Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

iBOOD ervaringen

2.63/5.00 - 8 stemmen, 254 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van iBOOD. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met iBOOD eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van iBOOD na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met iBOOD

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 07.06.2021

Minpunt: Verkopen maskertjes en zelftests. Dragen hierdoor bij aan het instand houden van deze onnodige angstcultuur en de medische apartheidssysteem door de opgedwongen testsamenleving welke de covidiaanse facisten die ze politici en medici noemen aan ons opdwingen. Iets wat al heel veel ondernemers en mensenlevens heeft kapotgemaakt en tot meer zelfmoorden heeft geleid dan dat corona aam slachtoffers heeft gemaakt. Als ondernemer mag de oprichter van Ibood zich scjamen. Profiteurs van de apartheidssysyeem. Wat dat betreft is Ibood onderdeel van een facistisch regime. En als we hier blijven kopen keuren we deze propaganda en onzin goed. Dit kan echt niet. Of zijn we allemaal tegenwoordig (covidiaanse) medische nazi's?

Geplaatst: 11.08.2020

Let op Ibood doet niet meer wat ze beloven: Vanwege de warme dagen en dat Ibood 10 augustus zou verzenden toch maar een airco bij Ibood besteld. Nu blijkt dat : "We hebben uw bestelling van iBood nog niet ontvangen, daarom kan uw afspraak vandaag helaas niet plaatsvinden. " Dus als je het op tijd nodig hebt bestel ergens anders. Ik vind dit een zeer zeer slechte zaak en dit had ik niet van Ibood verwacht. Vooral vanwege deze temperaturen! Er zijn genoeg shops die wel dezelfde dag versturen!

Geplaatst: 17.07.2019

De klantenservice van iBood is werkelijk waar een lachtertje. Een koptelefoon gekocht, waar het scharniermechanisme van brak bij normaal gebruik. Na moeilijk contact met de klantenservice zou het gratis opgehaald worden. Al met al moest ik het toch ineens zelf opsturen, want ja alleen grote pakketten halen ze gratis op. Via de post de melding dat mijn pakketje retour gestuurd word, naar een verkeer adres wel te verstaan. Uiteindelijk niet aangenomen door de mensen op het verkeerde adres en naar een post NL punt gestuurd. Daar afgehaald, blijkt dat de koptelefoon gewoon stuk retour is gestuurd. Bij bellen blijkt dat zij dit niet vinden vallen onder fabrieksgarantie. Meer mag ik ineens niet weten omdat het door mijn partner is gekocht.Tot aan dan toe alles met ophalen/versturen wel mogelijk regelen. Deze moest dan maar weer bellen om exact hetzelfde te horen te krijgen. Beloftes worden niet nagekomen, behulpzaamheid door diverse medewerkers is er niet te vinden, openingstijden die slecht zijn en ronduit lange wachttijden. Kortom niks meer kopen bij iBood als je ooit misschien nog hulp nodig hebt met het product!

Geplaatst: 16.02.2018

Wat een oplichters , Leuke aanbieding gezien op IBOOD , het betreft 3 spotjes met led lichtbron voor 9,95 euro . Besteld en na een paar dagen binnen gekregen , maar de dure lichtbronnen ontbreken , contact op genomen met IBOOD. Na weer een paar dagen wachten eindelijk bericht van IBOOD , sorry er zitten geen lichtbronnen bij u kan ze terug sturen of houden . Als ik ze houd krijg ik van IBOOD een korting coupon van wel 5 euro ( lichtbronnen kosten in de winkel 6 euro per stuk ). ik vind wanneer je adverteert met iets je het ook moet leveren , maar dan ben je bij IBOOD echt aan het verkeerde adres. Dit voorval is voor mij een goede leer om niets meer bij IBOOD te bestellen . wat een slechte service .

Geplaatst: 01.02.2018

Zeer ontevreden over ibood en zeker NIET aan te raden!!! Van de twee bestellingen beide defect of beschadigd geleverd. Vervolgens alles behalve coulant gehandeld vanuit ibood. Bespaar je de moeite! Het lijken leuke aanbiedingen maar degelijk spul krijg je niet. gr. B van Baardwijk

Geplaatst: 11.01.2018

Waardeloos dat IBOOD. Ik ben vanaf het begin klant en de laatste bestelling laten ze gewoon wachten en komen ze met een onderzoek van 4 weken om te zien waar mijn bestelling is verdwenen. Die is natuurlijk gewoon gestolen door DHL (ook zo boevenbende). Veel ervaring met DHL. Bestellingen vanuit het buitenland komen opengemaakt en niet compleet binnen. Als je wil reclameren is niemand thuis, De hele internet gebeuren is een boevenbende. Mijn advies is: ga naar een lokale dealer (geen mediamarkt want die zijn nog erger dan internet) en je betaalt iets meer maar je krijgt er zoveel meer voor terug. Nu heb ik 500 euro betaald en ik moet maar kijken of ik dit weer terug krijg, waarschijnlijk worden de verzendkosten niet vergoed. Ook die ervaring heb ik. Het lijkt erop dat er alleen maar geld verdient wil worden zonder er iets voor te doen. Ik ben helemaal klaar met IBOOD. Mensen geef een paar tientje meer uit en je krijgt de volgende dag geleverd bij de goede zaken op internet zoals Coolblue en bol.com. De service van deze 2 is enorm in orde of ga naar een lokale dealer. deze komt je meestal wel tegemoet qua prijs. Geen IBOOD meer voor mij

Geplaatst: 19.02.2017

Al 7 jaar trouwe klant geweest bij iBood, maar ben zeer ontevreden en zelfs boos hoe ze een trouwe klant behandelen. Ik zal even vanaf het verhaal vanaf het begin vertellen. Op 4 februari een Philips Avance Keukenmachine gekocht zodat ik mijn vrouw op valentijnsdag kan verassen. Op 7 februari geleverd, maar ik kwam achter dat het alleen maar een dure mixer is en niet een keukenmachine is met vele accessoires. Op de website van iBood kon je namelijk een afbeelding (http://iboodimage.cachefly.net/94509/large/philips-avance-keukenmachine.jpg) vinden dat suggereert dat er vele accessoires mee wordt geleverd. In de omschrijving staat er ook het volgende: - Met zijn 900 W motor, 4 L roestvrij stalen kom en meerdere accessoires, helpt deze machine je bij elke culinaire uitdaging. - Van pizza- tot brooddeeg en van smoothies tot soep, praktisch alles kun je bereiden met deze machine. Dus als ik lees dat het een keukenmachine betreft en een afbeelding op de pagina te vinden is met diverse accessoires en tevens de bovengenoemde tekst lees ga ik er van uit dat de accessoires zoals in de afbeelding te zien is, mee is geleverd. Nu wilde ik het product terugsturen en binnen 14 dagen is dat ook geen probleem, maar nu krijg ik te horen dat ze de retourkosten niet willen vergoeden. Normaliter hoeven ze dat ook niet te doen en zou ik er geen moeite mee hebben, maar in dit geval ben ik van mening dat door de bovenstaande dwaling enigszins meegaand is met de klant en hiervoor een uitzondering maken. Ik heb diverse malen contact gehad met de klantenservice en zij vroegen mij om bewijsmateriaal waardoor ik van mening ben dat het dwaling betreft en iedere keer als ik bewijsmateriaal leverde proberen zij op allerlei manieren te omzeilen dat ze ook maar niet de retourkosten te vergoeden. Zij gaven o.a. aan dat het te lezen was in de specificaties, maar als ik lekker wordt gemaakt met een mooi plaatje waar vele accessoires te zien en een verleidende tekst in de omschrijving, dan ga ik niet nog eens naar de specificatiepagina kijken. Wat is nu 8,60 (aangetekende post) voor hun? Het gaat mij niet eens om het bedrag, maar meer de principe hoe zij een trouwe klant niet tegemoet willen komen en dat zij niet willen toegeven dat de afbeelding en tekst in de omschrijving de indruk geven dat het meer is dan een dure mixer, maar een volwaardige keukenmachine met vele accessoires. Wat mij daarna echt nog pissig maakte is dat andere klanten bij een andere aankoop wel hun retourkosten vergoed kregen bij een soortgelijk fout. Het betrof namelijk een Game of Thrones seizoen 1 – 6 bluray box en in een afbeelding (dwaling afbeelding net als bij de Philips Avance keukenmachine) op de pagina gaf de suggestie dat je een mooie box hoes erbij kreeg, maar bij levering kreeg je alleen de losse seizoenen. Nu gaf de klantenservice als smoes dat ze het niet in de specificaties specifiek erbij hadden gezegd dat het om losse seizoenen gaat i.p.v. dat je het in een mooie bluray box hoes krijgt en daarom niet om hetzelfde probleem gaat… zoals ik al zei, ze proberen op ieder mogelijk manier niet tegemoet te komen met de klant. Hoe goedkoop de producten ook zijn, de aftersale/ klantenservice bij iBood leven totaal niet met de klant mee en zijn erg klantonvriendelijk. Dus pas op als je ooit met de klantenservice van iBood te maken krijgt.

Geplaatst: 20.08.2015

Het enige lichtpuntje is de prijs. De levering is altijd traag en meestal vertraagd. Service is er nauwelijks. Commentaar op het forum op de website word verwijderd als ibood er niet goed genoeg vanaf komt.

Geplaatst: 31.01.2015

Eind november heb ik een tv beugel van Vogel's besteld voor mij 42 inch tv. Het duurde al langer voordat deze verzonden werd en daar kreeg ik pas bericht over nadat ik zelf contact had gezocht, bij ontvangst bleek ook nog de verkeerde beugel geleverd te zijn. Dit gemeld bij de klantenservice en die gaven aan dat het al bekend was en dat ik een mail ging ontvangen met instructies. Deze mail was na een week nog niet binnen dus nog maar weer eens gebeld, na dat gesprek eindelijk de mail ontvangen.. Instructies uitgevoerd en daarna werd het stil.. 2 week terug nog maar weer een e-mail gestuurd, geen reactie. Na contact via Twitter nog steeds geen oplossing, werd alleen maar aangegeven dat CS het zo druk had (Ja dat kan, maar eigenlijk boeit me dat heel weinig). Begin deze week weer gemaild en bericht via Twitter gedaan, tot op heden nóg geen reactie. Gisteren via Klacht.nl een klacht ingediend, die is nog niet eens in behandeling.. Ik bestelde altijd met veel plezier bij ibood.com maar dat is nu wel over ofzo.. Ik betwijfel het of ik ooit de beugel nog ontvang of mijn geld terug krijg, als ze niet met een passende oplossing komen bestel ik er in ieder geval nooit weer wat.

Geplaatst: 09.12.2014

ik heb eerder producten besteld bij Ibood. Bij meerdere producten nooit de aangegeven tijd afgeleverd, vaak 1 a 2 weken extra wachten. dus wat zij daar vertellen over verwachten levertijd. moet je nog extra paar weken wachten (dit wordt wel netjes op automatisch tijd gemeld per mail). Laatste bestelling geplaatst, echter product niet naar verwachten, dus binnen 14 dagen product terugestuurd naar Ibood. Volgens hun procedure het product aangetekend teruggestuurd. Maar 1,5 maand geen feedback in mijn ibood account of per mail of geld terug op mijn rekening (op ibood website beloven ze 5-10 werkdagen geld terug op rekening - niet waar kunnen maken). Dus ging een ticket openen via mijn ibood account, maar 1,5 week verder geen reactie. Nog een reminder gestuurd. dat is weer 1,5 week geleden. volgens hun website reactie op vragen 2-3 werkdagen (nu is het al 2-3 maanden nog steeds reactie) wordt hier vaak gereageerd door ibood vanwege drukte reactie kan iets langer duren dan normaal (2-3 maanden wachten op een reactie is wel extreem). mijn advies indien men iets koopt bij Ibood, kan je wel lang wachten op je geld bij annulering of service is ook ver te zoeken bij Ibood.

Geplaatst: 25.11.2014

Werk je daar ofzo? Zeker op de klantenservice, beantwoord m'n 3 mail liever wanneer ik eindelijk mn producten krijg ipv mails sturen dat ze door de nieuwe website niet goed zijn verwerkt maar dat ik hem binnen enkele dagen mag verwachten (2 weken geleden inmiddels). <blockquote cite="comment-9210"> Een bezoek aan de Ibood site is hoe ik mijn dag begin. Er zijn verschillende dagaanbiedings sites maar iBOOD heeft naar mijn mening kwalitatief goede aanbiedingen tegen een heel scherpe prijs. Nadat ik erop gewezen ben is een bezoek aan deze site een leuk begin van de dag. Er gaat overal wel eens iets mis en daar is dan service voor nodig. Ook dit is bij iBOOD op zich goed geregeld het melden bij achterstand in afhandeling zou een verbeterpunt zijn. Maar over de afhandeling heb ik geen klagen. Dus als je van aanbiedingen houd check deze site. </blockquote>

Geplaatst: 06.11.2014

Product nooit ontvangen en geen geld terug Ik heb tijdens een Iboodhunt een 10000 mAh Power gekocht voor 45 euro. Ze geven aan dat ze het verzonden hebben en dat er getekend is voor ontvangst, maar zowel ik als mijn vriendin hebben niks in ontvangst genomen en ook niet getekend. Nu kwam ik hier pas 30 dagen later achter en dat is blijkbaar het termijn waarna ze niks meer voor je kunnen doen. Ik kan dus fluiten naar mijn pakketje en mijn geld. Dit terwijl ik geen invloed kan uitoefenen op welke partij zij kiezen voor het verzenden van de pakketjes. Ik heb vrij veel dingen aangeschaft via iBood, maar deze ervaring heeft er voor mij voor doen zorgen dat dit meteen de laatste keer was dat ik zaken met ze doe. Het is een bedrijf met een waardeloze aftersales die niet zoekt naar een oplossing, maar zich schuilt achter de regeltjes. Het enigste waar ze mee komen is een waardeloze tegoedbon van 5 euro die ik alleen bij Ibood kan besteden. Ik noem dit een sigaar uit eigen doos.

Geplaatst: 27.06.2014

Zeer slechte service als het misgaat Het gaat hier om de Urban Decay Naked 2 (ibood van 1 juni). Twee weken vertraging en uiteindelijk werd een namaakproduct opgeleverd, terwijl iBood verzekerde dat het om originele product gebeurd. Ok, dat eerste (te laat) kan gebeuren en de tweede ook. Inmiddels bijna een week verder om alleen te horen dat zij ook erkennen dat er een namaak product is opgestuurd. Echter wordt nu van wij, de slachtoffers verwacht om eerst even netjes de neppe product terug te sturen alvorens wij geld terug krijgen. De vergoeding is een tegoedbon van 5 euro, die je natuurlijk bij hun kan spenderen die maar 3 maanden geldig is. Nou ik denk niet dat ik verder nog woorden vuil hoeft te maken over hoe slecht de service is als zij zelf een fout maken.

Geplaatst: 21.03.2014

Een bezoek aan de Ibood site is hoe ik mijn dag begin. Er zijn verschillende dagaanbiedings sites maar iBOOD heeft naar mijn mening kwalitatief goede aanbiedingen tegen een heel scherpe prijs. Nadat ik erop gewezen ben is een bezoek aan deze site een leuk begin van de dag. Er gaat overal wel eens iets mis en daar is dan service voor nodig. Ook dit is bij iBOOD op zich goed geregeld het melden bij achterstand in afhandeling zou een verbeterpunt zijn. Maar over de afhandeling heb ik geen klagen. Dus als je van aanbiedingen houd check deze site.

Geplaatst: 25.02.2014

Elke dag ff de website checken. Elke dag. Top na-service!!

Geplaatst: 20.02.2014

Goede ervaring met iBood: ik had per abuis een verkeerd leveradres opgegeven, waardoor mijn bestelling retour naar iBood ging. Ik heb contact met iBood opgenomen en ze hebben de bestelling direct opnieuw verzonden naar het juiste adres.

Geplaatst: 17.01.2014

ook gc horloge besteld als kerst cadeau, levering 19 dec. bestelling werd door ibood uitgesteld, jammer, iedereen een kerstcadeau behalve mijn vrouw. nou ja, dan 10 januari. reikhalzend naar die datum uitgekeken. oeps.... vertraging, 17 januari... weer niks, ja het bericht per email ontvangen dat van uitstel afstel komt. Niks, nada . Er wordt dus helemaal niks geleverd. Daar zit je dus ZES weken op te wachten. Verder geen enkel gebaar of voorstel enige tegemoetkoming !! Is dit nu service en klantgericht handelen anno 2014 ?????

Geplaatst: 10.01.2014

Heb de zelfde ervaring Ik heb 5 december iets besteld wat 20 december verzonden zou worden. Helaas kreeg ik de 19e de melding dat het 10 januari werd, maar ook vandaag weer een melding. Ditmaal kregen we te horen dat ze de zending kwijt zijn en nog een week iets proberen te regelen of anders annuleren ze de bestelling. Gelukkig kreeg ik nog wel een kortingscoupon t.w.v. €5,-. Alsof i k hier ooit nog iets ga bestellen Kortom: het meest slechtste bedrijf aller tijden wat mij betreft.

Geplaatst: 10.01.2014

De prijs is elke keer wel leuk die ze aangeven, maar daar heb je verder niks aan. Ik ben benieuwd hoeveel mensen hun bestelling krijgen. Ik heb 5 december iets besteld wat 19 december verzonden zou worden. Helaas kreeg ik de 19e de melding dat het 10 januari werd, maar ook vandaag weer een melding. Ditmaal kregen we te horen dat ze de zending kwijt zijn en nog een week iets proberen te regelen of anders annuleren ze de bestelling. Gelukkig kreeg ik nog wel een kortingscoupon t.w.v. €5,-. Alsof i k hier ooit nog iets ga bestellen.. Kortom: het meest slechtste bedrijf aller tijden wat mij betreft.

Geplaatst: 19.11.2013

Snelle reactie van Ibood in verband met een voucher. Werd onmiddellijk opgelost.

Veel gestelde vragen

Is iBOOD betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor iBOOD zijn er 254 reviews achtergelaten en 8 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.63 uit een totaal van 5.

In welke branches is iBOOD operationeel

iBOOD is actief in de Kantoorartikelen branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij iBOOD

Lees op de website van iBOOD hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij iBOOD.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als iBOOD weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat iBOOD sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kantoorartikelen branche.

Volgende

iBOOD

Ben ot u ook altijd op zoek naar de beste deals? Dan zit u bij dagaanbieder IBOOD goed. Iedere dag verschijnen er weer nieuwe scherpe aanbiedingen op iBOOD.com. Van spotgoedkope elektronica, unieke gadgets, kleding tot absolute must-haves voor in huis. De deals van IBOOD zijn maar een paar uur geldig en worden altijd aangeboden voor een scherpe prijs. Ook zijn sommige deals maar beperkt beschikbaar. Wees er dus snel bij want op=op.

Alternatieve shops voor iBOOD

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor iBOOD.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
254 ervaringen, 8 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring