Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Megagadgets ervaringen

1.00/5.00 - 5 stemmen, 29 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Megagadgets. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Megagadgets eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Megagadgets na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Megagadgets

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 12.01.2020

2 artikelen besteld, waarvan 1 beschadigd. Gemailed, zegt ene medewerker Tobias dat ik gelijk heb en vraagt of ik mijn geld terug wil of nieuw product. Ik vraag geld terug (16-12-2019), tot op heden geen reactie. Ook niet na een herhaaldelijke mail en 3e mail met als onderwerp 'klacht'. Laatste keer dat ik bij deze amateurs iets bestel.

Geplaatst: 02.05.2019

ga vaak naar deze webshop omdat ze elke week meerdere nieuwe gadgets hebben. al wat gevonden voor de juf van mijn zoontje, mijn zoontje zelf en sinterklaasavond. variabele gadgets. krijg ze altjid op tijd binnen als er geen storing is van postnl maarja dat is buiten hun macht. een belletje en ze lossen dingen vriendelijk op. webshop die erg aan te raden is.

Geplaatst: 23.10.2018

Twee producten besteld; zou donderdagmiddag bezorgd worden. Zonder kennisgeving werd het vrijdagmiddag bezorgd, met op de pakbon achter 1 van de 2 producten; op, teruggestort. Was voor een verjaardag op zaterdag. Nooit meer? Nu twee weken later en nog het geld niet teruggestort.

Geplaatst: 13.07.2018

tot nu toe niet betrouw baar

Geplaatst: 23.12.2017

leuke gadgets, ook iets besteld voor mijn zoon voor onder de kerstboom, helaas niks ontvangen nog, terwijl het wel ergens afgeleverd zou moeten zijn. nergens te vinden in ieder geval! Sneu voor mijn zoon. Geen kerstkado dit jaar...

Geplaatst: 09.05.2016

Slechte service. Product was in voorraad maar 2 werkdagen later bleek het product tijdens mijn bestelling opgegaan te zijn. Slecht georganiseerd... 1e keer dat ik iets wou bestellen, en zeker de laatste keer.

Geplaatst: 14.12.2012

het is een erg goeien winkel ik heb er een helikopter gekocht en binnen twee dagen was hij binnen erg goeien winkel dus

Geplaatst: 24.08.2012

Hele fijne website met een hoop leuke cadeaus. Ik heb er een aantal keren cadeautjes gekocht. 1 keer meegemaakt dat een product niet goed functioneerde maar dit was prima opgelost met de klantenservice.

Geplaatst: 09.11.2011

Ik ben heel tevreden over deze webshop. Ze hebben leuke spullen en de verzending is snel

Geplaatst: 15.08.2011

Ik bestel (bijna) altijd bij megagadgets als ik op zoek ben naar een leuk kado. Ze hebben leuke dingen en met de levering/service heb ik nog nooit problemen gehad. aanrader dus

Geplaatst: 17.04.2011

Leuke website! Ik heb net een pulp fiction portemonnee binnen gekregen voor mijn zoon.. echt originele cadeautjes hebben ze daar.

Geplaatst: 29.03.2011

prima website, al een aantal keren gadgets besteld. Ze hebben leuke dingen waar je soms niet veel aan hebt maar gewoon leuk om ye hebben :)

Geplaatst: 16.03.2011

Ik sluit mij aan bij Wilma. Ik had een Twilight turtle besteld en deze deed het niet. Geen idee of wij wat fout hadden gedaan of dat deze al niet goed werkte. Ik de klantenservice gebeld en ik kreeg gewoon een nieuwe opgestuurd en hoefde de oude niet eens terug te sturen.. Dat noem ik nou een goede service.

Geplaatst: 07.03.2011

ben ik het totaal niet mee eens Max want heb laatst een helikopter gekocht maar nadat me zoon er een paar keer mee gelogen had was die (niet eens van een hoge hoogte) op de grond gevallen. had de klantenservice gebelt en die vertelde mij dat ik het mocht terugbrengen of dat ik onderdelen kreeg om het zelf te doen. ben toch wel tevreden hoor

Geplaatst: 14.02.2011

Grappige producten, kan je ook ergens anders kopen. Koop hier niet! Hele slechte service, ruilen kan niet als je het product even hebt uitgeprobeerd!

Geplaatst: 09.02.2011

Vorige week nog een kado voor mijn moeders verjaardag bestelt op de website werd zoals gezegt binnen 2 dagen geleverd. Ben tevreden, goede service

Geplaatst: 31.01.2011

Ik heb goede ervaringen met deze webshop. Ik heb een aantal maal gadgets besteld bij megagadgets en elke keer is het goed gegaan. Ik raad deze shop dan ook zeer aan.

Geplaatst: 21.12.2010

Zeer slechte service. Paar weken geleden iets besteld. Zou de volgende dag geleverd worden. Alleen tot op heden nog niet ontvangen. Contact gehad met maar dan krijg je te horen dat pakketje onder weg is. Inmiddels is mijn pakketje zogenaamd al 3 keer onderweg. Daarnaast is het niet mogelijk om je af te melden voor de nieuwsbrief. De knop afmelden in de mail resulteert niet in het gewenste resultaat. Mail terug sturen naar klantenservice heeft ook geen zin. Doe jezelf een lol en bestel je spulletjes gewoon ergens ander dan komt het waarschijnlijk sneller binnen.

Geplaatst: 08.12.2010

Leuke producten en zeer geschikt voor cado'tjes voor vrienden en familie. Levering was de volgende dag binnen ondanks de Sinterklaas drukte, het maakte mijn surprise geslaagd!

Geplaatst: 07.12.2010

Ik heb juist hele goede ervaringen met de helpdesk. Er was iets fout gegaan bij TNT, ze hadden het product al opgestuurd maar ik had het nog niet ontvangen. Dus de klantenservice van megagadgets gebeld en zij gingen er gelijk achteraan. Bleek dat TNT mijn pakketje was kwijt geraakt en megagadgets heeft gelijk een nieuwe opgestuurd! zo hoort het

Veel gestelde vragen

Is Megagadgets betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Megagadgets zijn er 29 reviews achtergelaten en 5 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Megagadgets operationeel

Megagadgets is actief in de Witgoed en Electronica branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Megagadgets

Lees op de website van Megagadgets hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Megagadgets.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Megagadgets weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Megagadgets sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Witgoed en Electronica branche.

Volgende
Ga naar website

Megagadgets

Megagadgets.nl is een webshop gespecialiseerd in interessante gadgets. De gadgets kosten tussen de 8 en 50 euro en worden bij bestelling voor 15.00 de volgende dag nog geleverd. Megagadgets is actief in 9 landen en is in bezit van het Thuiswinkel Waarborg.

Alternatieve shops voor Megagadgets

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Megagadgets.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
0 ervaringen, 7 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring