Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Ulla Popken ervaringen

2.29/5.00 - 14 stemmen, 106 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Ulla Popken. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Ulla Popken eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Ulla Popken na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Ulla Popken

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

0/5.00 Geplaatst: 25.06.2021

nu op dit moment kut.

Had wat kleding gekocht deels gehouden en deels terug gestuurd.Ik ging betalen maar een foutje van mij teveel geld overgemaakt...Heb nu al 3 telefoontjes gepleegd om mij teveel geld terug te krijgen en telkens wordt er gezegd nog enkele dagen..want het komt uit duitsland..bullshit stort het terug..het is van mij...en kost geen enkele dagen..

Geplaatst: 12.05.2021

Kleding besteld. Kleding gehouden en een deel terug gestuurd. Gewacht op aangepaste factuur nooit gekregen ook geen herinnering maar wel ineens een aanmaning met extra kosten. Als ik de revieuws bekijk over dit bedrijf komen er veel van dit soort klachten binnen. Het zijn gewoon oplichters om het nog net geen dieven te noemen. Hier niet kopen noch online noch in de winkel dit soort criminele praktijken moeten gewoon gestopt worden.

Geplaatst: 25.01.2021

Ik heb laatst een traingsbroek online besteld en terwijl online een prijs stond van 15,99€ die van 30€ kwam,stond er op de bevestigingsmail 29,99€. Ik nam contact op met de klantendienst en in eerste instantie zou alles worden aangepast. Helaas,daarna was er eerst zogezegd geen bestelling en hoorde ik niets meer! DIT KAN TOCH NIET?! Was nochtans steeds tevreden over de producten in de winkels. Jammer genoeg zijn ze deze klant kwijt! Dit is misleidende reclame!

Geplaatst: 05.08.2020

Bij Ulla Popken in de winkels hebben ze een super service. Kleding besteld en in de winkel laten bezorgen! Daar op mijn gemak gepast en de keuze gemaakt wat het zou worden. Andere kleding wordt terug gestuurd en als de maten eventueel niet goed zijn worden er nieuwe maten besteld. De dames in de winkels doen echt heel veel moeite voor de klanten,super vriendelijk! En het is altijd gezellig winkelen bij ze....

Geplaatst: 21.07.2020

Klantonvriendelijke behandeling in Venlo en en 3 x dit doorgegeven te hebben aan het hoofdkantoor na 11.5 maand nog steeds geen verontschuldiging. Had 10 minuten tijd nodig om 2 regenjassen te passen. kleur stond me niet. Verkoopster zei toen, je wilt toch een regenjas of niet? Daarna legde ik de regenjassen op de tafel en kwam er een andere verkoopster aangelopen die bezig was met een vrouw in een rolstoel die met badkleding bezig was (wat tijd kost) Deze verkoopster zei tegen me : Mevrouw, uw 10 minuten zijn om, u kunt nu wel gaan! Wist niet wat ik hoorde, heb dit doorgegeven aan het hoofdkantoor maar ook daar totaal geen reakties meer, waardeloos, ik ben zo kwaad, ik zal er Nooit meer iets kopen, slechte service en lomp

Geplaatst: 20.07.2020

koop al jaren kleding online ,geen probleem. maar sinds dit weekend kom ik niet meer op de verkoopsite. wat is er veranderd?

Geplaatst: 30.04.2020

Leuke kleding maar duur en de kwaliteit niet best

Geplaatst: 19.03.2020

Ik vind het spijtig dat Ulla Popken de maat 42/44 ziet als een maatje meer. Het meeste van hun kleding is echt niet geschikt voor mensen met echt een maatje meer. De shirts zijn te kort voor ons al vallen ze bij de modellen langer dan in werkelijkheid, hoe kan dit ? Wat mensen met een maatje meer willen : mode ontworpen door mensen met een maatje meer, niet door mensen met maat 38. Wij willen graag meer instapbroeken, iets langere shirts en sweaters en vooral mooie v-halsen, smal maar dieper dan ze nu zijn. En dan de lingerie, mensen met maat 50 of 60 hebben echt geen beha nodig met cupmaat C of D, en aub geen wit of huidskleur, wij willen ook graag badpakken met een grote cupmaat !! Misschien eens een enquete houden ??

Geplaatst: 02.03.2020

helaas is mijn ervaring bar slecht. Ik heb een jas gekocht van honderddertig euro. niks aan de hand maar na 1,5 maand liet de voering los. ik gebeld werd netjes opgelost. helaas heb ik vandaag weer moeten bellen. niet tot een oplossing kunnen komen omdat het al een keer opgelost is. maar ik heb het wel over een jas van honderddertig euro. ik kon de jas terug sturen maar of ik mijn geld terug kreeg kon hij niet beloven. Het zal me niks verbazen dat ik een of ander broekie van achtien aan de telefoon had. Want volgens mij had hij zelf geen benul waar hij het over had.

Geplaatst: 02.03.2020

Ik heb in de black friday periode een jas bestelt. Verder niks aan de hand. Helaas ging na 1,5 maand dragen de voering op een plek kapot. Ik de klantenservice gebeld en de oplossing aangeboden gekregen dat ze de kosten van de kleermaker zouden vergoeden. Helaas vandaag weer moeten bellen omdat de jas weer kapot is maar dan aan de andere kant. Krijg ik een een of andere sukkeltje aan de lijn. Waarbij ik het idee had dat hij niet wist waar hij het over had. En kort samengevat konden we niet tot een oplossing komen. Omdat ze al eerder een klacht van die jas hadden opgelost. Ik kon de jas wel terug sturen maar of ik daadwerkelijk mijn geld terug krijg kon hij niet beloven. Een jas van honderddertig euro die in een kleine drie maanden kapot is gegaan. Ik heb dus echt een flinke kat in de zak gekocht.

Geplaatst: 02.03.2020

heel jammer dat als iemand een tweede keer met een klacht over hetzelfde artikel komt. Dat er niks meer aan gedaan mag worden. Ik heb echt een kat in de zak gekocht van honderddertig euro.

Geplaatst: 01.11.2019

een paar maanden geleden een rode broek gekocht, volgens het label mocht ik deze op 30 graden wassen in de wasmachine. Dit heb ik gedaan en ook enkele en alleen deze broek, geen andere kleding erbij. De broek kwam goed uit de was. Toen ik daarna een witte was ging draaien , kwam de hele witte was er gekleurd uit. nl. roze. Het duurde enkele wassen met extra witsel erbij om deze was te herstellen. Deze broek had ik nooit in de machine mogen wassen. Op het label stond, dat dit wel mocht. Ik koop geen gekleurde broeken meer bij Ulla Popken. Deze broek was in China gemaakt. Het label was niet duidelijk en niet goed weergegeven. Deze felle kleuren kunnen eigenlijk niet in de wasmachine

Geplaatst: 23.09.2019

Ook ik ontvang mijn geld van een geretourneerde bestelling maar niet terug. Het is nu al anderhalve maand later. Op mijn eerste email een antwoord gekregen maar op 2e mail niet. Nu 3e mail gestuurd.

Geplaatst: 11.09.2019

Ik. kocht een tankini rond 20 Augustus in de winkel, niet online, Na een week vakantie was het plastic gedeelte waar het bandje vast zit achter, afgebroken. Ik liep een dag rond met maar een bandje vast. Hele slechte qualiteit. Wie gaat plastic gebruiken ipv metaal voor dames met zware borsten. Niet kopen dames.

Geplaatst: 01.09.2019

Ik heb een bestelling geplaatst eind juli, op 7 augustus het pak ontvangen. Na het passen heb ik 6 kledingstukken teruggezonden, waarvan ik 3 wou ruilen. Zoals vermeld op de website heb ik een mail gestuurd wanneer het pak op de post zou gaan en zou ik een mail krijgen wanneer die toegekomen is.. Maandag 12 augustus verzonden met Bpost naar het adres in Luik. Reeds 1x getelefoneerd (duur) en 2 mails gestuurd dat ik nog geen ontvangstmail gekregen had. Antwoord : uw pak is nog niet in behandeling. Ook geen info of het pak al toegekomen is ! We zijn vandaag 1 sept. en ik wacht nog. Zal ik ooit mijn geld terugkrijgen, ik heb betaald met Paypal. Spijtig, een 10tal jaar terug heb ik ook besteld langs de webshop en ook items geretourneerd en alles verliep heel vlot. Vanaf nu bestel ik nooit meer bij de webshop.

Geplaatst: 09.08.2019

Op 23 juli j.l. heb ik via de webshop van Ulla Popken uit de zojuist ontvangen catalogus een jurkje voor mijn echtgenote besteld en betaald via iDeal. Anderhalve dag later, op 25 juli, ontvang ik via e-mail bericht, dat het jurkje niet meer leverbaar is door de grote vraag. Ik verzoek daarom onmiddellijk per e-mail om de bestelling te annuleren en het aankoopbedrag plus verzendkosten terug te storten op mijn bankrekening. Later die dag ontvang ik van Tatjana, een medewerkster van de Klantenservice, per e-mail het verzoek om mijn bankrekeningnummer door te geven. Dit laatste heb ik de volgende dag, 26 juli, gedaan in een bijlage van mijn antwoordmail. Op 1 augustus ontvang ik van Latoya, een andere medewerkster, het verzoek om op mijn bankrekening na te kijken of ik het aankoopbedrag al had ontvangen. Dat bedrag zou namelijk al door iDeal op 23 juli automatisch zijn teruggestort. Woordelijk schrijft zij: "Het artikel was helaas niet meer leverbaar waardoor het is geannuleerd, destijds heeft u deze bestelling per IDeal betaald. Wanneer er een artikel niet meer leverbaar is of een artikel zou retour komen vind er een automatische terugbetaling plaatst door IDeal. Kunt u voor ons nagaan of dit bedrag inmiddels in goede orde door u is ontvangen van IDeal omstreeks 23-07-2019. In afwachting van uw reactie verblijven wij." Ik had inmiddels al enkele keren mijn bankrekening gecheckt, maar daarop absoluut géén retourbetaling aangetroffen. Dit schreef ik via de "Beantwoorden"-knop in de retourmail aan de Klantenservice. Kort daarna ontving ik bericht, dat mijn e-mailbericht niet kon worden afgeleverd.....! Dus besloot ik de Klantenservice maar te bellen! Ik heb het hele verhaal nogmaals uitgelegd aan ene Natasja. Men zou de zaak onderzoeken en ik zou er nog bericht over ontvangen. Twee dagen later ontvang ik een nieuwe e-mail van Latoya met de volgende inhoud: "Wij komen terug op het gesprek van 01-08-2019. In verband met privacy gevoelige informatie blijven de bank gegevens alleen bij IDeal bekend. Wij kunnen dus niet inzien van welk rekenin nummer u destijds de betaling heeft afgerond. U weet waarschijnlijk zelf het beste met welk rekeningnummer u destijds de betaling heeft gedaan. Dit rekeningnummer gebruikt IDeal uiteraard ook om de terugbetaling te voldoen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd." Daarmee is kennelijk voor Ulla Popken de kous af. Ik ben maandag 5 augustus naar mijn bank gegaan en de bankmedewerker heeft vervolgens met mij geconstateerd dat het aankoopbedrag niet op mijn rekening is bijgeschreven. De volgende opmerking van de bankmedewerker vond ik opmerkelijk. Hij zei, dat iDeal een manier is om via een tussenpersoon betalingen te verwerken, maar dat hij zich niet kon voorstellen dat iDeal toegang heeft tot de voorraadadministratie van een bedrijf. Een AUTOMATISCHE terugbetaling door iDeal acht hij daarom uitgesloten. Volgens hem moet door menselijke interventie een opdracht tot terugbetaling worden gegeven. Hij raadde mij aan om nogmaals de zaak te laten uitzoeken. Later die dag heb ik de Klantenservice nogmaals gebeld en kreeg Tatjana aan de lijn. Ik heb aangedrongen op spoedige terugbetaling en zij zou daarover met de boekhouding contact opnemen. Sindsdien is het stil....... Ik heb mijn lesje geleerd. Als ik in de toekomst iets via internet aanschaf, gebeurt de betaling via creditkaart in verband met aankoopverzekering, maar dat zal NOOIT meer bij Ulla Popken zijn!

Geplaatst: 29.06.2019

Ik kan gewoon niet meer inloggen na herhaaldelijk e-mails verzonden telkens te horen krijgen dat het nu wel lukt . Maar helaas altijd keurig betaald en zomaar niet meer in kunnen loggen wel o900 maar niet te betalen. Dus willen jullie geen boekjes meer Vriendin heeft zelfs nog gebeld meneer zei bestel nu maar mijn vriendin zei kan niet omdat ze eerst nog even wil kijken hij zei ok Ik maak het in orde maar helaas .....schandalig zo ga je niet Met mensen om Johanna

Geplaatst: 11.06.2019

Op 29 mei een kostuum en hemd besteld , Maar de verkoopster heeft de bestelling niet doorgegeven Als je dan naar klantendienst belt moeten voor betalen en ze houden u aan de lijn

Geplaatst: 06.05.2019

ik raad iedereen af hier nog iets te kopen..... na mijn bestelling alles keurig betaald via de bank en daarvan ook een bankafschrift aanwezig . Nu krijg ik nog regelmatig aanmaningen over deze betaling , dus telefonisch uitgelegd , later een kopie bankafschrift gemaild en nog blijven ze aanmaningen sturen , met telkens een hoger bedrag nu mijn rechtsbijstand ingeschakeld om van deze rare winkel af te komen . triest dat het zo gaat ….

Geplaatst: 24.04.2019

Ik ben een nieuwe klant en heb 13 dagen geleden een bestelling gedaan. Levertijd 3-5 werkdagen en de shirts die ik bestelde waren voorradig. Pas 2 dagen geleden een mailtje gekregen dat 1 van de 2 shirts verzonden zou worden. Vandaag maar eens met de klantenservice gebeld. Het zou allemaal mijn fout zijn. Ik had niet goed gezien dat de Levertijd een aantal weken zou zijn en ik moest begrip hebben omdat de spullen uit Duitsland kwamen. Na telefoongesprek opnieuw op de artikelen gekeken en, tja: ik bleek het wel goed gezien te hebben. Het was beter geweest als deze zaak hier eerlijk en open over geweest was. Tenslotte is het wel de bedoeling dat de klant van tevoren betaalt. Ik vind dit niet meer van deze tijd hoor. Slechte service en een telefoniste die bijgewerkt moet worden.

Veel gestelde vragen

Is Ulla Popken betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Ulla Popken zijn er 106 reviews achtergelaten en 14 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.29 uit een totaal van 5.

In welke branches is Ulla Popken operationeel

Ulla Popken is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Ulla Popken

Lees op de website van Ulla Popken hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Ulla Popken.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Ulla Popken weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Ulla Popken sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Volgende
Ga naar website

Ulla Popken

Ullapopken.nl is een online postorderaar die mode aanbiedt in de maten 42 t/m 60. Ulla Popken betekent volgens de oprichters ""chique mode voor dames die op hun uiterlijk letten."". Ullapopken.nl verkoopt onder andere jurken, pantalons, jassen, kousen, nachtgoed, accessoires en sport- en badmode.

Alternatieve shops voor Ulla Popken

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Ulla Popken.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
1 ervaringen, 1 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring