Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Swarovski ervaringen

2.57/5.00 - 7 stemmen, 10 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Swarovski. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Swarovski eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Swarovski na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Swarovski

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 05.05.2021

Zojuist sluit ik mij aan bij alle ellende van deze winkel. Lekker gewerkt Pik! Zojuist toch iets besteld met twijfel of het wel goed zou gaan, en ja hoor, ook deze bestelling verkloten ze weer. Weer afgestuurd op een niet opgegeven adres. (structureel gaat dat fout) Lezen is tegenwoordig dan ook erg lastig in deze tijd. De verassing is dus ook in de soep gelopen! Dubbel dank daarvoor. Het lijkt er op dat sinds corona geen enkele onderneming nog aandacht heeft voor klanten en bestellingen. Doen wat er aangeboden en gevraagd wordt is iets heel vreemds tegenwoordig. Waarom zou je? Het is natuurlijk veel leuker om je geld te tellen dan het afzendadres op te lezen. aan ieder ander die denkt een paar nutteloze stenen te willen kopen. Prima doe dat, maar wel bij een winkel waar je iets aan hebt! Op naar het faillissement van deze toko! Beter voor iedereen.

Geplaatst: 15.11.2020

nou zeer slecht contact had een armband kapot die we bij stocks hadden gekocht en voor repatatie was ie opgestuurd naar swaroskie.nou dat was 6 weken geleden en nog steeds niks gehoord en de website in het engels dus de nederlanders tellen niet meer mee ik hoop als nog wat te horen

Geplaatst: 15.11.2020

we hebben een armband gekocht bij stocks in helmond nu was hij kapot dus hadden ze hem naar u gestuurd om te kijken wat er aan te doen was na veel keer vragen van wanneer is ie klaar of zoiets maar nooit niks gehoord de website doet het niet vanwege ze hebben ons wijs gemaakt dat er brand was geweest nou dat kan.maar na 6 weken is de website toch wel klaar ik heb nog wel een beetje vertrouwen er in dat het ooit nog goed komt

Geplaatst: 22.03.2019

Van mijn vriend heb ik een set gekregen van €100. Werd hem nog een schoonmaakdoekje van €10 (!) aangesmeerd, onbeschoft! Als je al zoveel betaald, mag je verwachten dat je zo’n doekje erbij krijgt. Ik ben 1 oorbel verloren, kreeg geen garantie, mocht ook geen losse oorbel erbij kopen. Daarna heb ik nog een online contact formulier ingevuld, nooit meer wat van gehoord. Schijt zwaan

Geplaatst: 01.10.2018

Met Kerst oorbellen kado gekregen nu Steentjes eruit terug naar Swarovski Eindhoven Rechtestraat Daar 2 Barbies met donker haar vertelde dat ze aakoop bon moesten hebben bij kado krijg je normaal gezien geen aankoop bon bij kopen nooit meer iets van Swarovski

Geplaatst: 22.12.2017

Nooit meer. Ik kreeg mijn ring voor mijn verjaardag. Na enkele maanden ging mijn van de ring af. Toen ik terug ging naar de winkel vroegen ze of ik het uit deed bij het douchen (ik doe hem altijd uit voor alles.) Dan kreeg ik het antwoord dat het kwam omdat ik met mijn ring slaap? Ik koop niks meer van swarovski

Geplaatst: 16.12.2015

Ik koop NOOIT meer iets van Swarovski. Tot 2 maal toe zijn er steentjes uit mijn ring gevallen. De eerste keer (na een half jaar) kon ik de ring opsturen en kreeg ik na heel wat weken een nieuwe ring terug. Vervolgens met de nieuwe ring gebeurde hetzelfde en ja helaas buiten de garantie. Het koste mij €15 om de ring te versturen. Na bijna 8 weken kreeg ik telefoon dat de ring klaar lag. Ik deed het doosje open en zag een kapotte ring. Moest dit nou 8 weken duren? Ze konden hem niet repareren omdat het niet binnen de garantie viel. Jammer! Zwak! En onprofessioneel! Dus een tip voor iedereen: KOOP NOOIT IETS VAN SWAROVSKI!! HET IS TROEP! De ring had ik trouwens gekocht bij Siebel Juweliers in Zwolle. Begrijp ook niet dat ze nog samen willen werken met Swarovski. Je laat je klanten toch niet zo behandelen?

Geplaatst: 22.02.2013

Ik heb ook via de website een aantal dingen besteld. Levering e.d. ging op zich wel goed. Na een paar keer dragen, was de ketting die ik besteld had kapot gegaan. Ik met aankoopbewijs en ketting naar de winkel, daar een verkoopster/bitch: 'ja we geven alleen garantie op de stenen, overige swarovski producten daar zit geen garantie op'. Ik moest maar bellen met het hoofdkantoor, afschuivers. Hallo, wettelijk gezien heb je gewoon garantie. Ik had geïnformeerd bij de Consumentenbond en als een product binnen 6 maanden stuk gaat, gaat wetgever ervan uit dat product vanaf het begin niet deugdelijk was. Gebeld met hoofdkantoor, verhaal van Consumentenbond verteld, nou toen moest ik het maar via de winkel naar hun opsturen zodat ze schade konden onderzoeken. Ik weer naar de winkel, hadden ze ketting ingenomen en ik zou dan wel gebeld worden. Na 2 maanden had ik nog niks gehoord. Weer naar de winkel toegegaan, komen ze weer met het verhaal aan 'ja daar zit geen garantie op'. En dat ze me hadden geprobeerd te bellen, maar niet konden bereiken. Klopt niet, ze hebben mij niet gebeld. Kortom, ik vind het een klote bedrijf. Ze nemen hun klanten en de NL'se wetgeving niet serieus. Ik koop in ieder geval nooit meer wat bij dit bedrijf.

Geplaatst: 13.05.2011

Heb een ring in Spanje gekocht, binnen 1 jaar 4 stenen er uit!! Garantie in Nederland, prima! Kosten 20 euro+ verzendkosten, minder prima , na een week terug, mooi . Na 2 dagen weer een steen er uit, ga dus niet meer terug voor nog een betaalde garantie, minder Prima!!

Geplaatst: 22.02.2009

Gisteren besteld en betaald met IDEAL, vandaag al bezorgd. Uitstekend verpakt. Perfect geregeld!

Veel gestelde vragen

Is Swarovski betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Swarovski zijn er 10 reviews achtergelaten en 7 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.57 uit een totaal van 5.

In welke branches is Swarovski operationeel

Swarovski is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Swarovski

Lees op de website van Swarovski hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Swarovski.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Swarovski weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Swarovski sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Swarovski

Swarovski.nl is de webwinkel van de gelijknamige kristalverkoper. De Swarovski-CrystalStore verkoopt vele sieraden, voor zowel mannen als vrouwen. Swarovski geeft klanten de mogelijkheid om kristal te laten graveren, of om het in een cadeau verpakking te laten versturen.

Alternatieve shops voor Swarovski

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Swarovski.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Logo H&M

H&M

101 ervaringen, 162 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring