Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Modern ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Modern. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Modern eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Modern na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Modern

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 06.06.2015

Mijn wasmachine ging op vrijdag stuk, 's avonds rond 9uur een nieuwe besteld en het zou de volgende dag geleverd worden. Ik had sochtends nog geen mail gelezen en kreeg rond 10 voor 8 telefoon, de bezorgservice dat ze er over 10 minuutjes waren om mijn wasmachine af te leveren. Ik kan niet anders zeggen als Top service, ik had nog niet eerder van modern.nl gehoord maar na beetje zoeken was de wasmachine hier het goedkoopst en de bezorgservice is top. Ze nemen eventueel een oud apparaat mee terug en zetten deze op de plek zonder extra bij te betalen. Installeren zou iets extra kosten wat logisch is!

Geplaatst: 12.08.2013

Vorige week info gevraagd of er een bepaald type koelkast op voorraad was. Ze zeggen binnen 24 uur te reageren maar ik moet nog bericht teug krijgen Vindt je het gek dat ze failliet gaan Voor het faillisement waren ze wel goed

Geplaatst: 16.01.2013

Op 30 december een droogtrommel besteld en betaald. Levertijd volgens website 1-4 werkdagen. 04.01.13: bericht levertijd magazijn Modern 07.01 07.01.13: bericht levertijd magazijn Modern 09.01 11.01.13: bericht levertijd Magazijn Modern 14.01 11.01.13 mail gestuurd met verzoek om info of terugbetalen. 14.01.13: Antwoord: het gaat langer duren. Verder geen enkele toezegging tot actie of terugbetaling. 16.01.13: het blijft oorverdovend stil bij deze onbetrouwbare webwinkel. Advies: geen zaken mee doen.

Geplaatst: 21.12.2012

Bij Modern op 18.12.2012 een wasmachine besteld, welke binnen 24 uur geleverd werd, Perfect!!!!

Geplaatst: 15.10.2012

Keurig. Om 20.00u. een wasmachine besteld en de volgende dag om 11.30u. geleverd. Kreeg van te voren 'n mail en sms met tijdsaanduiding. Zelfs op 3 hoog afgeleverd en oude wasmachine meegenomen. Ik raad ze aan!

Geplaatst: 19.07.2012

Ik kocht al mijn witgoed daar, een wasmachine, koelkast, gaskookplaat en combi oven. ik nam de spullen die binnen 24u bezorgt konden worden. ik moest 30 euro betalen voor de koelkast en de wasmachine, om aan te sluiten. de wasmachine werd aangesloten maar de koelkast moest 4u uitstaan. de kookplaat liet ik aansluiten maar die lekte gas. niet bij de aansluiting maar de gasplaat zelf aan de onderkant. levends gevaarlijk! ik gelijk bellen. krijg ik een callcenter debiel aan de foon die het allemaal prima denkt te weten. ik moet maar een Bosch monteur laten komen. want ze zijn te besodemieterd die kookplaat om te ruilen. ik had maar lieft 800 euro aan witgoed xaar uitgegeven

Geplaatst: 02.07.2012

Alles perfect verlopen, netjes op tijd afgeleverd. Ik lees hier een hoop negatieve reacties maar je moet natuurlijk wel in je achterhoofd houden dat men vooral komt klagen als het niet goed is en wanneer het wel goed is men dat over het algemeen wat minder snel laat weten op een site als deze.

Geplaatst: 24.05.2012

Op 16 april een Akai platenspeler besteld. Volgens de site was deze voorradig en de aflevertijd was 5-10 dagen. Besteld en volgens de mail die ik kreeg, was de platenspeler niet voorradig en zou op 21 mei worden afgeleverd. Op mijn mail aan Modern kreeg ik een knorrig antwoord. Eens maar nooit meer !

Geplaatst: 23.04.2012

Heb een zeer slechte ervaring emt Modrn.nl. Het leveren ging prima, heel snel. Maar als blijkt dat de laptop niet naar tevredenheid is, kan ik hem ineens toch niet retourneren, ondanks het recht van de consument om een internetaankoop thuis te beoordelen. Mails worden niet beantwoord. Nu is de laptop binnen enkele weken helemaal kapot en opnieuw geven ze niet thuis. Geven geen antwoord op mijn vragen, alleen nietszeggende standaard maltjes. Koop nooit bij Modern.nl!

Geplaatst: 28.02.2012

Zondagtavond mijn bestelling geplaatst,dinsdagmiddag in huis, alles goed verzorgt Modern heeft aan al mijn verwachtingen voldaan zoals ik reeds eerder ervaren heb.Klasse

Geplaatst: 23.02.2012

Ik heb in januari een nogal negatieve ervaring opgedaan. Maar waar is mijn klacht daarover gebleven. Past niet in dit gejuich? en is daarom verwijderd? Kan deze in ieder geval niet meer terugvinden

Geplaatst: 17.01.2012

Heb (nog) niets gekocht, maar ben van plan nieuwe wasmachine te bestellen. Maar nu na al die ervaringen van klanten te hebben gelezen.......heb ik veel twijfels? is het inderdaad zo slecht gesteld met Modern?

Geplaatst: 13.01.2012

Wasmaschine besteld op 12.01.12 met de belofte dat ie binnen 5-10 dagen geleverd zou worden. Krijg nu een een computer gestuurd e-mailtje dat de machine 30.01.12 in hun magazijn zal arriveren en dat ik per e-mail op de hoogte wordt gehouden als er meer vertragingen zijn. Dus krijg ik mijn machine op zijn vroegst na bijna 3 weken !! Kan de service balie niet bellen want die sluiten om 17.00 uur. Ik zal proberen mijn geld terug te krijgen en en ergens anders te kopen. In mijn email spraken ze me aan met beste klant, wat een lachertje

Geplaatst: 12.01.2012

Mijn ervaring met de beste webwinkel. Ik krijg een nieuwsbrief in de week voor oud jaarsdag. Op 31 December kan ik een Dyson stofzuiger voor € 199,00 kopen. Maar wat ik ook probeer ik kan niet bestellen, zelfs een nieuw account aanmaken helpt niet, want dan krijg ik bij de kassa te horen er kan op uw postcode niet bezorgd worden. Na veel heen en weer gemail blijkt dat ze ineens niet meer op de waddeneilanden kunnen leveren. Wat ik ook probeer ik krijg geen stofzuiger en ook heb ik geen antwoord gekregen op de vraag wat de reden is van niet kunnen bezorgen op de waddeneilanden. Ik krijg alles via internet bezorgd. Ik heb de nieuwsbrief afgezegd en snap er niets van. Ik heb al eens een Miele afwasmachine thuisbezorgd gekregen van ze en een stofzuiger lukt niet?

Geplaatst: 25.01.2011

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Modern.nl. Het bestellen gaat makkelijk en er wordt snel geleverd. Ik hoop echt dat er een doorstart mogelijk is.

Geplaatst: 23.12.2010

Op 20-12 een friteuse besteld die de volgende dag al in huis zou zijn. Helaas bleek dit niet het geval. Volgens hun lag het aan tnt en zou het op dit moment razend druk zijn en moest het pakketje nog door het sortering proces. Gisteren nog iets besteld via internet (bij een andere zaak) en toevallig net binnen gekregen. Toeval?

Geplaatst: 19.12.2010

Gelukkig nooit iets bij deze idioten besteld ze sturen me de hele tijd mailtjes en als je je dan afmeld voor mailtjes komen er nog meer binnen wil je een klacht erover schrijven moet je jouw adres gegevens invullen. waarvoor precies? zodat ze je in reality nog extra kunnen stalken zeker. Btw ik keek net of ze mijn gegevens hebben zegt hun site dat mijn e-mail niet in hun bestand staat. Hoe komt het dan dat ze me mailtjes sturen, de idioten.

Geplaatst: 02.12.2010

Perfecte service en snelle levering. We hebben hier al heel veel gekocht (zowel witgoed als bruingoed) en telkens zijn we aangenaam verrast over het ruime aanbod, de prijzen en de snelle levering. En als er eens iets is met een apparaat tijdens de garantie, dan wordt het gratis gehaald en na reparatie weer bezorgd. Afspraken worden goed nagekomen en mailtjes worden op vriendelijke wijze beantwoord. Echt een aanrader!

Geplaatst: 02.12.2010

Helemaal super deze service! Dinsdag hadden we een stofzuiger besteld, en vrijdag (op ons eigen gekozen datum) in huis.

Geplaatst: 20.11.2010

Op woensdag een order geplaatst en deze werd binnen de kortste keren al bevestigd samen met de afleverdatum. Precies op deze dag het ook product ontvangen. Niets dan lof over deze winkel, ik zal er zeker vaker iets bestellen.

Veel gestelde vragen

Is Modern betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Modern zijn er 83 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Modern operationeel

Modern is actief in de Witgoed en Electronica branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Modern

Lees op de website van Modern hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Modern.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Modern weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Modern sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Witgoed en Electronica branche.

Volgende

Modern

Modern.nl is haar doorstart onderdeel van Foppen E-tail. Op Modern.nl worden producten in de categorieën witgoed, elektronica en telefonie verkocht. Modern.nl heeft een aantal klantvriendelijke services:- Gratis te bellen- Producten gratis thuisbezorgd en geïnstalleerd- Vandaag besteld, morgen in huis

Alternatieve shops voor Modern

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Modern.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring