Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Redcoon ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Redcoon. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Redcoon eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Redcoon na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Redcoon

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 14.09.2016

ik heb een hele slechte ervaring met jullie ik krijg ik krijg een rekening van 46.54 ik wee niet waar die van is heb 3x gebeld waar is het van dat gingen ze uit zoeken ze konden het ook niet vinden het enige wat jullie doen is er steeds een 10 bij doen en er geen andwoord op geven ik heb het nu maar betaald 66.54 maardat je geen andwoord krijg maar wel steeds een 10 euro ar ik vind het schandalig ik ga het ook nog in een twiet schrijven .

Geplaatst: 14.07.2016

Fein multimaster gekocht bleek bij ontvangst geen spanstift bij te zitten. Gelijk gemeld, na dagen klagen nog niks bekend wanneer ik het ontbrekende artikel krijg. Vind de levering van artikel vlot verlopen, communicatie daarna is zeer zwak.

Geplaatst: 07.01.2016

tweemaal toevallig pech gehad met de dirtdevil spider robotstofzuiger. beide keren een nieuw exemplaar terug gehad. geen gezeur, vriendelijk personeel, correcte service. Aanrader!

Geplaatst: 09.07.2015

Enkele weken geleden kocht ik een Philips Airfryer XL bij de firma Redcoon. Redcoon is een bedrijf waar ik al jaren klant ben omdat ze vaak de laagste prijs hebben. Omdat ik nooit een reclamatie had was ik tevreden, tot nu. Na één keer gebruiken bleek dat de coating van de binnenpan los liet. Ik heb dit meteen dezelfde dag bij de klantenservice van Redcoon gemeld, ik kreeg geen reactie. Na een week, er liet steeds meer coating los, heb ik het weer bij Redcoon gemeld, nu via een webformulier. Pas na enkele dagen kreeg ik een reactie van de klantenservice van Redcoon. Ik moest zelf maar contact met Philips opnemen. Furieus heb ik de klantenservice gebeld waar ik een arrogante dame aan de lijn kreeg. Haar letterlijke woorden waren:”Ik ga niets voor u doen, belt u zelf maar met Philips.” Pas nadat ik dreigde een klacht in te dienen zou ze het doorzetten naar de aftersales. De aftersales vroeg om een foto van de beschadigingen en het typeplaatje. Die heb gestuurd. Na drie dagen kreeg ik het bericht dat de foto niet duidelijk genoeg was, of ik een nieuwe kon sturen. Ik heb dat gedaan, ondanks het feit dat ik met inzoomen het typeplaatje zelf wel kon lezen. Inmiddels had ik een review geschreven op Kieskeurig.nl en naar aanleiding daarvan nam de reviewafdeling contact op. Of ik mijn aankoopbon kon sturen, dan gingen ze mijn klacht monitoren. Kennelijk is het te veel moeite die aankoopbon zelf uit je eigen systeem te halen! Ik heb dat gedaan en hen de gewenste informatie gegeven. Inmiddels meldde aftersales zich weer, dat ik toch echt zelf bij Philips moest zijn. Ik heb getracht Redcoon uit te leggen dat zij als verkopende partij hun verantwoording moeten nemen en dit voor de klant op moeten lossen. Ik heb gezegd in dit geval het apparaat terug te sturen en mijn geld terug te willen. Aftersales liet weten dat dit niet kon omdat(citaat):”.... het een hygiëne product betreft en dat mag niet geretourneerd worden. U heeft zelf bij ons aangegeven dat u het al hebt gebruikt.” Ik heb ze nogmaals uitgelegd dat een hygiëne probleem geen issue is in een consumentenkwestie en dat je een defect pas vast kunt stellen door het gebruik van het product. Inmiddels was ook de Review afdeling weer bij met lezen. Ik moet zelf contact opneemt met Philips, zij kunnen niets voor mij doen. Ik heb vervolgens Philips gebeld en hen gevraagd wie hier de kwestie met hen op dient te lossen, Redcoon of ik. Philips heeft mij zwart op wit (e-mail) aangegeven dat Redcoon de partij is die dit Op dient te lossen. Philips vindt het heel vervelend dat er zo met hun klanten wordt omgesprongen door een bedrijf als Redcoon en komt mij tegemoet met een oplossing, zo is mij toegezegd. Redcoon is een bedrijf waar je heel goedkoop elektronica kunt kopen, totdat je hen op garantie aanspreekt, dan zijn ze niet thuis. Ik zal bij deze webwinkel geen cent meer uitgeven. Hun klantenservice liegt en telefonisch kun je er een brutale mond krijgen. Redcoon is niets meer dan een dozen schuiver die graag je centen in zijn zak steekt, maar waar het woord service onbekend is. Overigens heb ik van Philips niets meer gehoord. Ik ga de zaak in handen geven van mijn rechtbijstand verzekering.

Geplaatst: 21.04.2015

Mijn ervaring begint op het verhaal hieronder van een ander te lijken. Vooralsnog duurt het bij mij iets minder lang maar er is te weinig actie of ik wordt in elk geval niet op de hoogte gehouden en zo verstrijkt dag na dag terwijl het product allang geleverd zou zijn. ""Donderdag 30 mei hebben we een vaatwasser besteld bij Redcoon. Elders was de vaatwasser iets voordeliger te verkrijgen maar de beloofde 24 uur bezorging gaf de doorslag om bij Redcoon te bestellen, we hadden de vaatwasser namelijk zondag 01-06 nodig. Vrijdagavond 31-05 kregen we telefonisch de mededeling dat de vaatwasser zaterdag 01-06 tussen 8.00 en 10.00 bezorgd zou worden. Zaterdagochtend echter werd geen vaatwasser bezorgd. Om 10.30 kregen we een telefoontje van de transporteur dat levering niet kon geschieden omdat men de vaatwasser niet had ontvangen van Redcoon. Afgesproken werd dat de vaatwasser dinsdag geleverd zou worden in de namiddag of avond. Dezelfde dag Redcoon gebeld en mijn ergernis gedeeld en gevraagd zo spoedig mogelijk de levering te regelen aan de transporteur. De dame van de klantenservice zei toe dat alles in orde zou komen en dat ik de levering dinsdag tegemoet kon zien. Dinsdag vroeg naar huis gegaan van het werk om de vaatwasser in ontvangst te kunnen nemen. Er werd echter geen vaatwasser geleverd. Woensdag Redcoon gebeld. Men zou het uitzoeken. Er werd beloofd dat ik de vaatwasser op donderdagavond of vrijdag zou ontvangen . Donderdag geen vaatwasser, vrijdagochtend geen vaatwasser. Voor de zekerheid Redcoon gebeld. De klantenservice gaf aan uit te zullen zoeken of de levering op vrijdag nog plaats zou vinden. Ik zou hierover snel gemaild worden. 2 uur afgewacht, en geen email ontvangen. Redcoon gebeld. Er was nog geen duidelijkheid. Vervolgens gevraagd om het telefoonnummer van de transporteur en heb zelf gebeld. Bij de transporteur 2 ½ uur !!!!!!! in de wacht gestaan. Toen ik uiteindelijk een medewerker van de transporteur aan de lijn had was het snel duidelijk waar het probleem zat. Afgesproken werd dat de vaatwasser zaterdag geleverd zou worden. Zaterdag 07 juni, eindelijk de vaatwasser. De levering binnen 24 uur werd een levering na 9 dagen en dat dankzij het feit dat ik zelf heb uitgezocht waar de fout zat. Wanneer men n.a.v. mijn eerste telefoontje had uitgezocht waar de fout zat dan had de vaatwasser dinsdag geleverd kunnen worden. Al met al een zeer negatieve ervaring met Redcoon. Van het begin af aan is de klacht niet goed opgepakt, zijn zaken niet uitgezocht. De dames aan de telefoon van de klantenservice doen loze beloftes. Wij zullen bij Redcoon nooit meer iets bestellen !!""

Geplaatst: 27.01.2015

Tv besteld bij redcoon. Na de bestelling las ik al deze verhalen en werd toch wat angstig. Gelijk een chat gesprek aangegaan met de klantenservice, ik werd gelijk ter woord gestaan dat de levering gewoon goed gaat. Mijn product had een 24-uurs levering, de dag erna in de ochtend werd dan ook gelijk mijn tv geleverd. Hele positieve ervaring dus!'n

Geplaatst: 01.10.2014

Hetgeen ik bij Redcoon besteld heb,is prima geleverd met een btw bon .Ik ben als klussenbedrijf tevreden over Redcoon

Geplaatst: 15.08.2014

Onlangs een Ereader gekocht waarvan de prijs mij heel erg gunstig leek.Teneinde er zeker van te zijn dat de prijs inderdaad klopte met de klantenservice gebeld die mij verzekerde ( na ruggespraak) dat de aanbieding klopte.Na een paar dagen kreeg ik een veel eenvoudiger versie dan de bestelde geleverd.Mijn klacht hierover werd afgedaan met ,een foutje in de advertentie! Na enige correspondentie de klachtencommissie ingeschakeld.Tot mijn grote verbazing was hierna alles in korte tijd geregeld en kreeg ik bestelde Ereader geleverd.Mogelijk had ik nooit de juiste persoon gesproken maar toen deze ingeschakeld werd was het snel geregeld.Mijn persoonlijke ervaring met Redcoon is zondermeer uitstekend te noemen want ik heb gedurende de 2 jaar dat ik klant bij hun ben nog nooit een probleem gehad

Geplaatst: 10.06.2014

Donderdag 30 mei hebben we een vaatwasser besteld bij Redcoon. Elders was de vaatwasser iets voordeliger te verkrijgen maar de beloofde 24 uur bezorging gaf de doorslag om bij Redcoon te bestellen, we hadden de vaatwasser namelijk zondag 01-06 nodig. Vrijdagavond 31-05 kregen we telefonisch de mededeling dat de vaatwasser zaterdag 01-06 tussen 8.00 en 10.00 bezorgd zou worden. Zaterdagochtend echter werd geen vaatwasser bezorgd. Om 10.30 kregen we een telefoontje van de transporteur dat levering niet kon geschieden omdat men de vaatwasser niet had ontvangen van Redcoon. Afgesproken werd dat de vaatwasser dinsdag geleverd zou worden in de namiddag of avond. Dezelfde dag Redcoon gebeld en mijn ergernis gedeeld en gevraagd zo spoedig mogelijk de levering te regelen aan de transporteur. De dame van de klantenservice zei toe dat alles in orde zou komen en dat ik de levering dinsdag tegemoet kon zien. Dinsdag vroeg naar huis gegaan van het werk om de vaatwasser in ontvangst te kunnen nemen. Er werd echter geen vaatwasser geleverd. Woensdag Redcoon gebeld. Men zou het uitzoeken. Er werd beloofd dat ik de vaatwasser op donderdagavond of vrijdag zou ontvangen . Donderdag geen vaatwasser, vrijdagochtend geen vaatwasser. Voor de zekerheid Redcoon gebeld. De klantenservice gaf aan uit te zullen zoeken of de levering op vrijdag nog plaats zou vinden. Ik zou hierover snel gemaild worden. 2 uur afgewacht, en geen email ontvangen. Redcoon gebeld. Er was nog geen duidelijkheid. Vervolgens gevraagd om het telefoonnummer van de transporteur en heb zelf gebeld. Bij de transporteur 2 ½ uur !!!!!!! in de wacht gestaan. Toen ik uiteindelijk een medewerker van de transporteur aan de lijn had was het snel duidelijk waar het probleem zat. Afgesproken werd dat de vaatwasser zaterdag geleverd zou worden. Zaterdag 07 juni, eindelijk de vaatwasser. De levering binnen 24 uur werd een levering na 9 dagen en dat dankzij het feit dat ik zelf heb uitgezocht waar de fout zat. Wanneer men n.a.v. mijn eerste telefoontje had uitgezocht waar de fout zat dan had de vaatwasser dinsdag geleverd kunnen worden. Al met al een zeer negatieve ervaring met Redcoon. Van het begin af aan is de klacht niet goed opgepakt, zijn zaken niet uitgezocht. De dames aan de telefoon van de klantenservice doen loze beloftes. Wij zullen bij Redcoon nooit meer iets bestellen !!

Geplaatst: 21.05.2014

Ik kocht enkele dagen geleden een prof.expressomachine namelijk een saeco ailuka deze machine kostte mij bijna 1400euro ,snelle service was na 4 dagen geleverd . Vol lof pakte we het uit, wat bleek geen Nederlandstalige handleiding,ik bel naar redcoon met de vraag of dit kan...ja hoor dat is normaal het is een Europees model kreeg ik te horen. Is België niet bij Europa? Ik vermoed zelfs dat dit verplicht is . Oké dan maar zeker alles zelf uitzoeken alsof je tijd zat hebt met een zaak . Va nmorgen vraagt de eerste klant koffie machine begeeft het al...dan maar weer is bellen naar redcoon krijg je te horen stuur het maar op kan wel tot 6 weken duren!!!hallo zeker moeten mijn klanten dan zes weken geen koffie drinken??? Wat een service voor mij geen redcoon meer!! Ook al ligt de prijs goed betaal ik liever wat meer voor goede service

Geplaatst: 18.04.2014

Heb een Tefal stoomgenerator gekocht GV 8330 5 bar en ben zeer tevreden over alles dus bestellen maar . Ben G

Geplaatst: 25.02.2014

op 15-02 mijn bestelling gedaan bij redcoon.nl na heel veel zoeken en vergelijken met andere winkels/websites tot de conclusie gekomen dat redcoon zon 40% goedkoper is. moest langer wachten in verband met spullen die geleverd moesten worden bij redcoon. op 22-02 een mail gekregen dat de bestelling verzonden was en op 25-02 de bestelling netjes binnengekregen. Hele positieve beoordeling over redcoon.nl

Geplaatst: 27.11.2013

ik heb een maandagavond een stoomstrijkijzer van Tefal besteld en betaald via ideaal en heb het woensdag ochtend ontvangen. Het is netjes geleverd, mijn eerste ervaring is goed

Geplaatst: 15.10.2013

redcoon is echt een heel slecht bedrijf. mobiel opgestuurd voor de reparatie en nu zijn wij 8 weken verder en nog steeds niets, terwijl het op de webstite van Redcoon een gemiddelde reparatie tijd wordt genoemd van 3a 4 weken!! Ze laten je niet eens de status weten van je mobile telefoon. Service is echt afschuwelijk bij redcoon.

Geplaatst: 01.10.2013

Prima ervaring kopen via redcoon. Keurige levering van de besteling en op het afgesproken tijd stip. En dit zowel voor kleine als ook grote pakketen. En dat alles ca 15% goedkoper als vergelijkbare sites. Ik ben dan ook zeer tevreden.

Geplaatst: 26.09.2013

Nu al reeds enkele bestellingen gedaan bij redcoon. Altijd hetzelfde probleem. De levering. Heel triestige affaire. Artikelen die op voorraad staan gemarkeerd zijn soms niet voorradig. Leveringen waar artikelen tussen zitten die niet op stock aanwezig zijn, worden uitgesteld. Hier krijg je niks van info over. Of moet je zelf contact opnemen. Bestellingen die te klein zijn worden soms tegengehouden, en geannuleerd. Opmerking, terugbetaling verliep vlot en correct, maar dit is ook het enige pluspunt dat ik kan opnoemen. Ze werken niet overzichtelijk, en geraken zelf er niet meer aan uit, hoe alles in elkaar zit. Heb bij mijn laatste bestelling, eerst rekeninguittreksel moeten overmaken als bewijs. Vervolgens zeggen ze dat ik moet meer betalen. Daarna krijg ik mail dat ze nog geen betaling hebben ontvangen. Begrijpe wie begrijpen kan. Dan na telefoontje die me een aardige stuiver koste, kwam alles dan in orde. Wel 2 weken half. Moeten wachten. Service is 0,0 , wat een verschil in vergelijking met een site als coolblue. Er wordt gevraagd bij redcoon naar je mening via formulieren. Misschien wordt het wel tijd dat ze ze beginnen lezen. Ik raad deze site aan niemand aan. Jammer voor redcoon, ondanks dat de prijs een sterk punt is bij hen.

Geplaatst: 12.09.2013

Waardeloos bedrijf. Prijzen zijn interessant maar de service zeker niet! PS Eye gekocht, direct op voorraad stond er op de website. Duurde 14 dagen voordat ik 'm in huis had. De PS Eye werd NIET geleverd in de originele blister verpakking van Sony, maar was los in een plastic zakje gepropt. Ook de bijbehorende software CD was NIET bijgeleverd. Geen aanrader - Ik koop hier nooit meer iets.

Geplaatst: 11.09.2013

Op basis van het geschetste beeld dat de levertijd 1-2 werkdagen is, heb ik een 4-tal WD RED schijven bij Redcoon gekocht. Dit was mijn eerste ervaring met deze webwinkel. Inmiddels 2 dagen verder en geen ander beeld dan dat de bestelling nog steeds op de verzendafdeling ligt. Na contact met Redcoon begrijp ik dat het begrip levertijd een andere betekenis heeft bij Redcoon. De 1-2 werkdagen gaan pas in op het moment dat het pakket de vezendafdeling verlaat.... In termen van de ECHTE levertijd betekent dit dus 3-4 dagen ipv 1-2 dagen! Als u binnen 1-2 werkdagen aan de slag wilt, is Redcoon niet uw webwinkel. Tenzij uiteraard Redcoon iets aan zijn verzendprocedures verandert....

Geplaatst: 06.09.2013

Samsung Galaxy Ace 2 NFC I8160 white op 18-08-2013 voor mijn vrouw besteld bij Redcoon. Levertijd per direct, maar werd aantal dagen langer. Scherm bleek defect. Kan gebeuren. retour gezonden. TNT is bij Redcoon blijkbaar erg langzaam, want pas na ruim 1 week nieuw toestel opgestuurd. In de mail bleek het gaan om,je raad het al, een "zwarte". Gechat met redcoon. Advies pakket weigeren. Binnen een week zou het nieuwe witte toestel er moeten zijn.0p 06-09 blijkt het geweigerde pakket nog steeds niet aangekomen te zijn !? Nooit meer Redcoon. Langzaam en slordig

Geplaatst: 29.08.2013

Ontevreden over afwijzen garantieregeling expressoapparaat. Was niet te repareren volgens erkend reparateur. Klantenservice redcoon adviseerde dat schriftelijke verklaring van deze reparateur volstond voor garantieregeling. Na insturen van die verklaring beweerde dezelfde klantenservice dat het apparaat zelf opgestuurd moest worden. Maar dat was inmiddels afgevoerd bij de reparateur. Dus dat kostte ons een paar honderd euri!! Waardeloze klantenservice.... Wilde ook niet in contact brengen met een leidinggevende. Mijn advies: doe geen zaken met redcoon!

Veel gestelde vragen

Is Redcoon betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Redcoon zijn er 412 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Redcoon operationeel

Redcoon is actief in de Witgoed en Electronica branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Redcoon

Lees op de website van Redcoon hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Redcoon.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Redcoon weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Redcoon sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Witgoed en Electronica branche.

Volgende

Redcoon

Redcoon is een webwinkel die in 7 landen actief is met de verkoop van (consumenten) elektronica. Redcoon heeft ruim 92.000 producten op voorraad, variërend van filters tot tuingereedschap. Redcoon biedt ook cadeaubonnen aan, waarmee naar eigen wens producten besteld mogen worden. Bij Redcoon kan met iDeal betaald worden.

Alternatieve shops voor Redcoon

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Redcoon.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring