Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

InShared ervaringen

Nog geen ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van InShared. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met InShared eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van InShared na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met InShared

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

Geplaatst: 08.04.2020

Probeer al een week lang in te loggen. Je ziet hem laden en daarna NIKS.

Geplaatst: 18.04.2019

dit is het meest belachelijke bedrijf dat er in Nederland bestaat. Ben al diverse maanden bezig geweest om verzekering van mijn overleden zoon op te zeggen. - telefonisch onbereikbaar - email word niet beantwoord - geen reacties op contactfomulier - terugbellen.. , dus niet bah.. om misselijk van te worden. Begin hier nooit aan.

Geplaatst: 24.02.2014

Dit probleem komt me bekend voor: Een half jaar geleden mijn brommer verzekering opgezegd daar ik een veel goedkopere verzekering gevonden had. Nu kreeg ik zaterdag een brief van het incassobureau met de mededeling dat ik een achterstand heb van bijna een half jaar, de vordering i inmiddels aan het incassobureau overgedragen. De heren van Inshared hebben mij inmiddels heel slim de toegang tot mijn inshared geblokkeerd. Wellicht in de hoop dat ik dan niets meer kan bewijzen dat ik heb opgezegd. <blockquote cite="comment-8748"> Om de verzekering vervolgens te beëindigen is nagenoeg onmogelijk: heb ze een mailtje gestuurd met een kopie van het vrijwaringsbewijs. Uiteraard doen de heren dan gewoon of ze nooit iets hebben ontvangen en gingen vrolijk verder met incasseren. Daarop heb ik een aantal maanden later nogmaals een mail gestuurd met de mededeling dat ik geen gebruik meer wens te maken van de verzekering en de betalingen zal laten terug storten. Ook hier trokken de heren zich uiteraard niets van aan en hebben de verzekering nog een half jaar door laten lopen. Inmiddels hebben ze een incasso bureau op me afgestuurd. Dus voor een ieder die graag van zijn/haar geld af wil, ga naar inshared: veel te hoge premie en bij opzeggen een hoop ellende gegarandeerd. </blockquote>

Geplaatst: 22.01.2014

Als je het mij vraagt staat Inshared gelijk aan een criminele organisatie. Ik ben in der tijd zo stom geweest een auto verzekering af te sluiten. Het afsluiten ging zeer eenvoudig en ze beloofde gouden bergen in de vorm van een jaarlijkse teruggave. Echter in de drie jaar dat ik daar verzekerd ben geweest heb ik nooit 1 cent terug gevangen. Om de verzekering vervolgens te beëindigen is nagenoeg onmogelijk: heb ze een mailtje gestuurd met een kopie van het vrijwaringsbewijs. Uiteraard doen de heren dan gewoon of ze nooit iets hebben ontvangen en gingen vrolijk verder met incasseren. Daarop heb ik een aantal maanden later nogmaals een mail gestuurd met de mededeling dat ik geen gebruik meer wens te maken van de verzekering en de betalingen zal laten terug storten. Ook hier trokken de heren zich uiteraard niets van aan en hebben de verzekering nog een half jaar door laten lopen. Inmiddels hebben ze een incasso bureau op me afgestuurd. Dus voor een ieder die graag van zijn/haar geld af wil, ga naar inshared: veel te hoge premie en bij opzeggen een hoop ellende gegarandeerd.

Geplaatst: 29.03.2013

AR Schade maart 2012. Was mijn schuld. Voor de tegenpartij goed geregeld. Mijn schade via eigen keus schadebedrijf regegeld.Men heeft wel *eigen* schadebedrijven, maar de verplichting daar te repereren is er niet. Dit kan dus WEL bij inshared. Eigen risico (125)is dan wel van van toepassing. Intussen wordt op de verz. de btw aanzienlijk verhoogd. Niettemin blijven de verz. laag geprijsd met uitz. van de reisverzekering.

Geplaatst: 05.12.2012

Op vakantie in de oekraine, auto gestolen, beroofd en auto teruggevonden door de politie aldaar. Met Inshared contact opnemem was niet mogelijk, geen vervangend vervoer kunnen krijgen of andere hulp. De auto staat bij een politiebureau in de Oekraine en volgens Inshared is daar niemand die Engels spreekt en het moeilijk is te achterhalen wat er is gebeurd, mijn auto staat nu al 2 maanden daar en nog steeds geen uitzicht of de auto terug kan komen. De DEKRA heeft een waardebepaling gedaan. Volgens de DEKRA zou je het aanschaf bedrag na 30 dagen op je rekening worden bijgeschreven om een soortgelijke auto te kunnen kopen. (auto was voor nieuwwaarde verzekerd) Ook de andere kosten zoals berging en reiskosten worden niet vergoed en bij de reisverzekering moet je de bagage apart verzekeren anders krijg je hier niets vergoed. Bij een ongeval is het moeilijk om iemand van Inshared te kunnen spreken, later op Schiphol met veel moeite gehad om iemand te spreken kunnen krijgen. Meer als 2 maanden zijn verstreken en nog geen uitzicht op vergoeding

Geplaatst: 26.11.2012

Nooit meer!! ik wilde mijn adres veranderen maar had geen inloggegevens meer. ik heb gebelt maar nee hoor het moest via internet ik dus lekker wachten op de inlogcodes. niet gehad natuurlijk! nu is er bij mij ingebroken ik heb daarna netjes gebelt het verhaal uitgelegt. tot mijn grote verbazing word er gezegt jah hoor we wijzigen je adres wel telefonisch. ik was helemaal blij maar dat was voor korte duur ineens konden ze me niet vinden in het systeem. ik me polisnummer doorgegeven en jaaaaah hoor ze vonden me ik dacht yeaaaah aapje kan een kunstje. en nu zoveel weken verder een mailtje.. ze konden hier niks mee ze sturen inlogcodes zodat ik een nieuwe verzekering bij hun kan afsluiten voor mijn huidige adres(pff wat denk je zelf) dat ik telefonisch mijn adres heb gewijzigt is niet waar dat kan helemaal niet volgens hun toch heb ik dat gedaan via het noodnummer. maarjah deze mensen vangen liever geld als dat ze je uitbetalen inshared kan naar mijn mening heel hoog de boom in.en vervolgens heel hard naar beneden te kletteren

Geplaatst: 31.08.2012

waardeloos, bij schade waarbij de tegenpartij schuld erkent mag je zelf 50% van de schade voorschieten. Daarmee ben je met een halve allrisk slechter af dan met stabdaard WA polis. 'We all benefit' kan beter worden vervangen door Achmea always benefit'.

Geplaatst: 02.07.2012

Beteft Woonverzekering: Ruim van te voeren hebben wij ons aangemeld voor een compelte woon/boedel/aansprakkelijkheids verzering. Men moest kopieen hebben van de lopende verzekeringen omdat Inshared de overstap zou regelen. Binnen redelijktijd kregen wij formulieren thuis gestuurd om hun te machtigne de overstap te regelen en aldus gedaan. Na 2 maanden een aanmaning van de oude verzekeraar waarop in heb gebeld omdat de polis opgezegd zou zijn. Dit was niet het geval dus niets is opgezegd door Inshared. Wellicht dat het wel is opgezegd maar er iets fout is gegaan. Verder liep de oude polis op 1 juni af en Inshared laat de polis pas in augustus ingaan dus 2 maanden niet verzekrd terwijl hun dat naadloos zouden regelen. 3x mail erover verstuurd en 2 x gebeld naar noodnummer maar helaas geen reactie. Heb de rekening van de oude verzereaar maar betaald want ik kan ook niet aantonen dat de verzering bij hun is opgezegd. Inshared geeft niet thuis, jammer weer een klant minder. Pas dus op zijn zeer onbetrouwbaar en komen hun beloftes niet na zoals terug bellen uitzoeken enz.

Geplaatst: 02.06.2012

Pas op met deze verzekeringsmaatschappij. Zodra je schade claimt gaat alles erg traag. Indien je hierover je beklag indient bij de klachtenman krijg je een algmene mail waarin hij stelt dat je klacht zeer serieus wordt genomen en hij de zaak nauwgelet zal volgen. Nou, daar heeft hij het niet erg druk mee, want verder doet hij niets. Na vele niet-beantwoorde e-mails heb ik zelf maar contact opgenomen met de verzekering van de tegenpartij, de ZLM. Toen ging het wel snel! Deze heeft de schade rechtstreeks aan mij uitbetaald en zelfs meer dan Inshared had uitgerekend!Bovendien krijg je bij de ZLM binnen 1 dag een afdoende en duidelijk antwoord. Zo kan het dus ook! Inshared is echt een waardeloze maatschappij met een zelfingenomen klachtenman die totaal niets voor je doet. Dat "we all benefit" slaat alleen op Inshared zelf. Ik adviseer iedereen om zsm zijn verzekering bij deze maatschappij op te zeggen. Die lage premie is alleen maar een lokkertje!

Geplaatst: 02.06.2012

Zeer slechte klantenservice. Mails worden pas na dagen beantwoord, klantonvriendelijk. Toch maar overgegaan naar een andere verzekering ietjes duurder maar wel fatsoenlijke service. Nooit meer inshared, na opzeggen verzekering bij inshared hebben ze mij nog twee maanden premie ingehouden, dit kan toch niet!!

Geplaatst: 18.04.2012

ik heb een autoschade lopen sinds feb 2012 stond netjes parkeerd tegen partij achter mijn bumper gebots netjes schade formulier gevuld binnen 2dagen werd ik gebeld door inshared om naar abs schadeherstel bedrijf te gaan schade laten tax sinds dien tot nu toe weinig mailtjes van inshared uiteindelijk heb ik gebeld met moeite bereik ze kunnen mijn schadeformulier niet openen, na 5 weken? en het is een PDF file als ik naar een ander mail met schade formulier PDF file Komt het goed aan Bizaar slecht inshared Slescht

Geplaatst: 22.03.2012

Hele tevreden klant van inshard. Makkelijk afsluiten, aanpassen en opzeggen. En tot mijn grote verbazing heel coulant bij het beoordelen van schade en toepassen van voorwaarden. Snel antwoord en bereidt tot een heroverweging.

Geplaatst: 09.02.2012

Gunstige premies voor een totaalpakket woon/inboedel/auto/avp. Heldere site en duidelijke informatieverstrekking via e-mail. Schade afhandeling stormschade binnen 3 weken. Helemaal goed. Had ik eerder moeten doen; Inshared.

Geplaatst: 02.02.2012

Slechte ervaring met Inshared...een klant van Inshared heeft een ongeluk veroorzaakt waardoor ik schade en letsel heb, met heel veel moeite heb ik ze weten te bereiken, ik kreeg een mailtje dat ze het druk hadden en daarna 3 weken niets meer gehoord...

Geplaatst: 01.02.2012

iemand reed achter op mijn auto terwijl ik geparkeerd stond en niet in de auto zat. De dader informeerde mij netjes en samen een schadeformulier ingevuld. Door de dader werd tevens schuld bekend. Je moet verplicht bij ABS repareren. Bij ons de slechtste reparateur. Geen keuze. Nadat mijn auto gerepareerd was werd dezelfde dag nog 250,00 euro eigen risico van mij rekening afgeschreven. Ik hoor na weken nog steeds niks van Inshared. Navraag wanneer mijn eigen risico teruggestort zou worden leverde niets op. Totaal geen reactie meer van Inshared. De Inshared klachtenman antwoord ook niet. Waardeloze maatschappij. Geef mij maar mijn tussenpersoon. Die regelt alles netjes voor mij.

Geplaatst: 03.01.2012

Erg scherp geprijsd, ik heb hiermee in 2 jaar al ruim 100 EU bespaard tov mijn verzekering bij OHRA.

Geplaatst: 14.10.2011

Bij Inshared een opstal en inboedel verzekering afgesloten en wij hadden schade door bliksem inslag in de wijk, onze WTW installatie was hierdoor in storing maar de afhandeling en snelle betaling van deze schade ook de latere vervolg schade zijn perfect en snel afgehandeld. Geen gezeur over de rekeningen ik ben zeer tevreden hoe je hier behandeld wordt.

Geplaatst: 16.08.2011

inshared is snel als je je aanmeld,maar dan houd het ook op,is een ramp niet telefonisch te bereiken,ga is na wat dat betekend,de mail die je krijgt is er een uit de computer,waar je niks mee kunt en ook nog verkeerd is,verkeerde afschrijving van je rekening,en probeer het dan maar eens terug te krijgen,mensen denk 10 keer na voor je hier aan begint,deze ellende

Geplaatst: 28.07.2011

Aanvulling op mijn eerdere negatieve review over de InShared inboedelverzekering en de dekking bij insluiping. Ik had ze mijn negatieve reactie gemaild en kreeg het volgende retour: 'Voor zover wij het kunnen beoordelen, is onze eerste reactie wel een duidelijk en eerlijk antwoord op uw eerder gestelde vraag. U zult ook in de verzekeringsvoorwaarden van de Woonverzekering van InShared kunnen lezen dat uw inboedel binnen het verzekerde woonhuis verzekerd is tegen inbraak e.d., zonder er sprake moet zijn van inbraaksporen. In dat geval is er sprake van "insluiping". Binnen het woonhuis is namelijk onder "nooit verzekerd" niet opgenomen "Diefstal zonder braak", zoals dat buiten het woonhuis, in Nederland wel onder "nooit verzekerd" staat vermeld. Uw conclusie dat onder de Woonverzekering van InShared "insluiping" niet is gedekt, is dan ook niet juist. Dit geldt weldegelijk v.w.b. de inboedel in het verzekerde woonhuis.' Hiermee geeft InShared dus wel een relevante reactie, maar als gewone burger haal ik dit complexe antwoord op mijn simpele vraag niet uit de polisvoorwaarden. Waarom daarin niet gewoon vermelden:'Insluiping is gedekt'?! En waarom kon mijn vraag dan niet in het eerste mailtje worden beantwoord met 'Insluiping is gedekt'?!

Veel gestelde vragen

Is InShared betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor InShared zijn er 28 reviews achtergelaten en 0 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 0.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is InShared operationeel

InShared is actief in de Verzekeraars branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij InShared

Lees op de website van InShared hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij InShared.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als InShared weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat InShared sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Verzekeraars branche.

Volgende

InShared

Inshared.nl is een online verzekeraar met een aantal unieke eigenschappen: Zo geeft Inshared jaarlijks het geld van betaalde premies terug wat niet gebruikt is voor schade-claims. De verzekeringen van Inshared kunnen elke dag opgezegd worden en zijn scherp geprijsd. Na schade betaalt u met een autoverzekering van Inshared niet meer premie.

Alternatieve shops voor InShared

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor InShared.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring