Winkel : Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Zalando ervaringen

2.60/5.00 - 65 stemmen, 411 ervaringen

Schrijf een review

Bij ons lees je ervaringen van andere gebruikers over de aankoop bij een webshop of winkel. Dit kan een klacht of een geweldige ervaring zijn. Vanaf juli 2021 is de website overgezet op een nieuw systeem. Er worden vanaf die datum ook waarderingen gevraagd over de service, het bestelproces, de levering en de prijs van Zalando. LET OP Alle reviews zijn persoonlijke ervaringen, sommigen nog geschreven in de emotie van de aankoop, andere zijn weloverwogen. Hou er rekening mee dat in het algemeen mensen met een slechte ervaring met Zalando eerder een review schrijven dan kopers met een fijne ervaring.

Reviews komen NIET tot stand op uitnodiging van Zalando na een aankoop. Bezoekers schrijven de ervaring op eigen initiatief!

Deel zelf je ervaring met Zalando

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters en blijf beleefd! Ongepaste reviews worden verwijderd.

1/5.00 Geplaatst: 04.08.2021

Pakket kwijt

Een bestelling werd door een 'partner' verzorgd, die het afwijkend van de normale post.nl-verzending via een of andere obscure koerier liet bezorgen. Was niet thuis en het pakket werd gedumpt bij een nog obscuurder afgiftepunt - op 60(!) minuten lopen. Uiteraard heb ik het daar nooit opgehaald. Nu al maanden dreigbrieven van Zalando over mijn niet-betalen. Op mails wordt ijskoud niet gereageerd.

2/5.00 Geplaatst: 23.07.2021

Zeer slechte service van Zalando

Ik had een grotere bestelling gedaan, van zo'n 150 euro. Die moest ik meteen betalen, achteraf betalen was geen optie. Waarom niet is mij een raadsel aangezien ik niet voldoe aan de redenen om niet achteraf te mogen betalen en het bedrag is bij mijn weten ook niet te groot om dat niet te mogen. Vervolgens stuur ik bijna alle artikelen terug. Ik wacht nu (half juli) nog steeds op mijn geld. De retourzending is nl kwijtgeraakt bij Postnl. Dat is niet mijn schuld, dat is ook toegegeven door Zalando, ik zou mijn geld 'gewoon' terug krijgen. Nou, je wil niet wéten hoe moeilijk het is om je geld terug te krijgen. Steeds moet je andere dingen doorgeven, de ene medewerker zegt dit, de andere dat en ze zijn blijkbaar niet op de hoogte van alles. Er moet een rechtsverklaring ingevuld worden met alle artikelnummers die je terug hebt gestuurd. Maar 1 artikelnummer klopte niet en ik kon er met geen mogelijkheid achter komen wat dan het goede was, want er stond blijkbaar een verkeerd artikelnummer op de rekening.... 16 mails en 8 telefoontjes later krijg ik dan eindelijk het goede nummer. Vervolgens komt een mail dat ik een kopie van mn ID kaart moet sturen. Wat niet eens mag volgens mij. Maar 'ik hoefde alleen de datum en mijn handtekening te scannen van dat ding'. Juist ja. Gedaan, want ook al ben ik het er niet mee eens, ik wil toch wel mijn geld terug hebben. Vervolgens komt een mail dat dat niet voldoende is, ook mijn naam moet zichtbaar zijn. Zucht. Waarom ik niet achteraf mag betalen is me niet duidelijk geworden. Zalando-medewerkers weten dat ook niet en het is nergens na te kijken. Ik betaal altijd achteraf, óók en altijd bij Zalando, juist om dit soort ellende te voorkómen.....

Geplaatst: 12.04.2021

Slecht, slecht, slecht. Nooit een account gehad bij Zalando, nooit iets besteld, nooit een pakketje gekregen. Toch een "laatste betalingsherinnering" via de post gekregen. Duidelijk geval van identiteitsfraude. Aangifte gedaan bij de politie. De klantenservice van Zalando zegt het account te hebben gestopt en ik hoef niets te betalen. Tot zover heeft het heel veel energie gekost, maar het lijkt goed afgelopen te zijn. Tot er ineens een brief van een incassobureau komt....

Geplaatst: 12.04.2021

Heel slecht.... vooral de klantenservice. Om een lang verhaal kort te maken... ze beloven de incasso te stoppen (dat heb ik zwart op wit) omdat wij niets hebben besteld en niets hebben ontvangen. Maar twee weken later ligt er een brief van een incassobureau in de bus...........

Geplaatst: 25.01.2021

Slechte service. Slechte communicatie. Klantinformatiesysteem niet voor elkaar. Mails worden beantwoord door mensen met onvoldoende kennis van zaken. Telefonisch contact is ronduit klantonvriendelijk, op het onbeschofte af. De uitzondering bevestigt hier de regel. Ik heb er één keer besteld. En daar blijft het bij. ik bestel hier nooit meer. Zalando: wat een enorme afknapper!

Geplaatst: 18.01.2021

Wat een vreselijke klantenservice hebben jullie, Zalando!!! Dat mag iedereen weten! Op 5 nov (!!!) contact gehad over mijn defecte Dr. Martens. Ze hebben mij beloofd dat ik nieuwe zou krijgen (dit moest overigens wel hetzelfde model zijn), ik mocht dan nieuwe bestellen en ik zou het bedrag dan 'netjes' teruggestort krijgen op mijn rekening. Maar hier komt het: mijn oude teruggestuurd, maar het model is niet meer op voorraad, dus nog steeds geen nieuwe gekregen!!!! Ik heb aangegeven het absoluut niet erg te vinden een ander model uit te kiezen, maar nee... dat is allemaal niet mogelijk, het moet dezelfde zijn!!! Ik hang al 2,5 maand - minstens 1 keer per week aan de telefoon, met de vraag of ze dit nou eens netjes gaan afhandelen met mij, maar kunnen niks doen en moet wachten op een 'seintje in de mail', ja hoor... Ze durven niet eerlijk te zeggen dat het model gewoon nooit meer zal komen en houden mij al 2,5 maand aan het lijntje zodat ze mij nooit nieuwe hoeven te geven! Wel mijn schoenen in genomen, maar nieuwe 'kunnen' ze niet leveren. Wat een oplichterij en ronduit asociaal!!! Als ik dit had geweten...., had ik liever mijn schoenen gehouden en naar de schoenmaker gebracht, dan had ik mijn favoriete schoenen nog gehad... Zalando, wat gaan jullie slecht met jullie klanten om bah!!! Allen, wees gewaarschuwd voor dit bedrijf!

Geplaatst: 06.01.2021

Ik heb per ongeluk een pakket van wehkamp (met uitstekende begripvolle service overigens) geretourneerd naar zalando in een zalando verpakking. Zodra ik er achter kwam (1 dag na versturen) heb ik zalando gebeld. Ze hebben me verzekerd dat dat vaker gebeurd. En ze het pakketje automatisch retour sturen naar mij zodra het magazijn het heeft verwerkt en ziet dat het niet van zalando is. Dit was 16 november. Sindsdien regelmatig gebeld en gemaild maar krijg alleen maar te horen geduld te hebben en geen reactie op verdere vragen. Nu begint zalando te wijzen naar wehkamp, alsof ze het naar wehkamp hebben geretourneerd, wat überhaupt al tegenstrijdig is met de eerdere informatie die is verstrekt dat het naar mij retour gestuurd zou worden en ik daar automatisch een mail over zou krijgen. Ik heb de track and trace nog en bewijs dat het bij zalando is afgeleverd. Zalando lijkt haar handen er af te willen trekken nu en mij te laten zitten met de kosten van de items van wehkamp. Bizar hoe slecht de klantenservice reageert en mijn vragen niet beantwoord en alleen zegt dat ik meer geduld moet hebben. Tijd voor de rechtsbijstand dan maar.

Geplaatst: 20.11.2020

Trui gekocht en 40 graden gewassen. Van maat XXL naar maatje 92. Wasvoorschrift was 30 Gr Kla jt ingediend maar Zalando doet er niks mee..... Wat een slechte zaak!

Geplaatst: 02.11.2020

Niet betrouwbaar, retourzendingen worden niet terug betaald of afgetrokken van een nieuwe bestellingen, wel kunnen ze aanmaningen sturen terwijl je nog geld van hen te goed hebt. ONEERLIJKE praktijken, zeker niet aan te raden WEES OP JULLIE HOEDE !!!!!

Geplaatst: 12.09.2020

Mega slecht bedrijf! Lever tijden zijn ruim twee weken. Deel bestelling wordt nooit afgeleverd. Heel slecht bedrijf! Vooral de klantenservice.. Ze kunnen nooit wat voor je doen; “dat mogen ze zogenaamd niet”. 5 maanden lang gebeld omdat het factuurbedrag niet aangepast werd na meerdere Foute leveringen. Iedere keer werd er gezegd; wacht 10 dagen en negeer de aanmaningen. Dit hebben we gedaan en nu zijn we aangemeld bij incassobureau en kunnen ze niks meer voor ons doen zeggen ze... 1 ster is al teveel wat mij betreft

Geplaatst: 10.09.2020

Ik probeer de site te bezoeken van zalando. access denied. ik installeer de app. er ging iets fout. hoe kun je nu bij zo’n site iets bestellen?

Geplaatst: 13.05.2020

Ik was heel enthousiast over Zalando tot ik ineens niet meer met Ideal of op rekening kon betalen. Ik nam contact op en Zalando zei dat ik enkel nog met creditcard kon betalen en dat ze dit niet zouden/konden veranderen. Ik gaf aan dat ik geen creditcard heb en deze ook niet ga aanschaffen enkel voor Zalando. Dit veranderde niks. Ik heb nog tegoed op hun site, geen enkele open rekening en de inhoud van mijn mandje had de waarde van 36 euro. De regels die zij toepassen bij creditcard betalingen waren dus allemaal niet van toepassing op mij. Heel slecht dit.

Geplaatst: 09.05.2020

Bestellingen die deels geannuleerd worden, ook al had ik reeds betaald. Bestelling die bij de administratie niet bekend was, al was ook die besteld. Belofte dat er vanwege de corona-crisis slechts een aantal dagen extra zouden zitten tussen het moment van bestellen en de bezorging, niet dus, meer dan twee weken langer dan normaal. Dit waren mijn laatste drie ervaringen met Zalando Lounge. Ik was vroeger een 'happy customer' bij hen, maar er is sinds een maand of twee iets grondig mis met dit bedrijf. Zeer slecht.

Geplaatst: 20.04.2020

Zeer slechte ervaring. Ik heb artikelen retour gezonden maar ben helaas verzendbewijs kwijtgeraakt. Mijn schuld maar als ik contact opneem met Zalando om te vragen of ze wellicht uit hun systeem informatie kunnen halen waarbij ik bij post nl het e.e.a. kan opvragen dan kan dat niet. 239 euro moeten betalen voor artikelen die ik al geruime tijd niet in mijn bezit heb. Jarenlang besteld bij Zalando maar er zijn meerdere kleinere webshops die in deze tijd mijn bestelling beter kunnen gebruiken met meestal een behulpzamere klantenservice. Ik ga niet meer meedragen aan de omzet van Zalando.

Geplaatst: 14.11.2019

Zeer slecht! Op 9oktober 2019 mijn gehele betaalde bestelling van 151,45 euro terug gestuurd en nog steeds is het bedrag niet terug gestort. Al 5 keer met klantenservice gemaild en ook gebeld. Het enigste wat zij zeggen te kunnen doen is dat ze het doorgeven aan de financiële afdeling en ik moet geduld hebben. Wettelijk moet er binnen twee weken het geld retour zijn gestort! Schandalig, dat een klant zo behandeld wordt.

Geplaatst: 08.09.2019

Bestelling bij Zalando geplaatst. De leverancier bpost stuurt mij bericht dat ze het pakket niet kunnen leveren. Dit met de melding inhoud van pakket ontbreekt, contacteer de afzender. Ik contacteer Zalando nu moet ik voor hen een rechtsverklaring in vullen???. Dat zij dat is regelen met de post zij hebben het pakket verloren gedaan ik niet. Nooit koop ik nog iets bij zalando . Zijn absoluut niet klantvriendelijk gericht .

Geplaatst: 21.08.2019

Ik heb een bestelling gedaan. Netjes betaald. Krijg ik een maand later een brief van incasso dat ik 39,95 euro moet betalen en incassokosten 40 euro. Ik kijk op mijn rekening. Blijkt dat zij een fout hebben gemaakt en mij 39,95 hebben gewstort. Mijn account op zalando geeft niets aan dat ik een openstaande rekening heb. Ik bel naar incasso. Blijkt dat zalando mij een mail gestuurd heeft met de vraag het terug te storten. Dit is in mijn spam beland. Maar zij hebben het in hun ogen gecommuniceerd en zijn juridisch verder ingedekt. Dus conclusie: ik moet gewoon 80 euro moet betalen! Ik vind dit ronduit schandalig. Ik zal hier nooit meer iets bestellen!!!

Geplaatst: 01.05.2019

Ik ben altijd heel tevreden geweest over Zalando. Goede en snelle service en retouren altijd zonder problemen. Er is onlangs echter iets mis gegaan met de betaling van een paar sandalen. De betaling is op tijd overgemaakt maar in het bestelnummer staat 1 cijfer verkeerd vermeld. Hierdoor wordt de betaling niet door Zalando herkend met als gevolg dat deze is overgedragen aan een incassobureau. Ik heb meteen contact met Zalando opgenomen toen ik de brief en mail heb ontvangen van het incassobureau. De medewerkster van Zalando gaf aan dat ze niets kon doen en dat ik eerst het incassobureau moest contacten. Dit heb ik meteen gedaan en met de medewerkster afgesproken dat ik een bewijs van betaling zou mailen en de reden waarom het niet goed was gegaan met de betaling. Vervolgens een paar dagen gewacht en toen voor de zekerheid contact opgenomen met het incasso bureau. Een medewerkster gaf toen aan dat de mails binnen 10 dagen in behandeling worden genomen. Ik gaf aan dat ik het openstaande bedrag + de incasso kosten binnen 7 dagen moest betalen en dat er anders een gerechtelijke procedure zou worden opgestart. De medewerkster gaf aan het dossier op on hold te zetten om dat te voorkomen. Vervolgens adviseerde ze mij om contact op te nemen met Zalando. Dit heb ik meteen gedaan en kreeg een vriendelijke meneer aan de telefoon die mij een mail zou sturen. Als ik er voor zou zorgen dat ik de mail zou beantwoorden en bewijzen m.b.t. de betaling mee zou sturen dan zou alles kunnen worden teruggedraaid. De volgende dag kreeg ik een mail van Zalando waarin stond vermeld dat het bedrag niet op tijd door mij was betaald en was overgedragen aan incasso???? Meteen daarop heb ik weer contact opgenomen met Zalando en kreeg een ongeïnteresseerde meneer aan de lijn die niets voor me kon betekenen. Daarna meteen weer terug gebeld en toen werd ik te woord gestaan door een vriendelijk dame die al mijn mails en bewijsstukken meteen heeft doorgestuurd naar de afdeling financiën. Ik kreeg het verzoek om nog even contact op te nemen met het incassobureau om te vragen of zij contact op wilden nemen met Zalando omdat zij zelf geen contact met het incassobureau op kunnen nemen. Dit heb ik vervolgens gedaan en kreeg toen weer het antwoord dat alle mails binnen 10 dagen worden afgehandeld. Ik ben nu inmiddels 7 dagen verder en nog geen meter opgeschoten. Ik kan nu ook niet meer op rekening bestellen omdat er een incasso bureau is ingeschakeld. Ik bestel al jaren bij Zalando en betaal de rekeningen altijd netjes en vind dit echte schandalig. Als dit niet wordt rechtgezet dan zijn ze een goede klant kwijt.

Geplaatst: 21.12.2018

Super tevreden met zalando. Retourzending is eenvoudig en gratis met goede instructies, in tegenstelling tot veel concurrenten. Top winkel, ik adviseer deze winkel 100%!

Geplaatst: 12.12.2018

Heel slechte ervaring, nooit kopen heel louche en ze snappen niets bij de klantenservice wat ook nog eens veel tijd en geld kost.. Ik heb een jaar geleden altijd op rekening gekocht en betaald wat ik hield, maar ineens veranderde ze dat en moest ik betalen voordat het ontvangen was, en als je het dan ontvangen had en geretourneerd dan betaalde ze me minder terug of hele andere bedragen maar veel minder terug, dus niet kopen daar, een grote troep in de administratie is totaal niet op orde en als je met bewijzen komt van de bank doen ze alsof hun neus bloedt en zeggen ze dat een ander product is gehouden maar ik had bewijzen dat die van te voren waren geannuleerd... Dus kijk echt uit want deze mensen doen zich heel dom voor of ze zijn het. En nooit daar eerst betalen en dan krijgen en terug sturen want je bent de lul!

Veel gestelde vragen

Is Zalando betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een winkel is een zeer persoonlijke smaak, de ene persoon is lyrisch over een shop, terwijl de ander er nooit meer iets wilt kopen. Voor Zalando zijn er 411 reviews achtergelaten en 65 stemmen. De shop krijgt een gemiddeld cijfer van 2.60 uit een totaal van 5.

In welke branches is Zalando operationeel

Zalando is actief in de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Retourneren, opzeggen of annuleren bij Zalando

Lees op de website van Zalando hoe de shop omgaat met retouren en annuleringen/opzeggingen. Wij houden dat niet bij. Als er niets in de reviews over wordt geschreven, zijn er weinig klachten te melden over het retour sturen, opzeggen en/of annuleren bij Zalando.

Ik heb de ervaringen doorgenomen, kan ik mijn aankoop doen?

Hou er rekening mee dat de meeste mensen eerder geneigd zijn om een slechte ervaring op te schrijven dan een goede ervaring. Als Zalando weining ervaringen heeft, kan het ook betekenen dat weinig mensen een slechte ervaring hebben. Let er wel op dat Zalando sinds 03-09-2019 is opgenomen. Heb je geen positieve indruk, zoek dan verder naar een shop binnen de Kleding, Tassen, Schoenen en Accessoires branche.

Volgende

Zalando

Zalando is een van oorsprong Duitse website waarop schoenen en kleding worden verkocht. Het assortiment van Zalando is zeer diep. Verzending en een eventuele retourzending zijn gratis. Zalando is lid van de Thuiswinkel Organisatie.

Alternatieve shops voor Zalando

Niet helemaal tevreden? Deze winkels zijn een mogelijk alternatief voor Zalando.

Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring
Nog geen ervaringen Plaats 1e ervaring