Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Neckermann.com ervaringen

1.00/5.00 - 6 stemmen, 122 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Neckermann.com. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Neckermann.com eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Neckermann.com na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Neckermann.com

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 26.08.2019

slechte site die neckermann.com iets gekocht niet binnen gekomen na 6 maanden al aangifte gedaan bij politie

Geplaatst: 25.08.2019

Doe a.u.b. geen bestellingen bij dit bedrijf. Bedrijf leverd niet, communicatie onmogelijk, geen geld retour. Meldingen op veschillende klachtensites zoals klachtenkompas geven ook geen resultaat. bedrij is top in het doodzwijgen van problemen.

Geplaatst: 13.04.2019

M v vliegen spray besteld niet lever baar, nog steeds geen geld terug ook niet na 3 maal bericht gestuurd, antwoord Ncerman word deze week terug gestort, 3maal het zelfde verhaal, maar nog geen centen,. Nooit meer bij die oplichters kopen.

Geplaatst: 22.03.2019

Mensen echter niet bestellen bij Neckermann. Van oud bekend postorderbedrijf is er niets meer over. Schoenen besteld. Levering met vetraging. Verpakkingen/doosjes zitten er niet goed uit. Schoenen zijn ook van slechte kwaliteit. Geretourneerd, moest kosten zelf betalen. Hierna 8x gemaild, 6x gebeld om eindelijk mijn geld terug te krijgen. 6 maanden na retour pas was geld terug gestord op mijn rekening.

Geplaatst: 11.03.2019

Zo geen webshop! Het zijn gewoon dieven. mijn advies niets bestellen. in november tv besteld wat niet leverbaar was. We hebben toen een creditnota ontvangen met erbij dat ze het zouden overmaken. tot op heden is dat nog steeds niet betaald. ze zijn telefonisch niet bereikbaar en op de mail reageren ze niet. Ik ga aangifte doen.

Geplaatst: 26.01.2019

Klopt idd mijn dochter 2 dekbedovertrekken besteld niet verstuurd me dochter wel betaald

Geplaatst: 14.11.2018

Een tuniek besteld maar nog steeds niet ontvangen Ik heb betaald via i-deal 2 maal mail gestuurd maar geen reactie wacht nu al 3 weken

Geplaatst: 25.01.2018

Neckerman oplichters. pakket niet ontvangen, wel betaald en ik krijg alleen maar lulkoek terug. Wat een zeikbedrijf!

Geplaatst: 29.12.2017

Dinsdag 19 nov heb ik een bestelling gedaan ORD 18284 en is iDeal betaald. Tot opheden heb ik nog steeds niks ontvangen. Kreeg vandaag een mail dat ik een track&trace zou ontvangen, maar ook die heb ik tot heden niet ontvangen. Excus daar heb ik geen boodschap aan. Dit is en was de laatste keer dat ik ooit wat bij jullie besteld heb. Ik heb ook nu reviews gelezen, had ik die voor die tijd maar gelezen dan had ik NOOIT wat besteld bij jullie. Het is te gek voor woorden dat ik nog niks heb ontvangen en dan zeg ik het nog netjes. Ik heb 4 dagen geleden dure laarzen besteld ( gelukkig niet bij jullie) die komen uit SPANJE, die ontvang ik morgen. Zit jullie op de Noordpool dat het zolang moet duren?? ik ga dit ook op fb en andere site zetten en mensen erop wijzen wat voor een flut bedrijf jullie zijn wat betreft leveren. Maar dit mailtje zal jullie een worst zijn, mag!! Internet heeft een groot bereik? Geen goedwoord over Neckermann ? En standaard mailtjes met sorry daar veeg ik me kont mee af

Geplaatst: 28.02.2014

Laatst een broek gekocht voor 30 euro, was volop in de aanbieidng. Gokje, maar zit perfect. Had m ook de volgende dag in huis. Dus helemaal tevreden, zeker aan te raden.

Geplaatst: 16.10.2013

begin september als nieuwe klant aangemeld, orderbevestiging ontvangen met klantnummer 0 ..... nu al 2 x het vragen formuliertje op hun website ingevuld maar je hoort gewoon niks van ze, ..... binnen 2 dagen krijgt u reactie ..... geen spullen en geen antwoord .... schiet lekker op zo met neckermann.com

Geplaatst: 12.09.2013

Ik zou iedereen aanraden hier nooit te bestellen! Heb 1 bestelling geplaatst met meerdere artikelen die niet allemaal tegelijk leverbaar waren: direct leverbaar, 2 weken en langer dan 2 weken. Ik verwachte dat ze dus 2 of 3 keer langs zouden komen, maar ze zijn maar liefst 5 keer geweest. In die 5 keer is er een tv-meubel gebracht waar alle gaten te groot of aan de verkeerde kant geboord waren, deze moest dus weer retour. Ook een keukenmachine die ik besteld had was defect, deze moest ik vervolgens zelf bij een kika punt 2 dorpen verder gaan afgeven. Bovendien heb ik één van de spullen van mijn bestelling tot op heden niet ontvangen, ik heb hierover contact opgenomen bleek het artikel niet leverbaar en werd er een alternatief aangeboden. Ik heb dit alternatief geweigerd en zou geld terug krijgen waar ik tot op heden nog steeds op wacht. Hiernaast vind ik het erg klantonvriendelijk om dit niet te laten weten, ik moest er eerst zelf weer contact over opnemen. Hiernaast werk ik zelf fulltime en moet ik dus steeds iemand regelen om het pakket op te vangen, wat vaak onmogelijk is aangezien ze pas de dag zelf een tijdindicatie geven die bovendien 4 uur ruim is. Iemand moet dus al de gehele dag beschikbaar zijn wil het product opgevangen worden, maar bij de buren of op een ander adres bezorgen is niet mogelijk. Kortom, een echte afrader!

Geplaatst: 21.08.2013

Pff hier bestel ik echt nooit meer. Nog nooit zo een slechte service meegemaakt. Ik was niet opzoek naar een bed maar kwam er een tegen voor 145 euro compleet. Uiteindelijk heb ik dit bed besteld en wel zo dat deze op tijd zou bezorgd worden (voordat school e.d. begint) Opeens krijg ik een week later een email dat het bed niet op voorraad is en dat ik : Voor alternatieven op de neckermann site kan kijken. Pardon?? Een alternatief? Ik bestel niet voor niks dit bed en terwijl het eigenlijk over een week geleverd zou moeten zijn heb ik geen enkel idee over hoelang het gaat duren. Al 2x gebeld en ze weten me niks te vertellen over hoe lang het nog kan duren, niet eens of het langer of korter gaat zijn dan een maand. En word er ergens een excuus aangeboden?? Neeee hoo maar. Ze denken zeker dat het vanzelfsprekend is dat ze zulke verschrikkelijke service leveren. Echt nog nooit mee gemaakt dit...

Geplaatst: 16.07.2013

Mijn ervaringen met Neckermann waren goed, tot het vanaf januari mis ging. Ik had 2 logeerbedden besteld met levertijd binnen 3 weken. Na 6 weken nog niets ontvangen, ook geen bericht van Neckermann. Bellen dus. Na 3 keer ruim 30 minuten te hebben gebeld, kwamen ze tot de conclusie dat de logeerbedden waren uitverkocht. Dat is al 27 euro kassa voor ze en ik heb nog niets. Daarna stoelen bestellen, er werd er 1 van de 2 geleverd. Weer bellen. Uitverkocht en komen ook niet meer. Ik kon kiezen de stoel zelf terug te sturen en een ander product te kiezen, maar geld terug kon niet. Nu zit ik inmiddels al 3 weken te wachten op lattenbodems en matrassen die ik per ideal heb betaald. Levertijd binnen 3 werkdagen en binnen een week! Bellen dus. Pas bij de derde keer bellen werd ik doorverbonden. Leveringsproblemen bij de leverancier is het antwoord. Ik ben het afgelopen jaar bijna 100 euro kwijt aan telefoonkosten vanwege de slechte service en het aan het lijntje houden door Neckermann. Ik had jaren zeer goede ervaringen met het bedrijf, maar de moed is me echt in de schoenen geschoten. Ik ben erg bezorgd over de verdere afhandeling van mijn lopende bestelling.

Geplaatst: 04.07.2013

Ik was vele jaren vaste klant maar ben nu overgestapt naar de concurrentie (w.o. Wehkamp). Sinds het Duitse moederbedrijf is opgehouden met bestaan en Neckermann Benelux zelfstandig verdergaat, is het droevig gesteld met deze webwinkel. Levertijden zijn stukken langer en zeer veel artikelen die op de site staan blijken uitverkocht. Bovendien worden beloofde levertijden te vaak niet aangehouden. Retouren worden wel behandeld maar tegenwoordig heb je geen recht meer op creditering. Nadat je een kromme procedure moet doorlopen, krijg je een tegoedbon. Zo kwam het dat ik een artikel had besteld, dit veel te laat binnenkreeg, het ook nog eens een verkeerd artikel was en het geretourneerd moest worden. Ik bleek toch de factuur te moeten betalen en vervolgens een speciaal formulier in te moeten vullen om aanspraak te kunnen maken op een soort tegoedbon. Toen ik dit tegoed later wilde gebruiken om een product te kopen dat volgens de site 1 week levertijd had, kreeg ik een paar dagen later een email dat de gewenste levertijd niet zou kunnen worden nagekomen. Na 3 weken kreeg ik het bericht dat het artikel was uitverkocht en zo begon het hele circus weer van voorafgaan. Erg jammer, het was ooit een uitstekende webwinkel.

Geplaatst: 07.06.2013

Waardeloos bedrijf. Als je iets retourneert, krijg je na 6 weken het bedrag teruggestort min nog eens 5,99 verzendkosten !! Verpakking kleding schandalig: in een plastic zak. Andere bedrijven sturen het in een doos. De belofte Niet goed, geld terug is niet waar.

Geplaatst: 07.05.2013

ik heb mijn tv drie keer terug betaald om dat het op zweefenden rekening stond

Geplaatst: 07.05.2013

heb in februari een boekenkast besteld en na 3 maanden eindelijk gekregen, ik vind dit ongepast dat er dan na 3 maanden een andere prijs verschijnt op neckerman.com, en da ge nog altijd dezelfde prijs moet betalen als 3 maanden geleden, en de levering is ook een dikke flop, ze bellen aan, geven dit af, vragen paspoort en lachen ermee, en dan gaan ze gewoon weg. bestel nooit meer

Geplaatst: 29.03.2013

ik heb een bestelling gedaan en direct betaald omdat het dan de volgende dag bezorgd zou worden, als ik het met acceptgiro deed dan duurde het een week.. na mijn bestelling kwam er te staan geen inzage, heb ik opgebeld zegt die mevrouw tegen mij, ja maar dit duurt wel een week voordat u bestelling er is. dus conclussie, het kopje direct leverbaar van neckermann klopt niet en gelijk betalen zou ik nooit doen!!

Geplaatst: 11.03.2013

Neckermann is een grote oplichters bende heb pas spullen besteld ,,kreeg ze kapot aan, waarvan een grillplaat die gewoon uit de doos lag..lampen waren aan gruzelmenten, had een bha besteld zag duidelijk dat ie gedragen was en er zat lipstick op,,schoenen die ik besteld waren al uitgelopen en gescheurd, Een bed had ik besteld kreeg te horen is er binnen 10 dagen was gewoon leverbaar,,10 weken heb ik er op gewacht ook meerder keren erover gebeld, kreeg steeds hetzelfde te horen, komt binnenkort,,maar ineens was het niet meer leverbaar, en zo kan ik nog veel meer opnoemen, heb van alles gekregen zoals stofzuiger die na 3 weken kapot is viel gewoon uit elkaar,maar garantie,,ja tot de deur, heb Neckermann gebeld en gezegd ga radar inlichten over hun, toen waren ze uitgepraat en hingen gewoon op. Stel oplichters zijn het

Veel gestelde vragen

Is Neckermann.com betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Neckermann.com zijn er 122 reviews achtergelaten en 6 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Neckermann.com operationeel

Neckermann.com is actief in de Warenhuizen branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Neckermann.com

Lees op de website van Neckermann.com hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Neckermann.com.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Neckermann.com weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Neckermann.com sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Warenhuizen branche.

Volgende

Neckermann.com

Neckermann.com - één van de grootste internetwinkels met een uitgebreid assortiment onder 1 dak.Een kleine greep uit de complete collectie:? Mode voor het hele gezin, óók in grote maten.? Het elektro-assortiment omvat o.a. GSM's, DVD's, TV's, camera's, games en laptops? Huishoudapparatuur, zoals wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vriezers en vaatwassers? Slapen: boxsprings, bedden, matrassen, slaapkamerkasten, bedtextiel, etc.? Wonen: zitmeubelen, kasten, verlichting, tuinmeubelen en traprenovatieWat shoppen bij Neckermann.com extra aantrekkelijk maakt?Een groot assortiment trendy producten, de beste acties, 14 dagen bedenktijd en... vandaag besteld, betekent vaak morgen al in huis!

Alternatieve shops voor Neckermann.com

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Neckermann.com.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
197 ervaringen, 10 stemmen Lees ervaringen
76 ervaringen, 15 stemmen Lees ervaringen
122 ervaringen, 6 stemmen Lees ervaringen