Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Yves Rocher ervaringen

2.82/5.00 - 11 stemmen, 82 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Yves Rocher. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Yves Rocher eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Yves Rocher na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Yves Rocher

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

0/5.00 Geplaatst: 02.08.2021

ze gaven me het gevoel dat ik te min was

een jaar kwam ik maandelijks bij yves rocher te leuven voor een brazilian wax te laten doen maar ik voelde me nooit echt welkom en ik kreeg het gevoel dat ik te min was voor hun winkel/schoonheidsinstituut zeker de laatste keer dat ik langs ging dat is een week geleden de vrouw die mijn intieme zone heeft gewaxt negeerde mij als ik iets zei maar het ergste was dat ze me echt ik denk expres veel pijn deed dit door de was op te smeren en dan te lang wachten om het papier erop te leggen en dan nog eens extra traag te trekken en soms zelfs in, de helft even te stoppen met trekken en even te wachten... ik had heel veel pijn het voelde de dag erna precies of het een blauwe plek was...

Geplaatst: 10.05.2021

Al wel 40 jaar koop ik producten van Yves Rocher,nooit geen problemen gehad. Leuke verassingen bij de bestelling Ga zo door,tevreden klant?

Geplaatst: 07.05.2021

Parfum Clea gekocht,ik vond dat vroeger een heerlijke geur Zag vorige week dat het weer wordt verkocht,maar is niet meer de Clea van vroeger. Het lijkt er op maar anders,erg jammer. Die ik heb is een eau toilette maar ,deze vond ik vroeger sterker dan de parfum die toen ook bestond De geur is zachter ,vroeger rook je van verre hihi Maar niet slecht hoor,wel jammer Verder altijd dik tevreden over de producten

Geplaatst: 04.09.2020

onlangs een bestelling gedaan bij Yves Rocher, on line. mijn pakketje kreeg ik al na 2 dagen. alles verliep volgens wens. ik ontving zelfs een welkomscadeau, altijd leuk, omdat je niet weet wat het is. ik kan iedereen aanraden om kennis te maken met yves rocher. de producten zijn precies zoals ze omschreven staan op de site en in de folder. daar word ik blij van!!

Geplaatst: 17.06.2020

Heb vroeger altijd foldertje thuis gestuurd gekregen zouden jullie die weer willen sturen dank je wel

Geplaatst: 08.05.2019

Je kunt je bestelling volgen met je klantnummer en postcode “hoe gemakkelijk wil je het hebben” zeggen ze dan. Maar je klantencode kan je alleen vinden door contact op te nemen met de telefonische klantenservice ? hahaha. Of als je vorige bestellingen hebt gedaan alléén op die papieren factuur (niet in de mail) of op de post die je eventueel ontvangt. Ik was geregistreerd maar de oude bewoner ook en daardoor ellende gehad doordat die 2 klantnummers verward werden. Probeerde dat uit te leggen aan mevrouw Servicedesk maar die luisterde totaal niet. Zeer onvriendelijk te woord gestaan. Yves Rocher had voor mij potentie en heb er al een aantal keer besteld maar ga nu toch over. Geen zin in drama, wil gewoon mijn producten tijdig en vriendelijk ontvangen. 1 van de producten was trouwens ook niet leverbaar maar wel gewoon bestelbaar in de webshop. Daar word je totaal niet van op de hoogte gesteld maar moet je zelf achteraan nadat je na een week je spullen nog niet hebt. Nope. Voor mij gaat het echt over!

Geplaatst: 18.01.2019

Enorm tevreden over de YR producten! Prijs kwaliteit verhouding is prima. Ook goed dat gekeken wordt naar ingrediënten en waar mogelijk 'schadelijke stoffen' worden weggelaten. Fijn dat de producten nog altijd geproduceerd worden in Frankrijk en ingrediënten soms ook van Franse bodem zijn. Ik zou zeggen; YR ga zo door! Punt van verbetering: wellicht een goed idee om op de website de ingrediënten per product te tonen.

Geplaatst: 09.11.2018

Ik bestel al een lange tijd bij yves rocher, en de producten zijn altijd goed. Maar dan staat er bij je bestelbon dat je een cadeau te waarde van 50 euro krijgt. En wat krijg je antirimpelcreme. En dat terwijl ze mijn leeftijd weten, ik ben 19 jaar. Waarom houden jullie daar geen rekening mee. Dit is al de 2de keer. Dan moet je dat er ook niet neer zetten als je geen rekening houd met je klanten.

Geplaatst: 25.09.2018

Ik heb geen klacht over het product dat ik bestel. Dit bestel ik al jaren online en dat bevalt prima. Nu al dagen op rij heb ik geprobeerd om dit te bestellen echter ik krijg iedere keer een melding dat dit online niet lukt en dat ik moet bellen. Dit maar gedaan omdat ik het product graag wil hebben. Bij de telefoniste moest ik ineens het hele bedrag betalen terwijl het op de website voor de helft wordt aangeboden! Na uitleg van mijn kant krijg ik ineens een andere telefoniste aan de lijn zonder dat mij dit wordt doorgegeven...weer alles uitgelegd en nu krijg ik het product wel met 50% korting echter ik krijg nu geen cadeaus terwijl ze op de website bijgevoegd waren. Uitleg hierover krijg ik niet. Ik vind dit niet erg klantvriendelijk en heb de bestelling dan ook geannuleerd via email omdat ik steeds bozer ben geworden.

Geplaatst: 10.09.2018

Beroerde, onbeschofte service! En dát na 21 jaar vaste klant zijn! Een klacht ingediend en géén oplossing! Niks! De klanten die minder kopen vanwege niet toereikend budget bijvoorbeeld, krijgen ook minder aanbiedingen. Wanneer je men hier op aanspreekt in de winkel en je wordt doorverwezen te bellen naar "klantenservice", blijkt dit waardeloos te zijn en wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Je klacht wordt níet behandeld of véél te traag. Men is níet bereid je boodschap door te geven. Zeg dán niet dat het telefoonnummer klantenservicenr is. Dat houdt niét alleen bestellingen opnemen in. Zéér onbeschofte, onbegrip volle telefonistes die het nodig vinden in discussie te gaan en grof te worden! Lekker bezig Yves Rocher! Ik heb jullie inmiddels gemaild en in Facebook ook nog eens bericht. Dit zou worden opgepakt. Een reactie blijft uit???

Geplaatst: 20.08.2018

Omdat een telefonische bestelling van mij op onverklaarbare wijze niet doorgevoerd was en ik alle bescheiden had weggegooid (laatste keer dus ?) contact opgenomen met de klantenservice. Helaas konden ze me de trouwe klantencatalogus niet meer opsturen zodat ik ook de bestelde artikelen niet meer kon vinden. Toen ik aangaf dat er ook een product bij zat dat ik gratis mocht kiezen stelden ze voor om dat dan zonder kosten naar me toe te sturen. Kan ik de volgende keer wel weer een bestelling doen. Super verrast door het aanbod. Bedankt!

Geplaatst: 24.05.2018

Bestelling gedaan bij yes rocher.er was Een actie 1 product voor 1 euro flair18 code, bestelling dedaan en bevestiging ontvangen. Hierover nog gebeld wanneer het bezorgd werd dit zo vandaag geleverd worden Tot mijn verbazing echter Kreeg ik Een verzendbericht en daar stond de actie niet meer bij .gebeld word ook niet geleverd slechte Zaak vind ik dit is duidelijk een misleiding Naar de klant toe. Ditzelfde gebeurde bij mijn schoonzus en dochter. Gebeld hierover maar Krijg het niet heel klant ontvriendelijk

Geplaatst: 31.03.2018

ik ben al meer als 20 jaar klant bij Yves rocher en ben heel tevreden over de producten en de service van Yves rocher. alleen mogen er voor mij wel meer producten voor mannen bij komen. maar sommige producten zoals douche gels kunnen ook prima door mannen gebruik worden.

Geplaatst: 15.12.2017

Ik werk in de ouderenzorg en mijn cliënt vertelde al jaren en jaren heel erg tevreden te zijn over de riche crème, mijn collega beaamde dit en ik heb daarom een potje crème besteld en wat een goede crème is dit inderdaad. Yves rocher heeft er een nieuwe klant bij!

Geplaatst: 18.01.2017

Yves Rocher wil alleen "gemakkelijke" klanten. Ik heb ze een week geleden een email gestuurd en een lijst met mijn allergien. Omdat het bijna geen doen is om al die etiketten in de winkels te ontcijferen en de ingrediënten niet op internet te vinden zijn dacht ik om zo mijn informatie te krijgen. Er wordt niet eens geregeerd. Wat een waardeloos bedrijf en erg jammer

Geplaatst: 19.09.2015

Al meer dan 20 jaar klant bij Yves Rocher (mijn moeder was dat ook al) en ben een zéér tevreden klant! Soms heb ik mij "gewaagd" aan andere gezichtsverzorgingsproducten, ook hele dure maar ben toch weer teruggekeerd naar Yves Rocher. Ik heb een huid die best veeleisend is en mijn leeftijd (59) vraagt ook om de nodige verzorging, ik gebruik de producten uit de lijn "Riche Creme" en het is duidelijk aan mijn huid te zien dat het een goed product is. Natuurlijk moet je geen wonderen verwachten en door een creme denken dat je opeens 20 jaar jonger uit gaat zien, dat kan niet en als dat van een creme wordt beweerd is het onzin. Wat ik wel duidelijk merk, en mijn omgeving ook ziet, is dat verdere "aftakeling" van mijn huid door de "Riche Creme" wordt tegengehouden, dat mijn huid niet meer vaal en grauw uitzien maar vitaal en gezond van kleur, dat mijn huid goed gevoed wordt. Een paar keer telefonisch besteld (meestal via website) en ben vriendelijk geholpen door de medewerksters, gaven mij ook advies en antwoord op mijn vragen. Hoop nog ruim 20 jaar klant te blijven bij Yves Rocher, complimenten hoor!

Geplaatst: 25.06.2015

Ben vooral erg tevreden over de dag/nachtcreme pure-calendula! Waarom zou je een duurdere creme gebruiken als deze zo goed Bevalt! Ben tot nu toe een tevreden klant.

Geplaatst: 22.03.2015

Ben al heel lang vaste klant bij Yves Rocher. Producten zijn van goede kwaliteit, levering ook heel goed. Ooit een product kapot geleverd, kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. Zeer tevreden over zo'n goede service.

Geplaatst: 09.01.2015

Na een bezoek aan de website wat spullen besteld. Dag daarna uiteindelijk zelfs nog naar Rotterdam gereden omdat een geur die ik ook graag wilde (kreeg goede reviews en ik ben een parfumfreak...)niet meer online te bestellen was. In de winkel nog wel even het andere geurtje- wat ik dus al besteld had -geroken en jawel hoor...erg fijn! Laat nou bij levering (duurde erg lang) die geur er niet bij zitten....uit assortiment en of ik maar even iets anders wil uitzoeken bij mijn volgende bestelling...?! Hoezo De toon van het briefje had me moeten waarschuwen. De telefoniste die je 'te woord staat' bij het bellen van de klantenservice heeft een forse attitude en laat je niet uitspreken. Van enige coulantie is geen sprake, een grauw en een snauw kun je krijgen ik werd er zelfs gewoon boos door. Wat een houding, het is zo absurd dat je bijna denkt dat je voor de gek word gehouden. Maar nee, je word serieus afgeserveerd zonder enig gevoel voor wat dan ook. Ik geef niet snel mijn menig maar dit is buitenproportioneel slecht. Dat het product niet van de website wordt gehaald op het moment dat het er niet meer is vind ik al slecht, het is toch niet mijn fout dat ik heb betaald voor iets wat zij helemaal niet meer blijken te hebben. Maar als goedmakertje krijg je een telefoniste die je op brute wijze de mond snoert. Er zal vast iets achter zitten, misschien wel persoonlijk leed, maar daar wens ik als klant niet de dupe van te worden. Wat doet ieder ander bedrijf....die zorgen dat het er komt via een filiaal, is het niet links om dan rechtsom maar dat is relatief simpel op te lossen. Die parfum hoef ik inmiddels niet meer en ik ga er zeker niet weer een uur voor rijden!! Wat overblijft is het gevoel .... geschoffeerd door de telefoniste #nieuwe ervaring

Geplaatst: 07.11.2014

Ik ben zeer tevreden over zowel de producten als de service van Yves Rocher. De prijs/kwaliteit verhouding is prima en er werd direct een oplossing bedacht toen er wat misging bij een van mijn bestellingen. En ze hebben heerlijke acties altijd!

Veel gestelde vragen

Is Yves Rocher betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Yves Rocher zijn er 82 reviews achtergelaten en 11 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.82 uit een totaal van 5.

In welke branches is Yves Rocher operationeel

Yves Rocher is actief in de Gezondheid en Verzorging branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Yves Rocher

Lees op de website van Yves Rocher hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Yves Rocher.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Yves Rocher weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Yves Rocher sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Gezondheid en Verzorging branche.

Volgende
Ga naar website

Yves Rocher

Yves Rocher is een aanbieder van natuurlijke verzorgingsproducten zoals make up, parfums en gezichtsverzorgingsproducten. Alle producten van Yves Rocher zijn dan ook proefdiervrij. Yves Rocher biedt aantrekkelijke voorwaarden, zoals een niet goed geld terug garantie en gratis verzending van producten boven de €25.

Alternatieve shops voor Yves Rocher

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Yves Rocher.

1 ervaringen, 5 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring