Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Vimodos ervaringen

3.86/5.00 - 7 stemmen, 7 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Vimodos. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Vimodos eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Vimodos na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Vimodos

Schrijf in het Nederlands, gebruik GEEN woorden in hoofdletters, blijf beleefd! Schrijf geen herhaling op om te voldoen aan de 140 karakters! Reviews die niet voldoen aan voorgaande en ongepaste reviews worden geweigerd.

Geplaatst: 14.06.2013

K** webwinkel! 3 dagen geleden schoenen besteld en nog steeds niks binnen gekregen. Dus ik de klantenservice bellen voor een track en trace code, maar die kon alleen gegeven worden als het pakketje was verstuurd. Er was nog genoeg op voorraad. Ik wacht nog 2 dagen en anders storten ze het geld maar lekker terug. Niet bestellen!!

Geplaatst: 13.06.2013

Ik had uggs besteld bij vimodos , ik was heel tevreden tot ik een keer in de ochtend ze aan wou trekken en om mijn voet erin te krijgen hield ik de achterkant vast , ineens scheurde heel de achterkant los en lag het losse stukje op de grond dus.. ik een mail gestuurd met foto toen moest ik ze opsturen na een paar dagen kreeg ik een mailtje dat ze de uggs gingen ' repareren ' ik was al benieuwd hoe ze dat zouden gaan doen. 1 tot 2 weken later kreeg ik ze terug, vandaag dus, en ze hebben het losse stukje er gewoon aangenaaid ik vind dit echt niet normaal en ik vind niet dat dit kan. Ik zou hier in ieder geval nooit meer uggs bestellen.

Geplaatst: 21.12.2012

Weet iemand of ze ook op zaterdag bezorgen?

Geplaatst: 20.10.2012

Heb 3 broeken en schoenen gekocht. Wat aan de dure kant, maar wat je ziet, wordt ook geleverd, mooie kwaliteit. Winkel staat vanaf heden bij mij op favorieten. In know time geleverd en geen enkel problemen met retounering zonder kosten aan verbonden. Top hoor.

Geplaatst: 03.11.2011

Leuke kleding bij Vimodos. Echt kwaliteit, maar idd wel best duur. Maar dat weet je gewoon als je merken koopt. Niet duurder in ieder geval dan bij anderen, maar wel echt snel geleverd. En fijn dat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Ik kom zeker terug:)

Geplaatst: 19.09.2011

Vimodos is een topwebshop. Ik kreeg mn trui 2 dagen later geleverd, lekker snel. De prijs was wel wat hoog, maar ja dan heb je ook wat!

Geplaatst: 23.08.2011

Goede online shop voor kleding van oa. Diesel. Ik heb hier de Diesel Jeans Krooley gekocht voor 140 euro en binnen 2 dagen droeg ik hem, nog voor het weekend :). Hij staat erg leuk. Ik raad iedereen Vimodos aan om bij te bestellen! Snel, gemakkelijk en gewoon goede service.

Veel gestelde vragen

Is Vimodos betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Vimodos zijn er 7 reviews achtergelaten en 7 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 3.86 uit een totaal van 5.

In welke branches is Vimodos operationeel

Vimodos is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Vimodos

Lees op de website van Vimodos hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Vimodos.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Vimodos weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Vimodos sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Vimodos

Vimodos is een overzichtelijke webwinkel waarin zowel dameskleding als herenkleding wordt verkocht. Vimodos verzend alle producten op de dag van de bestelling, indien de bestelling voor 17.00 wordt geplaatst. Daarnaast wordt alles gratis verzonden en kunnen bestellingen, indien ze niet bevallen, gratis teruggestuurd worden.Vimodos hanteert een 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Alternatieve shops voor Vimodos

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Vimodos.

189 ervaringen, 12 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring