Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Dixons ervaringen

4.09/5.00 - 11 stemmen, 30 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Dixons. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Dixons eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Dixons na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Dixons

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 13.05.2015

Via de webshop een Xbox 360 besteld op woensdag 05-05-2015 met de vraag of hij op zaterdag 09-05-2015 geleverd zou kunnen worden en dat was geen probleem volgen de servicedesk medewerkster. Direct betaald met Ideal en ik kreeg na enige minuten een mailtje van Dixons dat er op 06-05-2015 een Xbox zou worden bezorgd. Dus maar weer de klantenservice gebeld om te laten weten dat ik hem toch graag op zaterdag bezorgd wilde hebben omdat we op de andere dagen niet thuis zouden zijn. Volgens de medewerkster van de klantenservice was dit een standaard mailtje en zou de Xbox toch echt op zaterdag 09-05-2015 bezorgd worden. U raad het al!!! De hele zaterdag thuis zitten zoals afgesproken maar geen Xbox van Dixons en ook geen email of sms met daarin een bericht over hoe en wat. Maandag 11-05-2015 zelf maar contact op genomen met de klantenservice van Dixons met de vraag waarom er niets is geleverd en waarom men dan ook helemaal NIETS laat weten via mail of sms. Het antwoord van de medewerkster van de klantenservice van Dixons was simpel, we hebben de order geannuleerd omdat de Xbox niet voorradig zou zijn geweest.Toen ik op 05-05-2015 met de klantenservice belde was de Xbox nog wel op voorraad zo ook volgens de website. Het reeds betaalde bedrag zou over enige dagen op mijn rekening terug overgemaakt worden. Wat mij betreft een zee slechte beurt van Dixons. Het was mijn eerste bestelling bij Dixons en tevens de laatste maar daar zal u niet vreemd van op kijken. Als u iets besteld en op tijd geleverd wil hebben besteld het dan vooral NIET bij Dixons, slechter kan wat mij betreft niet.

Geplaatst: 01.08.2014

ik heb enkele weken geleden een sony prst 3 wifi reader gekocht: ga onze dochter verrassen en koop er voor haar ook 1, omdat deze e-reader heel erg goed bevalt.

Geplaatst: 12.06.2014

bij dixons helftheuvelpassage den bosch 10-6-2014 een hp digital portable speaker besteld.11-6 afgehaald.Kreeg hem niet aan de praat.. 12-6 teruggegaan. Dhr Serhal heeft ons al vaker geholpen en heeft ook nu het probleem op zijn vriendelijke wijze weer opgelost. daarom blijven we daar klant bij dixons !

Geplaatst: 15.03.2014

Afgelopen week heb ik op de webshop van Dixons een headset gekocht (Logitech H800). Na betaling en bevestiging hoorde ik vier dagen niets. Daarna heb ik een e-mail gestuurd met de vraag waar de headset bleef. Daarop kreeg ik de volgende reactie: Geachte heer Visser, Ik heb e.e.a. voor u nagekeken en gezien dat het door u gewenste product niet op korte termijn leverbaar is. Ons systeem heeft uw bestelling daarom geannuleerd en de door u betaalde aankoopsom is reeds naar u retour gerstort: (REDACTIE: Helaas is nog geen geld binnen) NA KLAGEN DE VOLGENDE EMAIL VAN DIXONS: Geachte heer Visser, Wij begrijpen uw standpunt. We hadden u graag beter van dienst geweest. Als u nog vragen of opmerkingen heeft vernemen wij die graag van u. NA WEER KLAGEN: Geachte heer Visser, Allereerst onze voor het ongemak. Het klopt dat er bepaalde verwarring kan ontstaan omtrent de voorraad. Het is namelijk zo dat wij gebruik maken van twee voorraden. Er is een winkelvoorraad, deze is beschikbaar gesteld voor klanten om producten direct af te kunnen halen. En er is een voorraad in de centrale magazijn. Hier worden bestellingen naar klanten hun afleveradres verstuurd. Dit laatste is in uw geval ter sprake. Nogmaals onze excuses voor de verwarring die ontstaan is. Vertrouwende erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. VAN LOGISTIEK SNAPPEN ZE DAAR DUS NOG NIETS. Heb hun verantwoordelijk gesteld voor het alsnog leveren van dit product omdat het wel in de winkel op voorraad is en omdat ze de order hebben geaccepteerd na betaling. Het bewuste artikel staat op hun website na vijf dagen alsnog te koop. VERTROUW DUS NIET OP DE INFORMATIE VAN DIXONS OP HUN WEBSITE. MIJN TIP IS OM NIET MEER MET DIT BEDRIJF IN ZEE TE GAAN.

Geplaatst: 16.09.2013

Anderhalf jaar geleden heb ik een printer hp 5510 gekocht bij Dixons voor 99,99 euro. Nauwelijks gebruikt en defect. Door Dixons Goes is de printer voor reparatie opgestuurd naar Harmony Sevice Center. Hierna kreeg ik bericht dat ik kosteloos afstand kon doen van de printer, dan wel dat de niet gerepareerde printer voor 46 euro teruggestuurd kon worden of gerepareerd voor 166 euro. Over service gesproken!

Geplaatst: 18.08.2013

Oktober 2012 E-reader BeBook Pure gekocht. Veel plezier van gehad totdat er na negen maanden een schermbreuk ontstond, zomaar spontaan bij het loshalen van de oplader. aangeboden ter reparatie er vanuit gaande dat dit onder de garantie valt. Hele verhaal verteld en is genoteerd door de verkoper van de Dixons in Purmerend. Krijg ik een mail van her reparatiecentrum (van Dixons) met de volgende opties. 1: Afstand doen : geen kosten 2: Terug laten komen niet gerepareerd : € 27.50 betalen 3: Laten repareren : kosten ± 62.50 Dit alles zonder enige verklaring en uitleg. Als het zo is dat ik slordig met mijn spullen om ga , ben ik de eerste om dit toe te geven maar ik ben/was er juist erg zuinig op. Hoesje ervoor gekocht tegen het beschadigen. Ik vind dit zo slecht om zo met je klanten om te gaan. Als ik het zo lees ben ik ook niet de enige. Voor mij geen Dixons meer.......nooit meer!!

Geplaatst: 15.08.2013

Waardeloze zaak i pod gekocht op 11-2011 dus 2 jaar garantie dacht ik nou van een koude kermis thuis gekomen nu de aan en uit knop defect naar dixons geweest wordt opgestuurd naar Apple denk je maar niks van dit blijkt een eigen reparatie bedrijf in handen te hebben waar je na een week of 2 een e mail krijg met de keuze 27 euro onderzoek kosten. Of afstand doen Of reparatie kosten welke 97 euro bedragen. Voor 100 euro heb je een nieuwe nou wat een service van zo'n winkel voor mij nooit maar dan ook nooit meer Dixons.

Geplaatst: 04.05.2013

Asus tablet gekocht bij Dixons. Na 6 weken zat er een barst in het scherm, een fout in het product. Scherm maakt bij sluiten contact met toetsenbord, zie forum voor vele nare ervaringen met Asus tablets. Ook in mijn geval krijgt gebruiker de schuld en reparatie kost meer dan 200 euro. Dixons neemt in garantiegevallen zijn verantwoordelijkheid niet. Voor mij geen Dixons of ASUS meer.

Geplaatst: 23.04.2013

Voeding en datakabel van het bij Dixons gekochte Asus Epad prime defect. Winkel zou een mail sturen naar importeur en mij berichten. Na 3 dagen zelf gebeld, winkel had nog geen bericht maar zou contact opnemen. Na 3 weken nog gheen telefoontje gekregen. Verkoop is kennelijk belangrijker dan het aftersales traject. Voor mij een -10

Geplaatst: 10.04.2013

Prima service snelle levering eigenlijk meer dan ik had verwacht incl. de acceptabele prijzen.

Geplaatst: 26.01.2013

Slechte ervaring. 26 januari 2013 wilde ik met IRIS bonnen (95 euro) een deel van mijn aankoop betalen. Die werden vanaf 1 januari 2013 niet meer geaccepteerd, maar mij werd aangeraden deze om te ruilen voor een Entertainmentcard bij V&D, die zou wel aangenomen. worden. Teruggekomen met Entertainmentcard, bleek deze toch niet geaccepteerd te kunnen worden. Het speet de Dixons verkoper wel. Hij was verkeerd voorgelicht maar hij kon niks voor me doen. De Entertainmentcard kon ik niet terug ruilen voor IRIS bonnen (die ik wel bij BCC had kunnen gebruiken voor dezelfde aanschaf) en de Entertainmentcard werd bij BCC niet geaccepteerd. Na een uur tijd verdoen met omruilen van bruikbare bonnen, zat ik nu op zijn aanraden met een onbruikbare Card. Het enige juiste dat hij had kunnen doen, was de Card accepteren en zelf zijn fout intern herstellen. Helaas. Mij zie je niet meer bij Dixons.

Geplaatst: 08.01.2013

Via website kado voor jarige besteld.Vandaag besteld. morgen in huis,product is op voorraad.Wat wil je nog meer. Maar geleverd wordt er niet, product is gelijk al betaald via ideal, maar na een week nog niets in huis. Gebeld, en raad es, het product komt net aan in het magazijn en wordt dus binnen 48 uur geleverd. Na een week, weer niets geleverd, klantenservice gebeld en het product is opeens weer niet voorradig. Dixons??? Koop nooit bij Dixons!!!!!

Geplaatst: 06.01.2013

Ik wil graag een modemrouter en volgens de brochure is er zo'n apparaat. Bij Dixons Spijkenisse was het geen prettige koopervaring. Veel gebrul waarin het duidelijk was dat Dixons dat niet verkoopt en ook niet wil verkopen maar dat zij dat wel begrijpt.Alleen totaal niet kan uitleggen wat een modemrouter is zonder modem. Beetje autistische ervaring laten we maar zeggen. pffffff

Geplaatst: 22.12.2012

Opsomming: - Levertijden op de website kloppen niet - 24h bestelling is over +3 dagen binnen - Als je opbelt voor de (24h)voorraad wordt er gelogen - Op de achtergrond hoor je veel andere klantenservice-medewerkers andere klanten aan de lijn hebben met dezelfde problemen, schuld wordt gegeven aan PostNL. Ze doen alles om een order binnen te krijgen/ dat je deze online plaatst, echter de levertijd is altijd 2 tot 3 dagen meer dan op de website staat, dwaling dus.

Geplaatst: 14.04.2012

ik ben op 19 nov 2011 een mobiel gekocht eenvoudige nokia 1616 voor nood. maar na 4 maanden was de accu zeer snel leeg, zonder dat ik de telefoon gebruikt had, ik heb nog een oude nokia liggen waar van de accu zeker 4 jaar oud is, deze blijft zeker 6 dagen en dan heb ik nog streepjes over. het toestel is retour gestuurd maar ik heb niks gehoord. als ik de reperatie bon bekijkt staat er op prijsopgave grens 65 euro. retour zonder reperatie 35 euro. waar is de garantie op je accu ? ik koop denk ik niet meer zo snel bij deze zaak, gezien de vele negaieve reacties op internet

Geplaatst: 02.04.2012

Hele goede ervaring Aangevinkd dat ik het wou ophalen (zwolle) Meteen de olgende dag gebeld dat het kon En meteen opgehaald Hardstikke blij met mn nieuwe aanwinst :) Gr

Geplaatst: 25.03.2012

Op vrijdag een iPad besteld, kon volgens de website gelijk ophalen in de winkel (in Naaldwijk), prima dacht ik. Voordat ik wilde gaan halen toch nog even gebeld, verteld de medewerker (die niet al te vriendelijk was) dat alles al verkocht was, "Pech joh" zei die, stelletje prutsers! volgens de website kon is het zeker ophalen. Hier geen spullen kopen.. Overigens stond me bestelling opeens ( zonder notificatie) op backorder,

Geplaatst: 07.01.2012

KIJK uit er zijn nepsites van Dixon op div tweedehandssites actief.

Geplaatst: 19.12.2011

Ontzettend goede winkel! De negatieve reactie die ik heb gelezen vind ik overdreven. Zoals de persoon die het showmodel laptop koopt. Men kan er vanuit gaan apparatuur in de vitrine niet op en top is, en moet dan ook niet van een schadevergoeding uitgaan. De levering is super snel. De prijzen zijn prima (vaak de goedkoopste) Het personeel is erg behulpzaam en gemotiveerd (zelfs na die bagger die ze over zich heen krijgen van de klanten hier)

Geplaatst: 02.10.2011

Ramp dit bedrijf, heb reeds nu bijna een maand geleden opzet tandenborstels van Oral B besteld. Na na een week niets ontvangen te hebben had ik toch maar eens een mail geschreven, en ik kreeg na 3 dagen omdat ik dus zelf geschreven had een antwoord dat de tandenborstels in backorder stonden maar de dag erop weer zouden zijn en dan meteen verzonden zouden worden. Nu u kunt het wel raden.We zijn nu op 3 dagen na een maand verder en nog steeds niets geleverd, begin nu te twijfelen of ik niet opgelicht ben. Ze laten ook verder niets horen, dus je betaald gewoon en je ziet maar of je ooit je spullen krijgt. Is toch € 24,95 waarvan ik nu het gevoel begin te krijgen dat ik opgelicht ben. Ze laten werkelijk niets horen. Ik vind dit zeer onprettig en zal niet meer zo snel zaken doen met dit bedrijf. De prijs leek redelijk, maar ja als het zo gaat wordt de prijs ineens heel hoog, Nu verwerking en levering behoeft verder geen commentaar, en de ondersteuning al helemaal niet, ja wat kun je dan nog doen aan een totaal beoordeling. Ik wacht nog een tijdje af anders ga ik toch verhaal halen voor internet oplichting. Dit lijkt echt nergens op.

Veel gestelde vragen

Is Dixons betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Dixons zijn er 30 reviews achtergelaten en 11 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 4.09 uit een totaal van 5.

In welke branches is Dixons operationeel

Dixons is actief in de Witgoed en Electronica branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Dixons

Lees op de website van Dixons hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Dixons.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Dixons weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Dixons sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Witgoed en Electronica branche.

Volgende

Dixons

Met 150 filialen is Dixons de grootste winkelketen van nederland op het gebied van persoonlijke elektronica en personal care. Dixons biedt keus uit een breed assortiment digitale foto- en videocamera's, MP3-spelers, PDA's en navigatie, pc's en notebooks, spelcomputers, software en games, mobiele en draadloze telefoons.Waarom Dixons.nl? Gratis verzending;? 150 service filialen;? Levering binnen 24 uur;? Air Miles sparen en inwisselen;? Bezorgen wanneer je wilt;? Klanttevredenheid.Op werkdagen voor 22:30 besteld, de volgende dag in huis.

Alternatieve shops voor Dixons

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Dixons.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring