Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Perry Sport ervaringen

1.80/5.00 - 5 stemmen, 61 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Perry Sport. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Perry Sport eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Perry Sport na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Perry Sport

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

0/5.00 Geplaatst: 13.07.2021

Nooit meer naar Perry sport

Nooit meer naar Perry Sport Nike schoenen gekocht bij Perry Sport Dordrecht. 1x aan en meteen onmenselijk grote blaren. Voeten waren pas na een week of anderhalf pijnvrij. Gelukkig kan je ruilen binnen 60 dagen…… Had je gedacht. Een ‘shopmanager’ die het af deed als een blaartje, alsof ik daarvoor terug naar de winkel kom. Ik kom pas met een product naar een winkel terug als er echt iets aan de hand is. Maar nee, ze kon de schoenen niet ruilen, want ja: 1 x gedragen. Ze zijn helemaal schoon en nieuw, maar pasvorm is niet goed. Ik kan er nu niets mee. Ik kon ze dan wel op marktplaats zetten, zei ze. Wat een service! Ik kom nooit meer bij Perry Sport. Bespaar jezelf het geld en de slechte service en kies voor een andere en goede sportzaak

2/5.00 Geplaatst: 03.07.2021

Slecht

Waardeloos , ik heb witte schoenen besteld , vlekken schoenen geleverd. Waardeloossssss

Geplaatst: 20.03.2021

Écht slecht! Perry Sport maakt misbruik van de regels van de Corona Pandemie. Wij hadden een bon van € 25,- alleen te besteden in de winkel. Echter toen begon de Corona Pandemie. Nog voor de verloopdatum van de bon toen maar gevraagd of de bon dan na de lockdown besteed mocht worden of dan toch via internet. Het antwoord was; Je had deze ook voor de lockdown kunnen besteden. Dus nu helaas, pindakaas!

Geplaatst: 04.03.2021

M'n dochter had een bestelling gedaan, waarvan ze 1 artikel had gehouden en de rest retour. Nu moet ze €160,- betalen omdat ze de helft van de artikelen niet zouden hebben ontvangen, terwijl het bij elkaar in een doos zat. Telefonisch contact gehad met klantenservices omdat ze niet weten waar de fout ligt moet ze het gewoon betalen. Mail gestuurd, krijgen we een standaard mail terug met geen antwoord maar wordt er gevraagd of we naar tevredenheid geholpen zijn? Nou nee dus. Intern is er bij hun wat fout gegaan dus dat moeten zij uitzoeken

Geplaatst: 23.09.2018

Misschien heeft Perry zijn leven verbeterd, of heb ik gewoon geluk gehad. Wandelschoenen met levertijd van 2 tot 5 werkdagen, vrijdagochtend besteld , zaterdag geleverd. Keurig de track-en-trace zoals het hoort (meldingen bij overdracht, verstuurd, onderweg). Schijnbaar warende schoenen verstuurd vanuit een filiaal, want er zat nog een afprijzingslabel aan, en van de toch wel dure wandelschoenen ontbrak de originele doos, maar daar was de korting dan ook naar.

Geplaatst: 19.09.2018

Ik heb ook zo mijn zorgen met Perry Sport: na 2 weken nog steeds geen aankoop bedrag teruggestort op mijn rekening, Reminder sturen naar klantenservice Perry Sport wordt niet beantwoord. Het begon met een aankoop op de webshop van Perry Sport met credit card betaling op 28 aug 2018. Na 5 dagen pas een reactie dat het artikel niet meer leverbaar is. En dat ik een mail krijg waarin ik mijn bankrekening kan opgeven om het bedrag teruggestort te krijgen. Die kwam maar, daarna blijft het nog erg stil. Zucht...

Geplaatst: 17.09.2018

Ik wil iedereen waarschuwen die overweegt online aankopen te doen bij Perry Sport. Bedenk dat indien er onverhoopt iets fout gaan, je ook echt met problemen zit. Helaas gaat er veel fout, gezien de vele slechte ervaringen die reeds gedeeld zijn op bijvoorbeeld Facebook. Koop aub geen kat in de zak en laat je niet verleiden door een aantrekkelijke prijs, want de kans is zeer groot dat u alleen maar problemen op de hals haalt. Enkele redenen om niet bij Perry Sport te kopen: 1) Perry sport neemt geen verantwoordelijkheid indien zij zelf een probleem veroorzaken. Zij verschuilen zich en leggen het probleem bij de klant alszijnde “ Het is natuurlijk vervelend, maar niet het einde van de wereld”. 2) Zodra er problemen zijn is er geen klanten service. Men reageert niet op emails en is telefonisch niet bereikbaar. Zij reageren vooral niet in de hoop dat de klant vervolgens stopt met contact zoeken. 3) Indien men de filialen van Perry sport contacteert met de online problemen, wordt al snel duidelijk dat er heel veel klanten problemen hebben met online bestellingen en er wordt direct aangeraden om in de winkel te kopen en niet online. 4) Bedenk dat er kosten zijn aan het terugsturen van online aankopen. Zo wordt een op het eerste gezicht goede deal al snel minder interessant. Bezint eer ge begint en kijk vooral verder naar een betrouwbare partij.

Geplaatst: 15.08.2018

waardeloze webservice, reageert niet op email, levert te laat en uitschrijven voor de reclame werkt niet, geef deze lui nooit je contactgegevens...

Geplaatst: 23.07.2018

Helaas blijkt de online bestelling incompleet en weet ook personeel in de winkel niet wat te doen hierbij. Kortom ik wacht nog steeds op deel van de bestelling.....

Geplaatst: 10.02.2018

Prima levering, mooie jas maar helaas te klein. En dan dus echt 6,95 € betalen voor de retourzending! Bizar, wie verzint dit!

Geplaatst: 13.10.2017

Waardeloos. Afwachten wanneer je je geld terug krijgt. Wel contant betalen en dan maar afwachten of ze geld terug geven. Ga ik wel even voor € 65 de boot in. Kan dit zo maar in Nederland?

Geplaatst: 27.07.2017

slechte webwinkel ooit. De winkelwagen vullen lukt al niet. Steeds kan ik daar opnieuw mee beginnen vanuit, uit armoede, "mijn opgeslagen favorieten" Ik heb het opgegeven Perry, het blijkt onmogelijk om meer dan 2 produkten in mijn mandje te krijgen.

Geplaatst: 02.02.2017

Bij klantenservice konden ze geen informatie geven over artikel, bij 2 winkels die ik daarom belde ook niet, uiteindelijk schoenen besteld op grond van de informatie die bij het artikel online staat. Snel geleverd, maar ze voldoen niet aan de omschrijving. Ook in de winkel werd in eerste instantie volgehouden dat de omschrijving zou kloppen, maar een volgende medewerker gaf toe dat deze schoenen niet zijn wat er in de omschrijving staat, een vorm van misleiding helaas, Er werd ook geen alternatief geboden.

Geplaatst: 20.01.2016

Op zoek naar een kinderbadpak omdat de oude stuk was gegaan. In de stad nergens te vinden even kijken bij Perry. bij binnen komst maar gelijk vragen of ze deze hadden. Ja hoor eerste verdieping. En jawel te kust en te keur genoeg keuze gelijk 2 verschillende mee genomen. Kleindochter weer blij naar zwemles en wij op gelucht dat er toch nog een zaak is die wel zomer spullen heeft in de winter. Bij het afrekenen nog een gratis handdoekje erbij, top.

Geplaatst: 28.11.2015

Winkel in Zwole bezocht, enorme keus en zeer attent behulpzaam personeel Gevonden wat ik zocht voor black friday prijs, top!!!

Geplaatst: 26.02.2014

Ik wil beginnen met hardlopen en zag op de site van Perrysport een aanbieding in mijn maat. Snel besteld en staat nu al 3 dagen in behandeling. Je hebt toch niet een halve week nodig om een shirtje op te zoeken, het te verwerken en naar de post te sturen?Maar goed, geduld is een schone zaak. Als ik na 1 week nog steeds zie dat het in behandeling is, dan wordt het bellen. Ik hoop daarbij dat ze wel opnemen, nu ik andere review lees.

Geplaatst: 25.11.2013

Deze webshop is niet meer van deze tijd. Bestellingen doen er langer dan een week over. Reactie op mail door klantenservice duurt ook te lang. Collectie en kwaliteit/prijsverhouding van artikelen is bij Perry prima, maar dienstverlening via de webshop is bagger. Ik ga hier niets meer bestellen, totdat logistiek aanzienlijk is verbeterd en levertijd max 1/2 dagen is.

Geplaatst: 21.11.2013

heb positieve ervaringen met Perry Sport. Goede levering. Retourname via de winkel vind ik echter wat lastiger, omdat ik toen met een aantal schoenendozen op de fiets naar centrum van de stad moest. Zou fijn zijn als Perry de mogelijkheid bood ook via DHL of PostNL retourname te accepteren. Andere kant is wel, dat je gelijk het geld van retourgoederen in de winkel handje kontantje krijgt. Nee goede service en ook klantenservice prima.

Geplaatst: 08.10.2013

Waardeloos!!!! Een paar schoenen besteld wordt er 1 schoen geleverd... Morgen maar bellen wanneer de linker geschoen geleverd gaat worden maar Gezien de negatieve berichten hieronder weinig hoop :(

Geplaatst: 27.08.2013

slechte webshop, teleurstellende klantenservice, afrader!!! na een ruime week het eerste item ontvangen van mijn bestelling. Waar de rest blijft, staat niet op de pakbon vermeld, wachten maar dus. Na bijna 2 weken (!)wachten op een levering, maar eens de klantenservice gebeld om te vragen wanneer ik de rest mag verwachten. zij gaf aan dat 1 artikel "waarschijnlijk" morgen of overmorgen gaat worden. het andere artikel kon zij op dit moment niets over zeggen, zeer teleurstellend!!!

Veel gestelde vragen

Is Perry Sport betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Perry Sport zijn er 61 reviews achtergelaten en 5 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.80 uit een totaal van 5.

In welke branches is Perry Sport operationeel

Perry Sport is actief in de Sport en recreatie branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Perry Sport

Lees op de website van Perry Sport hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Perry Sport.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Perry Sport weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Perry Sport sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Sport en recreatie branche.

Volgende

Perry Sport

Perrysport.nl is de webshop van Perry Sport, een grote keten op het gebied van sportkleding en accessoires. Perrysport richt zich met zijn webshop op alle grote segmenten binnen de sport. Je kunt dus zowel voor hardloopschoenen als fitnessapparaten bij Perrysport.nl terecht.

Alternatieve shops voor Perry Sport

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Perry Sport.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring