Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Wehkamp ervaringen

3.24/5.00 - 29 stemmen, 286 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Wehkamp. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Wehkamp eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Wehkamp na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Wehkamp

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

2/5.00 Geplaatst: 10.09.2021

Betaald voor plaatsing, maar het was te moeilijk.

De levering was een fiasco. De heren hadden blijkbaar haast. Ik heb betaald voor plaatsing van de wasdroger, maar t was te moeilijk voor ze. Ze wilden de oude er niet uithalen ivm mogelijk beschadigen van de kastjes, dus dat heb ik zelf maar even gedaan. (zonder schade) Vervolgens hadden ze geen koppelstuk. Ze wilden de wasdroger onaangesloten achterlaten. (Ik heb betaald voor plaatsing) ... Vervolgens vragen ze me om de handtekening. Ik zeg 'Ik teken niet'! Met een chagrijnige kop hebben ze de droger retour genomen. Hoe moeilijk kan het zijn om even een wasdroger aan te sluiten? Blijkbaar hogere wiskunde voor de heren. Ik heb de koop geannuleerd en bestel nooit meer iets bij de Wehkamp.

1/5.00 Geplaatst: 04.08.2021

Misleidend

Misleidend! Heb hier een stofzuiger besteld met het voordeel dat de oude mee retour werd genomen, zoals op de website vermeld staat, maar helaas het tegendeel is waar. De bezorger van DHL wist hier niets van en werd dus ook niet meegenomen. Dan maar contact gezocht met de wehkamp. Mevrouw wist het bestaan helemaal niet hiervan en dat het op de website stond. De oplossing van haar was dan dat ik dit dan maar zelf moest deponeren. Dit wilde ik niet omdat dit juist de reden is waarom ik de stofzuiger bij de Wehkamp gekocht heb, helaas kwamen we hier niet uit…

Geplaatst: 05.06.2020

Uitstekende prijs kwaliteit en zeer snelle levering. Veel keus, tot nu toe zeer tevreden. Retouren zijn snel verwerkt, achteraf betalen geen probleem. Heeft wat mij betreft andere online aanbieders zoals bol.com overtroffen,

Geplaatst: 05.03.2020

Wasmachine besteld bij wehkamp. Bezorging bleek via dynalogic. Slecht! De oude wasmachine werd van de Zolder naar beneden getild. Echter ik hoorde toen dat de traptreden werd beschadigd (je hoorde taktaktak) en toen zijn ze ermee terug omhoog gegaan zodat ik nog ff snel een formulier kon tekenen dat de bezorging op eigen risico zou zijn. En maar zeggen dat die butsen al in de treden zaten! How bizar! Zo gemeen. Als ik dat formulier niet zou tekenen dan zou de oude wasmachine niet meegaan en dat wilden we juist wel! Ik was alleen thuis met kleuter en pasgeboren baby dus vol hormonen, in huilen uitgebarsten. Machteloos. Ik heb een verhuisdeken gepakt die ik nog had liggen. Of ze die aub wilden gebruiken ter bescherming met bijv touw. Touw hadden ze niet. Wel dikke tape. Toen deden ze ietwat voorzichtiger. Maar de feiten liegen er niet om: ze hebben maar 10 minuten(!) per levering en werken dagelijks 2 uur voor niks omdat ze uitlopen. Is niet mijn probleem maar ik snap daardoor wel iets beter waarom ze gehaast waren. Neemt niet weg dat ik nu erg verdrietig ervan ben en met een schade zit aan de traptreden. Kansloos. Kennelijk leveren ze ook voor coolblue dus let op.

Geplaatst: 05.02.2020

zeer goede service ,goede kwaliteit en altijd bericht over de tijd van bezorging ! Zeer tevreden !!

Geplaatst: 14.12.2019

Regelmatig besteld bij de Wehkamp en altijd alle bestellingen netjes op tijd gehad. Ook de service die verleend wordt vind ik persoonlijk echt top! Dit jaar een wasmachine die net buiten de garantie defect ging. Na één belletje met de klantenservice van de Wehkamp kreeg ik te horen dat de maand van bestelling bepalend is voor de garantietermijn, waardoor de wasmachine nog binnen de garantie viel. Dat noem ik meedenken met de klant! Daarnaast één vast aanspreekpunt voor zowel de reparatieaanname als ook de betaling nadat de reparatie had plaatsgevonden. Echt geweldig dat je één vast aanspreekpunt hebt. Mijn ervaring bij andere webshops is dat je bij ieder contactmoment weer bij iemand anders je verhaal kunt uitleggen waardoor miscommunicatie snel plaats vindt. Veel webshops kunnen wat dat betreft nog heel veel leren het óók kan door te kijken hoe ze dat bij Wehkamp regelen. Mijn tweede positieve ervaring was per vandaag: Vorige week een nieuwe TV besteld bij de Wehkamp. Perfecte track en trace via Dynatrace en binnen 24 uur geleverd. Vandaag zag ik (via een ingestelde prijsalert app) dat dezelfde TV EUR 130,00 goedkoper was geworden bij (ondermeer ook) de Wehkamp. Ook nu weer één telefoontje met de klantenservice met de mededeling (aangezien de prijsverlaging binnen de 30 dagen retourtermijn valt) dat ik binnen 7 dagen EUR 130,00 op mijn rekening teruggestort krijg. Geen retour nodig want dat scheelt weer twee ritten heen-en-weer naar het DC. Dus praktisch denken en tegelijkertijd erg klantgericht. Daar word ik als consument wel erg vrolijk van! :-) :-) Dankjewel Wehkamp!

Geplaatst: 13.06.2019

Wat een toko is dat. Ik mak een account an omdat ik een leuke tafel zie en wil komen. De bestelling verloopt vlot op de website. Als betaalmethode creditcard, omdat mijn aankopen dan ook verzekerd zijn. Na vulling van mijn gegevens wordt ik doorgezet naar een authrisatieschem. Na bevestiging dat ik wil betalen, wordt ik terug gezet naar het bestelscherm van de tafel. Na een paar keer proberen, geen oplossing of foutmelding. Dan maar de klantenservice. Oh meneer, dat weet ik niet. Ik moet dat even navragen. Nou, als je als nieuwe klant wilt betalen, kan dat niet de eerste keer via de CC. Juffrouw, dan hoor ik toch een melding te krijgen? Nou, als u retour zendt dan kunnen we het geld niet terug storten, vandaar dat wij uw rekening gegeven moeten hebben en die krijgen we via de eerste betaling. Juffrouw, als Wehkamp mijn retour wil terug betalen, dan stort je dat op de CC en niet op een ander betaalmedium. Ne hoor meneer, dan klopt niet want dat kan niet. Nou, dan koop ik toch niet. Ik beeindig het gesprek. Na nog wat nazoeken op de website van Wehkamp blijkt dat ik inderdaad gelijk heb en een CC betaling bij retour zending terug gestort wordt op de CC. En dat staat echt op de site van Wehkamp. Klantenservice? Kopen? Blijkbaar niet mogelijk bij Wehkamp.

Geplaatst: 07.06.2019

Op 21 mei werden de bestelde Timberland schoenen bezorgt. Echter het model was anders, de maat veel kleiner en het zag er gedragen uit de enige overeenkomst was het merk. Ik heb direct na het ontvangen, contact opgenomen met de klantenservice. Geen probleem stuur ze retour. Dat heb ik gedaan, en nu keurt Wehkamp de retourzending af, om dezelfde reden die ik op 21 mei gemeld heb,.. Na weer een onderhoud van een half uur, hoor ik dat ik deze schoenen weer retour krijg en dan ik ze wel moet betalen,... omdat ze het gesprek dat k gevoerd heb op 21 mei nergens kunnen vinden of niet geregisterd is.

Geplaatst: 26.04.2019

Bijzonder teleurgesteld in de klantenservice van dit bedrijf. Op woensdsg een bestelling geplaatst, met de belofte 'de volgende dag in huis' omdat het om een cadeau ging die ik ook de volgende dag nodig had, dus vandaar mijn keuze om bij Wehkamp te bestellen. Vervolgens blijf ik donderdag de hele dag thuis en zie ik opeens op de Wehkamp site bij mijn bezorgstatus staan dat ik niet thuis was en dat mijn pakket bij een DHL punt gebracht is en ik daar een mail over ontvangen heb. Echter géén mail, géén bezorger gezien en géén briefje in de bus. Ik bel naar de klantenservice van Wehkamp en daar wordt mij een 2e belofte gemaakt: sorry dat het gister niet gelukt is, maar het wordt vandaag nog voor 12:00 bezorgd bij uw DHL punt. Echter bij het DHL punt aangekomen om 12 uur, zit mijn pakket er niet bij.. Ik weer met Wehkamp gebeld, die stuurt me door naar DHL en die sturen me weer terug naar Wehkamp (top communicatie). Vervolgens verteld Wehkamp mij dat mijn bestelling toch niet meer vandaag geleverd wordt, maar óver het weekend getild wordt en ik 'm op maandag of dinsdag op kan halen bij het DHL punt. Of te wel: een hele ochtend bellen en regelen verder met als resultaat 5 dagen levertijd ipv 1 dag. Ik dacht voor het gemak bij Wehkamp te bestellen, maar voor een volgende keer kies ik absoluut weer voor een bedrijf die zich wél aan zijn beloftes en afspraken houdt en me niet van het kastje naar de muur stuurt en haar fouten niet wil erkennen.

Geplaatst: 27.01.2019

Oeps, er is iets mis gegaan! Website niet te openen de laatste 2 weken. Altijd goede ervaringen met Wehkamp maar nu is het echt mis gegaan! Bij buren is de site wel te openen maar ik doe daar geen bestelling natuurlijk.

Geplaatst: 31.12.2018

Hier echt niet bestellen. Ze vragen je om geld over te maken ook al jies je ervoor om achteraf te betalen. Zodra je betaald heb annuleren ze de bestelling en je geld kan je naar fluitenm Heb gebeld en gemaild maar geld terug vergeet het maar. Wat een prutsers daar bij Whekamp

Geplaatst: 23.12.2018

Slechte service: 27 maart 2017 een tuinbank gekocht (Lucca € 229,00) die na een jaar al vlekjes begon te vertonen en medio 2018 ook roestplekken. Ik heb daarover een klacht ingediend en foto's opgestuurd maar kreeg te horen dat het niet (meer) onder de garantie viel. Ik vind het niet normaal dat een TUINBANK, die dus buiten staat na anderhalf jaar al gaat roesten en dat voor deze prijs. Nooit eerder problemen gehad met Wehkamp maar vanaf nu koop ik er niet meer.

Geplaatst: 28.11.2018

Afgelopen week gebruik willen maken van een black friday aktie bij dit bedrijf. Vervolgens hebben ze het niet uitgeleverd. Wat natuurlijk kan gebeuren. Dus ik contact gehad met de klantenservice en die vermelde dat het vertraagd was door de drukte. Kan gebeuren dus geen probleem. Vervolgens kreeg ik een melding dat het artikel retour gezonden is. Dat vond ik vreemd want er werd mij verteld dat het vertraagd was. Kreeg ik een mail dat het artikel niet meer te bestellen is en dat de retour is aangekomen in het magazijn ik denk mooi dan kunnen ze het opnieuw verzenden dan duurt het maar iets langer, Vervolgens gebeld met de klantenservice met mevr. Maquwna die zeer slecht te verstaan was en totaal niet mee wou denken. Er is geen zee te bezeilen met de service van wehkamp. Ik ben natuurlijk realistisch en weet dat er een keer wat fout kan gaan. Maar de service om het op te lossen is verschrikkelijk! Dus als je wat besteld bij wehkamp.nl dan moet je hopen dat het goed gaat want in oplossingen denken is het niveau niet voor in dat bedrijf.

Geplaatst: 07.10.2018

afschuwelijk bedrijf zou geboycoted moeten worden zeer slechte service vaak kapotte artikelen gehad raad iedereen af om hier ooit iets te bestellen

Geplaatst: 19.08.2018

Schandalige organisatie. Onlangs wilde ik een financiering voor mijn bedrijf aangaan. Door een negatieve bkr registratie werd dit geweigerd! Dit was onmogelijk dus heb ik mijn BKR tegistraties opgevraagd en wat zie ik... twee bkr registraties door de wehkamp. Een bkr registratie kloppend en de anders negatieve codering voor een verhuis krediet van € 5000. Meteen gebeld onmogelijk!!! Ik werd afgesnauwd van ja je hebt bestellingen geplaatst nooit betaald en je dossier is overgedragen aan Vesting Finance. Meteen naar vesting finance gebeld voor opheldering. Ik was in 2016 een krediet overeenkomst aangegaan bestellingen geplaatst boven de € 5000 en nooit betaald. Toen heb ik gevraagd om de krediet overeenkomst daarop zag ik het adres staan van een ander persoon! Ik kende deze persoon dus belde hem op en vroeg om opheldering. Hij gaf eerlijk toe dat de bestellingen door hem zijn geplaatst maar bij de wehkamp omdat we de zelfde voorletter en achternaam hebben een accountant had aangemaakt en toegang kreeg tot mijn gegevens. Dit zag hij pas achteraf toen de geboortedatum van mijn stond.... Heel netjes heb hem gevraagd of hij ik een getekende verklaring mocht hebben die ik naar de wehkamp kon sturen. Hij heeft zelf gemaild een verklaring opgestuurd maar wat denkt u.... Ik krijg brieven namens wehkamp vesting finance dat het niet uit te sluiten is dat ik mijn wachtwoord zou hebben gegeven aan deze persoon. Ze hebben twee jaar lang op en neer gemaild met hem omdat hij alle gegevens heeft gewijzigd naar zijn eigen adres mail.... bestellingen zijn geleverd op zijn adres, door de wehkamp geld ontvangen van zijn rekening!!! Maar omdat hij op een ogenblik niet rekeningen kan betalen stuurt hij met zijn eigen email een berichtje ik ben niet de contractant klaar. Ik heb inmiddels aangifte gedaan al een paar keer verzocht een correctie te laten plaatsvinden maar ondanks dat ze geen enkel bewijs hebben dat de bestellingen door mijn zijn geplaatst proberen ze nu via mijn het geld te ontvangen. Tja toedeloe.... ik ben dus echt niet gek om dit te doen. Zoals ze twee jaar lang met die persoon hebben gemaild etc etc mogen ze dit nu ook daar verhalen. Mijn gaat het om de BKR registratie maar dan mag ik naar de commissie! Wat nergens op slaat. Degene die de bestellingen heeft geplaatst zegt zelf inzage te hebben gekregen toen hij een accountant aanmaakte bij de wehkamp. En zegt ook dat de schuld tot hem behoort! En toch koppig alles proberen in mijn schoenen te schuiven. Ze verwijten me nu dat ik maar mijn account gegevens had moeten aanpassen etc. Dat was mijn plicht! Terwijl ik ben opgelicht. En het aangifte rapport bij hun ligt!!! Het rare is dat ik twee registraties heb bij het BKR door de wehkamp de ene accountant met juiste gegevens en de ander dus met de gegegens van de oplichter. Op het moment dat ik een nieuw accountant aanmaakte is er mijn niet verteld dat ik al een accountant had bij de wehkamp!!! Terwijl toen al het ander accountant bestond! Het was een accountant van 12 jaar terug geregistreerd op mijn geboortedatum Dit betekent dus dat ze zelf onzorgvuldig zijn met hun eigen administratie! Belachelijke gang van zaken! Voor mijn geen wehkamp meer. Mijn lopende accountant heb ik inmiddels verwijderd! Maar in de brieven geeft de wehkamp toe dat ze al die tijd dachten met mijn te hebben gesproken /gemaild te hebben maar nu achteraf dus niet. En geven ze toe dat ze zelfs een betaling door hem zelf hebben ontvangen! Er is geen enkele betaling geweest vanuit mijn rekeningnummer... Ik heb ze geadviseerd om ermee naar de kantonrechter te gaan. Ondanks bekentenis door de persoon zelf hangen ze de rechter uit door te zeggen dat ze het niet aannemelijk vinden. Lekker kort door de bocht!!

Geplaatst: 14.08.2018

op 4 juli via ordernr. 14414056 een loungeset Lyon besteld en met creditcard euro 629,-- betaald. Op 10 juli belt de vervoerder Dynalogics dat ze de order niet kunnen afleveren omdat de zending zwaar beschadigd zou zijn. Zending is dus nimmer door ons ontvangen. Volgende dag belt Wehkamp over deze kwestie en met de vraag of we nog een andere onbeschadigde loungeset willen ontvangen. Uiteraard wilden we dat en met ordernummer 144670847 is de loungeset op 13 juli bij ons afgeleverd. Echter wat schetst onze verbazing? Wehkamp claimt nu nog een betaling van ons van 629,-- eyro terwijl de set al reeds met creditcard betaald is, en uiteraard al lang en breed van onze rekening afgeschreven. Ach, dachten wij, even belletje naar Zwolle en dan is dat ook weer geregeld. Zou allemaal in orde komen. Echter, diverse aanmaningen liggen nu bij ons in de mail voor betaling van die 629,-- euro. Telefoontjes, diverse mailtjes hebben tot nu toe nog geen enkel effect gehad. Dus wij beginnen ons hier behoorlijk aan te ergeren en zullen in de toekomst dus nooit meer iets bij deze malafide onderneming bestellen!

Geplaatst: 23.04.2018

Niet dan lof over de klantenservice van Wehkamp. Er is een paar keer een fout gemaakt in het distributiecentrum waardoor ik een paar keer een verkeerde maat heb ontvangen. Na ontvangst gelijk de klantenservice gebeld. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan, ze hebben contact opgenomen met het distributiecentrum en de zaak netjes afgehandeld. We hebben een keer een koelkast besteld met een enorme korting. Deze werd netjes op tijd geleverd door de bezorgers en hij werd netjes op zijn plek gezet. Ze hebben al het verpakkingsmateriaal meegenomen. Wij hadden er geen omkijken naar. Er leek een kleine kras op de koelkast te zitten. Dit hebben de bezorgers niet gedaan, zij zijn erg voorzichtig te werk gegaan. Direct contact opgenomen met Wehkamp en wederom is dit heel netjes afgehandeld. Laten we één ding niet vergeten: we werken nog steeds met mensen. In het distributiecentrum werken mensen dag en nacht om te zorgen dat wij onze spullen op tijd binnen hebben. Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag in huis. Makkelijk voor ons, maar een hele klus voor hen. Vergissen is menselijk, ook ik maak fouten zonder het altijd door te hebben. Maar Wehkamp lost het netjes voor je op.

Geplaatst: 14.03.2018

Op vrijdag 1 januari 2018 ontvang ik een brief van wehkamp waarin staat dat ik binnen 48 uur een bedrag van €127,95 moet betalen. Daarbij zijn zogenaamde €40,00 incasso kosten in begrepen. Ik was totaal overdonderd en heb meteen contact gezocht via mail. Het bleek dat er op ons adres twee wehkamp accounts staan. Ongeveer een half jaar geleden is er door één van de medewerkers het mail adres van mijn man, veranderd in die van mij. Dit is dus een grote puinhoop geworden, want degene heeft, blijkt nu, een heel nieuw account, en een nieuw klantnr aangemaakt, waardoor ik nu met twee accounts zit, en totaal geen overzicht meer heb in eventuele openstaande rekeningen, die ik altijd netjes, mits ik het artikel houd, aan het einde van de maand betaal. Een bedrag van €127,95 komt mij dan ook zeker niet bekend voor. Daar zouden dan ook nog eens €40,00 incasso kosten bij zitten. Totaal onterecht, en heel vervelend! Ik lees in de brief ook dat ik regelmatig herinneringen heb gehad, maar dit is absoluut niet het geval. Ik heb al vaker de administratieve problemen bij wehkamp aangekaart. Ik ben dan zoiezo ook niet van plan om zomaar klakkeloos te gaan betalen. In de eerste plaats ben ik het niet eens met de incassokosten, en daarnaast wens ik een overzicht te krijgen. Als er nog bedragen open staan, dan wil ik precies zien wat het is, en waar het bij hoort, want ook de verwerking van geretourneerde artikelen laat nog al eens te wensen over. Ik heb voor mezelf alles netjes in een overzicht, in mijn account. Dat daar nu opeens nog een zogenaamd “vergeten” account bij komt, dat is toch echt de verantwoordelijkheid van wehkamp zelf. Inmiddels heb ik contact gezocht met wehkamp via het Klachtenkompas. Wehkamp reageert alleen door te vragen om telefonisch contact. En dat is nou net wat ik niet wil. Ik wil alles zwart op wit. Dat is blijkbaar moeilijk voor wehkamp, waarschijnlijk omdat ze niet in hun recht staan, en geen ooit hebben om op te staan.

Geplaatst: 02.02.2018

Wehkamp denkt alleen aan zichzelf. Al ruim 2 jaar lig ik in de clinch met Wehkamp over een schuld en negatieve bkr registratie die mijn ex-vrouw heeft veroorzaakt. Bij Wehkamp kun je gewoon een account aanmaken zonder enige controle. Wehkamp neemt alles voor waar aan, zelfs een valse handtekening op een overeenkomst van gespreid betalen. Wehkamp denkt ook dat argumenten zoals betalingen van een e/o rekening geldig zijn als zijnde dat ik wist dat er een account op mijn naam bij Wehkamp bestond. Wehkamp, ik wist van niets af! Mijn ex-vrouw heeft meerdere schulden op mijn naam gemaakt met een valse handtekening. Wehkamp heeft ook verzuimd om te controleren of ik wel heb getekend voor een overeenkomst. Wehkamp heeft mij nooit persoonlijk benaderd over betalingsachterstanden en pakketten werden waarschijnlijk niet thuis maar op een afhaalpunt bezorgd. Wehkamp geeft ook niet aan dat ze hebben onderzocht hoe het zit met de accounts op naam van mijn ex-vrouw zelf. Ik heb daar wel om gevraagd. Deze accounts geven waarschijnlijk meer inzicht in het gedrag van mijn ex-vrouw. Wehkamp denkt dat je alles weet en vergeet dat het binnen een relatie niet ongewoon is dat 1 van de 2 de financiën regelt omdat je elkaar zou moeten vertrouwen. Wehkamp geeft aan dat ze alleen contactgegevens hebben met de naam van mijn ex-vrouw, en dat is toch wel raar. Wehkamp geeft mij er zelfs nog de schuld van dat ik geen adreswijziging heb doorgegeven terwijl ik dat wel verplicht was. Wehkamp stuurt wel overzichten, maar die zijn mij natuurlijk nooit onder ogen gekomen. Dit soort argumenten worden overigens in een uitspraak over enkelvoudig verbintenissenrecht op 15 april 2015, ecli:nl:rbmne:2015:2055, door een rechter in Utrecht verworpen. Ik word nu door Wehkamps absurde halsstarrige houding gedwongen om mijn tijd, en de tijd van een politieagent, te verspillen aan een aangifte wegens een valse handtekening van een lening die niet meer bestaat. Vervolgens moet ik een procedure bij de geschillencommissie bkr starten. Op het moment dat ik bij toeval een brief van een incassobureau onderschep op het oude gezamenlijke adres meld ik mij pas. De betalingsachterstand is dan al enkele maanden oud. Maar het staat op mijn naam dus ik moet betalen. Dat doe ik dan maar, keurig volgens afspraak met het incassobureau van Wehkamp. De schuld is inmiddels al lang afgelost en het bedrag was disproportioneel voor het effect wat de negatieve bkr-registratie heeft op de aanvraag van een hypotheek. Ik word als notoire wanbetaler gezien terwijl ik dat niet ben, de kredietwaardigheid van mijn ex-vrouw staat helaas op mijn naam. Lees ook het artikel van 11 augustus 2017 in het nrc: “Sinds 2011 ligt er glasheldere jurisprudentie van de Hoge Raad voor dit soort gevallen. In een zaak tussen Santander (het bedrijf achter ComfortCard) en een klant die in het bkr-register was opgenomen vanwege een relatief kleine betalingsachterstand, oordeelde ’s lands hoogste rechter dat bkr-registraties vallen onder de Wet bescherming persoonsgegevens. En verwerking van persoonsgegevens moet voldoen aan de beginselen van subsidiariteit en proportionaliteit, zo volgt weer uit het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. Van de Hoge Raad moeten kredietverschaffers een belangenafweging maken tussen de gevolgen van de registratie voor de consument en het maatschappelijk belang van een zo volledig mogelijk bkr-register. “ Wehkamp heeft ook een verantwoordelijkheid in haar zorgplicht naar de klant toe, maar deze neemt Wehkamp niet. Wehkamp komt met allerlei (standaard) bullshit die in bovengenoemde jurisprudentie door een rechter volledig van tafel worden geveegd. Wehkamp kan, net als andere bedrijven die het wel hebben gedaan, de negatieve registratie op mijn naam verwijderen. Maar Wehkamp eist een getekende schuldbekentenis en een kopie id van mijn ex-vrouw. Wehkamp snapt niet dat er geen contact meer is, mijn ex-vrouw speelt struisvogelpolitiek. En Wehkamp verschuilt zich ook.

Geplaatst: 09.12.2017

Gisteren laptop besteld, snel geleverd. Maar nu komt het. Laptop wordt gewoon in platic zak zonder bescherming verstuurd.... wat denkt wehkamp van noppen folie of piepschuim verpakt in kartonnen doos...... Niet veel dus. Meteen dit gereclameerd via Facebook messenger. Elke keer 30 a 60 minuten wachten op antwoord. Er wordt geen adequate oplossing geboden. volgens contact center moet ik als laptop kapot is maar klacht indienen en opsturen naar reparatie..... Totaal nul service. Ik heb mn laptop nodig voor werk en heb meer dan genoeg geld aan wehkamp betaald. Ik geloof ik ga dit maar eens delen op Facebook zelf.

Veel gestelde vragen

Is Wehkamp betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Wehkamp zijn er 286 reviews achtergelaten en 29 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 3.24 uit een totaal van 5.

In welke branches is Wehkamp operationeel

Wehkamp is actief in de Warenhuizen branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Wehkamp

Lees op de website van Wehkamp hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Wehkamp.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Wehkamp weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Wehkamp sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Warenhuizen branche.

Volgende

Wehkamp

Wehkamp.nl is Nederlands grootste online postorderaar. Wehkamp is in 1952 opgericht en werkte tot voor kort voornamelijk met papieren catalogi. Sinds enkele jaren is de website het belangrijkste verkoopkanaal van Wehkamp. De drie pijlers van Wehkamp zijn:  1. Services, 2. prijsstelling en 3. communicatie. Wehkamp heeft regelmatig kortingsacties.

Alternatieve shops voor Wehkamp

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Wehkamp.

122 ervaringen, 6 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
288 ervaringen, 109 stemmen Lees ervaringen