergens een emailadres te vinden is heb ik gewoon van de contactpagina op de AnderZorg site gebruik gemaakt, lepe oplossing want voor deze berichten krijg je als verzekerde nooit een bevestiging via de emailclient en dus heb je nooit een bewijs. Ander Zorg prima voorwaarden en premie waardeloze afhandeling

Geplaatst: 28.01.2011

Inmiddels een reactie gehad. Alles inhoudelijk prima opgepakt en opgelost.

Geplaatst: 26.01.2011

Eind december lid geworden. was binnen 10 tellen geregeld. op 11 januari de polis gekregen. ik zag dat ik mijn kinderen apart had moeten aanmelden voor de extra module. Had ik vanuit de site niet begrepen. Probeerde op de site dit te wijzigen maar dat kan in 2011 alleen voor 2012. reeds 3 mails hierover gestuurd, waarna ik een zinnetje te lezen krijg dat ik binnen twee dagen bericht krijg. 14 dagen na het eerste mailtje nog steeds geen reactie. daarnaast vind ik 70 cent voor een minuut bellen erg veel. Prima las mailen lukt maar dat is dus blijkbaar geen optie.

Geplaatst: 23.11.2010

ik vraag me alleen af of je de recepten die je haalt bij de apotheek zoals anticonceptie of duclofinac eerst voor moet schieten ,of dat anderzorg de rekening betaalt en jij alleen een eigen bijdrage?

Geplaatst: 21.11.2010

Hoi hun respons is erg snel,je kunt ook chatten tijdens kantooruren,krijg je direct antwoord!!tevens de goedkoopste[op ZEKUR na,maar die hebben beperkingen] Anderzorg kan je praktisch overal terecht,ze gebruiken het netwerk van zorgverleners van Menzis waardoor ze bijna met iedereen een contract hebben zodat je niets hoeft vooruit te betalen en er goed vergoed wordt.

Geplaatst: 19.10.2010

Ik ben nu inmiddels al een paar jaar lid bij Anderzorg en ben erg content met hun. Ik heb nooit een betaling te laat ontvangen, of te laat een reactie op mijn vraag ontvangen. Wat ik erg prettig vindt is dat Anderzorg erg helder is over mijn eigen risico. Wanneer ik een eigen risico hebt gebruikt ontvang ik een overzicht met hoeveel eigen risico ik nog heb en hoeveel ik heb betaald. Aanrader, omdat de premie (voor mij als student) de laagste in Nederland is.

Veel gestelde vragen

Is Anderzorg betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Anderzorg zijn er 20 reviews achtergelaten en 2 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 3.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Anderzorg operationeel

Anderzorg is actief in de Verzekeraars branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Anderzorg

Lees op de website van Anderzorg hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Anderzorg.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Anderzorg weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Anderzorg sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Verzekeraars branche.

Anderzorg

Anderzorg.nl is een van de goedkoopste zorgverzekeraars in Nederland. Anderzorg, onderdeel van Menzis, biedt vier typen zorgverzekeringen aan tegen lage prijzen. De website biedt als contactmogelijkheid een chatfunctie met medewerkers aan. Vragen kunnen ook per e-mail en msn gesteld worden.

Alternatieve shops voor Anderzorg

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Anderzorg.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring