Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Perry Sport ervaringen

1.80/5.00 - 5 stemmen, 61 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Perry Sport. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Perry Sport eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Perry Sport na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Perry Sport

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 16.07.2013

Bestelling gedaan, half afgeleverd. Getracht telefonisch contact te leggen met klantenservice echter niet gelukt. Melding via mail uitgezet, automatische reply ontvangen dat er binnen 2 werkdagen verwerkt zou worden. We zijn inmiddels 11 dagen verder en nog steeds niets gehoord. Slechte webshop, niet betrouwbaar kortom afrader!!

Geplaatst: 24.06.2013

12 juni besteld en nu nog niet geleverd op 24 juni. Wel direct moeten betalen! Klantenservice is niet bereikbaar.

Geplaatst: 28.02.2013

De slechtste webshop waar ik ooit ben geweest. Ik heb 2 truien besteld voor de wintersport. Kreeg ik er een met een briefje dat de volgende later komt. Maar die kwam niet. Bellen heeft geen zin want er wordt niet opgenomen. Via de mail kwam ik er achter dat het artikel er niet meer is. Ik deed een tweede poging. Opnieuw 2 andere truien besteld. Na een week kreeg ik een mail dat de artikelen uitverkocht waren!

Geplaatst: 26.02.2013

Verschrikkelijk, 6 minuten naar een bandje zitten luisteren met muziek aan de telefoon en dan zeggen ze dat Perrysport gesloten is. Dinsdagmiddag half 3 Pfff Dit was de laatst keer dat ik iets bij Perry Sport heb gekocht. Dit nooit meer.

Geplaatst: 21.02.2013

Wat een drama is dit!! 3 artikelen besteld en betaald na 2 weken 2 zendingen gehad met ieder 1 artikel. klantenservice onbereikbaar. derde artikel bleek niet meer leverbaar hopen dat het bedrag gecrediteerd wordt. Drama Drama Drama

Geplaatst: 18.02.2013

op 12-02-2013 heb ik twee paar schoenen besteld bij perry sport. de levering was best snel na 3 werkdagen, maar toen ik de bestelling binnen kreeg was het ene paar goed maar het andere was de verkeerde kleur en de verkeerde maat, ik heb terug gebeld maar ze doen er nog steeds niks mee. ben dus zeer ontevreden.

Geplaatst: 30.01.2013

Een advies: bestel hier niet! Laat de webshop eerst maar eens orde op zaken stellen. Het is er een rommeltje en logistiek klopt er niets van. Ik ga gewoon wel weer naar de winkel, daar helpen ze je prima en balen ze overigens ook van alle verveel die zij ondervinden van ontevreden webshopklanten.

Geplaatst: 26.01.2013

Redelijk snelle levering (3 werkdagen) van mijn snowboots, maar helaas toch iets te klein en nu kom ik erachter dat je het artikel alleen in de winkel kunt ruilen of retourneren, bovendien krijg je dan niet meteen je geld terug, maar wordt dit terug gestort. En als ik de andere recencies mag geloven, kan dit nog wel even duren. Dit was voor mij dus de eerste en laatste keer dat ik hier iets heb besteld, jammer!

Geplaatst: 24.01.2013

Niet bestellen hier! Ik heb op 20 december iets besteld en nog steeds niet binnen. Klantenservice bellen heeft geen In want je krijgt niemand aan de lijn. Twee weken terug een email gestuurd en kreeg een reply dat binnen 1 week het binnen moet zijn. Ik dacht het niet en weer een email verzonden dat ze mijn geld terug moeten storten. Na 5 dagen nog steeds geen reactie. Waardeloos en ga nu met een advocaat mijn geld terug eisen en vergoeding.

Geplaatst: 25.12.2012

Wat een prutwebwinkel. Zes artikelen besteld met 25% korting. Na enkele dagen bericht over 1 artikel. En de rest, vroeg ik. Mail terug: niet leverbaar. Klantenservice geprobeerd te bellen, 20 minuten in de wacht en toen de mededeling' klantenservice is tot 16 uur bereikbaar'. En dat was het ondertussen. Dus verbinding verbroken! Echt superslecht, amateuristisch en prut. In de winkel zijn ze wel ok.

Geplaatst: 26.10.2012

Ik ben een Surinaamse jongeman genaamd Nykson, ik ben afegestudeerd aan mijn HBO opleiding recent en ook aan Bernard Nieuwee tijd college Damstede. Nike draag ik altijd sinds een jong kind was, ik wil graag deze schoenmerk dragen vanwege mijn naam en het staat fashionable. Moet kunnen toch? Mijn vriendin krijgt soms een beetje hoofdpijn van mijn schoenen fetisj, zij moet altijd de rekeningen betalen. Mijn vriendin word soms moe maar als ik mijn schoenen laat zien, zegt ze ze zijn soter Nykson. Ik haal ze altijd bij Perry Sport.

Geplaatst: 29.09.2012

Paar kinderskeelers besteld, geen email bevestiging ontvangen, wel betaald. Bestelling staat al 10 dagen in 'word verwerkt'. Geen antwoord van klantenservice op email. Dramatisch ! Echt de eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel.

Geplaatst: 10.09.2012

Ik heb tot driemaal toe een hele slechte ervaring met perrysport.nl. Ik heb er 2 paar voetbalschoenen gekocht die mij binnen enkele dagen bezorgd zouden worden. Een week later krijg ik te horen dat het iets langer gaat duren, en tenslotte krijg ik het bericht dat ze het product toch niet meer kunnen leveren, en de site dus gewoon niet up-to-date was. Vervolgens heb ik twee paar andere schoenen besteld, en expliciet gevraagd of ze op voorraad waren. Dit bevestigden ze, waardoor ik ze heb besteld. Dit keer kreeg ik maar één paar schoenen thuisgestuurd, en de andere waren ze simpelweg vergeten gaven ze aan de telefoon aan. Tenslotte ben ik in de winkel voor 2 paar van deze schoenen wezen kijken, en hebben ze van al die schoenen bijna niks op voorraad. Zo'n slechte ervaring bij een webwinkel heb ik nog nooit meegemaakt! Voor de perry een hele dikke onvoldoende! En ik kom hier ook niet meer terug!

Geplaatst: 17.08.2012

Op 15/8/12 's middags Perry Sport in Alphen aan den Rijn bezocht. Groot filiaal. Uitverkoop, maar vrijwel geen klant te bekennen. Begrijpelijk. Buiten erg warm, binnen ook. Geen airco, maar ook geen luchtverversing. Op de bovenverdieping geen enkel raam, dus geen zicht naar buiten. Je zult er maar werken. Echt niet van deze tijd. Het pashokje had meer weg van een zweethokje. Het personeel liep met het zweet op het voorhoofd en zweetplekken onder de oksels. Toch een perfecte service gekregen van het personeel !

Geplaatst: 15.08.2012

Een aantal fitnessartikelen besteld op een donderdag. Krijg de woensdag de week daarop pas de melding per e-mail dat een deel niet geleverd kan worden. Daar moet je het maar mee doen. De klantenservice sluit al om 16.00 uur. Dat hebben ze ook prima uitgekiend; de mail pas na 16.00 uur versturen zodat je ze niet meer telefonisch kan bereiken. Een van de fitnessartikelen die niet geleverd meer kan worden, maakt deel uit van een set. Dus lekker hoor Perry Sport! De artikelen die wel geleverd zijn ontbreekt een set Nike push up sets.... vreemd die staan zie ik nu wel op hun afleverbon, maar nooit ontvangen. Ik denk dat er een flinke bezem door de klantenservice van Perry Sport moet worden gehaald om dit soort belachelijke problemen te onderscheppen. Is geen volwaardige webshop; hou het dan maar bij een winkel Perry Sport!

Geplaatst: 15.07.2012

Zeer slechte ervaring met de Perry Sport webwinkel. Ik heb artikelen besteld en betaald maar hoorde niets. Ik heb erg vaak en lang met de klantenservice gebeld maar nog nooit iemand aan de lijn gekregen. Op mijn mail is ook niet gereageerd. Na een tweede mail kreeg ik bericht dat ik mijn bestelling kon op halen in de winkel. In de winkel bleek dat de bestelling niet was afgeleverd. Vervolgens heeft het persooneel van de winkel zelf contact opgenomen met de klantenservice. Ik kreeg weer een mail dat ik mijn bestelling kon ophalen in de winkel maar werd ook geadviseerd om eerst telefonisch contact op te nemen met de winkel! Weer heeft het persooneel van de winkel gebeld met de klantenservice. Vervolgens kreeg ik bericht dat de bestelling door schuld van de postbezorger niet was aangekomen en "excuses voor het ongemak". Na zes weken heb ik mijn bestelling kunnen ophalen in de winkel. Ik ben zeer ontevreden over de dienstverlening van de webwinkel maar ben erg goed geholpen in de winkel. Mijn dank aan het persooneel van Perry Sport aan de Overtoom in Amsterdam.

Geplaatst: 05.07.2012

kreeg een mail van ze stond in dat ze de kleding niet op voorraad hadden.en dat ik nu geholpen was. ik mailde terug had ook al op fb gezet(hebben ze verwijdert) hoe ik nu geholpen kon zijn. ik ben pas geholpen als kleding heb of mijn geld terug ik ga voor geld terug.hoop echt dat de mensen niks meer bestellen bij zo,n *** bedrijf voortaan lees ik eerst voor ik iets bestel.in verleden nooit problemen met ze gehad.zo kan je ook geld verdienen wie kan ons helpen?? wil mijn geld terug

Geplaatst: 05.07.2012

heb ook bestelling gedaan en nog steeds niks ontvangen. mails gestuurt geen reactie. klacht op fb gezet geen reactie`s hoe krijg ik nu mijn geld terug?

Geplaatst: 01.06.2012

Voor het eerst op 29 april een bestelling geplaatst voor een sporttop en vest van le coq sportif. Top had ik keurig binnen een paar dagen ontvangen, maar het vest nog niet. Nou zag ik op de site bij meest gestelde vragen dat dit kan doordat het uit een andere filliaal besteld kan worden. Ook stond er dat het kan voorkomen dat het product niet meer beschikbaar is. Na een maand wachten nog niks vernomen van ze te hebben heb ik ze gemaild en kreeg als reactie dat het product niet meer beschikbaar was (terwijl het op de site nog op beschikbaar stond)en dat ik mijn geld binnen 30 dagen teruggestort krijg. Oftewel zodra je klaagt kunnen ze wel aangeven dat het product niet meer leverbaar is. Dezelfde weer een bestelling geplaatst voor dezelfde vest, maar dan in een andere kleur omdat ik 25% korting kreeg vanwege die actie van dinsdag 29 mei. Nu was het bedrag van mijn rekening afgeschreven (dat kan wel meteen, maar terugstorten niet...) en ik heb bewust gekozen om een betalingsbewijs te ontvangen per mail van mijn bank. Nu staat er in mijn account alleen de vorige bestelling weergegeven die ik had geplaatst, maar die van een paar dagen terug niet! Nu weet ik dat er een storing was doordat ze een mail hadden gestuurd betreft verlenging van de korting, maar nog steeds is het vreemd dat het geld afgeschreven is en de bestelling niet in mijn account staat. Wat een waardeloze webshop. Heb dit nog nooit eerder meegemaakt met een webshop. Ga dus nooit meer een bestelling plaatsen via hun site!

Geplaatst: 13.05.2012

Op 27 maart een online bestelling gedaan. Na 2 dagen kwam de bestelling binnen, maar de maten van 2 korte broeken waren omgedraaid (maat 128 en S). Op 3 mailtjes naar klantenservice en info geen reactie gekregen. Na 2 weken klantenservice gebeld. Ze “liepen wat achter met de mail”. Maar e.e.a. zou gecorrigeerd worden. Nieuwe broeken werden afgestuurd, oude konden naar antwoordnummer opgestuurd worden. Klinkt heel redelijk. Alleen nu, op 13 mei (!!) hebben we de juiste broeken nog niet ontvangen. De fout geleverde broeken hebben we op 17 april teruggestuurd. Hierop hebben we nog steeds geen bericht ontvangen, terwijl er een pittig briefje bijgesloten was. En de betaling? U raadt het al, ook nog niet ontvangen. Schandalig!

Veel gestelde vragen

Is Perry Sport betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Perry Sport zijn er 61 reviews achtergelaten en 5 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.80 uit een totaal van 5.

In welke branches is Perry Sport operationeel

Perry Sport is actief in de Sport en recreatie branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Perry Sport

Lees op de website van Perry Sport hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Perry Sport.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Perry Sport weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Perry Sport sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Sport en recreatie branche.

Vorige Volgende

Perry Sport

Perrysport.nl is de webshop van Perry Sport, een grote keten op het gebied van sportkleding en accessoires. Perrysport richt zich met zijn webshop op alle grote segmenten binnen de sport. Je kunt dus zowel voor hardloopschoenen als fitnessapparaten bij Perrysport.nl terecht.

Alternatieve shops voor Perry Sport

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Perry Sport.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring