Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Heine ervaringen

2.08/5.00 - 12 stemmen, 188 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Heine. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Heine eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Heine na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Heine

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

0/5.00 Geplaatst: 18.08.2021

slecht

Heel klant onvriendelijk bedrijf! Als ik telefonisch informeer, of de artikelen die ik verstuurd had op 24 juli jl krijg ik een kort afgemeten antwoord, en heel erg vaag allemaal! Slecht kwaliteit aan kleding.

Geplaatst: 28.05.2021

Veel te lange levertijd en slechte service! Op 15 februari een blouse besteld, deze was niet op voorraad maar zou 4 weken later geleverd worden. Op 20 april een mail ontvangen dat er medio mei artikel geleverd kon worden. Vandaag 28 mei nog niets geleverd en geen mail ontvangen dat er opnieuw een vertraging zou zijn. Gebeld met klantenservice: nemen geen initiatief, ze geven de informatie door aan een interne afdeling en heb je de keuze dat ze doorgeven dat je je geld terug wilt of dat je zelf na ongeveer 3 werkdagen belt of mailt om te weten te komen wanneer je het artikel geleverd gaat worden. Dus ook hier moet jij er als klant achteraan. Volgens medewerkster klantenservice mogen zij geen klanten terugbellen en gaf geen reden waarom klant niet teruggebeld kan worden, behalve dan \"dat ze dat niet mogen doen\". Kost hen natuurlijk geld, nu betaalt de klant de telefoonkosten en hoeven ze niet bij te houden dat er een klant teruggebeld moet worden, scheelt weer administratie. Service betekent dat je als bedrijf anticipeert op zaken ( tijdig een mail stuurt over de gang van zaken en initiatief neemt om een bericht/ telefoontje te plegen naar de klant). Met een te late levering heb ik al eerder ervaring opgedaan bij dit bedrijf maar gaf ik ze nog het voordeel van de twijfel. Nu het artikel na ruim 3 maanden nog niet geleverd is en er geen zicht is op wanneer dat wel het geval zou zijn ben ik inmiddels helemaal klaar met Heine. Ik ga hier nooit meer wat bestellen.

Geplaatst: 15.04.2021

Op 2 maart heb ik een deurmat bij #Heine-shop besteld met een levertijd van één week. Inmiddels zijn we ruim vijf weken verder en is de mat nog steeds niet geleverd! We hebben vervolgens maar besloten de bestelling te annuleren. Het meest balen wij ervan dat Heine niets van zich laat horen. Wij voelen ons als klant niet serieus genomen. Zo ga je niet met je klanten om. Zo'n slechte service hebben wij niet eerder meegemaakt. Ongelofelijk dat een dergelijk bedrijf überhaupt nog bestaansrecht heeft. Dat recht heeft Heine-shop voor ons compleet verspeeld. Ondertussen wachten wij alweer geruime tijd op de retournering van ons geld. Bezint eer gij begint!

Geplaatst: 10.04.2020

Vandaag voor de zoveelste keer contact gehad met de klantenservice van dit bedrijf. Had een salontafel besteld en ze hebben de helft maar geleverd. Een stapel hout waar je geen tafel van kan maken. Tot 3x toe gehoord dat ik het tweede deel van de bestelling maar moet afwachten. Ze stelden voor het pakket te retourneren. Ik heb aangegeven dat ze die stapel hout zelf maar weer moeten komen ophalen. Ze bestellen vervolgens zelf een nieuwe tafel om de levering toch na te komen. ( moet je wel weer wekenlang wachten...) zeggen vervolgens dat jij die hebt besteld en maken vervolgens nog een rekening voor je op. Ze zeggen dan dat je nadat ze het eerste deel van de levering hebben opgehaald en de nieuwe tafel is geleverd je wordt gecrediteerd. Belachelijk gewoon, maar volgens Heine is dit de procedure! Ik heb maar 1 tafel besteld en vooruit betaald. Aan de telefoon bij de klantenservice wordt je inderdaad als een hond behandeld. De mevrouw aan de telefoon geeft geen enkel bevredigend antwoord. Ze weet niks! Gevraagd om door te verbinden met een leidinggevende. Natuurlijk krijg je die niet! Geen naam, geen nummer en niet willen doorverbinden. Ik heb de hele order afgeblazen. Gevraagd om binnen 24 uur mijn geld terug te storten. Dat doen ze niet. Om administratieve redenen moet je dan 4 weken op je eigen geld wachten. Mijn advies: Bestel hier nooit! Dit bedrijf komt geen enkele afspraak na! Naar je centen kun je waarschijnlijk fluiten.

Geplaatst: 02.06.2019

Slecht. Men is respectloos in het naleven van de privacy wetgeving en negeert de mails om een catalogus niet meer te willen ontvangen. Telefonisch word je ronduit als een hond te woord gestaan en weet men niet hoe mensen te woord te staan en hanteert men leugens om ergens onderuit te komen terwijl het mailverkeer wat anders zegt. Recht van verzet indienen en zolang deze oneerbiedige van Duitse afkomstige marktpartij geen fatsoen en respect toont reclameren en vooral geen aankopen bij doen.

Geplaatst: 28.05.2019

Waardeloos bedrijf. Leveren niet op tijd, terwijl artikel op voorraad was. Klachten worden niet begrepen en zeker niet correct afgehandeld. Aan de telefoon bemerk je een taalbarrière met de medewerk(st)er. Wij kunnen een chronologische volgorde van de mails en telefoontjes hier weergeven. Dit zou een enorm lang verhaal worden. Wel hebben wij het volgende advies : links laten liggen dit bedrijf.

Geplaatst: 16.02.2019

Ik heb het gehad met Heine. Verzendkosten worden in rekening gebracht, ook al retourneer je de zendin volledig. Aan je klantaccount is geen touw aan vast te knopen vanwege interne boekingen. Maanden na je laatste bestelling krijg je ineens een aanmaning, vanwege niet betaalde verzendkosten. Vervolgens opgehoogd met een boete. Nadat ik bezwaar heb gemaakt, wordt de boete “uit coulance” kwijt gescholden. Nu, een maand later, wacht ik nog op het geld... waardeloos!

Geplaatst: 15.02.2019

Heine stuurt ondanks verzoeken om ermee te stoppen, nog steeds ongevraagde post, reclame en catalogi. Op allerlei formele manieren aangegeven dit niet te willen. Wordt volkomen genegeerd. Respectoos. lappen AVG aan hun laars.

Geplaatst: 10.10.2018

Zoals bij andere reviews ook al vermeld staat, is de levering slecht. Ik had een vest besteld, daarbij stond vermeld dat deze direct leverbaar zou zijn. Echter, lange tijd na mij bestelling en betaling, had ik het vest nog steeds niet ontvangen. Na 2(!) telefoontjes bleek dat het geld was terug gestort en dat het vest er niet was...? Zonder mail, zonder uitleg, kortom een knudde bedrijf.

Geplaatst: 07.09.2018

De nieuwe folder ontvangen: hoere breimode. Menen jullie dut nou echt? Een aanfluiting voor de corrector!

Geplaatst: 10.08.2018

Dramatische Levertijd Proces & Service! Op 30 juli een bestelling geplaatst, artikelen waren allemaal op voorraad. Op 31 juli bevestigd de (gebrekkig Nederlands begrijpende/sprekende) klantenservice van Heine dat mijn bestelling is verwerkt en binnen 10 werkdagen zal worden afgeleverd. 10 werkdagen!!! Dit stond niet vermeld op de site! Niet echt van deze tijd meer. Ik bestel nml wel vaker iets in Duitsland, maar dat heb ik altijd uiterlijk met een paar werkdagen in huis!!! Inmiddels is het 9 augustus, dus 10 dagen later, en heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik vraag de klantenservice vervolgens naar de status van mijn bestelling. Als antwoord krijg ik een e-mail met een bestelbevestiging van exact dezelfde artikelen als op 30 juli alleen nu met besteldatum 9 augustus?!?! Ik informeer vervolgens de klantenservice dat ik niet nogmaals dezelfde artikelen wens te bestellen, maar gewoon wil weten waar mijn bestelling van 30 juli blijft. Als antwoord krijg ik excuses, ze zijn mijn bestelling van 30 juli min of meer kwijtgeraakt. Maar deze bestelling staat nu wel echt klaar voor verzending. :( Dus weer 10 dagen wachten!!! We zijn straks al met al bijna een maand verder. Dan is de zomer voorbij. En laat het hier nou net om zomerjurkjes gaan! Deze bestelling gaat dus ook direct retour. Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat ik mijn geld terug krijg. Gelukkig betaald met creditcard. Voortaan bestel ik weer bij Wehkamp, Bijenkorf etc. Gewoon netjes alles de volgende dag in huis en de gehele afhandeling en klantenservice wel zoals het hoort! Voor mij nooit meer Heine, jammer want ze hebben best leuke spullen!

Geplaatst: 21.06.2018

slechte ervaringen!! half maart een bestelling geplaatst van 2 bij elkaar horende sets. 1x blouse, vest en broek en 1xbroek en 2 blouses. na 3 weken vest ontvangen, na 6 weken bijpassende blouse van de nog resterende zaken (inm. eind juni !!) keer op keer bericht dat de zending later verstuurd wordt, nu te verwachten eind juli...…. nog uitzoeken hoe ik het resterende kan annuleren want de lol is er nu wel af.

Geplaatst: 15.03.2018

Ben vele jaren klant geweest bij HEINE en altijd met veel plezier. Maar uit principe bestel ik er niets meer. Heb ooit een keer een bestelling gedaan en alles geretourneerd. Kreeg in mijn vakantie een mail dat ik een bedrag moest overmaken en kon niet goed uitzoeken waar dit over ging. Dacht in mijn klantoverzicht te zien dat alles op 0 stond. Een aantal weken later kreeg ik opnieuw een herinnering en waren de verzendkosten verdubbeld. Gebeld met HEINE of het klopt dat als je niets houdt van een bestelling dat je dan toch verzendkosten moet betalen. Medewerker gaf aan dat dit inderdaad het geval was. Zelfs na jarenlang veel gekocht en gehouden te hebben wordt hier niet naar gekeken. Voor mij dus ook geen HEINE meer uit principe.

Geplaatst: 15.11.2017

Ik heb één keer eerder een bestelling geplaatst en ontvangen bij Heine en dat was in één woord perfecte service en perfecte kwaliteit het ging om een iets langer klassiek model blazer mantel van wol tot zo,n beetje kuitlengte. Een hele mooie kwaliteit mantel die heerlijk warm zit en ook heel mooi afkleed dus wat ze beschrijven op de website wat betreft de kleding dat ze zich onderscheiden van andere postorderbedrijven daar ben ik het helemaal mee eens, echt top kwaliteit, vandaar dat ik nu ook opnieuw kies voor Heine als het er echt om gaat dat ik iets aparts zoek dan wentel ik mij tot maar één en dat is Heine. Nu deze keer wil ik er graag een korter model wollen mantel bij bestellen, is weer eens wat anders en daarbij ga ik uit van dezelfde perfecte kwaliteit als de lange mantel die ik al eerder bij hun besteld heb en ik ben daar ook helemaal niet bang voor dat dat helemaal goed gaat komen. Voor mij is Heine een topbedrijf met topkwaliteit en een top service. Zo doorgaan Heine, echt mooi en kwalitatief gezien exclusieve kleding.

Geplaatst: 06.06.2017

hoor net van een medewerkster dat ik een schuld zou hebben van €28.88 van niet betaalde retour zendingen, ik heb nooit geweten dat je dat moet betalen. ook heeft men mij er niet op gewezen dat je dat verplicht bent. ik ben al jaren klant bij heine en heb uiteraard al het nodige terug gestuurd dan zo het bedrag toch veel hoger zijn of is dat iets van kort geleden dat dit in is gevoerd. het probleem is eenvoudig, ik ga gewoon naar de winkel en als iets niet past of niet bevalt hang ik het weer terug in het rek, simpel toch ! daaaaaaaaaaaggg heine.

Geplaatst: 15.03.2017

Ik vind de leveringsvoorwaarden van Heine bedroevend slecht. Als je een bestelling wilt terugzenden, dan moet je daarvoor kosten betalen. Daarover ontvang je dan geen bericht; Je moet er zelf maar achter komen dat je een bedrag verschuldigd bent. Hoe? door op je account te kijken. Dat had ik nooit aangemaakt. Onbegrijpelijk. Dat doen andere bedrijven beter. Daarom wil ik geen klant meer zijn van Heine.

Geplaatst: 09.09.2016

De klantenservice van Heine is totaal niet behulpzaam! Ik had per abuis een pakketje t.w.v. €105 van een andere webshop aan hen geretourneerd en vroeg hen deze danwel terug te sturen danwel door te sturen naar de juiste webshop. Heine is echter totaal niet bereid moeite te doen, letterlijk werd gezegd: Wij hebben hiet geen inzicht in en kunnen niets voor u betekenen. (inclusief de spelfout). Mijn pakketje is dus gewoon achterover gedrukt en ik kan € 105 door de toilet spoelen...

Geplaatst: 06.03.2014

Een meubel bestelling geplaatst. Nu 2 maanden later nog niets ontvangen? Ik had al goederen uit die serie elders gekocht. Nu is mijn huis half af en kan ik fluiten naar mijn bestelling. Helaas heb ik dezelfde goederen elders ( op internet) niet gevonden, dus kan het nergens anders bestellen!! Heine werkelijk WAARDELOOS...

Geplaatst: 14.02.2014

Heb ik drie bestellingen gedaan dan komt er een bericht dat ik cht op een bon heb van 10 euro op een nieuwe bestelling terwyl ik drie bestellingen heb gedaan,die ik nog niet heb ontvangen .Ik ben al lang vaste klant en dan zou het wel zo sportief zyn om die 10 eur vanmyn bestelling af te halen,en niet als je de bestelling al hebt gedaan .mvg Fenny de Roode

Geplaatst: 03.10.2013

Heine en retourneren :. 3/9 een bestelling geplaatst,kreeg de (3 stuks) kleding in 1 grote doos bezord.Pasvorm was niet geweldig dus stuur ik de doos met daarin de ( 3 stuks) retour afzender.Tot zover gaat alles goed maar dan.....23/9 krijg ik een mail van Heine " Een retour bij ons aangekomen van ( 1 deel). Ik neem tel.cont.op met de "klantensevirce" met de vraag ..hoe kan het zijn dat ik 3 st.retour stuur in 1 en dezelfde doos en dat er maar 1 deel is aangekomen ? Na een vaag antwoord dat het ong.6 weken duurt voor alles retour is wordt het contact verbroken door de bijna onverstaanbare "servicemedewerkster".Service van Heine is tegenwoordig goed knudde.

Veel gestelde vragen

Is Heine betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Heine zijn er 188 reviews achtergelaten en 12 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.08 uit een totaal van 5.

In welke branches is Heine operationeel

Heine is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Heine

Lees op de website van Heine hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Heine.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Heine weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Heine sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Volgende
Ga naar website

Heine

Onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen van Heine lees je hier. Reageer ook op de ervaringen van andere bezoekers. Bezoek regelmatig deze site om op de hoogte te blijven over de webwinkel waar je een aankoop wilt doen. Bepaal zelf wat je van een webwinkel vindt en laat andere dit ook weten. Klik hieronder op de groene of rode knop om een aankoop te doen bij Heine.

Alternatieve shops voor Heine

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Heine.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring