Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bonprix ervaringen

1.93/5.00 - 80 stemmen, 785 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Bonprix. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Bonprix eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Bonprix na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Bonprix

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

3/5.00 Geplaatst: 25.08.2021

Prijs/kwaliteit verhouding prima, service slecht

Ik heb de afgelopen jaren veel gekocht bij Bonprix en ook regelmatig artikelen geretourneerd omdat ze tegenvielen, niet pasten etc. Hoe goed een webshop is wordt ook bepaald door de wijze en snelheid van retourverwerking (en dus creditering van je rekening resp terugbetaling van het betaalde). Daar schort het aan bij Bonprix, van een retournering wordt het ene artikel wel verwerkt en het andere niet. Sommige retourzendingen (bewijsbaar bij Bonprix gearriveerd) blijken zoek. Dus geen geld retour!? Het is kennelijk een chaos bij Bonprix. Waardeloos.

0/5.00 Geplaatst: 18.08.2021

Pas op, bij Bonprix betaal je ook als je niets hou

Zeer slechte ervaring met Bonprix. Mensen bestel hier nooit iets. Had twee bestellingen gedaan van een paar stuks kleding waarvan de kwaliteit van de kleding enorm tegenviel dus alles retour. Kom er te laat achter dat ik maar liefst 9,90 moet betalen voor t verzenden van de twee bestellingen, terwijl ik niets gehouden heb!! Heb hierover slechts 1 email gehad (in de spam geraakt ook nog bij overige ) die ik over t hoofd gezien heb vanwege vakantie. Bij thuiskomst ontvang ik een aanmaning dat ik nu maar liefst 19,90 moet betalen voor NIETS en als ik dit niet betaal eisen ze nog 40 Euro extra! Nou ja, Bonprix is de slechtste website ooit, ik bestel hier echt nooit of te nimmer meer iets. Positieve reviews hier zijn waarschijnlijk van hun eigen werknemers. In vergelijking met alle andere websites is dit echt de meest slechte website ooit! 0 sterren waard deze site. Bonprix moet geen verzendkosten achteraf vragen als je niets houdt, dit hoort inclusief te zijn! Daarnaast horen ze klanten duidelijker te informeren en niet 1 email die je kan missen (zeker tijdens vakantietijd) te sturen en dan meteen een brief met aanmaning van 10 euro extra in de bus. FOEI!

1/5.00 Geplaatst: 10.08.2021

Slecte pasform

Kleding gepast, bij 3 broeken, kwam het echt niet overheen met de maat, terug gestuurd. Vervolgens geen bewijs van ontvangst, geen nieuwe rekening. 2 maanden later een rekening met 10.00 euro extra kosten. Betaald binnen de termijn. Nu extra kosten 30.00 euro aanmaningskosten. Slecht bedrijf. Geen fatsoen, oplichters. Nooit meer daar iets kopen

1/5.00 Geplaatst: 07.08.2021

Opgelicht

Op 7 juli een bestelling geplaatst bij Bronprix. Tot op heden nog niks ontvangen. Pakket is kwijtgeraakt. Hiervoor een formulier ingevuld. Telefonisch en via de mail contact gehad, maar er wordt niks geregeld.

1/5.00 Geplaatst: 04.08.2021

Abominabele service

wat een slecht bedrijf is dit. Slechte klantenservice, bieden dingen aan die ze later weer terugtrekken, brengen kosten in rekening voor hun eigen fouten, leveren kleding die er totaal anders uit ziet dan op hun pagina en verwijzen je voor een klacht weer terug naar hun contactformulier waar ze vervolgens dagenlang niet op reageren. Wat een slecht slecht slecht bedrijf. Zo wil ik als klant niet behandeld worden, ik voel me een stuk vuil in plaats van een klant. Helemaal klaar met dit bedrijf, nooit meer Bonprix voor mij.

5/5.00 Geplaatst: 07.07.2021

prima

ik shop al jaren bij Bonprix. Ok, soms komt de maat niet overeen, of is de snit niet zoals je had verwacht. Dit kan altijd gebeuren bij online shoppen, je kan het namelijk niet passen vooraleer het aan te kopen. Geen problemen met retourzendingen, geen problemen met betalingen. Heb vele jaren geleden een probleempje gehad met een factuur die niet correct was. Een telefoontje en het werd opgelost zonder problemen.

4/5.00 Geplaatst: 06.07.2021

Altijd goede service

Ik koop al jaren bij Bonprix en er gast regelmatig iets mis met de kosten, waarschijnlijk door het dysteem wat ze gebruiken, masr ik wordt elke keer uitstekend geholpen door iemand van de klantenservice en het komt altijd goed. Zij kunnen er ook niets aan doen dat ze met een systeem moeten werken wat niet altijd doet wat het moet doen. Het kan soms even duren maar in mijn ervaring komt het altijd goed.

1/5.00 Geplaatst: 28.06.2021

4 weken wachten op retour geld

Levering ging snel. Keuze voor achteraf betalen had ik niet. Zelfde dag (10/6/21) retour aangevraagd en krijg nu te horen dat het 4 !!!!!! Weken kan duren voordat ik het geld terug zie! Dit was de 1e maar ook direct laatste keer dat ik hier bestel! Als klant kan je ook niet 4(!!!!) weken wachten met betalen dus waarom zou je 4 weken moeten wachten op je retour! Dit is zelfs buiten de wettelijke termijn van 14 dagen.

Geplaatst: 25.05.2021

Een keer maar nooit nooit nooit nooit nooit meer. wat een waardeloos bedrijf. 8 mei een waardeloos artikel terug gestuurd, tot nu toe geen bedrag terug ontvangen. Gebeld met de klantenservice over retour bedrag, er zou een mail zijn gestuurd, 22 mei, dat het bankrekeningnummer niet bekend is bij hun. Onzin, nooit deze mail ontvangen. Nu wordt het zo spoedig mogelijk over gemaakt. Nooit bestel ik nog iets bij dat shit bedrijf, schandalig dat ze nog bestaan.

Geplaatst: 02.05.2021

Weigeren retourproducten terug te betalen. Wacht al bijna een maand om mn geld, terwijl ze dit binnen 14 dagen terug moeten betalen. Meerdere mails geschreven, maar ze schuilen zich achter het gegeven dat de retourgoederen nog in hun magazijn in Duitsland liggen en dat deze nog niet in Nederland aangekomen. Ik heb zelfs de webwinkelwaarborg aangeschreven, maar dit ook een wassen neus. Dat deze wanpraktijken gewoon door kunnen gaan, dit is gewone oplichting.. Voor mij geen Bonprix meer. Ik koop de volgende keer liever bij een betrouwbare webwinkel.

Geplaatst: 28.04.2021

bon prix , ik betaalde per abuis twee keer hetzelfde bedrag en nam daarom telefonisch contact op met hun klantenservice. Het zou geen enkel probleem zijn want het zou verrekend worden met een volgende zending. niks bleek minder waar ik kreeg een volledige rekening waarop ik het teveel betaalde bedrag dan maar zelf vanaf heb gehaald. daarop kreeg ik een schrijven dat ik boete zou krijgen en het zo spoedig mogelijk moest betalen. na wederom telefonisch contact met de mededeling dat ik het bedrag beter maar kon betalen anders zou er een boete volgen en het teveel betaalde zou vanzelf geretourneerd worden. aldus geschiedde ...... tot mijn grote verbazing viel er weer een dreigbrief op de deurmat met boete ....... nu ben ik al enkele dagen aan het mailen en telefoneren maar zonder resultaat. ik kreeg een bericht terug dat mijn account niet bekent is bij hun , heel vreemd . als ik inlog staat mijn saldo op nul en toch moet ik nog 44,82 euro betalen. ik had ooit problemen met een andere webwinkel en daarop heb ik aangifte gedaan bij de politie toen was het zo afgelopen omdat bleek dat een medewerker deze dreigbrieven verstuurde. nu heb ik een soortgelijk gevoel of er zitten zeer onbekwame mensen ....... mijn klantnummer ( dat boven de dreigbrief staat ) is bij hen niet bekent als ik met het klantnummer wil inloggen , ook heel vreemd. ik weet niet hoe dit gaat aflopen maar in ieder geval koop ik nooit meer bij bon prix

Geplaatst: 21.04.2021

Zeer slechte service ! Bij het retourneren betaal je 4,50 per geretourneerd artikel.. ik moest 10,- betalen zonder artikelen in ontvangst te hebben. Schandalig, zeker deze tijd. Nooit meer bonprix

Geplaatst: 23.03.2021

Wat een klote website! Het winkelwagentje wordt iedere keer geleegd als je de app sluit dusja dan ben je uren aan het kijken voor niks. Verkopen gaat zeker lekker makkelijk als de site zo kapot slecht is ?

Geplaatst: 17.03.2021

Kortingscode wordt gegeven bij het plaatsen van een bestelling. Bij de toezending blijkt dit dan toch het volledige bedrag te zijn zonder kortingscode. Diverse keren meegemaakt, ondanks een foto vd kortingscode die ik heb gemaakt en ad bonprix heb gestuurd, wordt deze niet toegekend. Laatste keer dat ik bij de Bonprix wat heb besteld. J. van Bakel

Geplaatst: 17.03.2021

Artikelen die ik heb besteld een paar maanden geleden retour gestuurd. Opeens een brief op de deurmat dat ik 19,90 moet betalen. Blijkt dat je alle verzendkosten alsnog moet betalen. Geen enkel bericht hierover ontvangen, geen herinnering niks. Met klantenservice gebeld; niets aan te doen. Nu moet ik dus bijna € 20,- betalen voor artikelen die ik niet heb. Ik bestel dus nooit meer bij Bon Prix.

Geplaatst: 04.03.2021

Altijd als er sale is of actie met korting zijn de maten niet beschikbaar. De maten komen dan altijd na de sale of actie korting weer binnen. In mijn geval had ik speciaal de app gedownload voor 15% korting. Tot 3 maart 2021 kon ik met korting bestellen en mijn maat komt weer op voorraad op 4 maart 2021. Dus kan ook niet meer met korting bestellen. Klantenservice gebeld krijg daar te horen dat ik het wel had kunnen bestellen ondanks dat de maat niet op voorraad is. Dus mooi niet?in de app werkt dat dus niet. Ze komen ook niet met een andere oplossing.

Geplaatst: 04.01.2021

Nee nooit meer,,,Per ongeluk bij betaling bezorgen een cijfer van het klantnr verkeerd ingevuld met als gevolg dat ik een verhoging kreeg. en door dreigen toch betaald . Opgezocht vond de fout . Gebeld,,,kreeg later een bericht dat ik toch nog de verhoging moet betalen. ik was op tijd ?????? Alleen een foutje gemaakt. Vaste klant foetsie.Ik vindt het stelen van een vaste klant.Nee nooit meer ik raad het iedereen af.

Geplaatst: 11.12.2020

Zeer slechte ervaring met bonprix. Sturen rekening apart en verzendkosten apart en komen daarna met een groot bedrag wat je nog moet betalen aan kosten die erop zijn gekomen. Hoezo geen verzendkosten erbij en hoezo klanten die vaak bestellen bestelen? Kwaliteit is gewoon primarkt kwalitateit. Ik ga nooit meer hier bestellen bij stelletje dieven

Geplaatst: 18.11.2020

Voor de 1e keer besteld, maar nooit meer na deze keer. 1 maand geleden 2 pantalons besteld en dezelfde dag retour gestuurd, omdat ze niet pasten. Eindelijk na bijna 3 weken 1 pantalon terugbetaald gekregen en op 9 november zou het andere bedrag zijn overgemaakt. Op 18 november nog steeds niets ontvangen en een super onbeleefde dame aan de telefoon die het echt niet uitmaakte wat ik vertelde. Het moest allang op mijn rekening staan en ik zou zeggen stuur het bewijs maar dat Bonprix het inderdaad heeft terugbetaald aan mij. Klantenservice zou ook wat vriendelijker mogen zijn en als ik deze week mijn geld niet heb teruggekregen ga ik aangifte doen bij de politie. Ik zou bijna denken dat ze een probleem hebben met terugbetalen vanwege geen geld of zo. Maar dat is mijn eigen mening in deze, want waarom zeg je anders dat het is terugbetaald terwijl het niet klopt. Ik werkte vroeger op de beokhouding en kreeg dit soort verhalen altijd van mensen die niet konden betalen bleek dan achteraf.

Geplaatst: 03.11.2020

Bonprix ik kan die naam niet meer horen of zien!! Bij mijn bestelling van drie dames pyama,s krijg te horen dat er nog een niet betaald bedrag ad €48,00 op mijn naam open staat. Dat is niet de eerste keer dat dit gebeurd, ik ben het spuugzat van de beschuldigingen van BONPRIX. Ik denk er over om Bonprix maar te gaan aan klagen voor Laster!!

Veel gestelde vragen

Is Bonprix betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Bonprix zijn er 785 reviews achtergelaten en 80 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 1.93 uit een totaal van 5.

In welke branches is Bonprix operationeel

Bonprix is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Bonprix

Lees op de website van Bonprix hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Bonprix.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Bonprix weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Bonprix sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Volgende

Bonprix

Bonprix.nl is een webshop met voordelige kleding. Bonprix verkoopt onder andere herenkleding, dameskleding, ondermode, kinderkleding en schoenen. Bonprix is in vele Europese landen actief en biedt eigen zeggen voor 'Service, topkwaliteit en veilig online betalen'.

Alternatieve shops voor Bonprix

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Bonprix.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring