Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Vikingdirect ervaringen

1.75/5.00 - 4 stemmen, 48 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Vikingdirect. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Vikingdirect eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Vikingdirect na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Vikingdirect

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 17.04.2021

Nog nooit zo erg opgelicht als bij Viking choice. Koop je daar iets..kan je net zo goed je geld verbranden want ze lichten je op.

Geplaatst: 10.02.2020

Ik ben sinds begin december 2019 hiermee bezig en nog steeds geen oplossing!een geld terug Ik heb begin december een externe hard disc besteld en na weken lang wachten en vragen krijg ik te horen dat ik i.p.v. de aangegen prijs ik het dubbele moet betalen of mijn bestelling annuleren. Het blijkt een fout te zijn geweest op de website. Ik heb de bestelling geannuleerd maar heb nog steeds mijn geld niet terug gekregen. Zeer slechte service. Na veel emails en bellen nog steeds niks. Nooit meer bij deze bestellen!

Geplaatst: 05.08.2019

In januari heb ik een bestelling gedaan bij Viking Direct. Ik heb duidelijk aangegeven dat het een eenmalige bestelling was en dat ik géén account wilde. Prompt heb ik een account en sturen ze me zowel per mail als per post reclame toe. Maar het irritantste nog is dat VikingDirect afgelopen week (augustus) mijn bestelling van januari herhaald heeft. Zonder dat ik iets besteld heb, is dezelfde bestelling nogmaals geleverd. En mag ik het nu oplossen. Ik walg van viking direct en zal er nooit meer bestellen.

Geplaatst: 25.07.2018

Ik bestelde op 10-07-2018 een stoelmat, deze bleek niet leverbaar meer te zijn. Op 18-07-2018 een vervangend artikel besteld welke op 25-07-2018 geleverd zou worden. Dus niet. Gls wist nergens van. Elke keer als ik belde met Viking kwamen ze met een andere reden waarom ik nog niets gekregen had. Het vermelde track/trace nummer als vermeld op mijn account was niet juist. Het echte nummer gaven ze niet. Ook Gls wist nooit ergens van op basis van mijn postcode en huisnummer. Mijn advies is: doe geen zaken met Viking direct.

Geplaatst: 22.11.2017

Jammer dat er alleen plus sterren zijn en geen min sterren, want dan had ik die zeker gegeven. Producten besteld, helaas 1 pakket de verkeerde. Dan begint het probleem. Geen factuur ontvangen.( deze moet je hebben bij retour zending). Tot 2 keer toe gebeld en 2 keer een slecht Nederlands sprekende telefoniste aan de lijn. Retourzending kan niet zelf geregeld worden. Ik heb een afspraak moeten maken dat hun chauffeur deze zelf ophaalt. Op de vraag voor een morgen of middag in te plannen voor het ophalen is niet mogelijk. Hun marge is tussen 8 uur en 18.00 uur. Mijn product is een hangmap (U bodem) en ik moest een V bodem hebben. Deze zijn er niet. Inmiddels denk ik zeker 20-25 minuten telefonisch contact gehad ( opzoeken product). Ik ben er mooi klaar mee. Retour en nooit meer en bestelling bij Viking. Deze firma is alleen geschikt voor mensen die niet werkzaam zijn en met een hele kleine spanningsboog......Dus bestel hier niet

Geplaatst: 21.02.2017

Wat er weer slechte ervaringen. Nou zijn wij er klaar mee met zo samenwerking! 7 februari een aantal meubels besteld. Een deel zou al volgende dag bezorgt moeten worden en de rest van deze besteling binnen 5 werkdagen. Volgende dag is alleen maar een product besteld ipv twee. Naar 17 werkdagen gebeld waar de rest van de bestelling blijft en daarna krijg ik te horen "mevrouw deze besteling wordt deze week gezordt". Vervolgens krijg ik weer te horen dat de matten op de site niet kloppen en dat de kleur anders zou zijn als besteld of wij hier mee akkoord gaan? Meteen gezegd dat wij het niet erg vinden als ze maar allemaal zelfde kleur is. Daarna hebben ze aangegeven dat het 10 tot 15 werkdagen is een paar uur later dat het 6 weken is. Heel erg slechte service, ze geven om niks zijn klanten. Ze vertellen iets wat uit de vinger gezuigt is. Wij zijn nouders al echt besloten om per direct te stoppen met samenwerking.

Geplaatst: 09.01.2017

Beleefd blijven "Geen zaken mee doen"

Geplaatst: 05.03.2015

In 2014 verhuisde ons bedrijf, we hebben netjes een verhuisbericht gestuurd naar Viking, helaas werd die niet verwerkt. Na een paar maanden herrineringen, die keurig betaald, maar toch stuurde Viking een incassobureau op ons dak die zich voordeed als gerechtsdeurwaarderskantoor. Die waren niet voor rede vatbaar. Toen maar de nota dubbel betaald. Nu al maanden bezig om het teveel betaalde bedrag terug te krijgen. De boekhouding levert echt beroerd werk. Onbegrijpelijk van zo'n groot bedrijf! Ook vreemd dat ze zo klantonvriendelijk omgaan me je.

Geplaatst: 24.02.2014

Ze bieden een spiegelreflex camera aan (180 euro) met gratis kit ter waarde van 72 euro. Het leek een superdeal. De gratis kit wordt echter nooit geleverd en ze bieden een compensatie van 30 euro! Ik ging niet akkoord en stuur mail. Geen antwoord, maar wel een brief van deurwaarder met extra kosten. Als ik gewoon bij de fotograaf besteld had, was ik minder geld kwijt geweest. NOOIT BESTELLEN BIJ VIKING!!!!

Geplaatst: 28.11.2013

Eerder was ik altijd positief over Viking maar nu niet meer zo. Ik heb een aantal artikelen besteld, maar deze staan al meer dan een maand in nalevering. Als ik de status navraag, weet niemand er iets van wanneer het ooit goed gaat komen. Afwachten afwachten afwachten is het devies. Op chat en telefoon wordt wel gereageerd, maar op mail niet, niet via contacformulier en ook niet via mailadres informatie@vikingoffice.nl dat op de site staat. Nu is ook nog eens wel het volledige factuurbedrag afgeboekt. Als ik erover bel met het voorstel dan bijv. de helft van het factuurbedrag terug te storten tot levering heeft plaatsgevonden, is dat niet mogelijk. En als ik de incasso storneer moet ik de hele zaak terugsturen. Al met al erg onverkwikkelijk en totaal niet wat ik van Viking gewend ben.

Geplaatst: 31.10.2013

Ik koop in principe alleen bij Viking speciale aanbiedingen, of als ik bijv. een gratis kado krijg wat ik weer kan verkopen, anders zijn ze vaak wel vrij duur. Ik heb zo al een aantal keer een Senseo gekregen ookal ben ik al klant. Je hebt in mijn ervaring bijna altijd je bestelling de volgende dag in huis. En anders wordt het gratis nageleverd, wat ik geen probleem vind, want de voorraad wordt op de site goed aangegeven. Kortom in de andere ervaringen herken ik mij niet, maar misschien heb ik gewoon geluk gehad.

Geplaatst: 19.09.2013

Wat een slecht bedrijf is dit zeg. Ik zat al 5 dagen te wachten op een bureaustoel. Toen gebeld waar de stoel blijft krijg ik als antwoord: 'Wat kan ik daar nu aan doen?'. U begrijpt wel dat wij hier nooit meer iets kopen. Dit cijfer is dit bedrijf niet waardig. Met vriendelijke groet, Ben van Ek

Geplaatst: 04.04.2013

Levering is naar behoren en klantenservice doet wat het moet doen.Maar pas op,Viking is gruwelijk duur en de cadeau'tjes betaal je gewoon zelf. Kijk verder dan je neus lang is en de kostenpost kantoorartikelen kan zeker met 30% naar beneden

Geplaatst: 03.04.2013

Viking is inderdaad een prijzenlokker; 1 x bestellen met actieprijzen en daarna gelijk de hoofdprijs betalen. Bij de Action koop ik sommige artikelen voor minder dan de helft. Levering van de producten was overigens wel snel; de gratis radio was echter al kapot bij aankomst en kregen we niet aan de praat. Niet bestellen hier wat mij betreft.

Geplaatst: 21.03.2013

Helaas een slechte ervaring met Viking! We hadden de bestelling netjes door gefaxt, volgens onze fax goed aangekomen, toen maar eens in de mail geklommen om te vragen waar de bestelling bleef ze hadden geen fax gehad, ze zouden het alsnog gaan versturen weer niets ontvangen ze hadden een fout gemaakt ze hadden het naar de postbus verstuurd....... de dag erna stond GSL voor de deur met 3 dozen open gemaakt en.. het welkomsgeschenk gratis senseo apparaat was niet meer te leveren en werd afgedaan met een radiootje.. binnen drie dagen word alles weer opgehaald voor retour probleem word niet opgelost dus straal koude douche voor Viking!

Geplaatst: 25.01.2013

Op 16 augustus een bestelling geplaatst. De levering was schandalig slecht, laat, niet goed verpakt. Gelijk foto's gemaakt en een klacht gemaakt. Na 6 e-mails nog geen reactie. Nu janari 2013 is de klacht nog altijd niet volledig opgelost. Koop hier niet aub, u krijgt er spijt van! Zelf 1 ster als beoordeling is voor VikingDirect nog te veel...

Geplaatst: 09.12.2012

Al vanaf het begin dat wij met Viking in zee zijn gegaan, hebben wij ellende! Ze communiceren niet goed! De druppel was dat wij een grote bestelling hadden geplaatst en afgeleverd zou worden op een afgesproken datum. Als ZZP heb ik de hele dag vrij moeten nemen en klanten moeten laten schieten. In de middag gebeld met Viking waar de bestelling bleef, werd ik niet vriendelijk te woord gestaan (met andere woorden, moest niet zo zeuren). OM 18:00 nog steeds. Ik weer gebeld, kreeg ik te horen dat de chauffeur naar huis was gegaan omdat er een markt was! Ja hoor.. op een doorgaande weg. Onzin dus! Nu ben ik aan het klagen en krijg als antwoord dat Vikiing niet verantwoordelijk is voor de late levering (het niet leveren dus). Schiet mij maar lek. Een webwinkel die niet verantwoordelijk is voor de levering?? Nu nog steeds geen excuses niets. Een hele starre houding. Je begrijpt, wij bestellen daar nooit meer. Jammer dat we geen minnen kunnen geven hier!

Geplaatst: 06.12.2012

Echt helemaal super... Canon Eos 1100d besteld voor een prijs die 60 euro onder de verkoopprijs van de concurrenten zit en ook nog de volgende ochtend al in huis!! Tussendoor netjes contact geweest via de klantenservice die ontzettend vriendelijk waren... Ik kan alleen maar zeggen dat ik super tevreden ben en ook nog eens de laagste prijs heb gekregen!

Geplaatst: 01.11.2012

Hallo mensen, bij deze wil ik jullie waarschuwen voor viking direct, zo direct zijn ze namelijk niet heb tot 2x aan toe de zelfde order moeten plaatsen en jaahooor wederom bij de 3e vrije dag die ik moest nemen wederom niks. ik ben klaar met deze mensen ik adviseer jullie staples aan goed en beter bedrijf met meer keuze uit aparaten en voor een betere prijs

Geplaatst: 21.06.2012

Geweldige leverancier, hebben er vele jaren zaken mee gedaan en altijd correct en netjes geleverd, ook de service was top. Zoek je een minpuntje, dan is het de prijs als je eenmaal klant bent (stuntprijzen voor werving, daarna de hoofdprijs).

Veel gestelde vragen

Is Vikingdirect betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Vikingdirect zijn er 48 reviews achtergelaten en 4 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.75 uit een totaal van 5.

In welke branches is Vikingdirect operationeel

Vikingdirect is actief in de Kantoorartikelen branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Vikingdirect

Lees op de website van Vikingdirect hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Vikingdirect.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Vikingdirect weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Vikingdirect sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kantoorartikelen branche.

Volgende

Vikingdirect

Viking is een grote leverancier van kantoorartikelen in heel Nederland, voor zowel particulieren als bedrijven. Vikingdirect.nl is tegenwoordig onderdeel van het Amerikaanse Office Depot. Viking hanteert een aantal voordelen:

  • Levering binnen 24 uur in heel Nederland.
  • Gratis levering bij orders vanaf 49.00
  • Artikelen 14 dagen gratis op proef.

Alternatieve shops voor Vikingdirect

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Vikingdirect.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
254 ervaringen, 8 stemmen Lees ervaringen