Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Van den Assem ervaringen

2.67/5.00 - 3 stemmen, 6 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Van den Assem. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Van den Assem eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Van den Assem na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Van den Assem

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 19.09.2017

Ik wilde een grote bestelling doen (ca €900) en heb de klantenservice gebeld of er nog actiecodes/korting van toepassing was. Antwoord: installeer de app dan ontvangt u bij eerste bestelling 10% korting. De app betreft een loyaliteitsprogramma. Na installeren app: €10 korting... medewerker teruggebeld: deze deed navraag en dacht toch echt dat het 10% moest zijn. Mocht hierover niet beslissen en ik zou volgende dag teruggebeld worden. Zelf maar om 16:00u gebeld, anders nog een dag vertraging. Antwoord: na overleg op één artikel 10% korting... Ik heb aangegeven dat dit niet fraai is, maar loyaliteit en betrouwbaarheid is niet aan de orde. Voor mij nooit meer van Assem!

Geplaatst: 22.11.2013

Assem.nl sucks, besteld schoenen, levertijd 3 dagen. Dag van levering, mailtje schoenen voldoen niet aan de kwaliteitseisen en daarom worden ze niet geleverd. Krijg het bedrag terug gestort min verzendkosten!!!!! Kijk je op de website staan de desbetreffende schoenen erop en leverbaar! Ik ga tros radar inschakelen.

Geplaatst: 24.01.2013

Bestel- en leveringsproces verloopt vlekkeloos. Alleen problemen met de slechte telefonische bereikbaarheid bij vragen over mijn terugbetaling a.g.v. retourneren. Het is nu bijna 4 weken na het retourneren en ik heb nog steeds mijn betaling van € 146,-- niet retour ontvangen. Ik ben benieuwd of ik dit bedrag nog terug ga ontvangen. Jammer dat dit zo moet verlopen. Volgende keer maar naar een andere winkel.

Geplaatst: 08.01.2013

Vet slechte service, twee paar schoenen bestelt, ontvangsbevestiging ontvangen van van Assem, geld van me rekening gehaald maar geen levering. Ik bellen, zeggen ze dat ik wat verkeerd heb gedaan en dat de schoenen niet meer op voorraad zijn. Vanuit ideal moet je teruggaan met de knop naar hun website, heb dit ook gedaan, maar werkt dus voor geen meter, lekker gebruiksvriendelijk dus. geld wordt teruggestort. Nou ben benieuwd!

Geplaatst: 15.01.2012

slechte ervaring met van assem. Ik heb de bestelling gelijk betaald via Paypal en bevestiging ontvangen dat er binnen drie dagen geleverd zou worden. Na vijf dagen nog niks, geen reactie op email en telefoonnummer stond uit. Na twee weken reactie dat er toch niet geleverd kon worden en dat ik m'n geld terug krijg. Daar wacht ik nu nog steeds op...

Geplaatst: 13.11.2011

slechte ervaring, zou binnen 2-4 dagen leveren, pas na 2 weken ontvangen in de verkeerde maat! laatste keer dat ik hier bestel

Veel gestelde vragen

Is Van den Assem betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Van den Assem zijn er 6 reviews achtergelaten en 3 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.67 uit een totaal van 5.

In welke branches is Van den Assem operationeel

Van den Assem is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Van den Assem

Lees op de website van Van den Assem hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Van den Assem.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Van den Assem weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Van den Assem sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Van den Assem

Van den Assem (Assem.nl) is een grote online schoenenwinkel die de Nederlandse, Belgische en Duitse markt bedient. Men verkoopt voor zowel heren als dames schoenen, tassen en accessoires. Assem.nl is in bezit van het thuiswinkelwaarborg en bezorgt in Nederland alle bestellingen gratis tot aan de deur.

Alternatieve shops voor Van den Assem

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Van den Assem.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring