Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bigdennis ervaringen

3.67/5.00 - 3 stemmen, 130 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Bigdennis. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Bigdennis eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Bigdennis na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Bigdennis

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 16.07.2012

Bij BigDennis DVD besteld en gekocht mijn moderne drander herkend deze niet Verpakking geopend dus niet retour te zenden Heen en weer gemaild .het leek of er mogelijkheden waren Maar in laatste mail gekocht is gekocht (strekking van de mail)

Geplaatst: 28.06.2012

Ben zeer tevreden over BD. De prijzen zijn laag en de services goed. Ik had slechte dvd dozen geleverd gekregen,na een email werden mij direct nieuwe geleverd. Het beantwoorden van de email zou iets sneller mogen. BD ga zo door en hou de services goed in de gaten!

Geplaatst: 25.05.2012

Met één woord "waardeloos"! Bestelling geplaats en betaald en binnen 5 werkdagen zou het er zijn. Tussendoor nog een bevestiging dat het verstuurd zal zijn, maar die is nooit aangekomen. Na een paar dagen extra kreeg ik dan eindelijk mijn pakket binnen, incompleet. Ik nam direct contact op met de klantenservice en het verhaal uitgelegd dat er ook op de picklist een artikel niet aangevinkt was en deze ook niet in de doos aanwezig is. Kortom, grote pech krijg ik als e-mail terug! Hoorde onlangs dat er een nieuwe eigenaar op zit en dat deze niet bepaald netjes meer om gaat met de oude procedures. Bereikbaar zijn ze niet goed en volgens mij werkt er maar één medewerker op de klanteservice, ene Charlotte de Vries. Zielig als je zo je brood moet verdienen door mensen de deur te wijzen. één keer, nooit weer! 1 keer, nooit weer!

Geplaatst: 15.05.2012

Op 10 mei 2012 200 Platinum DVD's besteld Heden, 15 mei nog geen enkel reactie gekregen. Orderstatus staat op betaald maar er gebeurt verder niets. Ik heb jarenlang bij Opus besteld en die leverden in 9 van de 10 gevallen binnen 24 uur de bestelling. Bereikbaarheid van Big Dennis is slecht en vaag. Ik denk dat zij zelf aan hun ondergang werken

Geplaatst: 10.05.2012

Heb dvd`s besteld (8.5 gig) en de meeste dvd`s zijn niet goed. Na klacht wordt er moelijk gedaan,willen geen andere leveren. Ben voorgoed klaar met Big Dennis. Wèèr dik 50 euro naar de kloten

Geplaatst: 13.04.2012

Mijn bestellingen altijd correct verpakt en op tijd bezorgd. alleen vind ik dat de inlog procedure erg moeilijk is nieuw wachtwoord ontvang je niet er is geen normaal e-mail adres om te mailen Dat vind ik vervelend maar voor de rest Erg goed

Geplaatst: 07.04.2012

Mijn klacht is na tevredenheid opgelost. Via het formulier op de website (levering incompleet). Dezelfde dag heeft Big Dennis contact opgenomen. Helaas kreeg ik geen 10 cartridges omdat ik dit foutief geinterpreteerd had. Er stond : bundle 2x zwart + kleur. Ik dacht dat het dus 2 bundles waren. Volgens Big Dennis was het 1 bundle met daarin 2x een zwarte cartridge. Tja : het kan allebei. Desondanks hebben ze me de CD map + 2x een extra cartridge gestuurd voor het ongemak. Tevens is op de website de artikelomschrijving aangepast om in de toekomst verwarring te voorkomen. Vandaag heb ik netjes en keurig verpakt mijn restant bestelling ontvangen. Kortom : een nette en correctie manier van afhandeling van mijn klacht.

Geplaatst: 04.04.2012

Ik heb hetzelfde als de reactie hiervoor, altijd met vol tevredenheid spullen besteld bij Bigdennis. Ik vond het al vreemd dat de prijzen een stukje hoger lagen als normaal (kan altijd natuurlijk) en dat ik ook een nieuw account moest aanmaken. Normaal kreeg ik altijd een bevestiging de volgende dag dat alles gereed was of wat de status was. Ik kreeg geen bericht dit keer. Vandaag heb ik mijn spullen binnen gekregen, tot mijn verbazing in een bubbeltjes envelop. Niet gewend van Bigdennis, normaal altijd alles netjes in een doosje opgevuld met van die schuim dingetjes en een envelop erbij. Dit keer was alles er zo ingesmeten en was de orderbon een beetje snel opgevouwen. Ik vermoed ook dat er een andere eigenaar is die nog niet goed weet hoe hij met klant tevredenheid om moet gaan. Jammer Bigdennis!

Geplaatst: 04.04.2012

Vandaag mijn bestelling (cartridges en CD map) ontvangen. Althans een gedeelte. In plaats van 10 cartridges (voordeelbundel) slechts 5 ontvangen (waarvan 2 opengemaakte en weer dicht getaped) en de opbergmap zat er helemaal niet bij. Deze staat wel afgevinkt op de pakbon. Echter, zo'n map past helemaal niet in de bubbel envelop waar alles mee geleverd is. Ik vond al vreemd dat ik weer opnieuw een account moest aanmaken. Bestel al jaren met grote tevredenheid bij Big Dennis. Nooit problemen gehad. Alles werd netjes in een doos (geen envelop) bezorgt. Nu voor het eerst een slechte levering ontvangen. Denk inderdaad ook dat ze van eigenaar verwisseld zijn. Zojuist een melding formulier ingevuld. Ben benieuwd of e.e.a. naar tevredenheid wordt opgelost. Ik geef ze nog het voordeel van de twijfel. Zodra de klacht is afgehandeld zet ik het op het forum. Ook als dit goed is opgelost.

Geplaatst: 04.03.2012

Al diverse keren iets besteld. Steeds keurig en snel geleverd. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Met een gerust hart aan te bevelen.

Geplaatst: 01.03.2012

totaal nooit een probleem , altijd goed gegaan. maar het kan altijd een keer verkeerd gaan. ik geef ze een cijfer 8 bij een ander bedrijf 3 weken geleden voor 1700euro keukenspullen gekocht,gelukkig niet aanbetaald maar niets ontvangen

Geplaatst: 26.02.2012

Alweer een paar maanden geleden dat ik mijn eerste bestelling mocht ontvangen. Alles was naar wens. Zeer tevreden!

Geplaatst: 21.02.2012

Vandaag mijn eerste bestelling Printable DVD's keurig verpakt ontvangen.Eén DVD bedrukt,wat tegen valt, is dat de kleuren niet zo sprankelend zijn,Het te bedrukken oppervlak is niet echt wit,jammer.Misschien heeft Bigdennis een andere kwaliteit DVD's,die wel een wit fond hebben.Aan mijn Canon printer ligt het zeker niet,eerder gebruikte DVD's zijn wel mooi van opdruk! Voor de rest ben ik tevreden.

Geplaatst: 20.02.2012

Begrijp niet waar men mee bezig is. Koop hier al enige jaren mijn lege printable dvd's. Over de afhandeling van de bestelling niets anders dan lof. Hoop hier nog lang te kunnen bestellen.

Geplaatst: 05.02.2012

Bestel al jaren bij Bigdennis. Alleen maar goede ervaringen. Snelle levering. Bij fout van mijn kant werd dat destijds keurig geregeld en recht gezet. Voor DVD's Cd's cartridges voor mij het vaste adres.

Geplaatst: 30.01.2012

Ik heb een aantal malen DVD's en CD's gekocht, altijd goed geregeld, zonder problemen. Nu had ik een domme fout gemaakt waardoor mijn laatste zending retour afzender is gegaan, Bigdennis heeft alert gereageerd,alles financiëel goed geregeld enz., er is een goede en vriendelijke service. Ik vind deze webshop een absolute aanrader.

Geplaatst: 30.01.2012

Al diverse keren iets besteld. Steeds keurig en snel geleverd. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Met een gerust hart aan te bevelen.

Geplaatst: 29.01.2012

Mooie overzichtelijke website met ruime keuze. Ze zijn niet duur, producten hebben een intressante prijs. Ondersteuning daar heb ik nog geen beroep op hoeven doen dus daar kan ik ook geen beoordeling voor geven. Bestelling is netjes binnen de aangegeven levertijd tussen 2-5 werkdagen uitgeleverd. De spullen zijn naar mijn mening goed genoeg verpakt. BigDennis.com is een echte aanrader!

Geplaatst: 24.01.2012

Absolute aanrader deze webwinkel. Spindels DVD+R besteld. Bestelling is direct de eerstvolgende werkdag verzonden. Keurig verpakt afgeleverd door PostNL. Ga hier zeker vaker bestellen.

Geplaatst: 18.01.2012

Alleen maar super goede ervaring met big dennis snel en goed verpakt geleverd . kunnen nl webshops nog van leren

Veel gestelde vragen

Is Bigdennis betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Bigdennis zijn er 130 reviews achtergelaten en 3 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 3.67 uit een totaal van 5.

In welke branches is Bigdennis operationeel

Bigdennis is actief in de Witgoed en Electronica branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Bigdennis

Lees op de website van Bigdennis hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Bigdennis.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Bigdennis weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Bigdennis sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Witgoed en Electronica branche.

Volgende

Bigdennis

BIGDENNIS IS OP SHOPPINGERVARING NIET LANGER TE BEOORDELEN, ALLE BESCHRIJVING EN BEOORDELINGEN HIERONDER ZIJN VEROUDERD.Bigdennis.com is gevestigd in Duitsland en vooral bekend door de levering van goedkope blanco CD's en DVD's, die vanuit Duitsland zonder Nederlandse heffingen verkocht kunnen worden. Daarnaast levert Bigdennis vele soorten lege informatiedragers en veel randapparatuur voor computers.

Alternatieve shops voor Bigdennis

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Bigdennis.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring