Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Jeansonline ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Jeansonline. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Jeansonline eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Jeansonline na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Jeansonline

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 25.02.2016

Vorig jaar jeans besteld en betaald, die bleek later niet meer leverbaar. na meerdere keren mailen, bellen enz. met de belofte dat het geld geregeld zou worden, nu een jaar verder, nooit meer wat van gehoord en nog steeds geen geld terug!

Geplaatst: 02.10.2015

Tijdje geleden iets besteld maar nadat het niet paste terug gestuurd en een waarde code ontvangen. Prima maar de code werkt niet, en de klantenservice is opeens niet bereikbaar en op m'n mail wordt ook opeens niet meer gereageerd..slecht.

Geplaatst: 08.11.2014

nou ik ben zeer tevreden over d elevering service van jeansonline.kan het iedereen aan raden.

Geplaatst: 21.02.2014

Het blijkt - gezien de reacties die ik hier lees - dus "normaal" te zijn dat het een aantal weken duurt voordat je je geld terugkrijgt van jeansonline, wanneer je goederen teruggestuurd hebt. Al twee keer is mij beloofd dat het teruggestort zou worden. Vanmiddag werd mij nog verzekerd dat het vandaag overgemaakt zou worden. Nee dus!

Geplaatst: 19.02.2014

Als vervolg op mijn vorig bericht: na de teleurstelling van het achteraf niet leverbare artikel wat ik besteld en betaald had; heb ik netjes en snel nu al het bedrag teruggestort gekregen. Voor de ondersteuning/afhandeling achteraf dan ook 4 sterren!

Geplaatst: 18.02.2014

Teleurstellend Gisterenmiddag een broek besteld die volgens de jeansonline site in mijn maat leverbaar was. Artikel betaald. Beloofd werd dat ik de broek vandaag bij een kiala punt kon ophalen. Omdat de broek nog steeds de status 'wordt verwerkt' bleef houden heb ik tot 3x aan toe contact moeten opnemen met jeansonline om er nu achter te komen dat de maat niet leverbaar is! Als ik er zelf niet achteraan ben gegaan dan had ik nog steeds zitten wachten op een broek die niet zal komen met mijn geld op hun bankrekening. Het zou zo moeten zijn dat het niet mogelijk is tot betaling over te gaan zodra het artikel in desbetreffende maat niet leverbaar is. Nu wachten op het terugstorten van mijn geld. Hopelijk loopt dat wel vlekkeloos en snel. Mijn eerste ervaring met jeansonline is dus teleurstellend te noemen en ik zal hier hoogstwaarschijnlijk geen tweede keer een bestelling plaatsen. Jammer. Edit

Geplaatst: 03.12.2013

Zaterdag jeans + T-shirts besteld omdat deze in de stad niet meer voorradig waren. Dinsdag keurig ontvangen, hulde!

Geplaatst: 25.11.2013

Veel keus en een snelle service. Helaas, bij retour duurt het heel lang voor ik mijn geld terug krijg. Dit vind ik niet kunnen, ik zorg ervoor dat ik de kleding de dag van ontvangst of de dag na ontvangst retourneer en vervolgens duurt het weken voor het geld terug op mijn rekening staat. Ik zal niet zeggen dat ik nooit meer iets bestel bij Jeansonline, maar ik zoek eerst wel even verder of ik het ergens anders ook kan kopen en dan kies ik voor de ander.

Geplaatst: 27.06.2013

Top service! Binnen 1 dag geleverd, goeie prijs en klantenservice via chat. Heel goed.

Geplaatst: 27.06.2013

Gisteren iets besteld, vandaag in huis. Diesel laarsjes die elders 250 euro waren en hier 130. Nog even contcat gehad met de klantenservice vanwege de verhalen hier, ging via chat. Ook prima!

Geplaatst: 18.05.2013

Nooit meer jeans online, bestelling retour gestuurd en duurt minimaal 30 dagen voor je je geld retour krijgt. Bellen, mailen het heeft geen nut!!Voor mij dus geen Jeansonline meer.

Geplaatst: 10.05.2013

Na het zien van een weekendaanbieding op de vrijdagmiddag, een uurtje later de bestelling geplaatst. Totdat ineens de korting vervallen bleek te zijn. Na bellen naar Jeansonline kon er niets worden veranderd aan de vervallen korting; het was gewoon plots gewijzigd. Slechte service en misleidende acties!

Geplaatst: 24.10.2012

Ben zeer tevreden klant van jeansonline. Maar was laatst op zoek naar een winterjas van Nickelson. Deze vond ik bij jeansonline voor €229,95 terwijl, zalando precies dezelfde jas aanbood voor €199,95. Ik heb toen via de jeansonline chat gevraagd hoe dat kwam.. Ik kreeg toen een slap antwoord van "zalando is een eigen merk, en heeft een groter assortiment, daardoor is de prijs goedkoper"te horen. Nou werkelijk!! Als het nou een €5 was geweest, maakte ik geen probleem maar €30 vind ik toch echt bezeikte boel. Dus beste mensen kijk eerst goed op andere sites voordat je iets besteld.

Geplaatst: 16.08.2012

hier ook nooit meer! ik had een bestelling gedaan, direct betaald, en ben nu een maand later nog steeds aan het wachten op mn pakje! ik heb al verscheidene malen gemaild en gechat. Maar ze laten me nu in de kou staan! nooit meer!

Geplaatst: 20.07.2012

@Marloes, Bedankt voor je feedback. Vervelend om te lezen dat je een teleurstellende ervaring hebt gehad met JeansOnline. Onze welgemeende excuses daarvoor. Dit is absoluut niet de normale procedure. Vanwege onverwachte drukte hebben wij helaas op het moment vertraging met de retouren. Zou je mij een mail willen sturen met je achternaam of je ordernummer? Dan zullen wij ervoor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost marjolein@jeansonline.com). Vriendelijke groet, Marjolein van den Broek JeansOnline

Geplaatst: 19.07.2012

Nooi meer... De site zoet er overzichtelijk uit. Het bestellen en betalen gaat makkelijk. Een retour pakket dien je af te geven (lees betalen eur 4,00) bij een Kiala punt. Dan moet je wachten, wachten, mailen, wachten, bellen, wachten en nog eens wachten. Ik ben 4 weken verder en heb mij geld nog steeds niet terug. Ik heb dit nooit nooit meegemaakt op een webshop. Een zeer teleurstellende en eenmalige kennismaking met jeansOnline.....

Geplaatst: 11.07.2012

15:00 bestelling geplaatst en de dag erna voor 10:00 al binnen. Netjes verpakt, goede prijs. Kom hier zeker terug.

Geplaatst: 04.07.2012

@ Angela, Bedankt voor de review. Allereerst willen wij onze excuses aanbieden over de gang van zaken wat betreft uw bestellingen. Wij vinden het erg vervelend dat u dit meerdere keren heeft moet ervaren. Daarom begrijpen uw reactie ook volkomen. Door een combinatie van factoren zijn uw bestellingen misgelopen en dit is absoluut niet onze normale procedure. Verder vinden wij het ook erg belangrijk om aan te geven, dat uw opmerking over dat wij transacties gebruiken als vorm van voorfinanciering, absoluut niet aan de orde is. Dit kunnen wij u garanderen. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om het verder aan u uit te leggen. Nogmaals onze welgemeende excuses. Vriendelijke groet, Marjolein van den Broek, namens JeansOnline

Geplaatst: 02.07.2012

Al een paar keer een slechte ervaring gehad bij JeansOnline. diverse malen producten besteld en betaald, maar niet geleverd gekregen. Via mail ontvang je de boodschap dat het betreffende product niet leverbaar is terwijl je wel al betaald hebt. Ik krijg sterk het gevoel dat Jeansonline dergelijke onterechte transacties gebruikt als een vorm van voorfinanciering. Het is mij nu meerdere malen gebeurd en zal echt nooit meer iets bij deze webwinkel bestellen.

Geplaatst: 22.06.2012

@Jasper, Allereerst bedankt voor uw review. Middels deze weg wil ik er graag op reageren. Het schrijven van eigen reviews past absoluut niet bij JeansOnline. Wij vinden het juist erg belangrijk om te weten hoe klanten onze service ervaren en willen geen vertekend beeld naar andere klanten uitstralen. Reviews met negatieve feedback nemen wij daarom ook uiterst serieus. Verder vinden wij het ook erg belangrijk om aan te geven dat uw opmerking over namaak producten niet klopt. Wij werken als officiële dealer van alle merken die wij verkopen. Oudere collecties bieden wij twee keer per jaar aan in de sale en daarna in onze outlet. Maar wij kunnen u garanderen dat het absoluut niet om namaak gaat. Indien u hier vragen over heeft verzoek ik u contact op te nemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groeten, Marjolein van den Broek, namens JeansOnline

Veel gestelde vragen

Is Jeansonline betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Jeansonline zijn er 74 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Jeansonline operationeel

Jeansonline is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Jeansonline

Lees op de website van Jeansonline hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Jeansonline.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Jeansonline weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Jeansonline sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Volgende

Jeansonline

Jeansonline.nl is een webshop waar naar eigen zeggen snel, veilig en gemakkelijk de mooiste kleding uit nieuwe- en vorige collecties van bekende merken gekocht kan worden. Bestellingen die voor 12 uur worden besteld, worden dezelfde dag verzonden. Sinds 4 september 2007 is Jeansonline aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

Alternatieve shops voor Jeansonline

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Jeansonline.

200 ervaringen, 14 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring