Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

De OnlineDrogist ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van De OnlineDrogist. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met De OnlineDrogist eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van De OnlineDrogist na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met De OnlineDrogist

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 24.05.2013

Website overzichtelijk. Je kan zien wat voorradig is. Doen wat ze op de website beloven. Boven 20 euro geen verzendkosten. Binnen 24 uur in huis (als Postnl tenminste meewerkt). Betaal altijd met After Pay, dat kost 1 euro extra. Krijg dan 2 weken de tijd om te betalen. Was een keer vergeten te betalen. Kreeg toen een vriendelijke mail van AfterPay en kreeg nog eens 2 weken de tijd.

Geplaatst: 16.02.2013

Service boven verwachting! Er ontbrak een artikel in mijn bestelling. Ik stuurde een e-mail en binnen een uur had ik bericht, met de melding dat het artikel de volgende dag bezorgd zou worden. En dat klopte, fantastische service!

Geplaatst: 31.01.2013

een aantal keren besteld, maar echt een slechte service dit ook mede door de postnl. Pakketjes soms 4 dagen vetraagd!Verkeerde route enz. wordt niet tot slecht op gerageerd. Smoesjes, komt door een goedkoop contract met de postNL Denk dat ik maar snel ga stoppen met deze online drogist. Er zijn veel meer leveranciers.

Geplaatst: 08.10.2012

service wordt er niet beter op. op vrijdag morgen besteld en dan mag je verwachten dat je het op zaterdag ontvangt, welnee!,.............nu blijkt dat dit pas op dinsdag gebeurd, terijl op zaterdag de pakket bus van de postnl hier langs rijd!! nou ja zal we weer aan de postnl liggen. voortaan maar bestellen bij iemand die betere afspraken met postnl of een nadere verzender heeft,

Geplaatst: 09.07.2012

Snelle levering, enorm assortiment, overzichtelijke website... Hier ga ik vaker bestellen!

Geplaatst: 15.02.2012

Ik heb vandaag gebeld naar de onlinedrogist en ik werd heel vriendelijk geholpen. Ik bleek een letter in mijn emailadres te zijn vergeten te typen, waardoor ik geen mail had ontvangen. De verzending was iets later door valentijnsdag. De medewerker had nog even gebeld met de bezorgdienst en belde mij daarna keurig terug om te zeggen dat het vandaag bezorgd wordt. En het is ook net binnengekomen

Geplaatst: 15.02.2012

Ik heb zaterdag spullen besteld. Dinsdag had ik nog niks binnen. ik dacht, even checken hoe het ervoor staat. Blijk ik niet ingeschreven. Opnieuw ingeschreven en n mail gestuurd met de vraag hoe dit kan en wat ze eraan gaan doen. Het geld is wel afgeschreven, rara. Ik bent benieuwd.

Geplaatst: 14.10.2011

Zeer slechte ervaring. Bestelling kan niet geleverd worden, maar men laat hier niets van weten. Is al lang betaald. Wanneer ik een mail stuur wanneer er geleverd wordt, krijg ik pas te horen dat het product niet geleverd kan worden. Men belooft dat ik het geld teruggestort krijg, maar ook hier hoor ik niets meer van...

Geplaatst: 01.08.2011

Ik heb al een aantal keer besteld, en ben zeer tevreden. Snelle service, groot assortiment en op allerlei gebied. Kortom een aanwinst.

Geplaatst: 13.06.2011

Ik ben heel tevreden

Geplaatst: 10.05.2011

Soms heb je gewoon van alles nodig en dan is deze site echt een aanrader. Snelle levering, uitgebreid pakket/ verschillende producten. Handig om prijs van verschillende producten te vergelijken.

Geplaatst: 14.04.2011

Ik ben heel erg tevreden. Bestellen en leveren gaat enorm snel. Zeker een aanrader!

Geplaatst: 06.02.2011

Uitstekend & snel. Heel fijn!

Geplaatst: 06.11.2010

Prima!! Bestellen en leveren gaat snel.

Geplaatst: 28.07.2010

Perfect. Om 17.00 producten besteld, volgende ochtend TNT-busje voor deur!

Geplaatst: 29.06.2010

Slechte service naar twee keer toe bestellen word op de verzend datum to twee keer toe megedeeld dat het toch maar niet word verzonden. de eerste keer omdat door een extern bedrijf niet word goedgekeurd zonder reden, en de tweede keer omdat paypal onveilig zal wezen. hoop dat ik me geld weer terug krijg. kortom ik zal hier niks kopen

Geplaatst: 03.05.2010

Betrouwbaar. Bestellingen komen de volgende dag. Overzichtelijke site. Heel veel artikelen. Ik ben erg tevreden.

Geplaatst: 20.07.2009

Ik heb hier inmiddels 3x besteld. Alle keren keurig de volgende dag geleverd en ze hebben echt alles. Ik vind het een aanrader.

Veel gestelde vragen

Is De OnlineDrogist betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor De OnlineDrogist zijn er 18 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is De OnlineDrogist operationeel

De OnlineDrogist is actief in de Gezondheid en Verzorging branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij De OnlineDrogist

Lees op de website van De OnlineDrogist hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij De OnlineDrogist.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als De OnlineDrogist weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat De OnlineDrogist sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Gezondheid en Verzorging branche.

De OnlineDrogist

DeOnlineDrogist.nl is een online drogisterij met duizenden producten op voorraad. Deonlinedrogist.nl hanteert een aantal aantrekkelijke voorwaarden:- Voor 20.30 besteld, morgen in huis- Alle producten discreet en neutraal verpakt- Geen verzendkosten boven de 55 euro

Alternatieve shops voor De OnlineDrogist

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor De OnlineDrogist.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring