Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Ditzo ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Ditzo. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Ditzo eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Ditzo na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Ditzo

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 03.07.2013

Ditzo communiceert goed, niet overbodig. Ze zijn goed bereikbaar en de premie vind ik goed in deze tijd. Tot nu toe ben ik erg tevreden!

Geplaatst: 27.05.2013

Ik kan over de prijs van de ziektekostenverzekering niet klagen hoewel ik nu elders voor dezelfde prijs ben verzekerd. Helaas verzandde ik in een administratieve chaos waar ik heel 2012 last van heb gehad en zelfs tot nu toe nog last van heb. Na heel veel telefonisch en e-mail contact, stortingen en terugstortingen zijn de financiën nog niet afgewikkeld. Erger nog ze sturen ons nu zonder enige waarschuwing das-incasso op het dak. Daarnaast bleek onze jongste zoon door administratieve blunders een half jaar helemaal niet verzekerd! En dit jaar kregen we rekeningen mbt een nieuwe polis die we helemaal niet hebben afgesloten. Integendeel je snapt dat we alles hebben opgezegd. Advies: niet aan beginnen.

Geplaatst: 12.12.2012

Ik ben altijd een enorme ambassadeur van Ditzo geweest om hun unieke prettige aanpak. En nu heeft mijn grenzeloze vertrouwen in hen een eerste en meteen ongehoord zware deuk opgelopen. Verzekeringspremies over 2013 al in 2012 betaald, worden nog in het oude tarief belast van 9,7 ipv het nieuwe van 21%. Volgens afspraak nemen verzekeringsmaatschappijen niet het initiatief hiervoor en maken zij hier geen reklame voor en geven zij hier op verzoek van klanten invulling aan. Vandaag belde ik Ditzo met het verzoek mijn premies voor 2013 in 2012 te betalen. Ditzo kan hieraan niet meewerken, omdat dit niet in de administratietechniek van Ditzo past. Dat begrijp ik, ook Ditzo kon zo'n situatie niet voorzien. Maar desgevraagd heeft Ditzo hiervoor ook geen alternatief voor. En dat kan er bij mij niet in! Hoe kan de verzekeraar die klantgerichtheid wél altijd in daden toonde in plaats van in praatjes, klanten nu in de kou laten staan? En dan ook nog eens om interne reden?!

Geplaatst: 22.11.2012

Site om verzekeringen af te sluiten. Ditzo vraagt om het e-mailadres. Daarna moet dit bevestigt worden. Bevestigen: (herhaal e-mailadres) _ _ _ _ _ Hier is geen ingave mogelijk van het apestaartje. Als er bovendien aan de onderkant van de site verwezen word op "rode velden" moet ik als kleurenblinde passen. Ik zie het niet!

Geplaatst: 05.06.2012

Ga niet in zee met Ditzo als u probleemloos verzekerd wil zijn! Vanaf 1 januari 2012 bij Ditzo Zorg en dat was geen onverdeeld genoegen. Pas op 20 mei(!) de zorgpassen voor 2 pers. ontvangen. Daarvoor moest wel geklaagd worden op internet, want normaal kreeg ik geen reactie. Tevens konden wij niet inloggen op MijnDitzo. Diverse nieuwe wachtwoorden hielpen niets. Mijn vrouw zou een nieuwe activeringscode krijgen, beweerde de directeur in een mail op 16 mei en wel na ong. 10 werkdagen. Maar we moeten hem nog krijgen.... Omdat ik een gehoorstoring heb en geen telefoongesprek kan voeren, ontving ik van de directeur een email-adres. Daar ik maar niet ingelogd kon raken op MijnDitzo schreef ik exact mijn handelingen op, zodat men kon zien dat ik niets fout deed. Stuurde dat naar de directeur. Maar ontving nooit antwoord. Dan had hij dat mailadres dus wel kunnen houden! Enige maanden terug wilde ik een reisverz. erbij nemen. Omdat ik al twee verz. bij Ditzo had, zou ik korting krijgen. Maar ook hierbij werd ik door Ditzo niet herkend.... (hoewel ik dus al twee verz. bij ze had lopen!) De fouten liggen echt bij Ditzo. Toen ik mailde dat ik ze weer op internet bekend ging maken, kreeg ik een mailtje met een werkend ww. In een ander mailtje schreef de directeur dat hij binnen 14 dagen zou reageren. Je moet maar durven, als je je afspraak om na 10 dagen een activeringscode te sturen, helemaal niet nakomt. Ook mocht ik bellen van hem, terwijl hij me een mailadres had gegeven omdat ik juist niet kan bellen... Even later werd ik gebeld(!) terwijl men weet dat ik dat niet kan verstaan... Het is daar ronduit een grote puinhoop. Directeur Van der Schaaf komt zijn afspraken niet na. Mails worden niet beantwoord. Ik kon pas na 5 maanden bij mijn gegevens op MijnDitzo komen. Mijn vrouw kan nergens bijkomen omdat Ditzo de activeringscode niet stuurt. Alle premies worden wel stipt automatisch afgeschreven... Als de Directeur het slechte voorbeeld geeft, kun je van het personeel ook niet veel verwachten natuurlijk. Goede raad: men kan beter een andere Zorgverzekering nemen!

Geplaatst: 11.03.2012

Ditzo belooft 100% vergoeding voor tandarts tot het maximum verzekerd bedrag, in mijn geval €750, premie €24,50 per maand, nu komt Ditzo ineens met marktconforme tarieven, rekeningen boven deze tarieven moet je bijbetalen. Dit stond in december bij het afsluiten van de aanvullende tandartsverzekering niet op hun website. Dit is voor mij de eerste en tevens de laatste keer Ditzo, zo is dat (Datzo).

Geplaatst: 28.02.2012

dus kijk uit met ditzo zijn niet vertrouwen internet verzekeringen verkopen en voor internet verzekeringen wordt je vaak gewaarschuwd op tv

Geplaatst: 28.02.2012

slechte ervaring nu komt ditzo (dasincasso) op de proppen voor ditzo

Geplaatst: 28.02.2012

was auto verzekerd bij(ditzo) hun alles betaald op de laaste cent komen na half jaar met das incasso op de proppen ineenssssss ff betalen €13,00 op gelopen ff na half jaar €60,00 en nooit eerder schrijven gehad in het half jaar -oplichters vereniging das ik dacht dt ds was voor op lossen van problemen voor de mensen hanteren ook een eigen incasso bureau dus ze zijn niet enkel voor probleemen nee zakken vuller rij dat is (das) voor ditzo

Geplaatst: 03.01.2012

ik wilde me bij ditzo laten verzekeren denk je nu dat je er iemand aan de liojn krijg niet normaal sta al 20 min op iemand te wachten en nog niemand aan de tel zoek beter een ander zorgverzekering

Geplaatst: 31.12.2011

Prima verzekering. Nu 2 keer een kleine schade gehad en geen problemen ondervonden met de afhandeling. Netjes gemaakt door een door Ditzo geselecteerd bedrijf. Zonder zelf te betalen is alles prima opgelost.

Geplaatst: 27.10.2011

Ik paste op het huis van kennissen (die hun inboedelverzekering hebben lopen bij DITZO) i.v.m. hun vakantie. Omdat ik overdag werk, ondekte ik 's avonds dat er op de dag was ingebroken. Mijn laptop die ik op mijn logeeradres had achtergelaten was door de inbreker meegenomen. Procesverbaal, sporen onderzoek volgde en er waren braaksporen aanwezig,dus zou je denken dat de verzekeraar (DITZO) zijn verplichtingen nakomt, echter wil DITZO niet uitkeren omdat het gaat om een laptop, die neem je namelijk mee uit huis! Pas op, niet je inboedel verzekeren bij DITZO, want die hebben hele rare regels! Sieraden koop je bijv. om o.a. buitenshuis te dragen en die zijn niet verzekerd bij DITZO. Verzekeren moet een risico dekken, maar neem dan wel een betrouwbare verzekeringsmaatschappij.

Geplaatst: 23.06.2011

Ik heb zeer slechte ervaring mee met Ditzo, ze hebben wel de mooiste voorwaarden aan elkaar gepropt, maar daar komen ze echt niet na. Vooral als je bij de juridisch helpdesk van Ditzo terecht komt, mensen die daar zit zijn zo chagrijnig en prikkelbaar dat je niet verder hoeft te gaan. Ik was ook ingetrapt door de test van Consumentenbond, daarvan heb ik nog steeds veel spijt van. als het over de prestaties gaat, zal Ditzo zeker een van de slechtste zijn. Ze moeten echt een eigen Juridische Helpdesk opzetten of uitbesteden aan echte professionele rechtsbijstandspecialisten, maar niet inhuren van die derderangs en stelletje idioten van de Lextone Legal Services, deze mensen zullen op ten duur de ondergang van Ditzo betekenen.

Geplaatst: 10.11.2010

Zeer tevreden met Ditzo na total loss van mijn auto

Geplaatst: 31.10.2010

Stukken goedkoper dan hun moedermaatschappij ASR. ASR schaft de bonus malus beschermer af, maar bij Ditzo kun je niet zakken in je schade vrije jaren. 20 oktober op de website ingeschreven en de volgende dag al de groene kaart ontvangen! Via Mijn Ditzo kun je de polis en de polisvoorwaarden dowloaden en printen. Zeer duidelijke polisvoorwaarden, hherlijk.

Veel gestelde vragen

Is Ditzo betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Ditzo zijn er 15 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Ditzo operationeel

Ditzo is actief in de Verzekeraars branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Ditzo

Lees op de website van Ditzo hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Ditzo.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Ditzo weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Ditzo sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Verzekeraars branche.

Ditzo

Ditzo is een online verzekeraar die naar eigen zeggen breekt met de tradities in de verzekeringsbranche. Ditzo zet zich af tegen de grote instituten die zich naar eigen zeggen niet kunnen verdiepen in individuen zoals jij. Ditzo biedt naast verzekeringen ook diensten zoals pechhulp aan, waarbij u geen abonnementskosten betaalt en dus alleen betaalt wanneer u daadwerkelijk hulp nodig hebt.

Alternatieve shops voor Ditzo

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Ditzo.