Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Otto ervaringen

1.30/5.00 - 10 stemmen, 196 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Otto. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Otto eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Otto na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Otto

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

1/5.00 Geplaatst: 26.07.2021

Drama!!

DRAMA! Eerste vrij genomen dag ( opdracht gecanceld) hele dag gewacht. Toen ze er bijna waren naar buiten gegaan. Bericht wij hebben u gemist?? Tweede vrij genomen dag ( nogmaals opdracht gecanceld) Nette bezorgers, maar bank ZEER SLECHT verpakt met bubbeltjes plastic en beetje karton. 1 en al gat en gescheurd. In eerste instantie alleen lichte beschadiging maar bij uitpakken leek de bank wel 2de hands en grote beschadiging. Daarbij komt nog dat ze adverteren met dat de bank wordt uitgepakt, in elkaar gezet op juiste plaats en materiaal mee gaat. Die koeriers weigerden in eerste instantie. Na een belletje mochten ze het wel doen maar niet schroeven ... Adverteer hier dan ook niet mee. Daar is het dus niet van gekomen. Bank retour. Mijn kosten €840 . En geen bank. Nooit meer dat ik hier bestel. En van een enkele sorry koop ik niks!!

0/5.00 Geplaatst: 23.07.2021

slecht

levertijden worden niet nagekomen van 3 tot 5 dagen. OTTO heeft niks op voorraad en besteld gewoon door bij leverancier. Geen aanrader dus als je denkt iets snel te kunnen bestellen. ...............................

0/5.00 Geplaatst: 30.06.2021

Ergernis

2 nachtkastjes besteld op 18-5-2021 levertijd ong 4 weken Na 4 weken levertijd verlengt met 2 weken. Na deze weken levertijd word hoogstwaarschijnlijk eind juli Hoe lang hou ik iemand aan het lijntje, heb de bestelling geannuleerd

Geplaatst: 14.06.2021

Otto is echt drama vwb leveringen. In het verleden wel eens wat besteld en altijd bericht gekregen,...\"excuses, de levering is vertraagd\". Heel lang nooit meer iets besteld. Kreeg recent de catalogus en wilde het toch nog eens proberen, en ja hoor, geen fluit verbeterd,..\"helaas is uw zending vertraagd en komt uw artikel later dan afgesproken\". Brrrrr, wat een vreselijke slechte leverancier. Nu echt nooit meer Otto!!

Geplaatst: 28.04.2021

Ik bestel 2 fauteuils op de web winkel,als ik het in mijn winkelwagentje doe zijn ze 60 euro duurder

Geplaatst: 08.04.2021

Waardeloze leverancier!!! Bestelling per iDeal betaald en terwijl binnen 1 week geleverd zou worden, zijn we inmiddels weken verder en de klantenservice kan enkel melden dat de product uit Duitsland onderweg naar hun toe is. Track&Trace? Nooit van gehoord! Bestelling annuleren doen ze ook niet. Doe je zelf een plezier en bestel niets bij Otto!

Geplaatst: 12.02.2021

Vrij wat nieuw meubelen gekocht bij Otto idd wegens prijs en dat het er mooi uit ziet op de foto. Je ziet een prijs en ergens klein dat je bezorgkosten moet betalen afhankelijk van gewicht van 4 euro tot 25 euro... ik reken dat gewoon als meerprijs op en heb als niet kritische koper dat volledig over het hoofd gezien. Otto laat de spullen ook altijd leveren door een "guur" bedrijf die de spullen gewoon ergens in de hal kwakken en nog geen boe of bah of gewoon hallo kunnen zeggen. Vervolgens is de klantenrekening onoverzichtelijk je ziet geen factuur en je moet maar wachten wanneer je je bestelling binnenkrijgt... wat dus een dag van tevoren word gesmst.... geen idee of ze er mee bezig zijn maar er zit wel een trackcode aan met dat postnl nog niets heeft ontvangen. Veel tijdverlies dus, slecht voor de portemonnee, dit zal de laatste keer zijn dat ik bij otto bestel.... typisch geval van zogenaamde "goedkoop (wat het niet eens echt is)" is duurkoop.... Doe mij maar dan maar iets duurder zoals bij bol.com maar wel goede communicatie en normale leveringen. 1 ster dus omdat ik hopelijk... alsnog al mn spullen ooit ontvang.

Geplaatst: 10.02.2021

Otto zet artikelen online online die er niet zijn maar je betaald wel. Ze dienen de artikelen eerst elders in te kopen maar die hebben ze niet op voorraad, sneeuwval, corona weet ik veel maar de koper wordt niet ingelicht. De frontoffice dient alle brandjes te blussen terwijl ze niks kunnen veranderen. Daar wil je nooit meer kopen of werken.

Geplaatst: 22.12.2020

Jammer otto, eerste bestelling gedaan,betaald en wordt door jullie geannuleerd na 24 uur. Geld, na 6 dagen nog niet teruggestort. Heel vreemd en reageren niet op mail! Door de lockdown geen andere mogelijkheid om ergens anders te bestellen omdat dit spel uitverkocht is en jullie de 130 euro niet terugbetalen ( na 14!!!!! Dagen pas) hoor ik net. Geen kerstkado voor mijn zoon dit jaar!

Geplaatst: 02.12.2020

Zeer slechte ervaring met Otto achter de rug. In sept een tafel besteld, ik kon achteraf betalen. Na 2 wkn niets te hebben gehoord heb ik maar contact opgenomen, bleek dat ik toch een aanbetaling moest doen. Dat gedaan en wederom niets meer vernomen. Ik na 3 wkn wederom contact gezocht, bleek dat ik 3,- te weinig had betaald (216,- ipv 219,-). de laatste 3 euro betaald, na twee weken een bevestiging van betaling en toen maar wachten op de tafel (we waren inmiddels 1,5 maand verder). Geen tafel, wederom zelf contact opgenomen. Bleek de tafel ineens een levertijd te hebben van 8 wkn (simpele keukentafel). De klant wordt in de wacht gezet, de klant wordt niet op de hoogte gesteld over het proces, vooral als zaken niet kloppen/onvolledig zijn. Zo kan een klant wel een jaar wachten zonder iets door te hebben. Voor mij in ieder geval duidelijk dat de klantenservice ver te wensen over laat en je niet moet bestellen bij Otto. Daarnaast willen ze geen negatieve review achterlaten op hun website. Er zullen veel mensen klagen maar dat zal je nooit op de Otto ranking lezen. beschamend en misleidend!

Geplaatst: 24.11.2020

Otto damesmode. Koop een jas online voor 90,36 euro. Ga na 10 min afrekenen, jas 12,00 duurder. Contact opgenomen met klantenservice. Zij zien de aangepaste prijs en doen helemaal niets. Barre service!!

Geplaatst: 11.11.2020

Op 01-11-2020 WENKO kookplaatdeksel besteld. Levertijd 4 tot 6 dagen. Op 02-11-2020 Track & trace gekregen maar PostNL geeft aan Bezorgtijd nog onbekend. Zending wordt verwacht, nog niet bij PostNL. Vandaag klantenservice gebeld die geeft aan dat het artikel op voorraad is en de zending waarschijnlijk klaar staat in Duitsland maar nog niet is verzonden. Moet maar gewoon afwachten. Omdat ik hier niet blij mee ben wilde ik de bestelling annuleren en mijn geld terug, mooi niet dus. Gewoon in de parkeerstand en hopen dat je ooit nog iets geleverd krijgt. Waardeloos bedrijf

Geplaatst: 03.11.2020

In eerste instantie een goede service met een item onder garantie. Ik heb het item retour gestuurd volgens aanwijzing en een nieuw item ontvangen. Na 6 weken krijg ik een betalingsherinnering, omdat het item niet bij hen is binnen gekomen. Dus garantie wanneer het Otto.nl uitkomt.... Het item is per post verstuurd en ik had een verzendbewijs bewaard, maar helaas 1,5 week geleden weg gegooid omdat ik dacht dat het geregeld was. Omdat het item volgens hen niet bij hen is binnen gekomen, wordt het alsnog in rekening gebracht. Terwijl het item niet meer in de verkoop gaat... Reactie van Otto.nl is erg star!

Geplaatst: 10.08.2020

Ik heb spijt dat ik hier een kledingkast heb gekocht. De kast was goedkoop, maar de kwaliteit is erbarmelijk! Na 3 weken lag de deur eraf en sinds kort is de la onbruikbaar. De zgn. 'garantie' houdt in dat ze voor 120 euro komen om de klacht te beoordelen. Als de schuld niet bij hen ligt, betaal je dit bedrag zelf. Maar ze nemen geen verantwoordelijkheid voor het leveren van slechte kwaliteit. Wat een aanfluiting, ik koop hier nooit meer! Goedkoop is duurkoop.

Geplaatst: 10.07.2020

Een bestelling geplaatst maar deze is nooit geleverd. De klantenservice is niet te bereiken, ik heb 2 maal ruim 3 kwartier in de wacht gestaan en zodra ze je doorverbinden met een collega valt de verbinding weg en begint het hele verhaal weer opnieuw. Nu mail contact gehad, ze reageren gemiddeld na 3 weken en geven geen concrete antwoorden op de vragen. Via de mail ook erg onvriendelijk en slecht behandeld door Andrea, zij hangt ook bewust midden in een gesprek op. Collega (man) aan de telefoon gehad die was wel bereid om mij te woord te staan, kwam met een oplossing echter is deze oplossing nooit ontvangen. Een week later terug gebeld, toen kreeg ik te horen dat er nooit een gesprek met mij en de collega heeft plaats gevonden. Kortom ruim 3/4 maanden verder en nog niets wijzer, we praten hier over een kast a 600€ dus geen lullig bedrag.

Geplaatst: 10.07.2020

Zeer slechte ervaring onderhand al 4 maanden verder en de kast nog steeds niet ontvangen. Eerste reden was corona toen tweemaal "schade onderweg", klanten service niet bereikbaar, via de mail geen concrete antwoorden. Beloftes die niet nagekomen worden. "We bellen nu straks terug" en vervolgens nooit meer terug bellen. "We komen met een oplossing", 4 maanden veder en nog steeds geen oplossing.

Geplaatst: 03.07.2020

De ervaring met OTTO was verschrikkelijk. Wij hebben 2 maanden geleden een kast besteld welke binnen 5 dagen geleverd zou worden na 2 weken kregen we bericht dat er schade was geconstateerd. Vervolgens hebben we een nieuwe bestelling geplaatst welke vervolgens een dag na dat de kast geleverd zou worden is geannuleerd vanuit OTTO. Dit omdat de ophaal service die was toegezegd niet door kon gaan. Intussen een maand verder opnieuw een order geplaatst. Ook deze kon niet doorgaan omdat ons krediet op was... dit was op omdat er al 500 euro openstond voor een kast die nooit is geleverd. Weer opnieuw besteld om vervolgens een zwaar beschadigde kast geleverd te krijgen. BESTEL NOOIT BIJ OTTO!!

Geplaatst: 13.06.2020

Nooit geen problemen gehad nu probeer ik al dagen tel contact te krijgen Helaas geen resultaat Vraag me inderdaad af wat is er aan de hand

Geplaatst: 10.06.2020

Op een bestelling van november 2019 staat wegens een administratieve fout aan de kant van OTTO nog 20 euro open. Hier is meerdere malen contact over geweest en keer op keer komt de bevestiging dat het een fout is en dat dit verwijderd zal worden uit het klantaccount. Dit wordt keer op keer niet gedaan, waardoor dit inmiddels is opgelopen naar een bedrag ad. /- €100,-. Hier opnieuw over gebeld en inderdaad, het is een fout aan onze kant we gaan het oplossen. De klantenservice helpt niet, ik ben nu geholpen door Larissa, die kon helemaal niets behalve zeggen dat ze het begreep en kon mij met niemand doorverbinden. Wat een slechte service, Niet bestellen bij OTTO want levertijden nakomen is moeilijk, maar een administratie voeren is ook niet haalbaar voor hen. Op de bestelling waar dit over gaat, is 4 keer een nieuwe afspraak om te bezorgen gemaakt. Belofte werd gemaakt dat dit gecompenseerd zou worden, deze belofte zijn ze nooit nagekomen. Na een klacht ingediend te hebben krijg ik als reactie dat heel hrt desbetreffende artikel nog niet betaald is. Schandalig otto!

Geplaatst: 09.06.2020

Beste Otto Mijn pakket is zogenaamd door u verstuurd ? klantnummer volgens mijn alleen maar aangemeld bij post nl .maar nog steeds in uw distributiecentrum aanwezig , dus niet verstuurd dat is klanten voor de Gek te houden .zogenaamd uitgeleverd naar een week , graag uw reactie .Groetjes Hans Blaauw

Veel gestelde vragen

Is Otto betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Otto zijn er 196 reviews achtergelaten en 10 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.30 uit een totaal van 5.

In welke branches is Otto operationeel

Otto is actief in de Warenhuizen branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Otto

Lees op de website van Otto hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Otto.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Otto weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Otto sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Warenhuizen branche.

Volgende

Otto

Otto is van oorsprong een postorderbedrijf. Sinds 1949 is Otto actief met het verspreiden catalogi in Duitsland, Nederland en vele andere landen. Inmiddels is Otto wereldwijd de grootste homeshopping organisatie.Otto heeft in 2008 een omzet van 82 miljoen euro in Nederland gedraaid, waarvan het grootste deel via hun website is binnengekomen.

Alternatieve shops voor Otto

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Otto.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring