Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bonprix ervaringen

1.93/5.00 - 80 stemmen, 794 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Bonprix. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Bonprix eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Bonprix na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Bonprix

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

1/5.00 Geplaatst: 18.01.2022

Afmelden nieuwsbrief lukt niet

Nieuwsbrief afgemeld, blijft in mijn mail komen, gebeld (3x), mail geschreven (3x). Nogmaals via mail afgemeld, al met al 5x en nog blijft de nieuwsbrief komen. Hoe moeilijk kan het zijn. Aardige medewerkers aan de telefoon maar het probleem van de nieuwsbrief blijft.

4/5.00 Geplaatst: 01.12.2021

Retour langzaam verwerkt

Retouren worden niet zo snel verwerkt, een betalingsherinnering is stukken sneller. De kleding is verder leuk en betaalbaar, maar vervelend als je verschillende maten besteld om te passen en de retouren eerst moet gaan betalen voor ze verwerkt zijn, dus dubbele rekening en weet ik veel hoeveel later geld terug, ik weet niet hoe snel dat gaat.

1/5.00 Geplaatst: 12.11.2021

Zeer trage afhandeling de order

Alles zou op voorraad zijn, werd in 3 verschillende leveringen op andere diverse geleverd. Terugsturen: zeer slechte bijwerking van de status op de website, en dan al helemaal niet te spreken over terugbetalingen. Meer als 3 weken moten wachten en een betaling is er nog steeds niet. Op de site staat teruggestort na 3 dagen nog steeds niks op de rekening... In het verleden al eens wat problemen gehad maar het is alleen nog maar slechter geworden.

0/5.00 Geplaatst: 04.11.2021

Retour restitutie geld wordt niet uitbetaald.

Na een goede levering en directe bealing van de levering. 3 kledingstukken retour gezonden geen geld terug ontvangen Al vele malen contact opgenomen , werken langs elkaar heen. Medewerker verwijst naar andere afdelingen. Dan weer vermist dan weer niet verwerkt???? Ik voel me niet gehoord en bestolen.

0/5.00 Geplaatst: 02.11.2021

Gedoe over retourzending en geld terug ontvangen

Heb een gedeelte van mijn bestelling retour gestuurd, mail ontvangen dat het door verzendpartner is ontvangen, maar verder nooit meer iets gehoord, laat staan mijn geld terug ontvangen… nu moet ik een brief ondertekenen, dan gaan ze pas achter mijn zoek geraakte pakket aan en dan pas krijg ik geld retour. Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde bij bonprix en direct de laatste keer.

2/5.00 Geplaatst: 30.10.2021

Op foto's mooier dan produkten zelf

Veel verschillende kleding hier besteld omdat een vriendin Bon Prix ontzettend mooi en goed vindt. Nou, ze kwamen vol met kreukels binnen en de Qualiteit is nog slechter dan KiK??. Sorry hoor, alles gelijk teruggestuurd. Echt zonde van mijn energie en tijd. Daarna ontwijk ik Bon Prix als de pest

0/5.00 Geplaatst: 30.10.2021

Ontzettend slechte service

Regelmatig kleding gekocht maar zoals iedereen bestel je wel eens 2 maten omdat je het niet kunt passen. Achteraf betalen betalen kan niet want als je meerdere maten besteld en retour stuurt sta je op een zwarte lijst. Daarnaast duurt het ook nog weken voor je jouw geld terug hebt. Dit is echt zo oudbollig. Dus ik sla Bonprix liever over.

1/5.00 Geplaatst: 12.10.2021

nooit geleverd wel betaald KOOP HIER NIET!

Koop hier niets! Waardeloos bedrijf dat belooft om binnen 48 uur te leveren maar dat niet doet en zelf niet weet waar het is. Natuurlijk heb ik het WEL betaald, maar mijn geld terug? Nee, niet dus. Contact opnemen met de klanten´service´ zorgt voor nog meer irritatie en frustratie, je krijg generieke antwoorden op je vragen en er wordt nooit ingegaan op je vraag. Er wordt uitsluitend verwezen naar je account en dat je op de website moet kijken maar daar staat ook niets. Het gaat maar om een klein bedrag, maar voor mij een groot bedrag, ik overweeg om aangifte van oplichting te doen.

1/5.00 Geplaatst: 08.10.2021

waardeloze service

Al meer dan 10 jaar klant bij Bonprix en sinds een jaar is achteraf betalen niet mogelijk. Gebeld en toen werd er gezegd door een onvriendelijke dame dat ik te weinig bestelde het laatste jaar dus hadden ze dat eruit gehaald op ons account. Uiteindelijk toch de bestelling geplaatst en mail gehad dat het binnen 48 uur bezorgd zou worden, helaas niks is minder waar want paar minuten voor de 48 uur mail van Bonprix ontvangen dat het hele pakket was vertraagd. Gebeld met klantenservice en al smakkend aan de telefoon zegt een onvriendelijke vrouw: wat denkt u dit is de fout van Post NL zij vertikken het om het pakket op te halen! Gevraagd wanneee het dan kwam omdat er dingen bij zitten die we over een week nodig hebben zegt die vrouw: Ja zeg HALLO dus omdat u iets snel moet hebben moeten wij nu maar sneller werken? Jaren zelf gewerkt op een klantenservice van een verzekering maar met zo'n antwoord en behandeling waten wij snel onze baan kwijt! Schandalig als het er over een week nog niet is dan maar annuleren en hopen dat ik ons geld terug krijg binnen 14 dagen zoals ze zeggen maar zie al bij verschillende mensen dat dit wel eens weken kan duren! En dit is de laatste keer dat ik er wat heb besteld wat een slechte service! Misschien personeel wat meer leren over klantvriendelijkheid!

3/5.00 Geplaatst: 25.08.2021

Prijs/kwaliteit verhouding prima, service slecht

Ik heb de afgelopen jaren veel gekocht bij Bonprix en ook regelmatig artikelen geretourneerd omdat ze tegenvielen, niet pasten etc. Hoe goed een webshop is wordt ook bepaald door de wijze en snelheid van retourverwerking (en dus creditering van je rekening resp terugbetaling van het betaalde). Daar schort het aan bij Bonprix, van een retournering wordt het ene artikel wel verwerkt en het andere niet. Sommige retourzendingen (bewijsbaar bij Bonprix gearriveerd) blijken zoek. Dus geen geld retour!? Het is kennelijk een chaos bij Bonprix. Waardeloos.

0/5.00 Geplaatst: 18.08.2021

Pas op, bij Bonprix betaal je ook als je niets hou

Zeer slechte ervaring met Bonprix. Mensen bestel hier nooit iets. Had twee bestellingen gedaan van een paar stuks kleding waarvan de kwaliteit van de kleding enorm tegenviel dus alles retour. Kom er te laat achter dat ik maar liefst 9,90 moet betalen voor t verzenden van de twee bestellingen, terwijl ik niets gehouden heb!! Heb hierover slechts 1 email gehad (in de spam geraakt ook nog bij overige ) die ik over t hoofd gezien heb vanwege vakantie. Bij thuiskomst ontvang ik een aanmaning dat ik nu maar liefst 19,90 moet betalen voor NIETS en als ik dit niet betaal eisen ze nog 40 Euro extra! Nou ja, Bonprix is de slechtste website ooit, ik bestel hier echt nooit of te nimmer meer iets. Positieve reviews hier zijn waarschijnlijk van hun eigen werknemers. In vergelijking met alle andere websites is dit echt de meest slechte website ooit! 0 sterren waard deze site. Bonprix moet geen verzendkosten achteraf vragen als je niets houdt, dit hoort inclusief te zijn! Daarnaast horen ze klanten duidelijker te informeren en niet 1 email die je kan missen (zeker tijdens vakantietijd) te sturen en dan meteen een brief met aanmaning van 10 euro extra in de bus. FOEI!

1/5.00 Geplaatst: 10.08.2021

Slecte pasform

Kleding gepast, bij 3 broeken, kwam het echt niet overheen met de maat, terug gestuurd. Vervolgens geen bewijs van ontvangst, geen nieuwe rekening. 2 maanden later een rekening met 10.00 euro extra kosten. Betaald binnen de termijn. Nu extra kosten 30.00 euro aanmaningskosten. Slecht bedrijf. Geen fatsoen, oplichters. Nooit meer daar iets kopen

1/5.00 Geplaatst: 07.08.2021

Opgelicht

Op 7 juli een bestelling geplaatst bij Bronprix. Tot op heden nog niks ontvangen. Pakket is kwijtgeraakt. Hiervoor een formulier ingevuld. Telefonisch en via de mail contact gehad, maar er wordt niks geregeld.

1/5.00 Geplaatst: 04.08.2021

Abominabele service

wat een slecht bedrijf is dit. Slechte klantenservice, bieden dingen aan die ze later weer terugtrekken, brengen kosten in rekening voor hun eigen fouten, leveren kleding die er totaal anders uit ziet dan op hun pagina en verwijzen je voor een klacht weer terug naar hun contactformulier waar ze vervolgens dagenlang niet op reageren. Wat een slecht slecht slecht bedrijf. Zo wil ik als klant niet behandeld worden, ik voel me een stuk vuil in plaats van een klant. Helemaal klaar met dit bedrijf, nooit meer Bonprix voor mij.

5/5.00 Geplaatst: 07.07.2021

prima

ik shop al jaren bij Bonprix. Ok, soms komt de maat niet overeen, of is de snit niet zoals je had verwacht. Dit kan altijd gebeuren bij online shoppen, je kan het namelijk niet passen vooraleer het aan te kopen. Geen problemen met retourzendingen, geen problemen met betalingen. Heb vele jaren geleden een probleempje gehad met een factuur die niet correct was. Een telefoontje en het werd opgelost zonder problemen.

4/5.00 Geplaatst: 06.07.2021

Altijd goede service

Ik koop al jaren bij Bonprix en er gast regelmatig iets mis met de kosten, waarschijnlijk door het dysteem wat ze gebruiken, masr ik wordt elke keer uitstekend geholpen door iemand van de klantenservice en het komt altijd goed. Zij kunnen er ook niets aan doen dat ze met een systeem moeten werken wat niet altijd doet wat het moet doen. Het kan soms even duren maar in mijn ervaring komt het altijd goed.

1/5.00 Geplaatst: 28.06.2021

4 weken wachten op retour geld

Levering ging snel. Keuze voor achteraf betalen had ik niet. Zelfde dag (10/6/21) retour aangevraagd en krijg nu te horen dat het 4 !!!!!! Weken kan duren voordat ik het geld terug zie! Dit was de 1e maar ook direct laatste keer dat ik hier bestel! Als klant kan je ook niet 4(!!!!) weken wachten met betalen dus waarom zou je 4 weken moeten wachten op je retour! Dit is zelfs buiten de wettelijke termijn van 14 dagen.

Geplaatst: 25.05.2021

Een keer maar nooit nooit nooit nooit nooit meer. wat een waardeloos bedrijf. 8 mei een waardeloos artikel terug gestuurd, tot nu toe geen bedrag terug ontvangen. Gebeld met de klantenservice over retour bedrag, er zou een mail zijn gestuurd, 22 mei, dat het bankrekeningnummer niet bekend is bij hun. Onzin, nooit deze mail ontvangen. Nu wordt het zo spoedig mogelijk over gemaakt. Nooit bestel ik nog iets bij dat shit bedrijf, schandalig dat ze nog bestaan.

Geplaatst: 02.05.2021

Weigeren retourproducten terug te betalen. Wacht al bijna een maand om mn geld, terwijl ze dit binnen 14 dagen terug moeten betalen. Meerdere mails geschreven, maar ze schuilen zich achter het gegeven dat de retourgoederen nog in hun magazijn in Duitsland liggen en dat deze nog niet in Nederland aangekomen. Ik heb zelfs de webwinkelwaarborg aangeschreven, maar dit ook een wassen neus. Dat deze wanpraktijken gewoon door kunnen gaan, dit is gewone oplichting.. Voor mij geen Bonprix meer. Ik koop de volgende keer liever bij een betrouwbare webwinkel.

Geplaatst: 28.04.2021

bon prix , ik betaalde per abuis twee keer hetzelfde bedrag en nam daarom telefonisch contact op met hun klantenservice. Het zou geen enkel probleem zijn want het zou verrekend worden met een volgende zending. niks bleek minder waar ik kreeg een volledige rekening waarop ik het teveel betaalde bedrag dan maar zelf vanaf heb gehaald. daarop kreeg ik een schrijven dat ik boete zou krijgen en het zo spoedig mogelijk moest betalen. na wederom telefonisch contact met de mededeling dat ik het bedrag beter maar kon betalen anders zou er een boete volgen en het teveel betaalde zou vanzelf geretourneerd worden. aldus geschiedde ...... tot mijn grote verbazing viel er weer een dreigbrief op de deurmat met boete ....... nu ben ik al enkele dagen aan het mailen en telefoneren maar zonder resultaat. ik kreeg een bericht terug dat mijn account niet bekent is bij hun , heel vreemd . als ik inlog staat mijn saldo op nul en toch moet ik nog 44,82 euro betalen. ik had ooit problemen met een andere webwinkel en daarop heb ik aangifte gedaan bij de politie toen was het zo afgelopen omdat bleek dat een medewerker deze dreigbrieven verstuurde. nu heb ik een soortgelijk gevoel of er zitten zeer onbekwame mensen ....... mijn klantnummer ( dat boven de dreigbrief staat ) is bij hen niet bekent als ik met het klantnummer wil inloggen , ook heel vreemd. ik weet niet hoe dit gaat aflopen maar in ieder geval koop ik nooit meer bij bon prix

Veel gestelde vragen

Is Bonprix betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Bonprix zijn er 794 reviews achtergelaten en 80 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.93 uit een totaal van 5.

In welke branches is Bonprix operationeel

Bonprix is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Bonprix

Lees op de website van Bonprix hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Bonprix.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Bonprix weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Bonprix sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Volgende

Bonprix

Bonprix.nl is een webshop met voordelige kleding. Bonprix verkoopt onder andere herenkleding, dameskleding, ondermode, kinderkleding en schoenen. Bonprix is in vele Europese landen actief en biedt eigen zeggen voor 'Service, topkwaliteit en veilig online betalen'.

Alternatieve shops voor Bonprix

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Bonprix.

33 ervaringen, 1 stemmen Lees ervaringen
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring