Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Baby-walz ervaringen

3.00/5.00 - 3 stemmen, 58 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Baby-walz. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Baby-walz eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Baby-walz na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Baby-walz

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 26.04.2016

Erg slechte zaak!! Een boot en een duplo vliegtuig besteld. Beiden verpakkingen waren aangebroken en de boot was zelfs kapot. De boot was al eerder teruggestuurd, want de verpakking bestond uit een gesealed zakje. Het vliegtuig was voor de helft al aangebroken. Wij bestellen hier nooooooit meer wat. De vele negatieve reviews op de diverse sites over dit bedrijf kloppen. De enkele positieve zullen wel van medewerkers zijn.

Geplaatst: 13.02.2016

Nog nooit ben ik zo "opgelicht" door een bedrijf. Product van 150,- bij jullie besteld, na drie weken niet binnen gekomen. Ik bellen bellen bellen, niemand die mij verder kan helpen en word van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk krijg ik een mail dat m'n pakket kwijt is, of ik hem nog wil hebben. Pakket werd dus opnieuw verzonden. Deze komt 2 weken later netjes binnen, product helaas niet wat ik ervan verwacht en dus terug gestuurd. Na drie weken WEER geen bevestiging ontvangen niks. Ben nu al twee weken elke dag met jullie aan het bellen en weer krijg ik nergens antwoorden op. Uiteindelijk krijg ik van de week een mail waarin mijn klantenoverzicht zou staan, geen overzicht te vinden in deze mail.. SLECHT! Ondertussen hang ik net weer op van een heel kwaad telefoon gesprek want er is nog steeds niemand anders waarmee ik kan worden doorverbonden die mij meer kan vertellen, ik moet maar weer mailen. Jullie snappen zelf wel dat dit echt niet zo werkt, onklantvriendelijk! NOOIT MEER IETS BESTELLEN OP DEZE WEBSITE. Ondertussen lopen de telefoon kosten ook lekker hard op zo, die zitten ondertussen rond de 50 euro. Belachelijk!

Geplaatst: 21.01.2016

echt mijn slechtste ervaring ooit met online bestellen. Je zou tegenwoordig toch verwachten dat dit niet meer nodig is. Allereerst staan de maten in de maattabel niet duidelijk aangegeven en heb ik dus een verkeerde maat besteld. Vervolgens krijg ik te horen dat het wel 2 weken kan duren voor mijn product er is en dat is dus te laat! Telefonisch onbereikbaar. Wou dat ik al deze slechte reviews eerder had gelezen, want dan had ik hier nooit iets besteld. Jammer, want heb het product echt snel nodig voor mijn gezondheid en niet voor fun.

Geplaatst: 22.05.2014

begrijp alle slechte reacties hier écht niet! vorige week donderdagavond een pakje besteld. op maandag een track&trace code ontvangen en vandaag reeds in de bus! zonder problemen en betaling nadien met factuur. ik ben zeer tevreden en kan het alleen maar aanraden. snelle verzending en goede service,want had op vrijdag een mailtje gestuurd met de vraag wanneer het ongeveer zou worden geleverd en kreeg direct een antwoord! bovendien nog een mooie korting ontvangen van 10 euro!

Geplaatst: 10.01.2014

Ik heb zojuist iets besteld bij babywalz alleen de revieuws erna gelezen! Maak me erg veel zorgen of hij wel aankomt Iemand ervaring? Wel bevestiging en track en tracé ontvangen maar er staat verzending word klaar gemaakt door afzender... Groetjes

Geplaatst: 10.01.2014

Vanwege vaknantie anderhalve week van te voren zwembroek besteld. Na 5 werkdagen gebeld, werd me verteld dat normaliter het broekje op tijd zou binnenkomen ( binnen 5 a 8 werkdagen). Dag voor vertrek nogmaals gebeld met onvriendelijke medewerkster die me doodleuk vertelde dat het toch minimaal 10 werkdagen kost voor het artikel vanuit duitsland hier zou zijn. Dat is toch echt te laat. Nu nog hopen dat mijn geld terug gestort wordt...

Geplaatst: 19.10.2013

Bijzonder misleidende folder: prijs blijkt alleen geldig bij bijstelling van meerdere exemplaren. Dat staat er in kleine letters bij. Van de bestelde produkten was er een direct kapot. Service is er dan niet. Bij een wat late betaling volgt geen herinnering maar direct kosten (en niet gering, 3,50!). Dan wordt wel betaald maar blijven de dreigbrieven komen omdat de administratie klungelig is. Dat was eens maar nooit meer.

Geplaatst: 30.09.2013

Heb een walkietalkie besteld via de site en de levertijd is veel te lang. Ruim twee weken! De site liegt over de status van het pakket waarin wordt gezegd dat het pakket verzonden is. Via de link waarin je de status van het pakket kunt volgen staat dat het in voorbereiding is voor verzending. Dus nog helemaal niet verstuurd. Ik zal dan ook nooit meer iets via Babywalz bestellen en zal dit iedereen ook afraden.

Geplaatst: 11.09.2013

Ook ik heb een slechte ervaring met dit bedrijf, artikel zou binnen een week geleverd worden volgens de site. Niet dus! Drie keer gebeld en alledrie de telefonisten zijn niet behulpzaam en niet vriendelijk. Weten helemaal niks en blijven maar herhalen dat een levering echt veel langer duurt dan 1 week. Het is niet mijn gewoonte maar heb uiteindelijk het gesprek maar afgebroken want het werd steeds onaardiger. Eerste en laatste keer dat ik bij Babywalz iets bestel.

Geplaatst: 14.07.2013

Babywalz! wat een k*t bedrijf!! Het is echt een ramp als je iets bij hun besteld!!

Geplaatst: 09.07.2013

Bestelling geplaatst ter waarde van 500 €, 2 weken later nog steeds niks gekregen. Klantenservice gebeld, maar meneer had blijkbaar absolut geen zin om mijn probleem op te lossen. Hij heeft gewoon in de midde van mijn zin de telefoon opgehangen!!?? Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Wat mij betreft mogen ze hun spullen houden. Daar bestel ik nooit meer.

Geplaatst: 25.06.2013

Slechter dan slecht!!! Vorige maand €112,93 overgemaakt via ideal. Bestelling nooit ontvangen. Met babywalz gebeld, zij beweren geen bestelling te hebben ontvangen maar houden wel het geld!?! Beloven mij elke keer terug te bellen, maar helaas gebeurt dit niet.. Vertrouwen is er dus niet (meer) in deze site. De bank heeft bewijs gestuurd dat Babywalz het geld heeft ontvangen. Maar nog verlenen zij geen enkele service om dit goed uit te zoeken. Het heeft nog een staartje! Noooit meer doen wij een bestelling via deze site!! Dus u bent gewaarschuwd :)

Geplaatst: 21.06.2013

Ik heb helaas ook een slechte ervaring met Walz. Prijzen zijn wel ok, maar de service en de verzending van de goederen is echt dramatisch. Als wij bijna 6 euro voor een verzending dienen te betalen verwacht ik eigenlijk dat het pakket uiterlijk binnen 2 dagen in huis is. Je krijgt de dag na de bestelling wel een melding dat het pakket klaar staat voor verzending, maar na 2 weken heb ik het nog steeds niet binnen. Ook is PostNL ook niet betrouwbare pakketdienst.

Geplaatst: 05.06.2013

ik had een combie kinderwagen op 27-05-2013 besteld via babywalz wat ook op voorraad was op de site te zien en een mailtje gekregen dat de bestelling in orde was en dat dit binnen twee weken zou geleverd worden heb wel voor accepgiro gekozen om te betalen. toch na een lange anderhalve week gebeld over de levering ze waren erg vriendelijk en hebben me het track en trace nummer gegeven zodat ik kon kijken op post.nl wannneer er ongeveer zou geleverd worden en vandaag 05-06-2013 en ook nog binnen de beloofde levertijd heb ik mijn product binnen gekregen. Alles was compleet en in orde dus ben erg tevreden over het bestellen, en de mensen die er werken die me hebben geholpen zo ver ze konden waren erg behulpzaam en vriendelijk. dus snap de vele slechte recensies niet zo goed over baby-walz waarschijnlijk schrijven de mensen die alleen een slechte ervaring ermee hebben gehad wat natuurlijk jammer is. Want bij mij is alles verlopen hoe het moest verlopen.

Geplaatst: 05.04.2013

Ik sluit me aan bij de andere reviews. Ik bestelde een autostoel via de website en kreeg hier een bevestiging van. Bij bestelling stond de stoel op 'leverbaar binnen een week'. Na een week gebeld of ze konden aangeven wanneer de stoel geleverd zou worden. Bleek dat deze uitverkocht was en niet meer geleverd zou worden. Hier geen bericht van gekregen, was ook niet mogelijk volgens de telefoniste. Er was nog een andere kleur 'leverbaar binnen 2 weken' en op mijn vraag of deze dan wel geleverd kon worden kreeg ik geen duidelijk antwoord. Ik moest over twee weken dan nog maar eens bellen of deze geleverd kon worden. Ik zou geen nieuwe bevestiging krijgen en de levering moest ik maar afwachten, daar kon ik ook vantevoren geen bericht over krijgen. Het kwam eigenlijk neer op: 'waarschijnlijk kan deze stoel over twee weken geleverd worden, maar dat weten we niet zeker en u moet maar afwachten wanneer deze geleverd wordt.' Wat een waardeloze service. Enige geluk is dat ik had aangegeven per acceptgiro te willen betalen en ik niet ook nog eens mijn geld met terug zien te krijgen. Ik raad heel erg af om hier te bestellen.

Geplaatst: 04.04.2013

Ongeveer 10 keer artikelen besteld. Altijd levering op tijd, uitgebreid assortiment speelgoed & co, vooral winterkleding is veel keus. met acceptgiro betalen is mogelijk. afhandeling klachten; geen enkel probleem.

Geplaatst: 03.04.2013

Eerste en laatste keer hier iets besteld. Levertijd op de website klopt niets van. Op status e-mails wordt niet gereageerd. Dit bedrijf is niet van deze tijd.

Geplaatst: 19.03.2013

Ik heb goede ervaring met Walzkids. Vorig jaar besteld binnen een week binnen. Ik heb na de vakantie pas betaald. Jammer dat er zoveel negatieve reacties zijn. Gelukkig zijn er ook wel goede ervaringen.

Geplaatst: 14.03.2013

Ik heb een buggy besteld. Deze stond geadverteerd als leverbaar binnen 1 week. Het duurde in totaal 2 weken voordat hij binnen kwam. Natuurlijk was het de verkeerde kleur. Nu blijkt dat het nog 4 weken gaat duren voordat ik de juiste kleur heb ontvangen nadat ze de buggy hebben ontvangen. Alles bij elkaar kan ik dan aankijken tegen ongeveer 7 weken levertijd. De medewerkers die me te woord staan zijn sarcastisch en kortaf. Niemand denkt mee en het enige wat ze wel steeds kunnen zeggen is dat waar mensen werken fouten gemaakt kunnen worden. Bij mij blijft alleen hangen de vraag waarom niet baby-walz de gevolgen mag ondervangen van de fouten van haar medewerkers. Waarom moet dat per se de klant zijn? Conclusie: waardeloze dienstverlening, sarcastische personeelsleden. Afrader!!

Geplaatst: 18.02.2013

Alstublieft niet van niet van babywalz kopen ik kreeg na een week een verkeerd artikel opgestuurd die heb ik netjes teruggestuurd, ze zouden binnen 2 weken juiste artikel opsturen maar na 6 weken niets ontvangen. Ik heb vele malen gebeld en veel stress geleden. Niet doen alstublieft als u uw gezondheid en uw gezin lief heb!!

Veel gestelde vragen

Is Baby-walz betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Baby-walz zijn er 58 reviews achtergelaten en 3 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 3.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Baby-walz operationeel

Baby-walz is actief in de Baby & Kleuter branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Baby-walz

Lees op de website van Baby-walz hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Baby-walz.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Baby-walz weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Baby-walz sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Baby & Kleuter branche.

Volgende

Baby-walz

Baby-walz.nl is een online postorder bedrijf dat zich richt op zwangere vrouwen en baby's. Bij Baby-walz.nl wordt onder andere  zwangerschapsmode en baby mode verkocht. Ook producten zoals shampoo's en speelgoed voor baby's zijn op de website te vinden.

Alternatieve shops voor Baby-walz

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Baby-walz.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring