Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Amazon Nederland ervaringen

3.00/5.00 - 8 stemmen, 5 ervaringen
Ga naar website

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Amazon Nederland. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Amazon Nederland eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Amazon Nederland na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Amazon Nederland

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

1/5.00 Geplaatst: 13.08.2021

na klacht geen reactie

Prijs OK.Iets duurden dan Chinese webwinkels. Dacht hier een betere service te hebben. Helaas niet. Levering OK. Service:nihil. Bij melding probleem: geeen reactie. Tablet na 8 maanden stuk. Geen enkele tegemoetkoming.

Geplaatst: 22.08.2020

ik heb voor de eerste keer bij amazon iets besteld en nooit iets ontvangen. de bezorgdienst is onbereikbaar en veel gedoe heb ik mijn geld teruggevraagd. dat gaat ruim twee weken duren. wat een slechte service. ik koop nooit meer iets bij amazon.

Geplaatst: 21.07.2020

niet tevreden over Amazon, duurd vreselijk lang.

Geplaatst: 30.06.2020

Bestellen en betalen,en dan kom je er achter dat je via een tussen persoon geholpen word,nog niet erg als deze eerlijk is.Op 6 Mei mondkapjes besteld en betaald maar nu op 30-06-‘20 nog steeds niks ontvangen! En de verkoper heeft steeds een andere smoes.Dit was mijn 1 ste bestelling,maar gelijk de laatste!

Geplaatst: 02.06.2020

zeer slecht! Totaal geen reactie op mijn mails ben al 2 weken bezig met retourneren van 1 product!! Totaal onintresse! Nooit meer! Mijn geld weg!!!

Veel gestelde vragen

Is Amazon Nederland betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Amazon Nederland zijn er 5 reviews achtergelaten en 8 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 3.00 uit een totaal van 5.

In welke branches is Amazon Nederland operationeel

Amazon Nederland is actief in de Witgoed en Electronica branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Amazon Nederland

Lees op de website van Amazon Nederland hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Amazon Nederland.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Amazon Nederland weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Amazon Nederland sinds 11-03-2020 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Witgoed en Electronica branche.

Ga naar website

Amazon Nederland

Welkom op het onafhankelijke platform voor het plaatsen van reviews over je aankopen bij Amazon.nl. Zie je reacties van andere bezoekers waar je het niet of wel mee eens bent, dan kan je ook reageren op de ervaring van andere bezoekers? Wil je bij Amazon Nederland een aankoop doen, dan kan je via Shoppingervaring op de hoogte houden hoe andere bezoekers er over denken. Uiteindelijk bepaal je zelf wat je van Amazon als webwinkel vindt en wij stimuleren je om dit ook aan anderen te laten weten. Ben je overtuigt en ga je bestellen? Klik dan op de rode of groene knop om naar de website van Amazon te gaan.


Klantenservice Amazon Nederland

Let op: Amazon heeft geen telefonische klantenservice in Nederland. Als je een telefoonnummer hebt gevonden op een website dat suggereert de klantenservice te zijn dan is dit niet echt. (Datum schrijven 11 maart 2020) De zoekmachines willen nog wel eens websites in de top 10 zoekresultaten plaatsen die zich voordoen als de klantenservice van een grote internationale organisatie, zoals Amazon. Meestal gaat het dan om een 020 nummer, zodat het lijkt dat ze vanuit Amsterdam opereren. Deze criminele websites zijn er op uit om je computer te gijzelen en daarvoor geld te vragen. Trap er niet in en gebruik alleen de webportal van Amazon.nl om vragen over je bestellingen te stellen en om in contact te komen met Amazon in Nederland.

Ervaringen Amazon Prime

Laat ook je reviews achter over de service Amazon Prime. Amazon Prime is een service voor 2,99 per maand en is per maand opzegbaar. Met de Prime service krijg je:
  • Gratis en snelle bezorging naar Nederland en Belgie van miljoenen producten, er is geen minimum bestelbedrag
  • Op Prime video kijk je onbeperkt naar exclusieve series en films.
  • Voor de gamers is er een Twich channel abonnement, een selectie aan gratis games en ingame-content. Het aanbod wordt maandelijks vernieuwd.
  • Met Amazon Prime krijg je onbeperkte opslag van foto's die je kunt delen met anderen.
Amazon Prime is 30 dagen gratis te proberen.

Alternatieve shops voor Amazon Nederland

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Amazon Nederland.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring